Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 12:16:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Johnie, možno da je lažja hiperca, ker tudi jaz sem jo imela in mi tega noben ni povedal. Jaz ti svetujem, da čim več vode spiješ in opazuješ, če hodiš redno na vodo. Drugače pa počivaj in samo pozitivno. Vso srečo in da zagledaš
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 12:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
johnie, vsekakor je hiperstiumulacija. Isto je bilo pri meni, tako, da ti svetujem isto kot BEBIII, veliko tekočine, zraven pa spremljaj, če dovolj tudi lulaš. Bebiii, moj izvid je napisan pod histeroskopijo, čeprav so mi delai tudi laparoskopijo obenem.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 13:17:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, zato mi nič ne piše, ker meni so samo Laparo delali. Ma kaj se meni samo zdi, da ni nobenega že dolgo Vsako krat ko pridem gor, vidim samo sebe kako čvekam
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 11.9.2009 13:21:07 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:29:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Suzi, zato mi nič ne piše, ker meni so samo Laparo delali. Ma kaj se meni samo zdi, da ni nobenega že dolgo Vsako krat ko pridem gor, vidim samo sebe kako čvekam
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:42:05
|
|
|
|
aqua77
|
Pri nas še vedno nič...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:46:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaaa, kaj čem, vse ste zbežale na drugo temo in jaz sedaj bluzim tu sama no nisem lih sama ene par punc je gor Kje pa se je Mismis zgubila Kaj spet izpit al kaj Punce jutri imam UZ, držte pesti, včeraj zvečer sem čutila ful jajčnike, upam da mi kej raste notri - sem začela spet s krvomočnico, pijem pivo + Menopur, če pa sedaj ne bo nič, nevem kaj drugo pomaga Maaa prav se bojim
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:47:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pri nas še vedno nič... Koliko ti zamuja?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:48:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pri nas še vedno nič... Koliko ti zamuja? V torek bi mogla prit najkasneje...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:50:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Samo to je normalno da ti zamuja, zaradi zdravil-SIGURNO, sej sem ti rekla, da je meni skoraj 2 tedna zamujala, nič se bat, bo pritekla Tudi drugim puncam- nekaterim, je zamujala zaradi tega. Držim pesti, da ti hitro hitro priteče
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:52:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Samo to je normalno da ti zamuja, zaradi zdravil-SIGURNO, sej sem ti rekla, da je meni skoraj 2 tedna zamujala, nič se bat, bo pritekla Tudi drugim puncam- nekaterim, je zamujala zaradi tega. Držim pesti, da ti hitro hitro priteče DVA TEDNA????
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:55:04
|
|
|
|
cukica
|
Skuštrana suzi ne to bo moj 5 poizkus 2 sem mela z punkcijo 2 pa že z zamrznjenčki in zdaj bo spet z zamrznjenčki,roka je bila mirna.Sem se pa piknila zjutraj.Do zdaj sem se zvečer bomo videli kaj bo zdaj?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:55:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
ja res, še ki imam cikle na 32-pa še več dni, nič nenormalnega. Pri tebi ne bo tako, samo pomirjeno
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:57:36
|
|
|
|
cukica
|
Bebiii jutri se vidive bom v roza jopici pa z starejšim moškim,no ja starejšim z očetom.Moj je na Danskem in ga nebo še nekaj dni,....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 14:59:51
|
|
|
|
bilka
|
lep pozdrav naj sporočim kako je pri nas, ploščica je še vedno negativna doktorca pravi da bo ziher jutri pozitivna, drugače sem 15 dan, endometrij 7mm, folikel je zrasel na 23 in čakamo da poči, estradio je začel padat 1,00, tako da jutri spet ponovit vse skupaj, upajmo da do jutri poči da se pripravimo na prenos.. pestke vsem dekletom.. BEBIII se vidimo jutri..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 15:01:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Super, jaz pa bom oblečena zgoraj v beli trenerki in kavbojke, imam pa črne dolge lase Jaz grem prej do UZ, ponavadi pridem med prvimi, počakam da pride kakšna, da ve, da je za mano in da sem jaz pred njo pol pa šibam dati kri. Se vidimo Pa pa
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 15:05:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Bilka supeeeer, če je estradiol začel padati, pričakuj , da bo že danes počil folikel Se vidimo jutri Aja pa še o teh ploščicah , to ne kaže prav, jaz sem v začetku uporabljala ploščico in je bilo pozitivno, ni se na to zanest
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 15:08:22
|
|
|
|
cukica
|
A tko jaz grem pa najprej odat kri,...pol pa na uz no ja sej se vidimo,...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 18:17:15
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Samo to je normalno da ti zamuja, zaradi zdravil-SIGURNO, sej sem ti rekla, da je meni skoraj 2 tedna zamujala, nič se bat, bo pritekla Tudi drugim puncam- nekaterim, je zamujala zaradi tega. Držim pesti, da ti hitro hitro priteče DVA TEDNA???? Če si moje sreče, pa še več. Ampak se ne dam, potrpežljivo čakam. Bi lahko odprle svoj podforum in se skupaj bodrile.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 20:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Johnni: koliko je to še nekaj časa po ET? (kar ti je Reš rekel?) Jaz tudi staknila blažjo hiperco, ki pa se je včeraj končala. Dosti sem počivalain pila....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 21:16:22
|
|
|
|
dysan
|
Ojla babike! vrtnica.m- saj mene je tud opozorila na vse, sam rajši vprašam te naše stare borke kot pa, da kaj zašuštram. Me je pa grozno križ bolel ene 3-4 dni preden sm dobila, zamujala mi pa ni nič je bla kr točna, ampak zdaj teče kot nikoli v življenju (kot bi prašička zaklali) , se pa pikam od 4.9. in UZ mam 18.9., upam, da se do takrat vmirijo te koline, kr mi bo drogač grozno na UZju. Ti maš to prvi postopek? jst se tud z cigareti ne morem pohvalit, delam na tem in upam, da mi rata do punkcije opustit kajenje. BEBIII- a ti se osamljeno počutiš tukaj?? Fuuuul držim pestke za jutri....če jih čutiš-se nekaj dogaja, ne... Lana- držim pesti za AC, da bo vse super, kulk si pa stara? (če smem vprašat) johnie- za dva pingota in stiskam pesti... pa kr počivaj...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 21:20:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan Lana- držim pesti za AC, da bo vse super, kulk si pa stara? (če smem vprašat) ne delajo jih več......39
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 21:25:48
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, fajn zrihti jutri!!!!! Upam, da so vse tiste pivičke pomagale ...in sej veš - da javiš!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 21:28:04
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: dysan Lana- držim pesti za AC, da bo vse super, kulk si pa stara? (če smem vprašat) ne delajo jih več......39 ma saj sm jst tud blizi, sam -4. Po katerem letu je pa nujno po njihovo it na AC?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 22:29:14
|
|
|
|
nellika
|
pozdravljene! sem nova na forumu, dlje časa ga že prebiram, zdaj pa sem se odločila da se vam pridružim. namreč nimam nikogar s katerim bi se lahko pogovorila o teh zadevah oz. kaj vprašala, vzrok je tašča, katera se ne bi strinjala s temi postopki oploditve, zato raje nikomur ne govoriva. kmalu začnem z ivf postopkom, ta teden sem že prejela pošto iz konzilija, imam evidenčno št., zdaj pa še čakam na da pokličem in povejo dalje. zanima pa me nekaj, in sicer če slučajno jutri dobim , lahko v pon. še kličem da povejo kako dalje? ter kako te razporedijo? lp
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.9.2009 7:16:49
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?