|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
17.9.2009 8:19:12   
sapi
Dobro jutro upam, da čimprej brez dežja, loremi hvala za kavico  ...

pika74 juuupppii za zamrznjenčke, tokrat bo zmagovita kombinacija ... a zofa, ja bomo zrihtal kako slikco user posted image ...
ledenka res samo, da je kakrkoli je že bilo user posted image ... sedaj samo še UZ preguram ...
WP tebi pa uspešno v MB in naj te res počakajo tudi zamrznjenčki ...
Zarja hvala, pa ti si že v akciji ...
spelka hvala tudi tebi, ti pa že dneve odštevaš, a ne ...  bomo kmalu dihale ...
bibabond juupppii user posted image user posted image tole pa je zmagovalna beta ... no ja ne vem, če ti še kako stimulacijo rabiš, dnevi za tvojo zofo so mimo ... ja ja brala med vrsticami user posted image ... uh jutranja stimulacija, tole bi pa takoj pohrustala ...
aqua hvala ....
gigi zdaj je pa tolk omenjanja moje zofe, da bom morala res sliko gor napopat user posted image ... no ja arneja povsod svoj lonček pristavi moja zofa, pa tvoji fuzbalerji ... gigi vidim, da si se med športnike vpisala pohvalno ...
arneja ti samo povej se bova zmenili user posted image ... boga zofa tolk jo pa še noben ni po zobeh vlačil user posted image ... ne, ne za izven pa ni je samo notranja ... pa močno navijam danes za lepe foliklčke user posted image user posted image ...
Serendipity, gloria ja, ja to bo to hvala ...
gasilka super za začetek naj se vse čimlepše odvija ...

Včeraj je bilo pa noro pa niti četrtek še ni bil user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.9.2009 8:25:59   
biba007
Sapika, kdaj pa imaš UZ?
Jaja, zofo pa nujno pofotkat in pripopat, saj veš, iz solidarnostiuser posted image .

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.9.2009 8:35:36   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sem se prejle spomnila, da sem enkrat na MON-u prebrala, da je ena punca, ki ga prej na GK hodila, k atu prišla v šlafroku (kopalnem plašču), pa jo je ata nahrulil ata rekel: Ja, a greste plavat user posted image ? Za polulat, kaj user posted image ?

ahahahahahahahahahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.9.2009 8:36:12   
pika74
arneja drži se!!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.9.2009 8:39:54   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

gigi1 a nisi ti prej neki ene terence omenjala.. ker je že bil? BTW men so toyote LC všeč user posted image

sam moraš probat, če ti je fajn za vožnjo - meni je bla všeč, ampak vozila pa se je za moje pojme obup.

prisegam na X-traila user posted image

jaz pa tega še nisem vozila. sem se pa že vozila po sipinah s patrolom, ki je iz iste familije user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.9.2009 8:53:39   
pika74
mismis, zdele je tvoj dr. D. po TV (oddaja dobro jutro) user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.9.2009 8:57:28   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Sapika, kdaj pa imaš UZ?
Jaja, zofo pa nujno pofotkat in pripopat, saj veš, iz solidarnostiuser posted image .

Bo padla slikica brez skrbi user posted image ...

12.10. to bo še dolga. Ti pa v ponedeljek, če sem prav zasledila.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.9.2009 9:01:06   
Anonimen

Torba pripravljena že od včeraj, upam, da nisem česa pozabila: nogavičke (da jih spet ne slišim user posted image ), ščitniki perila (upam, da jih ne bom potrebovala), mapca (da jih ne slišim še enkrat user posted image ), pa kartica (da me ata ucuri še za en postopek user posted image ). Pa lonček mešaj čaka na polnenje user posted image .

Zakaj pa nogavičke? Sem bolj nova tu, pa jih ne bi rada še jaz slišala user posted image

Tebi pa srečno! Držim pesti ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.9.2009 9:07:46   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Arnejči, dobro šarmiraj ata, da bo namešal najboljšo možno kombinacijo malih Arnejčič in Arnejčkov user posted image user posted image user posted image

Pika74, ja kaj čem rečt, hvala za info o TV oddaji, samo eni smo v službi

Reby, izpit imam 29.09., mogoče mi bo pa uspelo naslednji teden si utrgati dopoldne kakšno urico časa, da pridem malo popestovati malega lepotca.

Sapi, včeraj si me spraševala kako sem, sorči ob tej poplavi decov sem ti čisto pozabila odgovoriti. Jaz v redu, sedaj čakamo user posted image , ki naj bi prišla naslednji teden, potem pa šibamo v nov postopek, upam da tokrat uspešen.

nč treba delati, da bomo zaslužili za pasje brikete, danes sem že spucala 170 ojrotov na njih, pa če je to pasje življenje user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.9.2009 9:14:57   
cukica
Sapi iskrene čestitke,...user posted image user posted image user posted image
Palčica žal mi je,....
biba 007 to je pa res oreng beta,iskrene čestitke,....
Pika 74 iskrene čestitke za 2 zamrznjenčka in držim pesti da se ta dva ,ki so ti ju ustavili primeta,....
BEBIII kako si kaj?Še mal pa greš po zamrznjenčka,močno držim pestke,....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
17.9.2009 9:16:55   
pika74
mismis... a takle mate pol prauš.... tale tvoj user posted image  kužon user posted image  pa dobr malca user posted image

ampak tele žvalce ti tolk dajo... naš ptič je zjutrej čist not padu, ko sem mamo klicala po telefonu... se je skoz drl HALO HALO HALO HALO user posted image user posted image user posted image ...se nisva mogle nč zment user posted image .

no pa lepo bodi še naprej user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.9.2009 9:18:14   
metuljci
arneja čim manj bolečin danes pa čimveč celic user posted image

sapi čestitke še od mene user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.9.2009 9:19:29   
cukica
Arneja čim manj bolečo punkcijo in velik jajčec,....
Gasilka dober štart ti želim,....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.9.2009 9:37:38   
S*
Jutro!

Najprej hvala za kavo in zajtrk, sej se bomo še poredile tukej.

arneja, zdaj je punkcija že za tabo. Upam da je bilo znosno in da so pikice že v pričakovanju bodoče mamice user posted image   user posted image   user posted image .

biba to pa je beta user posted image   user posted image   user posted image , a je že kaj user posted image slabosti?

gasilka, srečno v novem postopki, naj se čim prej začne!

sapi,čestitke še od mene. Ej ta zofa pa seka user posted image   user posted image   user posted image

pika74, kako kaj, čakaš doma na debeli + ali si v službi? Ja pa iskrene čestitke za pingote user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.9.2009 9:54:00   
Reby
Evo še mal stimulacije, da ne boste sam kr neke dedce gor limale user posted image

user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.9.2009 9:56:21   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Evo še mal stimulacije, da ne boste sam kr neke dedce gor limale user posted image

user posted image

user posted image

Ma kakšen cukrček ja ta tvoj Tomi Tomažek. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.9.2009 10:36:27   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: S*

pika74, kako kaj, čakaš doma na debeli + ali si v službi? Ja pa iskrene čestitke za pingote user posted image   user posted image   user posted image

hvala hvala user posted image
Danes sem še doma, jutri pa grem delat, ker mi je že dolgčas doma bit user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.9.2009 11:45:33   
arneja
Punčiče, midva sva tri otročke v Postojni pustila user posted image user posted image user posted image . Sicer sva upala na še kakšnega več, pa sva vseeno vesela user posted image . Ata tokrat celo dal na izbiro ali prideva na 2. ali 3. dan ponje, pa sem glede na napoved vremena (v nedeljo naj bi lilo), rekla, da prideva kar drugi dan. Torej, v soboto spet gasa in via Postojna potem pa naprej na morje user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.9.2009 11:57:14   
mismis

Punčiče, midva sva tri otročke v Postojni pustila user posted image user posted image user posted image . Sicer sva upala na še kakšnega več, pa sva vseeno vesela user posted image . Ata tokrat celo dal na izbiro ali prideva na 2. ali 3. dan ponje, pa sem glede na napoved vremena (v nedeljo naj bi lilo), rekla, da prideva kar drugi dan. Torej, v soboto spet gasa in via Postojna potem pa naprej na morje user posted image .

Arnejči, to je super... user posted image user posted image user posted image

ti tale ata ti gre pa kar na roko, da ti da na izbiro 2. ali 3. dan. To je že kar malce sumljivo user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.9.2009 11:58:55   
arneja
Rebika, kakšen cortek je Tomi user posted image user posted image user posted image . Kako jaz res komaj, komaj čakam na naše otročičke user posted image .

No, zdaj pa lepo po vrsti, je bilo spet en kup dogajanja user posted image . Sva bila že ob pol 7-h v PO in sva šla še prej na kavo. In me je kar malo panika zagrabila, tako da sem tisto kavo nekje gor v grlu čutila. In moj, to bo spet smeha pri atu, sem rekla, bosta spet skupaj potegnila in me zezala. No, ampak sem se potem dobro držala, se vidi da sem veteranka user posted image . Sem bila brez tabletk in sem prve zbodljaje komajda čutila, no, na levi strani pa malo bolj. Mislim, da ata zares obvlada zadevo in to skorajda brezbolečinsko naredi in da še najbolj pri vsem strah boli. Pa tudi zdajle sem čisto ok, nič nisem krvalela, mogoče malo čutim spodaj. Bom pa na veliko lenarila danes, pa spat bom šla, ker zdajle pa učke že malo skupaj lezejo user posted image .

Potem prideva pred porodnišnico in vidiva, da je parking za plačat. Svašta, Postojna, bogu za hrbtom, pa parking pred bolnišnico in zdravstenim domom pobira user posted image .

Sva prišla notri ob kakšnih 7.15 in ata ni bilo vse do 7.45. Sva se zezala, če ga, glede na to, da je on mene nazadnje klical, da kje zdaj hodim, če ga jaz pokličem pa rečem, kje hodi user posted image . IN potem pride s tisto zeleno gajbo (ali kaj je tisto user posted image ) v roki, kjer ima ves inštrumentarij spravljen in pogleda in reče, a še nikogar ni. Pa da bomo morali počakati, da on nima ključa pri sebi (za nama je prišel še en par), da do avta se mu pa ne da. In čakamo in čakamo in ga tisti moški od drugega para vpraša, če ima še kmetijo pa on, da še, ampak da živi v LJ. POtem je pa moj rekel, da je rekel, da jo ima nekje na Gorenjskem (Gorje ali kaj), ampak mene je bilo malo punkcije strah in nisem dobro poslušala, kaj je govoril. Potem pa jaz rečem mojemu, da grem na WC, da ne bom notri hodila, da bova ja prva na vrsti in pridem do Reša (ki se je usedel na stolčke zunaj) in on, kam grem, ap jaz, da na WC in on, da naj grem tja v porodnišnico, da ne smem v zdravstveni dom user posted image . Da jim bodo zaračunali, ker njihovi pacienti tja hodijo user posted image . In jaz, da grem vseeno, da sem bila že stokrat tam (ker jaz imam namesto mehurja mehurček user posted image ). No, še nekaj stoka za mano pa pridem z WC-ja, so bila pa vrata za njegovo ambulanto že odprta, ker je Čedo ravno takrat prišel. Aja, pa prej je ata razlagal (to sem vlekla na ušesa user posted image ), da Čedo zamuja, da mora otroke v vrtec odpeljat, da imajo samo en avto in potem, da če dežuje, ne more on ali žena iti s kolesom pa potem traja. Da boste vedele, če bo deževalo in bodo vrata še zaklenjena, je Čedo nekje na poti med vrtcem in porodnišnico user posted image .

Nadaljevanje sledi ... user posted image

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 12:02:20 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.9.2009 11:59:32   
lana70
PUNCE RABIM POMOČ: nujno bi potrebovala link od koga, ki je hodil na fakulteto za gradbeništvo, nujno, nujno potrebujem skripto cestna infrastruktura, help help, za vsako info, mučo hvaležna!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
17.9.2009 12:00:11   
arneja
Mismis, čakaj, da vse prebereš user posted image .

Ti sigurno veš: a Aspirin 100 že danes lahko vzamem? Pa Estrofem moram na 12 ur, ne? Nisem dobro poslušala user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
17.9.2009 12:03:21   
sonček33
Reby ja pa je ste našli tega sladkorčka? Lep kot slika.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
17.9.2009 12:04:59   
mismis

Mismis, čakaj, da vse prebereš user posted image .

Ti sigurno veš: a Aspirin 100 že danes lahko vzamem? Pa Estrofem moram na 12 ur, ne? Nisem dobro poslušala user posted image .

Za estrofem ti ne znam pomagati, ga še nisem imela.

Aspirin pa lahko že danes vzameš, če ne krvaviš več

in ja berem in čakam na nadaljevanje...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
17.9.2009 12:06:44   
pika74
arneja, ti si faca user posted image user posted image user posted image .
Bravo za jajčka user posted image user posted image user posted image .

Glede estrofema: meni je naročil, da ga vzamem po eno tabletko (popijem je reku) na vsakih 12h (eno ob 7h in drugo ob 19h zvečer).

Aspirin začneš tudi že na dan punkcije. Sem ga jaz še posebej vprašala, ker sem ful krvavela... pa je rekel, ja, vzameš na ta dan user posted image .

Tkole - upam, da sm dobr napisala user posted image .
Lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?