arneja
|
Rebika, kakšen cortek je Tomi . Kako jaz res komaj, komaj čakam na naše otročičke . No, zdaj pa lepo po vrsti, je bilo spet en kup dogajanja . Sva bila že ob pol 7-h v PO in sva šla še prej na kavo. In me je kar malo panika zagrabila, tako da sem tisto kavo nekje gor v grlu čutila. In moj, to bo spet smeha pri atu, sem rekla, bosta spet skupaj potegnila in me zezala. No, ampak sem se potem dobro držala, se vidi da sem veteranka . Sem bila brez tabletk in sem prve zbodljaje komajda čutila, no, na levi strani pa malo bolj. Mislim, da ata zares obvlada zadevo in to skorajda brezbolečinsko naredi in da še najbolj pri vsem strah boli. Pa tudi zdajle sem čisto ok, nič nisem krvalela, mogoče malo čutim spodaj. Bom pa na veliko lenarila danes, pa spat bom šla, ker zdajle pa učke že malo skupaj lezejo . Potem prideva pred porodnišnico in vidiva, da je parking za plačat. Svašta, Postojna, bogu za hrbtom, pa parking pred bolnišnico in zdravstenim domom pobira . Sva prišla notri ob kakšnih 7.15 in ata ni bilo vse do 7.45. Sva se zezala, če ga, glede na to, da je on mene nazadnje klical, da kje zdaj hodim, če ga jaz pokličem pa rečem, kje hodi . IN potem pride s tisto zeleno gajbo (ali kaj je tisto ) v roki, kjer ima ves inštrumentarij spravljen in pogleda in reče, a še nikogar ni. Pa da bomo morali počakati, da on nima ključa pri sebi (za nama je prišel še en par), da do avta se mu pa ne da. In čakamo in čakamo in ga tisti moški od drugega para vpraša, če ima še kmetijo pa on, da še, ampak da živi v LJ. POtem je pa moj rekel, da je rekel, da jo ima nekje na Gorenjskem (Gorje ali kaj), ampak mene je bilo malo punkcije strah in nisem dobro poslušala, kaj je govoril. Potem pa jaz rečem mojemu, da grem na WC, da ne bom notri hodila, da bova ja prva na vrsti in pridem do Reša (ki se je usedel na stolčke zunaj) in on, kam grem, ap jaz, da na WC in on, da naj grem tja v porodnišnico, da ne smem v zdravstveni dom . Da jim bodo zaračunali, ker njihovi pacienti tja hodijo . In jaz, da grem vseeno, da sem bila že stokrat tam (ker jaz imam namesto mehurja mehurček ). No, še nekaj stoka za mano pa pridem z WC-ja, so bila pa vrata za njegovo ambulanto že odprta, ker je Čedo ravno takrat prišel. Aja, pa prej je ata razlagal (to sem vlekla na ušesa ), da Čedo zamuja, da mora otroke v vrtec odpeljat, da imajo samo en avto in potem, da če dežuje, ne more on ali žena iti s kolesom pa potem traja. Da boste vedele, če bo deževalo in bodo vrata še zaklenjena, je Čedo nekje na poti med vrtcem in porodnišnico . Nadaljevanje sledi ...
< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 12:02:20 >