|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
17.9.2009 12:07:23   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punčiče, midva sva tri otročke v Postojni pustila user posted image user posted image user posted image . Sicer sva upala na še kakšnega več, pa sva vseeno vesela user posted image . Ata tokrat celo dal na izbiro ali prideva na 2. ali 3. dan ponje, pa sem glede na napoved vremena (v nedeljo naj bi lilo), rekla, da prideva kar drugi dan. Torej, v soboto spet gasa in via Postojna potem pa naprej na morje user posted image .

Bravouser posted image ! Viš, tri je tudi pravljično številouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.9.2009 12:11:11   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Punčiče, midva sva tri otročke v Postojni pustila user posted image user posted image user posted image . Sicer sva upala na še kakšnega več, pa sva vseeno vesela user posted image . Ata tokrat celo dal na izbiro ali prideva na 2. ali 3. dan ponje, pa sem glede na napoved vremena (v nedeljo naj bi lilo), rekla, da prideva kar drugi dan. Torej, v soboto spet gasa in via Postojna potem pa naprej na morje user posted image .

Za tole se je bilo pa vredno prijavit, bravo Arneja, super ti gre.
Še sreča, da imam malico in čakam na nadaljevanje.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.9.2009 12:12:56   
arneja
No, notri pa jaz hitro hlačke dol in štunfke gor, moj pa tiste copate, Pika, ki so bile tvojemu dragemu full všeč user posted image . Pa atu dava lonček, pa ata, če imava že s sabo (kot da kdaj nisva imela user posted image ). In potem se s Čedom nekaj pogovarja, da so nekoga na HIV testirali in nama, kje so naju, pa jaz, da pri njem user posted image , pa on, da je še najceneje, da greš na krvodajalsko, da so to drage zadeve pa da še nikogar ni spoznal, ki bi bil pozitiven user posted image . Jaz sem si pa mislila, daj, ata, opravi svoje, mene bo še kap, če boš še dolgo čvekal user posted image . Ampak res ni bolelo.

Pri njegovi mizi sta pa z mojim debato vrgla kot da mene ne bi bilo user posted image . Še dobro, da moj ni na UZ-je hodil zraven user posted image . V stilu, kako zdravstvo špara, da dobi pol denarja manj kot dobijo na GK pa da pri enih stvareh šparajo, pa drugih pa ne, pa da še ni opazil, da je pred zdravstvenim domov parking plačljiv, da zadaj parkira pa bla, bla, bla. Nič zame zanimivega user posted image .

No, potem pa le pridem do besede in rečem, da če Čedo že vidi, če so celice lepe in on, da še ne, pa jaz, da če vidi, če izbere fantka ali punčko, pa ata, da to pa vidi, jaz pa, da naj potem kar tri punčke izbere user posted image . Pa potem hitro, da se hecam, da vem, da se to pri nas ne sme, pa ata spet debato udari, kako je to prepovedano pa jaz, da razen, da če se bolezen preko spola prenaša, pa moj, da v tujini pa to full za denar delajo. V glavnem čveka polno jutro user posted image .

Pa recept za Estofem sem dobila pa sem potem še v Dravlje letela, da mi ga je sestra sprintala. Aspirina 100 mi pa ni hotela dati v lekarni brez recepta, je rekla, da zdravnik točno ve, da ga ne sme dati. Potem sem pa jaz pri mami atijevo ploščico Aspirinov 100 zaplenila user posted image .

No, in se peljeva domov in moj, da zakaj nisem raje rekla, da tretji dan, da bi videla, kako se bodo pikeci razvijali, pa jaz, da če bo dva vstavil, bo itak tretji še ostal, da bova videla, kako se razvija user posted image . Pa potem moj doda, da je Čedo sigurno slišal, kaj sem rekla in da nama bo tri babe namešal user posted image . Ni važno, kaj nameša, samo najlepšejše otročičke naj scumpra kot Biba pravi user posted image .

Sem kar happy user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 12:18:31 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.9.2009 12:14:03   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: n74

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Za tole se je bilo pa vredno prijavit, bravo Arneja, super ti gre.
Še sreča, da imam malico in čakam na nadaljevanje.

Dejmo no, babnica, kje si, ma saj tole je kot Hitchock.....hitro postat še drugi del!!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.9.2009 12:14:37   
biba007
Sorči, Arnejčekuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.9.2009 12:14:42   
arneja
Hvala Pika in Mismis, Aspirinček in Estofemček že potujeta proti mojemu želodčku user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.9.2009 12:15:21   
arneja
Bibek, kaj si neučakana, a je to tudi nosečniški znakec user posted image ? A te visoka beta razganja user posted image ?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.9.2009 12:16:17   
pika74
arneja ti si srce... tebe je tok užitek brat user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
17.9.2009 12:16:54   
arneja
A hočete še nadaljevanja user posted image ? No, v bistvu sem nekaj vmes spustila ...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
17.9.2009 12:17:14   
pika74

Hvala Pika in Mismis, Aspirinček in Estofemček že potujeta proti mojemu želodčku user posted image .

ej, kaj pa utrogestan a ti je tud dal?

Jst sm mogla po eno tabletko na 12h tud tega jemat (samo to pa vaginalno)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.9.2009 12:20:53   
arneja
Pika, Utrogestana nisem dobila, imam pa že doma Prometrim, ki je podobna zadeva, se mi zdi. Sem si pa eno kroglico že notri zatlačila in si zapomnila, da to moram pa na 12 ur jemat, po ET-ju pa na 8.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.9.2009 12:21:28   
biba007

Bibek, kaj si neučakana, a je to tudi nosečniški znakec user posted image ? A te visoka beta razganja user posted image ?

Saj vem, keep-my-pants-on pa to, ampak kaj, ko se to pri atu nikoli ne obnese....sem že čisto indoktriniranauser posted image . Pa superca za 3 pupike al' pupkone. Pridna. V soboto pa hop po decouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.9.2009 12:23:46   
arneja
Vmes je pa še razlagal, da res ne smemo v zdravstveni dom na WC hodit, da on ima tole ambulanto tu v najemu in da potem tam papir rabimo user posted image . Pa da kako oni tudi sami pucajo ambulanto, da je zadnjič ena tam v počivalnici bruhala pa so sami morali popucati user posted image . Pa jaz, da to bi pa ja lahko snažilko najeli, pa on, da ne morejo, da so to varovani prostori, da so otročki notri user posted image . Sem se pa kar stopila, ko sem slišala, da se za naše otročke boji user posted image . Ma, jaz ga imam res malo rada user posted image . Sem ravno mami razlagala. Se mi zdi, da te tako težke zadeve, ki jih doživljaš skupaj, res kar malo povežejo tudi z zdravnikom user posted image

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 12:25:31 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.9.2009 12:23:56   
pika74

Pika, Utrogestana nisem dobila, imam pa že doma Prometrim, ki je podobna zadeva, se mi zdi. Sem si pa eno kroglico že notri zatlačila in si zapomnila, da to moram pa na 12 ur jemat, po ET-ju pa na 8.

Prou!
Men je hotu tud to dat, pa sm rekla, da imam ene 10 škatel utrogestana doma. In je reku - dobr je. Kr tega vzemte.
user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.9.2009 12:24:47   
arneja
Veš, da mi je čisto vseeno, kaj bo, glavno, da bo punca zdrava user posted image . Se hecam, sem malo pregovor prilagodila user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
17.9.2009 12:26:04   
pika74
In to taka, kot ta na zeleni kahlci user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.9.2009 12:27:34   
pika74
Jst grem pa jutri delat... se mi zdi, kot da bi bla zdej na porodniški user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.9.2009 12:30:33   
arneja
Aja, pa še moj, ko sva šla iz operacijske do atove mize mene sprašuje, če bo Čedo kaj njegove plavalčke na ekran vrgel in ata reče, pridite pogledat in: gospod je res dober, ga moram pohvalit. In jaz rečemu mojemu, da jih ima za celo Afriko user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
17.9.2009 12:31:57   
arneja
A ni res tale moja leva pupa za ponjamat user posted image ? Kot Rebijin Tomi user posted image . Pa pojdite ob Obike sinčka v njen album pogledat, kakšen cortek je user posted image . Naj ga katera prilima sem gor, da se bomo še malo stimulirale user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
17.9.2009 12:33:26   
arneja
Pika, kar pojdi delat. Po mojem samo tečen rataš, če si predolgo doma. Jaz grem pa zdaj malo spat pa se zvečer še oglasim. Čedo je pa verjetno najine otročke že namešal user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
17.9.2009 12:35:27   
pika74
Ziher jih je ja. Moje je zadnč ob 11h in tvoji se zdele zihr že skup tiščijo user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
17.9.2009 13:01:53   
S*

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Super user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
17.9.2009 13:27:08   
metuljci
super arneja, sem vesela zate user posted image user posted image zdaj pa še samo uspešno do konca spelaj user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
17.9.2009 13:55:14   
Rakica_80
Arneja, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika74, kako si, gre hitro čas ali se ti vleče?
Cukica, jaz sem drugače vredu, samo me krči grabijo v maternici, ni mi to lih všeč, ker sem imela tudi take krče v postopku, pa se ni dobro končalouser posted image
Možno zaradi stopkeuser posted image
Reby, lubčka za tvojega bebija****
Pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
17.9.2009 14:07:05   
sonček33
Arneja, Čedo je namešal dva čudovita otročka, mal pa še za v skrinjo...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?