pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Punci, jaz sem imela tak izcedek 16 dni - nič konkretnega, svetlo roza barve, hlačke ponavadi čiste, edino, ko sem se obrisala, je bilo roza barve. Ker je to prišlo na dan pričakovane in ker sem vedela, da mam ponavadi obilnejšo, temnejšo, itd., sem 5 dan naredila test. Bil je rahel plus, zelo dvomljiv. Rekla sem si, počakam največ 14 dni... 10 dan te krvavitve sem naredila še enkrat test in bil je močnejši +, šla sem k ginekologu in je potrdil mojo nosečnost. Dobila ene tablete, ki so mi zdaj čist ušle iz spomina... in pa vitaminske tablete Elevit. Pri meni se je žal končalo z IMN. Če je ta krvavitev bila vzrok, ne vem, žal pa baje pri tem ne morejo narediti nič, razen tiste tablete, če kaj pomagajo. Vsekakor vama predlagam, da naredita test in upajmo na +. Edit: Tablete so bile Dabroston. hvala ti ja, poznam tako krvavitev, ker se mi je to zgodilo junija, ko sem imela IMN hvala Bogu sedaj ni taka oz. sploh ni krvavitev ampak izcedek in upam, da se še ta pobeli
|