|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varanje
1.6.2005 12:41:27   
tesa
Ja fajn se je delat pametnega kaj bi, če bi:zmeden2:
Če bi, bi verjetno oba skupaj izprašala kako in kaj, da se nebi mogla vsak po svoje zgovarjat. In če bi ugotovila, da je šlo prek vseh meja,se pravi da sta se celo zaljubila, bi oba bla moja preteklost:hudicek:
Je pa res veliko vprašanje kaj bi pa res storila, če bi do tega prišlo:zmeden:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   varanje
1.6.2005 13:11:20   
Erdbeere
Hm kaj pa vem, kako bi reagirala....mogoče pa mož pogreša malo sprostitve...pa rabi kaj novega sprobat, sej pol običajno ugotoviš, da je doma najboljše...ne vem...odvisno kaj unadva mislita...mogoče samo malo avanturce al bi pa hotela skupaj zivet...jest res ne vem kaj bi...če bi šlo samo za avanturco pa da družina ne bi trpela ...mogoče bi mu pa spregledala....

matr upam, da veste kaj sem hotla povedat....ker jest mojga moža ljubim 9nebesa

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   varanje
1.6.2005 13:57:07   
baguSka
erdeere jst te štekam ;)

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   varanje
1.6.2005 14:31:16   
Gina
Ja, ja...jaz sem tudi govorila, če bi imel samo eno avanturco, da pa to najbrž mene ne bi prizadelo tako, da bi lahko šla čez to. Ko se mi je pa točno to zgodilo, pa je enako trdil, da nimata nič, da ima samo ona njega rada in bla, bla, bla....sem pa ugotovila, da ni seks tisti, ki te prizadane. Zaupanje je preč. Ni ga več. Če je nekdo zaljubljen v tisto osebo, je to še hujše prenesti, kot če se je samo dol dal. Pravzaprav ni nikomur treba tega prenašat. Jaz sem spokala in šla. Še prej sem se prepričevala, da to ni nič tako hudega in čakala, kaj bo on naredil. Nič kaj posebnega. Malo bolj je skrival vezo, hihi. Nehal pa ni, saj ni mogel, če jo je imel pa tako rad. Doma mu je bilo pa lušno z drugega vidika. Bil je zrihtan, opran, pa še plačevala sem vse. Pa otroke je imel.
Je pa tako, da če ima moški ljubico, zihr ni vse ok doma. odnos škriplje. In potem je boljše, da gre odnos narazen.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   varanje
1.6.2005 17:26:57   
Pupica
Uf, jaz pa nočem nikoli več rečt, kaj bi in kaj ne.Vse bi bilo odvisno od okoliščin, trenutka, dejan, dokazov;)...
Dolžna pa ne b ostala to je pa kot pribito:bravo::bravo::bravo:

aja zoya_ tvoja varianta me je najbolj nasmejala:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   varanje
5.8.2005 12:19:04   
lin
Glede varanja sem jaz mnenja da če enkrat oprostiš se bo sigurno še ponovilo zato.............?????????
Zaupanja pa v tem primeru sigurne nebi imela več nikoli,kaj pa bi naredila v tvojem primeru???????Bi ga skenslala proč ali pa bi sama šla,no to pravim zdaj....

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   varanje
5.8.2005 12:20:08   
lin
Vse manj visim na RR in zdaj vidim zakaj,saj se mi zdi da nemine dan da se nebi kaj zgodilo,zakaj???????????????pa ni mišljeno na ta primer!

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: varanje
9.1.2006 21:28:57   
karmy
ta tema je neki čudna...a sem kej zamudla polet? kako je z romy23? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.1.2006 22:24:05   
Anonimen
Karmy, a ni blo že dost hude krvi?  Upajmo, da je z Romy in njenim vse vredu?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
9.1.2006 22:34:58   
Lonly...
Jst bi tud, pa mi ne rata varat. Drgač sem pa šarmanten.....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.1.2006 22:35:56   
karmy
ja res je... ampak samo zanima me kako je z romy23...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
9.1.2006 22:38:47   
malika
ja, meni je tudi znano ozadje, ampak ni važno zdaj!

Jaz sem tip človeka, ki  nikoli ne pozabi storjene krivice, izkoriščanja, varanja,... Zaradi tega dostikrat trpim, ker me to spremlja v vsakdanjem življenju, lahko rečem na vsakem koraku.
Problem mi je tudi razčistit stvari, ker enostavno s tisto osebo več nočem in ne morem imet opravka.

Torej kaj bi naredila v takem primeru? Tako kot vedno;najprej hladen tuš, potem kričanje, nato jok; naslednja faza :pizdim sama pri sebi, potem se stvar na zunaj za nekaj časa umiri(od znotaj žre), potem pa poči in KONEC!!!!

Moj to mojo slabo lastnost pozna in ve, da mu ni upanja, če odkrijem karkoli. Tudi ve, da če bo imel kdaj kak "slab" dan in si privoščil kakšno  osvežitev, da je bolje da ne zvem, ker v tem primeru lahko samo pobere svoje stvari in spoka, ker tega ne bi nikoli pozabila, nikoli odpustila, vedno bi imela vse pred očmi in seveda bi mu večno vse naprej metala.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 62
9.1.2006 22:45:48   
Lonly...
Lepo Malika. Sam si sigurna?????, glede na to, da te pozna kaj bi ti naredila.....????  Takrat se moški znajo mal boljš obnašat.... (če gre za sex dva da ni kake ljubezni vmes k prej zgubimo glavo)

,,,,

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
10.1.2006 9:05:28   
malika
Lonly kar ne veš ne boli a ne; in moj ve, kaj bi se zgodilo če bi slučajno kdaj kaj zvedela. Priznam da takoj verjetno ne, ampak trajalo žal nebi.

Se pa s tem ne ponašam, ker je to žal zelo slaba in trpeča lastnost, ki se je ne znam otrest oz. premagat.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Lonly...)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.1.2006 10:00:59   
piščanc
dokler to lahko počne poleg tega, da se ukvarja z družino, naj kar in seveda dokler jaz ne vem.

ko bi to začelo vplivati na njegov čas z družino, ljubezen in njegove obveznosti (ki jih ima kar veliko) bi začela pa vojno. sam bi se moral odločiti kaj hoče. jaz ne bi nikoli posegala vmes. se imam preveč rada.

izogibala bi pa se situacijam, kjer bi bili skupaj. gospodični ne bi zamerila, ker ona ni odgovorna do moje družine, možu bi pa zelo zamerila, ker bi ravnal neodgovrno do mene in najine družine.

kako pa bi res bilo, pa ne vem, tole je bolj razmišljanje. če me nima rad in noče uživati v družinskem življenju naj gre po hitrem postopku.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 65
10.1.2006 10:13:55   
piščanc
zdaj sem prebrala situacijo

jaz bi reagirala precej užaljeno, popizdila in šla direktno do moža. če bi vse skupaj zanikal bi ga ljubosumno preverjala vsakič, ko bi mislila, da je možno da prideta v stik. seveda bi mi moral izkazovati neizmerno ljubezen user posted image  in se mi maksimalno posvečati. ljubosumje bi trajalo dokler se ne odkupi ali pa za vedno. prekinitev stikov s prijateljico itak.

če bi priznal, bi se moral pa odločiti - družina ali ljubezen. če bi se odločil za družino gre naprej prejšnji odstavek. mogoče bi za vedno ostalo ljubosumje in s tem tudi počasni konec veze.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 66
10.1.2006 10:50:06   
valči
Jav težka tema,morem rečt.
Kaj bi naredila v tem primeru?Z možem se veliko o tem pogovarjava in nisva tako zavrta glede tega.Kako flirtanje,pa kaki bežni dotiki,to ni nič.Tako kot Meta pravi-brazilski tip človekauser posted image  sem tudi jaz.Se rada dotikam,cartam,pač sem taka.In tega mi mož ne zameri.Seveda ne skačem vsakemu po kolenih,pa vsakega ne božam.Ampak bližnji ljudje,prijateljstvo...Ravno pri prijateljstvu med moškim in žensko je treba zelo pazit,ker se lahko kmalu spremeni v kaj več.In moramo se držat začrtanih mej,do katerih lahko gremo.In midva z možem oba veva,kje so meje,pa poveva si vse,sem mu pa rekla,da če me bo kdaj varal,naj mi raje ne pove.Čeprav ni taki karakter za varanje,samo nikoli se ne veuser posted image Pa raje ne vem,ker če ne veš,ne boli.

Glede stare teme zgoraj pa ni rečeno,da imata,kaki seks ali kaj,mogoče je samo flirtanje.Nikoli se ne ve,kaj počenjata,jaz bi ga verjetno malo zasliševala,pa bi videla,kako bi reagiral.Ker če je kaj,se da človeka skapirat,kako in kaj.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 67
10.1.2006 10:52:52   
Anonimen

po mojem se mi to ne bi nikoli zgodilo za mojim hrbtom, ker moji partnerici je to dovoljeno in ni nobenega razloga, da bi to skrivala, ce bi si to zelela..

Ce bi zacela kaditi.. potem bi verjetno kadila na skrivaj, ker tega niti pod razno ne bi prenasal..  To je zame veliak stvar.. skodujes sebi in drugim.. in zapravljas brez veze itd..

Ce bi si kdaj privoscila se kaksnega.. je zame zelo majckena stvar.. skoraj nima smisla, da bi se ob tem ustavil..

Ne razumem zakaj bi to bil moj problem.. ali moja bolecina???? Razumem, da bi to bil njen problem... ce ze je kakksen problem.. ampak zakaj moj problem???

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
10.1.2006 11:11:41   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Zgodba je seveda govorila o njej in zadnje, kar smo brale, je bilo to, da sta šla narazen, ker je bilo res več, kot pa samo dopisovanje. "priajteljica" je tudi RR-ovka(imena ne bom povedala). Tisti post, kjer se je celotna "drama" odvijala(z vsemi priznaji, prepričevanji vpletenih), je bila brisana. Od takrat se romy23 ni več javljala na RR-ju ali pa se mogoče pod drugim imenom, ne vem.
Žalostna zgodba

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
10.1.2006 11:22:30   
malika
žalostno, res mi je žal za romy

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 70
10.1.2006 11:52:29   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

po mojem se mi to ne bi nikoli zgodilo za mojim hrbtom, ker moji partnerici je to dovoljeno in ni nobenega razloga, da bi to skrivala, ce bi si to zelela..

Ce bi zacela kaditi.. potem bi verjetno kadila na skrivaj, ker tega niti pod razno ne bi prenasal..  To je zame veliak stvar.. skodujes sebi in drugim.. in zapravljas brez veze itd..

Ce bi si kdaj privoscila se kaksnega.. je zame zelo majckena stvar.. skoraj nima smisla, da bi se ob tem ustavil..

Ne razumem zakaj bi to bil moj problem.. ali moja bolecina???? Razumem, da bi to bil njen problem... ce ze je kakksen problem.. ampak zakaj moj problem???

TJAZY, A ZDAJ RAZUMEŠ ZAKAJ JE VČASIH HUDI IN ZAKAJ TISTI ALELUJA?????

KADITI NE SME, DRUGE PA LAHKO IMA ALI PA SEM ČISTO NAROBE RAZUMELA????

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
10.1.2006 12:01:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

TJAZY, A ZDAJ RAZUMEŠ ZAKAJ JE VČASIH HUDI IN ZAKAJ TISTI ALELUJA?????

KADITI NE SME, DRUGE PA LAHKO IMA ALI PA SEM ČISTO NAROBE RAZUMELA????

user posted image user posted image   Aha.. tole ti ni cist vsec.. user posted image user posted image

Ne da ne sme kaditi.. lahko kadi.. samo jaz je ne bi mogel poljubiti ce bi zavohal strasen smrad po cigaretih iz njenih lepih ust.. In potem bi hoces noces.. postal problem..

Ce pa si ona zazeli drugega.. in mi pove, zakaj si ga zeli.. ce ni razlog to, da je mene navelicana.. in da me ne mara vec.. potem ni problema.. Cemu bi bil to problem? In cemu bi to bila moja bolecina? Kaj konkretno bi me naj ob tem bolelo? Roka, noga, glava... A mislis, da bi me tisti tip mahnil?? user posted image user posted image  Ok.. malo se ze hecam zraven..

Samo eno malenkost bi zelel in sicer spoznati tistega tipa.. to bi mi res bilo v veselje.. Rad spoznam svojo konkurenco.. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa bi ti naredila, ce bi tvoj imel kaksno?

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 10.1.2006 12:05:36 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
10.1.2006 12:06:36   
tanikaa
Človek, če si ti normalenuser posted image user posted image user posted image

Noga pa roka te ziher ne more bolet. Lahko pa boli srce. Seveda če ga imaš. Jaz bi  zahtevala od partnerja, da mi pove, kaj pogreša pri meni in bi lahko skupaj našla rešitev problema, nikakor pa ga ne bi pošiljala v objem druge. Ker imam srce. In imam ga rada. In ga hočem imeti zase in za to sem potem pripravljena tudi nekaj storiti in NE GA POSLATI V OBJEM DRUGE.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
10.1.2006 13:13:16   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Zgodba je seveda govorila o njej in zadnje, kar smo brale, je bilo to, da sta šla narazen, ker je bilo res več, kot pa samo dopisovanje. "priajteljica" je tudi RR-ovka(imena ne bom povedala). Tisti post, kjer se je celotna "drama" odvijala(z vsemi priznaji, prepričevanji vpletenih), je bila brisana. Od takrat se romy23 ni več javljala na RR-ju ali pa se mogoče pod drugim imenom, ne vem.
Žalostna zgodba

vem kdo je ta "prijateljica"....sm kako da ja lahko taka prijateljca naredla kej takšnega k je glihkar iz plenic prlezla...user posted image  user posted image  jojoj kaj bi ji jzt naredila če bi to naredila z mojim zakonom...ni za v javnost ampak starši je ne bi kar nekaj časa ne bi prepoznali user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
10.1.2006 13:20:10   
Anonimen
Tale je pa kruta, Karmy... user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!