|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varanje
1.6.2005 10:56:04   
romy23
Pozdravljene!

Zdej nekaj časa že nisem pisala...
Imam eno vprašanje oz me nekaj zanima...
če bi ugotovile da vaš partner flirta z neko osebo ki jo ve tudi poznate.
Kaj bi naredile?
Se soočile? Pustile vse skupaj in si mislile da ni nič na temu, in upale na najbolje? Kaj bi si mislile o tej gospodični, ki ste jo imele za prijateljico,znanko? Bi jo obsojale?
Kako sploh mora človek odreagirat da je prav? Kdo je krivec? Oba ali samo eden-tisti ki je vse skupaj začel?

Zanimajo me vaša mnenja.

Lep pozdrav

sedaj že Romy24:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   varanje
1.6.2005 10:58:43   
viv_
Jaz bi mu rekla, da če mu ob njegovem delacniku in dveh (tečnih) babah doma rata furat še lubico - boh požegnej :)- :)-

No resno. Njemu bi rekla in od njega zahtevala naj reši situacijo. Da bi se pa ponižala in eni babnci težila naj mojega pusti pri miru mi je totalno mim. Pa VEDNO sta kriva oba! V takem primeru ni krivda nikoli enostranska!

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   varanje
1.6.2005 11:01:11   
Anonimen
Meni se en flirt niti ne zdi kaj ogromnega. Včasih se mi sploh ni, no, zdaj je že malo drugače, ampak vseeno bi preživela. Ampak če se pa nekaj redno dogaja, je pa druga stvar. Sploh če je eden od partnerjev zato zelo prizadet. Tretje osebe pa ne bi vmešavala v situacijo.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   varanje
1.6.2005 11:01:28   
total
Definitivno ne bi pustila,da se to nadeljuje,temu bi naredila konec pa če osebo poznam ali ne,če bi bila pa to prijateljica pol pa bi bilo še huje,saj za to sta vedno kriva dva,nobeden nikoger ne sili,da ga vara.a ni tako?Jaz sem v teh pogledih zelo zaje....

Lp:rozica:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   varanje
1.6.2005 11:02:26   
ma-ja
Ne vem, če lahko to tako hitro pozabiš in greš naprej. Rabiš pa seveda trdne dokaze. Potem je pa še odvisno tudi od tega kaj imata skupnega. Tudi sama sem na tem, vendar ne vem kako bi ločitev prenesla moja 3 in 6-letnika. To noč sem spet spala na kavču in mislim, da bi bilo bolje vse skupaj končati.
Upam, da pri tebi vseeno še ni tako hudo.

LP

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   varanje
1.6.2005 11:03:00   
romy23
Ok...mogoče sm se malo nerodno izrazila....
Pa vprašam takole, kaj bi naredile, če bi prišlo tako daleč da bi drug drugemu izražala čustva????

lp romy24

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   varanje
1.6.2005 11:03:41   
Anonimen
Kdo komu?

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   varanje
1.6.2005 11:04:48   
viv_
njen tip njeni kolegici

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   varanje
1.6.2005 11:05:29   
ZARA
oj Romi...jst tud ne bi tretje osebe vmešavala,take stvari (se mi zdi) je treba rešit na 4 oči!!

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   varanje
1.6.2005 11:05:34   
Anonimen
Aja, kje si pa potem ti? Pa ne ti, viv.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   varanje
1.6.2005 11:06:20   
Lenny
Po moje se morata vidva pomeniti.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   varanje
1.6.2005 11:07:33   
ZARA
Čak mal romy...kako pa to veš??
A ti je povedal,al kako??

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   varanje
1.6.2005 11:08:58   
baguSka
Verjetno 'prjatlca' in mož. Jst bi vklučla tud tretjo osebo. Sploh če je ta oseba kot praviš ti 'prjatlca' in ji zaupaš in si ji verjela. Če onadva mislta da ti ne veš, potem bi jst pač povedala da vem in bi se pač izpovedala.. Povedala svoja čustva, svoje mišljenje.. Odvisno kako se to dogaja. Če so posredi že telesni stiki, potem adijo. Če pa je flirt kar tako, kot pravi splišni, potem je to bolečina, katero bi jaz s časoma pozabila oz. se z njo sprijaznila. Al ne vem kako nej to povem.:zmeden2:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   varanje
1.6.2005 11:10:22   
romy23
Nisem rekla da se je to zgodilo meni....pa v bistvu to niti ni pomembno...kaj ni tako?
Vem da smo ljudje različni in imamorazličen pogled na stvari in zanima me kakšen pogled imate na te stvari.

Če mene vprašate kako bi odreagirala....soočila bi se z obema...nebi ostala dolžna....povedala bi kaj si mislm, kako se počutim ob tem....v končni fazi bi bila jst žrtev, kaj ne? In mislim da nobena ženska si ne zasluži takega ravnanja....more bit fer play....

Vedno sem mnenja da ko se ena vrata zaprejo se druga odprejo....in da se vse rača in drago plača....

lp romy24

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   varanje
1.6.2005 11:13:12   
Anonimen
Joj, romy, a potem ti so samo nas sprobavaš? A zdaj bo pa moj prebral, da je meni vseeno za kakšen kviki s kakšno tretjo in bo veselo športal. Jao!

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   varanje
1.6.2005 11:13:23   
Anonimen
Aja, smajli.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   varanje
1.6.2005 11:13:59   
ZARA
Aja,ja seveda ni pomembno...ampak piše pa tako kot da se ti to dogaja...OK,sej ni važn...
Ma jst nisem tak tip da bi se soočala z 'njo'...kaj pa vem,mogoče bi v dani situaciji odreagirala drugače...
Itaq pa,da se vse vrača - še prehitro...

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   varanje
1.6.2005 11:16:03   
romy23
wow nisem pričakovala takega odziva...:D

Glejte tudi mene ne moti če je flirt...pogled...ni panike...v končni fazi smo vsi ljudje. Če pa bi bilo tukaj pogovor...besede v stilu rad te imam in obratno....je pa že malo preveč....če je tukaj skrivanje....itd...sej veste kako to gre....
Potem definitivno nisem zato....ker to ni fer play.

kakor sem že napisala, sem namreč prepričanja da si noben ne zasluži tega ponižanja....

Vendar sej veste kako je...zarečenega kruha se največ poje....ne bom nikoli rekla nikoli ker ravno to se lahko zgodi:D

lp romy

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   varanje
1.6.2005 11:16:54   
Pajaca
Sej ma on tud kakšenga luškanga prjatla s katerim bi se dalo flirtati....

Aja kaj točno pa misliš pod flirtanje.....

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   varanje
1.6.2005 11:18:52   
dory
Sem bla na tem...stvar se je stopnjevala,s tem tudi moje ljubosumje...pa drgac nisem tok ljubosumen clovek...na koncu sem mislila,da sem ze jest tok smotana da pretiravam...tud desc mi je skoz tezil,da kompliciram...na koncu pa sem zvedla,da je bla v igri tako znanka kot se ene par drugih...kurbir pac...zal mi je le,ta je ta osebek oce mojga pikca...

Kako reagirat? Najprej se je treba na tiho ornk pozanimat o tem in kako je s tem...ce je kak konkreten argument,pa se je treba s tipom pogovort in ga mal opazvat...ravno tko tud babnce,k so dons prou pasje...ce se stvar ne bi zrihtala,pa cao...sej jih je se dost iskrenih na tem svetu :)

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   varanje
1.6.2005 11:23:48   
romy23
Postavila vas bom v situacijo....

Ve pa povejte kaj bi v tem primeru naredila.....
Ni moj primer....ni se zgodilo to meni...ampak kot sem že rekla ni važno komu se je....

Fant in punca se imata zelo rada, vse poročita po določenih letih dobita otroka, vsa presrečna in zadovoljna.Končno tisto kar sta si oba močno želela.
Imata skupno kolegico oz znanko na katero se možek malo bolj naveže, a ženo to dejansko ne moti, saj je namreč samo prijateljstvo....
Na kar nekega dne najde na kompu shranjene pogovore ki jih je partner pozabil zbrisati....
V njih tudi piše kako se imata rada in pošiljata si poljubčka.....piše kako se pogrešata....

Kaj bi naredile?

lp romy

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   varanje
1.6.2005 11:25:08   
dory
Tipa bi takoj postavla pred dejstvo...ce vse kao tko stima,si nima kej pisat takih stvari z drugo zensko...pa lupcke pa pogresanje...to pa ni samo prijateljstvo..za moje pojme...zdej pa al sem konzerva al pa ne ena meja more bit...desci :hudicek:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   varanje
1.6.2005 11:25:33   
romy23
aja...pozabila sm povedat še tole...žena se sooči z možem....in on tega ne zanika...v svoj bran pravi samo to di no taka ljubezen, da njo ljubi....drugo pa ima samo rad kot prijateljico...

lp romy

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   varanje
1.6.2005 11:27:24   
dory
ja ja ja...to vsi recejo :)

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   varanje
1.6.2005 11:29:22   
ZARA
Ah ja to bo,ja...v tem primeru bi ga pa na gobc...
Ker tko braindead pa nisem...postavla bi ga pred dejstvo...jst ali ona...

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dostava 2.
nada56

Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?

med delovnim tednom (54%)

tudi sobota (25%)

vse dni v letu (21%)

Število vseh glasov: 161

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!