arneja
|
No, notri pa jaz hitro hlačke dol in štunfke gor, moj pa tiste copate, Pika, ki so bile tvojemu dragemu full všeč . Pa atu dava lonček, pa ata, če imava že s sabo (kot da kdaj nisva imela ). In potem se s Čedom nekaj pogovarja, da so nekoga na HIV testirali in nama, kje so naju, pa jaz, da pri njem , pa on, da je še najceneje, da greš na krvodajalsko, da so to drage zadeve pa da še nikogar ni spoznal, ki bi bil pozitiven . Jaz sem si pa mislila, daj, ata, opravi svoje, mene bo še kap, če boš še dolgo čvekal . Ampak res ni bolelo. Pri njegovi mizi sta pa z mojim debato vrgla kot da mene ne bi bilo . Še dobro, da moj ni na UZ-je hodil zraven . V stilu, kako zdravstvo špara, da dobi pol denarja manj kot dobijo na GK pa da pri enih stvareh šparajo, pa drugih pa ne, pa da še ni opazil, da je pred zdravstvenim domov parking plačljiv, da zadaj parkira pa bla, bla, bla. Nič zame zanimivega . No, potem pa le pridem do besede in rečem, da če Čedo že vidi, če so celice lepe in on, da še ne, pa jaz, da če vidi, če izbere fantka ali punčko, pa ata, da to pa vidi, jaz pa, da naj potem kar tri punčke izbere . Pa potem hitro, da se hecam, da vem, da se to pri nas ne sme, pa ata spet debato udari, kako je to prepovedano pa jaz, da razen, da če se bolezen preko spola prenaša, pa moj, da v tujini pa to full za denar delajo. V glavnem čveka polno jutro . Pa recept za Estofem sem dobila pa sem potem še v Dravlje letela, da mi ga je sestra sprintala. Aspirina 100 mi pa ni hotela dati v lekarni brez recepta, je rekla, da zdravnik točno ve, da ga ne sme dati. Potem sem pa jaz pri mami atijevo ploščico Aspirinov 100 zaplenila . No, in se peljeva domov in moj, da zakaj nisem raje rekla, da tretji dan, da bi videla, kako se bodo pikeci razvijali, pa jaz, da če bo dva vstavil, bo itak tretji še ostal, da bova videla, kako se razvija . Pa potem moj doda, da je Čedo sigurno slišal, kaj sem rekla in da nama bo tri babe namešal . Ni važno, kaj nameša, samo najlepšejše otročičke naj scumpra kot Biba pravi . Sem kar happy .
< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 12:18:31 >