Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 6:05:42
|
|
|
|
aqua77
|
A sem prva, a??? Enkrat za spremembo lahko tudi jaz postrežem s kavo!!! Smo bili pri Atu in imamo za enkrat pet foliklov, tri na desni in dva na levi. Na desni velikost 14 na levi 10. Je rekel da jih je nekam malo , da sem zgleda zahtevna in rabim višjo dozo. Če bo naslednjič še treba v postopek bom imela vsekakor višjo dozo. V sredo dobim stopko v petek pa punkcija. Tak je Atov plan. Grem brat kaj je novega...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.9.2009 6:17:35 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 6:10:30
|
|
|
|
Reby
|
Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 6:14:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna groza...... nimam besed..... drži se Mikla......
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.9.2009 6:18:06 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 6:31:37
|
|
|
|
tassi1
|
miklarom- solze mi tečejo, ko berem to strašno novico Tako močno sem držala pesti zate in za tvojo pupo Angeček Taja- počivaj v miru
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 6:58:56
|
|
|
|
zup2
|
Miklarom to je pa res grozno. Vem, da se z nobenimi besedami ne da oblažiti bolečine ob takšni izgubi. Drži se. Jaz sem pa zjutraj poklicala dr. Reša in je bil prav vesel moje novičke, da je test pozitiven. Uglavnem, da naj začnem zopet s prometriumom (kar sem že včeraj ) in naj se pridem pokazat naslednji ponedeljek. Še enkrat pa bi se rada zahvalila za vse lepe želje in čestitke. Lp.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:07:59
|
|
|
|
bilka
|
dobro jutro, tudi jaz sem zgodnja, joj kaj naj rečem mi je tako hudo, ko človek prebere slabe novice. čeprav te ne poznam Mikla ti pošiljam en velik objem in ti za naprej želim vse dobro.. vsem ostalim želim lep dan in vam stiskam pesti za uspešne boje..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:09:16
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Reby Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna O jej, sej ne morem verjet, sej ni besed, s katerimi bi jo lahko potolažili, želimo ji le, da bi poskušala ostati močna in da bi s časom rana postajala manjša . Aqua77, hvala za kavico. Zup2, čestitke in srečno! Bebiii, naj bo danes za vaju pravi dan! Pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:16:03
|
|
|
|
metuljci
|
oh jej miklarom zelo mi je žal za izgubo hčerkice
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:24:39
|
|
|
|
arneja
|
Joj, grozljivo jutro . Kakšna nepravičnost, Miklarom, bodi trdna, jokamo s tabo. Angelčica Taja bo bedela nad vami, nad tabo, očijem, bratci in sestricami, ki enkrat pridejo. Moje sožalje .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:25:16
|
|
|
|
arneja
|
Ma, sem čisto šokirana . Beda od zdravnikov, ki so vedeli, da je cerklažo potrebovala pa je niso pravočasno naredili .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:26:32
|
|
|
|
arneja
|
Aqui, ti pa nič mene copy - paste pri številu foliklov. Ampak, ker bodo vsi polni, to pomeni pet celic, kar sploh ni slabo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:27:10
|
|
|
|
arneja
|
Bibek, danes je pa D dan, kaj ? Grem stavit, da bosta dva srčka . Kdaj pa imaš zmenek z atom ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:29:31
|
|
|
|
pikovit
|
Ojojjjjjjj kaj jaz berem Mikla drži se punca moja in bodi močna .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:32:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bibek, danes je pa D dan, kaj ? Grem stavit, da bosta dva srčka . Kdaj pa imaš zmenek z atom ? jaz tudi navijam za danes je dovolj slabih novic...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:33:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 A sem prva, a??? Enkrat za spremembo lahko tudi jaz postrežem s kavo!!! Smo bili pri Atu in imamo za enkrat pet foliklov, tri na desni in dva na levi. Na desni velikost 14 na levi 10. Je rekel da jih je nekam malo , da sem zgleda zahtevna in rabim višjo dozo. Če bo naslednjič še treba v postopek bom imela vsekakor višjo dozo. V sredo dobim stopko v petek pa punkcija. Tak je Atov plan. Grem brat kaj je novega... pa 5 celic ni slabo popij dosti piva in pojej dosti jajc, da bodo rasle!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:33:57
|
|
|
|
arneja
|
Bit, jutri zjutraj boš pa takle čas že odlulala in plusek nalulala . Bebi, a ti tudi na veliko spiš? Jaz sem včeraj do popoldneva kar ves čas nekaj ležala, popoldan sem se pa le brcnila in rito malo ven na zrak odnesla . Pikica, kako smo? Je prelomni dan že danes? In tečke še vedno ni, ne ? Kar pomeni ... 100-odstotno veselje . Cukica, ni važno, v petek ali soboto, samo da bo pingvinček v tvojem bušiju pristal . Zup, pa to je noro, kako sploh lahko za sekundico podvomiš, da si nosečka . Jaz bi v tvojem primeru že v okvir dajala slikco .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:35:36
|
|
|
|
palcica_
|
Dobro jutro vsem! Res je hudo ko se zgodi kaj takega . Miklarom jokam s tabo.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:37:11
|
|
|
|
arneja
|
Blikca, pa še ti si plusek nalulala ? Jaz tudi sigurno lulam na zadnji dan septembra, ker ima ata ta mesec srečno roko .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:44:18
|
|
|
|
palcica_
|
Za tiste ki ste pri dr.D imam eno vprašanje . V petek imam posvet pa se mi niti ne sanja kako to zgleda. A ti dela že kašen UZ al kaj podobnega? Kdaj ponavadi pošlje partnerja na spermiogram - a isti dan al kasneje?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:46:56
|
|
|
|
sonček33
|
Miklarom...ni besed, samo solze tečejo. Iskreno sožalje ob izgubi male Taje.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 7:48:34
|
|
|
|
arneja
|
N74, ste se imeli fino včeraj ? Pa upam, da pridno delata na tem, da po naravni poti povečata število Slovenčkov/Slovenčic . Tinkamiška, a ti že imaš eno bebiko doma ? Bit, kot bi sebe poslušala . Včasih tudi razmišljam v smeri, da sem edina tovrstna nesrečnica na svetu. Pride tak dan, pa na srečo tudi mine. Ostani pozitivna, pa bo jutri en lep plusek na testku . P. S.: Košarka je šla pa tudi meni malo na jetra, ker bi jaz tudi rada, da bi cel ljubi dan bodoči očka samo o nas treh razmišljal .
< Sporočilo je popravil arneja -- 21.9.2009 7:52:26 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 8:15:51
|
|
|
|
arneja
|
Pa se info o nasih zarodkih / jao, sem spet na anglesko tipkovnico prestavila, kako popravim nazaj na slovesko V glavnem, se nisem mogla zadrzati in sem Zanu mail poslala in Zan pravi > Spostovani > > Vceraj, ko sem ga prestavljal v drug medij, je bil 4 celicni (3. dan), pred > transferom pa je bil 2 celicni (2. dan). > > Za 2. dan je optimalno stevilo celic 2-4 celicni. > Za 3. dan so optimalni zarodki sicer 8 celicni, tako da razvoj tega > preostalega zarodka nekaj zaostaja. V kolikor bo jutri (5. dan) dosegel vsaj > stopnjo lepo kompaktirane morule ga bomo zamrznili. > > Lep dan > > Zan Res Torej mi pomagate navijati za naso kompaktirano morulco, ne
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 8:19:49
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna Človek ne more verjet, da je usoda res lahko tako kruta. Mikla en velik objem, Taja nova zvezdica na nebu, ti pa čuvaj mamico in daj ji moči za naprej.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 8:21:45
|
|
|
|
september1
|
mikla sem brez besed.tudi jaz .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 21.9.2009 8:24:23
|
|
|
|
BarbiG
|
Joj, saj ne morem verjet. Miklarom jokam s tabo. Hčerkica Taja bo zdaj vajin angel, ki vaju bo čuval. Drži se. Ta svet je včasih res tako krut.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?