Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 8:44:47
|
|
|
|
dini
|
Jutro, kje ste?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 9:41:12
|
|
|
|
listek1
|
jutro dini kako si? Kej nouga? Men je spet slabo, pa s takim glavobolom sem se zbudila . Sta šla moja fanta mal ven, da mami lahko mal počiva. Popoldne mava pa mal frej, pa v kino greva zvečer . Bo pasalao po dolgem času. pa še vedno ni. Pilotina - kjeeeeee siiiii? Kako si?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 9:55:19
|
|
|
|
sandra74
|
Se še jaz javim,.......... danes zjutraj me je obiskala , tako da gremo v november ( 26krog) . Pa sem mislila, da nam je pa ta mesec le gratalo , res sem mela tak občutek. Tako, zdaj me pa 3. 11. čakajo preiskave, pa kaj ti vem kaj vse v bolnici , punce prosim dršte pesti , ker malo me je pa strah.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 10:19:02
|
|
|
|
dini
|
Oj, mene pa trebuh nek boli, mal slabo, sam ne
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 11:02:37
|
|
|
|
tanjusi
|
Oj, mene pa trebuh nek boli, mal slabo, sam ne user posted image user posted image jaz sem se počutila prav tako kot da bo vsak čas prišla , ker je zjutraj ni bilo sem šla opremljena z vložki v službo , ni je bilo tudi drugo jutro , čeprav še vedno občutek da je na poti, opravila sem test in + , NISEM MOGLA VERJET. tAK DA TISTE , ki imate znake za ne obupajte
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 11:48:43
|
|
|
|
kago
|
na 58 dan naredla test..... samo ena črtica... glede na to, da je konec meseca, se selim v november... ah ja, kaj čmo... sej bo kmal december :)
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 12:17:07
|
|
|
|
dini
|
Punce a ima katera note od Trzinke in kuža laja za klaviature?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 14:14:54
|
|
|
|
lidik
|
punce ki vam ni uspelo in je prisla vam posiljam tiste pa ki se ni prisla pa drzim pesti, da tudi ce je bila samo ena crtica, se cez nekaj dni pokazete dve pilotina kje si?????? kaj je novega pri tebi?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 14:27:03
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra74 Se še jaz javim,.......... danes zjutraj me je obiskala , tako da gremo v november ( 26krog) . Pa sem mislila, da nam je pa ta mesec le gratalo , res sem mela tak občutek. Tako, zdaj me pa 3. 11. čakajo preiskave, pa kaj ti vem kaj vse v bolnici , punce prosim dršte pesti , ker malo me je pa strah. Kje imaš te preiskave?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 19:59:39
|
|
|
|
sandra74
|
tecnobica v Celjski bolnišnici. Zakaj sprašuješ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 21:16:48
|
|
|
|
pilotina
|
sandra74
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 21:20:57
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Pilotina - kjeeeeee siiiii? Kako si? IZVIRNO SPOROČILO: lidik pilotina kje si?????? kaj je novega pri tebi????? listek1 in lidik sem tukaj...z veselo novičko, da sva z dragim zagledala roza izcedek se je spremenil v rjavega, danes pa sem imela tu pa tam le na papirju par rjavih nitk in srčno upam, da se čimprej vse pobeli ne moreva skakati od veselja, ker imava z dragim za sabo kar nekaj žalosti, ampak sva vseeno pozitivna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 21:22:47
|
|
|
|
pilotina
|
.
< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.10.2009 21:28:36 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 31.10.2009 21:27:51
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Punci, jaz sem imela tak izcedek 16 dni - nič konkretnega, svetlo roza barve, hlačke ponavadi čiste, edino, ko sem se obrisala, je bilo roza barve. Ker je to prišlo na dan pričakovane in ker sem vedela, da mam ponavadi obilnejšo, temnejšo, itd., sem 5 dan naredila test. Bil je rahel plus, zelo dvomljiv. Rekla sem si, počakam največ 14 dni... 10 dan te krvavitve sem naredila še enkrat test in bil je močnejši +, šla sem k ginekologu in je potrdil mojo nosečnost. Dobila ene tablete, ki so mi zdaj čist ušle iz spomina... in pa vitaminske tablete Elevit. Pri meni se je žal končalo z IMN. Če je ta krvavitev bila vzrok, ne vem, žal pa baje pri tem ne morejo narediti nič, razen tiste tablete, če kaj pomagajo. Vsekakor vama predlagam, da naredita test in upajmo na +. Edit: Tablete so bile Dabroston. hvala ti ja, poznam tako krvavitev, ker se mi je to zgodilo junija, ko sem imela IMN hvala Bogu sedaj ni taka oz. sploh ni krvavitev ampak izcedek in upam, da se še ta pobeli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 10:11:58
|
|
|
|
limonita
|
Živjo punce, danes je 32. dan ciklusa, test je pa zopet negativen . Sem pa sedaj preverila mojo dvoletno evidenco ciklusa in sem v tem obdobju dvakrat imela ciklus dolg 31 dni (daljšega ciklusa nisem imela nikoli), tako da čisto, čisto malo upanja še imam. pilotina, čestitam... kar 27 krogov je za tabo. Držim pesti, da bo vse OK.
< Sporočilo je popravil limonita -- 1.11.2009 10:16:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 11:05:59
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra74 tecnobica v Celjski bolnišnici. Zakaj sprašuješ? Ker imam jaz v torek tudi. Ampak v LJ.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 11:27:21
|
|
|
|
pilotina
|
limonita hvala limonita...dokler ni M je ševedno upanje, stiskam pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 11:49:08
|
|
|
|
sandra74
|
tecnobica ja škoda bi lahko v živo kakšno rekle . Če te lahko vprašam, kaj bojo pa s tabo delali? Upam da boš čimprej okrevala, pa da boma skupaj v decembru zagledale ++++++
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 13:45:50
|
|
|
|
kammy
|
hoj, moje M še kar ni. Sej ne vem kaj v tem primeru. A se naj selim v temo november ali kaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 14:05:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Pilotina - kjeeeeee siiiii? Kako si? IZVIRNO SPOROČILO: lidik pilotina kje si?????? kaj je novega pri tebi????? listek1 in lidik sem tukaj...z veselo novičko, da sva z dragim zagledala roza izcedek se je spremenil v rjavega, danes pa sem imela tu pa tam le na papirju par rjavih nitk in srčno upam, da se čimprej vse pobeli ne moreva skakati od veselja, ker imava z dragim za sabo kar nekaj žalosti, ampak sva vseeno pozitivna pilotina ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!! VEŠ KAKO SEM VESELA ZA TEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ups, ZA VAJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in držim pesti, da bo vse vredu !!!!!!!!! in da boš naslednje leto že pestovala čudovitega sončka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 15:35:42
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra74 tecnobica ja škoda bi lahko v živo kakšno rekle . Če te lahko vprašam, kaj bojo pa s tabo delali? Upam da boš čimprej okrevala, pa da boma skupaj v decembru zagledale ++++++ Jaz grem samo na razgovor v neplodnostno ambulanto. Pojma nimam, če bo tud kak pregled.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 16:41:19
|
|
|
|
pilotina
|
lidik hvala ampak sva z dragim ševedno v strahu, ker ta rjavi izcedek noče izginiti...se ne upava veseliti, ampak misliva pozitivno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 18:43:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
pilotina - Čestitke za .
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 19:05:38
|
|
|
|
tejči28
|
Listek1 čestitam za plusek. Pilotina držim pesti,da rdeči izcedek izgine,da se vse porihta in bo plusek ostal. Tudi za ostale,ki še čakate pluske držim pesti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?