|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varanje
1.6.2005 11:29:49   
viv_
Ma to je potrebno v kontekst postavit. Jaz mam tut enga kolega, pa se včas slišva, pa mu rečem (al pa on men) da se ful cajta že nisva vidla, da bi blo lepo če bi se dobila... Ali pa mi kdaj po telefonu reče lupčka teb pa ta mali pa moža pozdravi... Potem pa slišiš kolikor hočeš in kakor hočeš.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   varanje
1.6.2005 11:31:53   
romy23
Viv...se strinjam s tabo....

To ni bilo tako kot ti praviš....pisala sta si skoraj vsak dan da se pogrešata...
Kaj pa pol?

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   varanje
1.6.2005 11:32:12   
dory
o viv tale prjatu pa zveni tko kot nekdo k ga poznam :)

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   varanje
1.6.2005 11:32:32   
Anonimen
Nekoga rad imeti kot priajtelja in ga pri tem pogrešati, pogrešati njegove poljube in ostalo...adijo pamet. Tu je vmes še kaj več...zagotovo. Torej varanje, seks, pogrešanje, zaljubljenost. Hvla lepa za tako prijateljico in hvala lepa za takšnega tipa. Pa še v glavi ne more imeti kaj prida, če je tako naiven, da pušča odgovore na računalniku oz. mobi. Če že varaš, varaj s pametjo. :zmeden:

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   varanje
1.6.2005 11:32:39   
Pajaca
Pred vrati bi najdu svoje stvari.... al pa ne bolj teatralno, bile bi zmetane okol in okol bajte iz vsakega okna bi nekaj vrgla. HEC!

Mene ne moti če ima moj prijateljice, ki so točno to kar pomeni beseda prijateljica. Če pa želi imeti ljubico, potem naj ima še drugo punco. Pri meni bi bil konec takojšen, brez pogovora o tej zadevi. Kaj naj se pogovarjam, se je že odločil za njo, ker jaz ne rabim tipa, ki me bo prevaral pa pol nazaj pršou. Si lahko najdem druzga, ki mu bi bila dovolj samo jaz.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   varanje
1.6.2005 11:33:41   
Anonimen
Uf... ne vem... ampak jaz imam tudi nekaj :pujs: (beri: moških) kolegov, s katerimi si pišemo prav fletna sporočilca, za katera bi verjetno kdo mislil, da so že čez mejo dobrega okusa.

Pa jaz pri sebi dobro vem, da niso, in koga imam najraje. Sem pa zelo čustven človek in se rada dotikam ljudi, in tudi pri tem bi verjetno kdo našel kamen spotike. Na primer, objamem prijateljico, prijatelja, ga cmoknem. Zmasiram hrbet. Pobožam po laseh.

Enkrat mi je ena rekla, da sem bolj brazilski tip človeka :)- HAHAHAHA bi bila prec zato, sploh na zunaj bi bila kar rada kašna Brazilka :)- No to se je pač nanašalo na njihovo domačnost in vsevprek dotikanje.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   varanje
1.6.2005 11:33:45   
viv_
o teja ga ne poznaš :) z unim k ga poznaš se pa po telefonu ne slišva, sam kakšne on-line komunikacije pa še to zelo malo ...

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   varanje
1.6.2005 11:34:18   
dory
u viv...sva pa zlo na isti valovni :)

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   varanje
1.6.2005 11:34:24   
dory

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   varanje
1.6.2005 11:34:26   
dory

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   varanje
1.6.2005 11:34:40   
dory
bemo kwa je zej to:zmeden2:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   varanje
1.6.2005 11:35:16   
viv_
Meta, mene pa še nkol nis objela in zmasirala :((:((

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   varanje
1.6.2005 11:36:14   
Anonimen
Kva se buniš? Ti si pa poredna... takih ne masiram :)-

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   varanje
1.6.2005 11:40:36   
ZARA
OK,pa dejmo...jst mam tud prjatla in mu tud rečem...'Oj ta'star,kako si te že mal pogrešam!!??'
Samo če si pa skrivno dopisujeta in je on pozabil zbrisat iz compa,mi pa ne diši po prijateljevanju...

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   varanje
1.6.2005 11:41:59   
Anonimen
Itak da ne, tu gre za dve čist drugačni stvari.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   varanje
1.6.2005 11:43:24   
corfu
To so zelo težke in boleče stvari. Kaj bi storila...hmm. Prevaral bi me enkrat, pa nikoli več. Meni je v vezi najpomembnejše zaupanje, brez tega sem kot prazna lupina. Sicer pa tisto kar ne veš ne boli.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   varanje
1.6.2005 11:43:58   
dory
Ja bi rekla..to so stvari,ki zelo zelo bolijo...ampak tuki popravnih izpitov :9

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   varanje
1.6.2005 11:46:04   
baguSka
Hmmm jst pravm da nobena nebi odpustila dokler niso na tem. Enkrat k se pa dejansko to zgodi tud vam in ste v tem, k to občutite na lastni koži, pa vprašanje če bi ga kr brcnle u rit in ga zbrisale iz svojga življenja. Brez zamere ampak mislm da ne.:zmeden2:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   varanje
1.6.2005 11:47:35   
Primoza
Osebe ne bi več poznal.

Glede na stopnjo varanja bi presodil ukrepe proti partnerju.

V primeru, da je varanje res varanje in kako nedolžno spogledovanje bi seveda sledil rdeči karton.

Seveda je to le teoretiziranje, odločitev je zelo oseba in boleča, vendar pa se ne sme zveze ohranjati le zaradi otrok.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   varanje
1.6.2005 11:48:00   
Anonimen
Ja, kurent, to je zelo težko...lažje rečt, kot nardit.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   varanje
1.6.2005 11:49:44   
dory
Ej tazga tipa je bols prej brcnit ke v rit kot kasneje...jest sem se odlocila za drugo varianto in je na konc sam se bolj bolel...

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   varanje
1.6.2005 12:01:20   
zoya_
romy23... povabiš kolegico v trojčka :)-:)-

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   varanje
1.6.2005 12:02:59   
baguSka
Ja teja sej verjetn maš prou. Spet je od vsazga primera
posebi odvisn in kako vse skupi sploh poteka..:zmeden2:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   varanje
1.6.2005 12:36:07   
Anonimen
O madonca, a taka je ta stvar. Najprej, jaz bi se počutila, kot bi mi en vedro mrzle vode na glavo polil. Kako bi se pa naprej odvijalo, bi bilo pa ogromno odvisno od partnerja. V bistvu vse.

(odgovor članu romy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   varanje
1.6.2005 12:41:03   
baguSka
Ja splišni tole ti dam pa čist prou. Le zakaj neki
furat naprej, če vidš da nima smisla..:zmeden::zmeden2:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

zanositev
sashy

Koliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?

takoj (56%)

po treh mesecih (15%)

po 6ih mesecih (8%)

po 9ih mesecih (0%)

po enem letu (5%)

poskušava že več kot dve leti (15%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!