|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
10.9.2009 11:53:43   
Anonimen
pika, uau, kar 12 celic!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še praviš, da te ni bolelo? Me zanima kako bi bilo pri meni.. Ker sem komaj nekako pozabila prejšnjo punkcijo, sedaj ko se približuje nov postopek, pa spet čezdalje bolj mislim na bolečino. user posted image user posted image user posted image

Naj te v soboto pričaka kar vseh 12 user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
10.9.2009 11:56:10   
cukica
Pika74 čestitam in naj se jih čim več oplodi,....
BEBIII ja jutri se začnem pikat v soboto pa imam uz še prej pa moram ob 7 dat kri,bi morala prit v nedeljo pa laboratorij ne dela,do ponedeljka pa nesmejo čakati,ker so enkrat že zafrknili,tko da se v soboto vidimo,...

Neposredna povezava do sporočila: 1552
10.9.2009 12:11:53   
BarbiG
Pika, super rezultat. user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa držim pesti, da se vse oplodijo. Ampak pri Rešu pa res vse poteka čisto drugače kot v Ljubljani. Sem pa tud že jaz razmišljala, če bi na GKLJ lohk preskočila tisto inekcijo Ketonala, ker me potem rit še lep čas boli. Bolj kot sama punkcija. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
10.9.2009 12:11:59   
Rakica_80
Cukica, super, lepo da se bova spoznaleuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
10.9.2009 12:12:20   
BarbiG
Suzy, hojla. Kdaj začneš s postopkom?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
10.9.2009 12:18:27   
metuljci
pika čestitke za toliko celic, naj se jih čimbolje oplodi čimveč user posted image

glede piva user posted image dejte bolj na izi, ker jaz sem to prakticirala, zdej pa vidte kaj mam user posted image en velik šmorn foliklov user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
10.9.2009 12:48:20   
loremi
Pika74, čestitke za toliko celic in naj se vse oplodijo user posted image !

Metuljci, a si ga preveč srkala, kr namest kave in vode, ki jo zjutri ponudmo, kaj, zdej pa je kar je user posted image , sej sej user posted image user posted image .
Kaj pa jst vem, jst sem pol začela po kozarček al pa ono malo pivce 0,33, ko folikli niso nikamor rasli, pa še to zvečer, da nisem potem preveč opetala do kauča user posted image user posted image .

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
10.9.2009 13:09:25   
kimsy
Pika 74 - user posted image  user posted image  user posted image  za toliko celic! Naj se jih čim več oplodi in naj bodo te spremembe v postopku tiste prave, ki te pripeljejo do user posted image   user posted image .
BarbiG - jst sem pred punkcijo zavrnila injekcijo ketonala, vzela nisem nč, ker sm si mislila, da 7 celic ne bo problem zdržat. Itak sem imela prej punkcijo ciste, pa me ni bolelo. Na koncu sm ji pridelala 24, ne vem od kje in je blo za preživet. Ne bom rekla, da ni bolelo, je blo pa vzdržno!
Reby - kako si nam ti? Vročina popustila? A naša mikla se ti kaj oglasi? Jst skoz mislim na njo, še posebej, ker smo ves postopek speljale skoraj istočasno.
mismis - kako je bilo na izpitu? No, saj ne da dvomimo, sam ti dam možnost, da se pohvališ... user posted image
BEBIII - upam, da kmalu dobiš svoji pikici, da jih mal segreješ, jih zihr zebe! user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.9.2009 13:10:09   
neodkrita
Ja kaj hočem, saj se nisem še nič pozanimala glede umetne itd. Mam tak občutek, da se nebi posebno ukvarjali z mano in bi me kar skenslali haha. No ja če bo, bo. Drugače pa meni Imigran + Lekadol pomaga, čeprav se tudi jaz prebujam z glavoboli itd. Sicer pa vsak odreagira drugače na tablete. Prej mi ni pomagalo nič, pa sem hvalabogu našla to kombinacijo (oz. farmacevtka).

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.9.2009 13:26:19   
mismis
Neodkrita, v LJ delajo umetne oploditve samo do 43. rojstnega dne. Mislim pa, da bi se dalo zmeniti kaj z Rešem samoplačniško ali pa v Pragi (po vsej verjetnosti z darovano celico). Bi bilo pa take zadeve fino čimprej sprožiti, nekako leta grejo, pa saj veš kaj imam v mislih.

Kimsy in ostale, ne vem od kje vam informacija, da sem jaz že imela izpit, to lepo breme me čaka šele konec meseca. Vendar, ker je tako zelo veliko snovi, pa še ta izpit je eden najbolj zaje...banih na našem faksu, nimam kaj čakati, lepo knjigo v roke pa uči. No saj kakšen dan vmes tudi prelenarim in se malo posvečam mojemu user posted image . Kako je tvoj dragi?

Lana, a nisi imela ti danes nuhalne, hitro poročati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.9.2009 13:32:55   
gloria
...ojla babike...

Pika user posted image user posted image user posted image user posted image  super za 12 jajčk

...imam malo časa ker grem v službo in posledično sem lena za iskatuser posted image ...tiste ko ste v LJ. kako poteka z zamrzjenčki(gdaj kličeš,gdaj si ponavadi na vrsti,imaš kakšna zdravila,kolko časa približno vse skupaj traja)...

...sam firbec me matra da vidim kaj me čaka user posted image ....

...uživajte...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.9.2009 13:33:15   
Rakica_80
Kimsy, ja sej jih hočem lepo ogret, samo me še ne pustijo do njihuser posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.9.2009 13:34:26   
aqua77
Bebiii še mal, pa te bojo spustili, boš vidla!!!! Držimo pesti zate!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.9.2009 13:36:46   
aqua77
Pri nas še vedno čakamo.... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.9.2009 13:38:01   
Rakica_80
Gloria, pokličeš prvi dan user posted image , če imaš zamrznjenčke s terapijo, prideš 7 dan po špike in začneš že isti večer se špikat, ponavadi hodiš na UZ vsaki drugi dan in tudi kri ti vzamejo, ko folikel zraste do 23-24mm hodiš tudi vsaki dan na UZ in spremljajo dokler ne poči, za tem sledi stopka, čez 5 dni pa ETuser posted image
Upam, da sem razložila koliko toliko normalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.9.2009 13:39:20   
kimsy
mismis - ja, ne vem, ena je napisala, pa smo full pesti držale! user posted image  Brez panike, jih bomo konec meseca še enkrat.
Moj dragi je pa tako tako... Še zmeri ga nekaj matra, ampak počasi se izboljšuje. Še zmeraj ma en kup pregledov, sam bo, ker more bit!!!

neodkrita - jst tud mislim, da bi se z Rešem dalo kaj dogovorit, seveda samoplačniško. Jst poznam primer ženske pri 46 ki jo je vzel... Poizkusi, ampak čim prej...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.9.2009 13:39:46   
Rakica_80
Aqua, me primorke smo pa res nekam pozne in dolgeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.9.2009 13:48:52   
aqua77
E, ja! user posted image user posted image user posted image

Sva se nalezle lenoritisa.... user posted image user posted image user posted image  

Razmišljam, da bi mogoče kakšen test uničla, sam po drugi strani se mi pa zdi čist neverjetno, ker mi sigurno zamuja zaradi Suprefacta.
Mah, bom vidla. user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.9.2009 14:03:44   
cukica
Metuljči jaz nisem v prvem postopku nič pila pa sem mela 36 foliklov,na vsaki strani 18.Mela sem delno punkcijo pa sam 2 dobri celici. Tko da pri men ni pivo nič vplivalo na to. Drugič pa smo pili pivce jih je blo pa 12,...
BEBIII tud jaz se veselim snidenja s teboj,...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.9.2009 14:18:53   
bilka
BEBIII hvala za povabilo na to stran, kjer se dogovarjate o vsemu, no jaz sem bila danes na uz in jutri imam spet, estradiol je začel padat, sluznica je 9 mm, folikli pa eden je 12 in eden je že 20, še kakšen dan in bo pol pa prenos zamrznjenčkov, morda se srečamo v soboto, bomo vidli kaj bo jutri ti javim..lp in srečno

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.9.2009 14:29:26   
arneja
Pika, ti spavaš do deset, nas pa skrbi zate user posted image . Sloves dobre kokoške lahko glede na rezultat pri atu obdržiš user posted image .

Jaz sem danes bolj na tesno s časom. Če ne prej, se oglasim v nedeljo, ko od ata Reša pridem. Mogoče mi pa zvečer še uspe kaj gor pokukat.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.9.2009 14:39:48   
tinkamiška
hojlauser posted image

pika, berem, da je punkcija za tabo, držim pesti za lepe blastociste, pa da bo postopek res zmagovalen!user posted image zadnjič si me vprašala za postopek..ja 2 je. upam, da pridelam malo več celic kot v prvem, pa da se jih malo več oplodi in lepo razvije.

bebiii, tebi pa naj celice lepo zrastejo pa endometrij zadebeli, pol pa spet stiskamo pestiuser posted image

lana70, kako?user posted image

Pri meni brez kakšnih posebnosti, čakam na M in jo bom po vsej verjetnosti mela na UZ v torekuser posted image kako pa potem poteka vse skupaj? Jajčniki me že začenjajo bolet tako, da se verjetno bliža...

pozdravček vsem!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.9.2009 14:40:25   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pika, ti spavaš do deset, nas pa skrbi zate user posted image . Sloves dobre kokoške lahko glede na rezultat pri atu obdržiš user posted image .

Jaz sem danes bolj na tesno s časom. Če ne prej, se oglasim v nedeljo, ko od ata Reša pridem. Mogoče mi pa zvečer še uspe kaj gor pokukat.

Iiii, glej ga no Arnejčka. Ravno nate mislim....sem, ježešna, ugotovila, da mi je zjutraj samo pol z.sj.a potegnilo. Svašta. Anyhow, lepo bodi, pa v nedeljo zašarmiraj ata, potem pa hitro na RR....btw, kaj pa če bi jaz tudi takole inkognito skočila na en UZjček k atu? Med mojimi hlačkami in tistim njegovim kar-gor itak ni ravno verjetno, da bi opazil, da sem en teden prehitra, auser posted image user posted image ???

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.9.2009 14:48:16   
neodkrita
ja bi morala pohitet, če še hočem kaj zrihtat! Kje pa je ta ata Reš? Ima katera ling ali naslov, da ga lahko kaj vprašam kar preko e-pošte?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.9.2009 14:48:30   
arneja
Haha, bi te nahrulil, ker ne bi bilo nobenega folikla, da kako si slabo odreagirala user posted image .

Moram šibat. Upam, da zvečer še učko sem gor vržem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?