|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
22.9.2009 13:13:50   
Zvezdica
Zvezdica, kako sta pa kaj tvoja najljubša fanta user posted image ? Se nič več ne oglasiš user posted image .

o arnejči, ja res sem vam mal zanemarla, ampak če sem realna, sem vse okoli sebe kar ta otroček je hudiček. Zdaj se orenk na noge postavi, pa kak korak ob pohištvu nardi, kobaca in puza s hitrostjo 300/h po stanovanju, povsod ga je dost, bušk da ne govorim koliko, zdaj ko se da na nogce se že zna ujeti, ampak nimam sekunde prostega časa. Tko da sorica :(

Mismis...kako si ti? Kdaj greš v posptopek? nč nisem brala za nazaj, k nimam časa... bom pa spet kmal mela več časa, ker ko bo tamal obvladal vse padce pol ni več nobene panike. :)

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.9.2009 13:18:26   
Zvezdica
ekola, še mal se pokažemo :)

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4021293.htm]user posted image [/url]

upam, da mi kmal rata naložit kake slikce z morčka na FB.. tolk časa nimam, da bi to nardila. Groza

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.9.2009 13:19:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.9.2009 13:23:43   
db
oj po dolgem času se oglašam in sporočam da imamv četrtek zjutraj v mb punkcijo upam da bojo čimbolj kvalitetni folikli

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.9.2009 14:13:48   
Rakica_80
Bit?? Upam, da se naredila žurko in zato nič ne poročašuser posted image  Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala punce, ker držite pesti zame, jaaa dolga bo do krvnegauser posted image  Jaz tudi držim mučo mučo pestke na rokah in na nogah za vse, ki bodo v postopku, ki so in ki čakajo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep sončen dan želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.9.2009 14:27:42   
bit
samo na hitro

Bitki ni uspelo Beta 0,5

sej sem kar čutla da to ni to...

je pa ATa reku da gremo takoj v akcijo ko pride Teta lahko da že čez 2 dni user posted image

več vam napišem ko pridem domov

nisem nič žalostna

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.9.2009 15:01:47   
cukica
Bit žal mi je in držim pesti za naslednjič,....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.9.2009 15:07:40   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image Bit, žal mi je. prav da greš takoj v akcijo, tokrat pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajsica, vso srečo, mislim nate in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, še malo, pa boš tudi ti grela bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.9.2009 15:13:26   
cukica
Ja BEBIII komaj čakam,ti pa že greješ svoje dete.Lepo ga pobožej še v mojem imenu,...

Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.9.2009 15:15:26   
Rakica_80
user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.9.2009 16:13:24   
dysan
miklarom - user posted image user posted image user posted image ni, preprosto ni besed ob takšni izdubi, zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image ne dolgo nazaj sem tudi jaz izgubila svoj zakladek v 24em tednu, vem, da ti je hudo, ampak čas zaceli rane, res da počasi ampak jih, bodi močna in pošiljam ti en velik objem.... user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.9.2009 16:22:34   
dysan
pupike, tak slaba novica me čist vrže na dno, preveč mi spomini navrejo...user posted image
lubčka vam vsaki posebej pošiljam, ampak ne mi zamerit, vas naslednjič preberem in pokomentiram...user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.9.2009 16:34:49   
lana70
.....mi smo pa s pregleda in se je naš košarkaš tako prisrčno igral z nogicami.........ja, kot kaže bo še en kavbojc

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.9.2009 16:57:56   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

.....mi smo pa s pregleda in se je naš košarkaš tako prisrčno igral z nogicami.........ja, kot kaže bo še en kavbojc

juhuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je fajn imet tri dece domauser posted image
Naslednja dva pingvinčka pa punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.9.2009 16:58:56   
gigi1
Mikla draga skoz mislim nate user posted image user posted image user posted image

Bit žal mi je user posted image user posted image user posted image

Dysan user posted image user posted image user posted image  žal mi je da si tudi ti morala čez tako hudo preizkušnjo.

Lanči a pupota boste imeli user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdi hvala za stimulacijo. Kakšen korenjak je že user posted image

Diana ti se kar pusti razvajati dragemu in nič tašče poslušat.user posted image

Poseben pozdravček in poljubček Gloriji in Sončku33

In vsem mojim dragim pupam. RVI

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.9.2009 18:07:12   
miklarom
drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitje
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoret

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.9.2009 18:08:10   
lana70
mikla, user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.9.2009 18:11:29   
gigi1
Joj joj srce moje user posted image  user posted image  user posted image . Saj ne morem verjeti kaj se vam je dogajalo user posted image  user posted image  user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.9.2009 18:13:32   
mala81
miklarom user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.9.2009 18:29:47   
cukica
Miklarom žal mi je in kakšno grozoto sta morala dati skozi,vem da ni besede,ki bi vaju potolažila a vedi,da smo vsi z vama.Še enkrat sožalje,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.9.2009 18:39:59   
Hope2
user posted image user posted image user posted image miklarom user posted image user posted image user posted image in sožalje za malega angelčka

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.9.2009 19:03:21   
lana08
Mikla ni besed, samo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 19:18:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.9.2009 19:50:03   
pika74
Boga... user posted image user posted image user posted image ... sem brez besed... user posted image user posted image user posted image

sožalje user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.9.2009 20:02:05   
bit
 mikla....brez besed sem ostala.....user posted image velikokrat sem mislila nate.... in čakala sporočila, ki nam jih je pošiljala Reby.... user posted image user posted image user posted image   Ne vem kaj naj ti rečem,  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image boli me srce 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.9.2009 20:21:42   
S*
mikla, ostala sem brez besed, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?