Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:11:46
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz vse fleke spravim dol z SIl om iz Mulerja.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:12:31
|
|
|
|
bumerang
|
Bo treba pralni stroj zamenjat se meni zdi.
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:13:05
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Bo treba pralni stroj zamenjat se meni zdi. novega imamo
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:17:42
|
|
|
|
bumerang
|
Nima veze al je star al nov, znamka je važna, znamka. Jaz imam enega ruskega pa mi še en flek ni ostal na oblačilih, gre vse stran. Samo za kri uporabljam Bioshout odstranjevalec madežev.
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:23:10
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Nima veze al je star al nov, znamka je važna, znamka. Jaz imam enega ruskega pa mi še en flek ni ostal na oblačilih, gre vse stran. Samo za kri uporabljam Bioshout odstranjevalec madežev. To bo!!!! Je**š ti Candy
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:26:12
|
|
|
|
bumerang
|
Evo pa glih Candy je bil moj prejšnji, ki sem ga zamenjala, ker je za en dr. s tem ruskim.
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:26:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Nima veze al je star al nov, znamka je važna, znamka. Jaz imam enega ruskega pa mi še en flek ni ostal na oblačilih, gre vse stran. Samo za kri uporabljam Bioshout odstranjevalec madežev. To bo!!!! Je**š ti Candy ampak.....Candy (menda) ve, kako to gre?!
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:33:20
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz imam dr beckmanna ali pa neko podobno zadevo, ki jo kupim v italiji. namažem pred pranjem, s tem da perem vse na največ 40 stopinjah. mi gre skoraj vse ven, redko kaj da ne.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:37:31
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Nima veze al je star al nov, znamka je važna, znamka. Jaz imam enega ruskega pa mi še en flek ni ostal na oblačilih, gre vse stran. Samo za kri uporabljam Bioshout odstranjevalec madežev. To bo!!!! Je**š ti Candy ampak.....Candy (menda) ve, kako to gre?! Očitno ne. Ma to je to - bolj kompliciraš, slabše je
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 1.8.2009 22:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam pa indesit - on dela, jst živim
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 0:31:58
|
|
|
|
vika1
|
Omino bianko,tisti na "pipico",namočim,pustim ene pol urice,pol pa v stroj.Če pa res grdi madež,malo ga zdrgnem...
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 1:06:26
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 jaz imam dr beckmanna ali pa neko podobno zadevo, ki jo kupim v italiji. namažem pred pranjem, s tem da perem vse na največ 40 stopinjah. mi gre skoraj vse ven, redko kaj da ne. ja, gaalseife, z rolerjem....ta je super. sploh cela dr. beckmanova serija....
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 8:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda bo res nekaj na tem, da je odvisno tudi od stroja. Mi imamo Gorenjevega in dela brez napak. Potem sem nekaj šarila okrog maminega, ki ima kao Miele, čisto novega, in prvo kot prvo je gor osalo ful flekov, pa še nekaj sem opazila - jaz vedno pozabljam papirnate robčke po žepih in jih operem. V našem stroju od robčka ostane ena mokra kepa, v Mieleju se je pa robček razcefral na prafaktorje in sem potem morala najprej na roko pobrat dol kosme, nato stepat cunje kot nora, ko so se že posušile, nazadnje pa vse skupaj še enkrat oprati.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 8:52:24
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tintin omino bianco Ni šanse. Milo pa bom probala, pa rumeni meglio tudi A si imela ta zeleno flašo omina bianca? Ker meni nese prav vse ven. Vlijem na madež, s pokrovčkom podrgnem, počakam 5 minut in dam v stroj k ostalim cunjam. Res mi nese vse dol (sadje, travo, mastne fleke...), ni da ni!
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 9:24:58
|
|
|
|
KIKI****
|
Jaz dam vanish v gelu in malo praška na madež in oblačila namočim za vsaj 2 uri, po potrebi tudi čez noč. men gredo vsi madeži ven (tudi zelena trava in mastni madeži)
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 10:17:18
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: urška kaj pa dr. beckmanns? jaz mam tistega v spreju pa en gel ali pa roll on. spuca vse. Prvič slišim. Priznam, slaba gospodinja sem. Še vedno dobiš v DMju ali muellerju. res fajn zadeva.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 11:02:20
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Edina in resnično edina zadeva, ki odstrani vse madeže, od pomaranče, marelice, krvi, borovnic in ostalega sranja (recimo, če se otroku resnično zazdi, da bi tipal gume na avtomobilu in potem ves šmir obriše v majico ) je W5 odstranjevalec madežev iz Lidla. Smešno poceni, resnično učinkovit. Vsi ostali omnio bianco in podobne dr.nekaj se lahko skrijejo pred tem sprejem. Kaj jaz vem, kaj mešajo not (mogoče turke), ampak odstrani pa res praktično vse. Jaz oblačila posprejam (kjer je madež) pustim nekaj minut, splaknem v mrzli vodi in dam v pralni stroj (perem pa z oreščki). Mogoče je tudi nekaj na tem, kakšen pralni stroj imaš, ker jeben Hoover vse dol nese. Vse .
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 11:05:12
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Od tega dr.bekama (saj ne vem, kako se napiše) , pa uporabljam te faktorje za osvežitev perila, za belino in za barvo, pa mi tudi ustrezata. Ampak je drag kot in njegov odstranjevalec madežev meni recimo ni nesel dol pomaranče in mandarin (pa imamo to najraje in tega ogromno pojemo). Torej, če nisi ravno šejk in ne misliš mesečno dodati vsaj 10€ za odstranjevanje madežev, potem kupi w5. Za 120€ na leto dobiš spodobne čevlje, ali pa diesel kavbojke (tako pač jaz računam, lahko si preračunaš tudi v kaj drugega ).
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 16:10:10
|
|
|
|
takotako
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: urška kaj pa dr. beckmanns? jaz mam tistega v spreju pa en gel ali pa roll on. spuca vse. Prvič slišim. Priznam, slaba gospodinja sem. Še vedno dobiš v DMju ali muellerju. res fajn zadeva. Najboljša! Pri naših ge velik dol. Pa spreji za kuhinjo-za hladilnik, pa za štedilnik. Jaz samo to kupujem.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 16:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se zdi, da Vanish in ene zelen ne vem kaj. Nekateri fleki gredo ven, drugi ne.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 16:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Z venišem ... pa če prvič ne gre ven, jo pa šeenkrat za par ur namočim v veniš potem ponavadi gre ven. Je pa od mojga sestra blazno navdušena nad rumenim Megliotom in ga bom tudi ob priliki sprobala. rumeni meglio je multifunkcionalen
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 2.8.2009 22:31:43
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Otika Z venišem ... pa če prvič ne gre ven, jo pa šeenkrat za par ur namočim v veniš potem ponavadi gre ven. Je pa od mojga sestra blazno navdušena nad rumenim Megliotom in ga bom tudi ob priliki sprobala. rumeni meglio je multifunkcionalen a pa to je rumeni meglio - razmaščevalec, ki je v bistvu čistilo?? Al kej posebi za cunje? Sam to je potem verjetno uporabno samo za mastne madeže, ne pa tud za sadje?
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 8:15:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho ... iz oblačil. Naša dva imata popacane vse cunje. ma to jaz še nisem videla. Z Vanishem ne gre ven, z Arilelom tudi ne, z Dexalom tudi ne, z Bioshoutom tudi ne. Enostavno več ne vem, kako naj se flekov lotim. Edino iz belih cunj gre vse ven z varekino pustim nekaj časa namočeno samo z pralnim praškom, pol pa operem in dodam Arielov odstranjevalec. Zaenkrat nam je šlo še vse dol.
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 8:48:25
|
|
|
|
zmajči25
|
Vanish gel direkt na madež za nekaj minut in pralni prašek Ariel M-zim 5 (se je na VIP-ovih testih izkazal kot najboljši prašek). Gre velika večina madežev dol (najtežje mi gredo dol madeži od sadja). Bom pa sprobala tudi SIL iz Mullerja, ki se je najbolje odrezal na testih kot odstranjevalec madežev. Če ne gre dol potem dam še enkrat/dvakrat prat in če niti to ne pomaga, potem majica dobi našitek (ki ga nalikamo gor).
|
|
|
|
RE: S čim odstranjujete fleke 3.8.2009 11:39:56
|
|
|
|
alenkica
|
kako pa odstranite flekce od kake? Kakšenkrat se mali slabo obriše, pa pridejo umazane hlačke, pa z Vanishom ni šlo še nikoli dol.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?