|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
21.9.2009 21:37:48   
biba13
Punce pozdravljene vse skupaj! Že dlje časa vas berem ampak se nisem do sedaj še odločla se aktivno vključit v vaše debate, tokrat pa se bom. Trenutno sem v 1. postopku (dolgi) ICSI v LJ. Ko sem malo prebirala po netu sem dobila občutek, da je vsaka druga že fasala hiperstimulacijo in me je postalo pošteno strah. Zato bi rada slišala kaj več o tem, da se malo potolažim – vsaj upam da se bom user posted image . Bega me predvsem to kdaj lahko pride do hiperstimulacije, ali je po 9 dneh Gonala (150 IU) skupaj s Suprefactom že možna, ali je to premajhna doza za kaj takega, ali običajno nastopi šele kasneje... Teh 10 dni od začetka jemanja Gonala do UZ se mi zdi kar nekam dolgih…, tako da me je malo strah.. Kaj ve o temu mislite, kakšne so vaše izkušnje? Hvala za odgovore. 
Sicer pa... super ste kako si stojite ob strani in se vzpodbujate…
B

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.9.2009 22:50:35   
n74
Ne morem verjeti, sem samo malo hotela na hitrico pofirbcati, pa taka novica, miklarom, ob takem človek težko najde primerne besede, tukaj smo z mislimi nate, rade te imamo user posted image user posted image user posted image

biba - super, špica, fajn za lepega srčka, štafeta uspešno potujeuser posted image

arneja - včeraj bilo fajn, nečakinja je bila prava princeska v krstni oblekici. Drugače pa še vedno čakam M, pol pa gasssa. Drugače pa navijam za pingota, ostala dva sta pa itak že na varnem, zdaj sta se že mogla vgnezditi.user posted image

Ostalim tudi pozdravčke, nisem uspela vsega prebrat.

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.9.2009 23:34:36   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

..pa ne nooooooooooooo......kok mi je hudo za njo...sožalje user posted image  bodite jaki

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.9.2009 23:37:48   
gloria
...čer...nima več časa za redno branje...v vsakem primeru pa navijam za vas user posted image user posted image user posted image ...lupčka vsem borkam

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.9.2009 6:39:56   
ledenka
jutro!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
22.9.2009 7:03:12   
blanč
Ledenka, tole bi jaz takoj v živouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.9.2009 7:26:49   
metuljci
dobro jutro. hvala za kofi user posted image zdej se mi pa sploh več ne da delat user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.9.2009 7:36:49   
arneja
Ej, pohotnice, male bebe imate doma, ve se pa za ta velikimi tipi mečete user posted image . Jaz bi pa malo bebo takoj user posted image . Pa dobro jutro user posted image .

Bibek, ste dobro spali z zavestjo, da en srček veselo utripa user posted image user posted image user posted image ?

S*, kako je bilo pri atu?

N74, verjamem, da je bila mala prava princeskica user posted image user posted image user posted image . A je kaj pojokcala, ko so jo z vodo zalili? Naj M pride hitro, da boste lahko po gasu stopili user posted image . Jaz sem pa naračunala, da naj bi se šele danes ali jutri pikeca ugnezdila, a ni tako, da na 6 - 8 dan po punkciji user posted image ?

< Sporočilo je popravil arneja -- 22.9.2009 7:37:22 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.9.2009 7:37:54   
arneja
Ojoj, sem šele zdajle opazila, da ima tip v roki skodelico kave user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.9.2009 7:43:33   
Anonimen
Jutro.

cukica, lepo sprejmi otročke v petek!! user posted image user posted image user posted image user posted image

arneja, a dve ribici?? Ok. user posted image user posted image Ma, strah me je punkcije, strah me je, da spet ne bo ET-ja.. Čisto me je psiha zjeb user posted image user posted image . Čez dan je vse kul, ponoči se mi pa samo takšne bedarije sanjajo. user posted image

biba, čestitke za user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbi, še malo pa bo akcija!!

diana, super za začetek špikanja!! user posted image

bebiii, lepo čuvaj svojega user posted image !!! Krvni bo pa itak prišel na vrsto! user posted image

pika, sicer je odvisno od vsake posameznice, vendar, vem, da so punce pisale, da jih je špikalo in je kasneje bil plusek!! Tako, da ne skrbi, jaz verjamem, da tokrat prideš do konca!! user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.9.2009 7:43:42   
loremi
Dobro jutro,

Ledenka, tole je pa user posted image , mmmmmmmm, haha, hvala.

Arneja, bebice ja al pa ne, veš kolk paše učkam, da tkole pogledaš takega tipsona, ki ti prinese kavico user posted image user posted image .

Biba007, čestitke za user posted image user posted image !

Biba13, dobrodošla in ne boj se vnaprej hiperstimulacije, ker ni rečeno, da jo boš tudi ti dobila. Vso srečo v postopku user posted image !

Bebiii, pridno čuvaj pikico user posted image !

N74, nej pride M in potem gas user posted image !

Mismis, pridna, kljub tesnemu času si še za forum in seznamček vzameš čas user posted image !

Punce, jaz sem pa po celih desetih tednih user posted image po obraziji dobila prvo M user posted image , sej super drugač, da se je končno prikazala, itak v vsej svoji veličini, ki jo premore user posted image , najbolj me pa jezi, da se bo potegnila še v moj končno dočakani letošnji dopust user posted image user posted image . Eh.

Pa lep dan želim vsem!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.9.2009 7:57:49   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ojoj, sem šele zdajle opazila, da ima tip v roki skodelico kave user posted image

Hej, pupika, kam si pa prej gledala user posted image ???

Nič, punčare, šibam v IT po Prometrium (spet!), pa vas pozneje preberem.... Lepo lepo se imejte, pa enega VELIKEGA LUPČKAuser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.9.2009 7:59:05   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Ma, strah me je punkcije, strah me je, da spet ne bo ET-ja.. Čisto me je psiha zjeb user posted image user posted image . Čez dan je vse kul, ponoči se mi pa samo takšne bedarije sanjajo. user posted image

user posted image ja tole pa vem, tudi mene vedno to matra, predvsem pred punkcijo user posted image . Drži se! In seveda navijamo, da bi punkcija bila čimbolj znosna in da te pričakajo lepi zarodki user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.9.2009 8:23:57   
S*
Ja, hvala za kavo...Priznam da tudi jaz nisem takoj opazila te skodelice v njegovih rokah user posted image user posted image user posted image .

Arnejči, tvoja napoved se je uresničila. Komentar od ata pa je bil, ja vi imate pa preveč toliko foliklov da jih še štel ne bom, jih je prevečuser posted image . Zdaj pa bodi pameten, če jih je premalo ni prav, če jih je preveč spet ne. Uglavnem, ker gre pri meni stvar rasti bolj počasi, danes je največji folikel na D strani meril le 13mm, na L pa 15mm, se bom špikala vsaj še do četrtka, potem pa naj bi v petek padla stopka. No to je to. Naslednji UZ imam v četrtek 24.09.

Bit??? Kako, jaz stiskam pesti na rokah in nogah user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.9.2009 8:24:31   
BarbiG
Dobro jutro.

Mismis, ja počas bomo kar začel z akcijo. Sej pri teb bi se tud že mogl kej nakazat? user posted image

Skuštrana Suzi, mene bo pa verjetno po punkciji začel črvičt glede ET-ja, zdele mi še nekak ratuje ne obremenjevat se še s tem, kaj pa če tudi tokrat ne bo ET-ja. ZAenkrat ciljam na to, da ET sigurno bo. Hudiča, sej ne mormo imet dvakrat zapored take smole. user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.9.2009 8:25:28   
BarbiG
Bit? Skačeš u luft od veselja?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.9.2009 9:00:47   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: biba13

Punce pozdravljene vse skupaj! Že dlje časa vas berem ampak se nisem do sedaj še odločla se aktivno vključit v vaše debate, tokrat pa se bom. Trenutno sem v 1. postopku (dolgi) ICSI v LJ. Ko sem malo prebirala po netu sem dobila občutek, da je vsaka druga že fasala hiperstimulacijo in me je postalo pošteno strah. Zato bi rada slišala kaj več o tem, da se malo potolažim – vsaj upam da se bom user posted image . Bega me predvsem to kdaj lahko pride do hiperstimulacije, ali je po 9 dneh Gonala (150 IU) skupaj s Suprefactom že možna, ali je to premajhna doza za kaj takega, ali običajno nastopi šele kasneje... Teh 10 dni od začetka jemanja Gonala do UZ se mi zdi kar nekam dolgih…, tako da me je malo strah.. Kaj ve o temu mislite, kakšne so vaše izkušnje? Hvala za odgovore. 
Sicer pa... super ste kako si stojite ob strani in se vzpodbujate…
B

Nič strahu! Hiperca je seveda možna, ampak daleč od tega da bi bila nujna. Po ET še celo pravijo da je bolj verjetno da si zanosila če fašeš hiperco... mende..
No, jaz sem imela konjsko dozo Menopurja- 4 ampule, pa ni bilo sledu o nobeni hiperci.
No, bera jajčec tudi ne ne vem ka, samo 4.
Ampak končni rezultat je bil pa milo rečeno CARSKI!!! user posted image user posted image user posted image Tko da veselo in z upanjem v naprej, ne sekeraj se okol stvari ki bi se lahko zgodile... Se ne bojo, pa je.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
22.9.2009 10:35:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

..pa ne nooooooooooooo......kok mi je hudo za njo...sožalje user posted image  bodite jaki

o moj bog.... o moj bog. Pa kako je ta življenje krut. Miklarom, tako hudo ki je za vas. nimam besed.

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.9.2009 11:57:38   
aqua77
Dan!

Evo še mene...

Jutri zjutraj jo spet mahamo do Ata, upam, da se bo še kakšna frnikula našla, pa da bodo že dost velike... Stiskamo pesti da bo že stopka padla... user posted image

Drugače vidim, da se dogaja...

Bebiii greje...
S* je bla na randiju zjutraj... Ne skrbi S* sej bojo frnikule kmal zrasle, pol bo pa Ata lahko izbiral... user posted image

Rada vas mam... user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 22.9.2009 11:58:11 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.9.2009 11:58:44   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Bit, ne pusti nas na trnih. Hitro povej, kaj je pokazal danes krvni test???

BarbiG, jap jaz sem tudi v pričakovanju user posted image , potem pa kličem, zna biti, da bova kar skupaj

Biba13, hiperca ni nujna, jaz je nisem imela v nobenen postopku, pa sem dala že tri čez. Tudi blaga oblika hiperce ni nevarna, ti samo glej, da boš veliko pila in odvajala vodo, pri vsem tem pa spramljal, če in kako zelo si napihnjena. Ampak nič strahu, ni nujno, da jo sploh fašeš.

Hedi, kaj je dej srce moje, deca pridna?

Loremi, se trudim in si vzamem nekaj časa tudi za RR, itak se ne moreš skoz učiti. Mi je pa žal, da ti bo user posted image  pokvarila težko pričakovani dopust, ampak poglej z druge strani, vsaj prišla je.

Arneja, kako ribici, sta pridni

Pika74, tokrat pa dobro kaže, kajne...držim pestke zate

BibaTolstojBond, lepo potuj in brez naprezanja

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.9.2009 12:14:18   
arneja
SS, meni se je tudi pred ET-jem sanjalo, da sem tja prišla pa da ni bilo nič za vrnit nam. To je normalno, psiha dela po svoje in če te kača piči se bojiš že zvite vrvi. Ampak jaz verjamem, da bo tokrat kar nekaj zarodkov počakalo na vaju user posted image .

Loremi, če takšnega tipsona zagledaš/fašeš user posted image navsezgodaj, te glava ta dan definitivno ne boli user posted image . Žal mi je, da ti bo tečka na dopusti težila, ampak ti se ji ne daj in vseeno uživaj na kvadrat, prav user posted image ?

Bibek, hlačke njegove sem gledala, hlačke user posted image . Da ne boš še za kaj drugega zapravljalal v Italiji evrčkov user posted image .

S*, a ti si tudi hlačke gledala - pa saj vidva še lahko slončkata user posted image . Super, da je veeeeliko foliklov, to bo celic in potem malih pikecov user posted image user posted image user posted image . Koliko si pa ti stara, če lahko vprašam?

Hedi, vaš rezultat je bil pa res carski user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica, kako sta pa kaj tvoja najljubša fanta user posted image ? Se nič več ne oglasiš user posted image .

Aqua
, tebi pa tudi, da se jutri vsaj še kakšni dve frnikulci izza ovinka prikotalita, navijamo user posted image user posted image user posted image .

Mismis, ribici sta pridni, pridni, mamica še bolj user posted image . Kaj vaš kužon počne, ko sta vidva v službi? A je full vesel, ko domov prideta, kaj user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.9.2009 12:21:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Mismis, ribici sta pridni, pridni, mamica še bolj user posted image . Kaj vaš kužon počne, ko sta vidva v službi? A je full vesel, ko domov prideta, kaj user posted image ?

glede na to, da sem ta teden na dopustu, leži naš kužon sredi jedilnice in čaka, da se bo gazdarica nehala učiti in ga peljala en krog, spet user posted image user posted image user posted image

lepo, da sta ribici pridni, ampak glede na to, da bo sedaj plusek, bosta bolj kot ribici dvojčici, dvojčici...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.9.2009 12:39:11   
biba13
Hvala za odgovore. Najbrž sploh nobenmu ni jasno kako in kdaj sploh do te hiperce pride… Bomo vidli v ponedeljek ko imam UZ (lahko me dodate na seznam), upam le da bo do takrat vse OK.  Sicer pa držim pesti za vse pa da čim prej ugledate user posted image .
B

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.9.2009 12:59:35   
arneja
Iii, jaz sem takoj za dvojčici user posted image user posted image user posted image . To bomo našega vrtele okoli prsta user posted image . Vaš kužon pa potem uživa, pejta ven, glejta, kakšen sonček je. Se boš že ponoči učila, tako kot vsak priden študent user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.9.2009 13:01:43   
diana79
mismis:pravkar o tebi sem razmišljala,in nisem zasledila kdaj greš ti ponovno v postopek!nisem nič brala za nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni je malo slabo po suprefactu oz.ni mi slabo ampak ob 17 uri popoldne še vedno počutim kot da bi pravkar zbudila!full mi paše poležavat na kavču,kar seveda moja tašča ne odobravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker imamo zelo veliko dela od zunaj!saj veste jeseni na kmetiji največ dela(trgatev,koruza,drve........itd)ampak jaz se tokrat ne dam!pač bodo mogli sami kaj narediti!seveda mož me poplnoma podpira!seveda po taščinem mnenju ta postopek ni nič takega da ne lakho delala zraven!prav jezne je ko jaz poležavam(priznam da malo izkoriščam situacija ker bi lakho kaj naredila,tako hudo pa spet ni)ampak bo mogla tudi to navaditi da nisem jaz vedno na razpolago ko kaj treba narediti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?