Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 11:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pika, uau, kar 12 celic!! Pa še praviš, da te ni bolelo? Me zanima kako bi bilo pri meni.. Ker sem komaj nekako pozabila prejšnjo punkcijo, sedaj ko se približuje nov postopek, pa spet čezdalje bolj mislim na bolečino. Naj te v soboto pričaka kar vseh 12 !!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 11:56:10
|
|
|
|
cukica
|
Pika74 čestitam in naj se jih čim več oplodi,.... BEBIII ja jutri se začnem pikat v soboto pa imam uz še prej pa moram ob 7 dat kri,bi morala prit v nedeljo pa laboratorij ne dela,do ponedeljka pa nesmejo čakati,ker so enkrat že zafrknili,tko da se v soboto vidimo,...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 12:11:53
|
|
|
|
BarbiG
|
Pika, super rezultat. Sedaj pa držim pesti, da se vse oplodijo. Ampak pri Rešu pa res vse poteka čisto drugače kot v Ljubljani. Sem pa tud že jaz razmišljala, če bi na GKLJ lohk preskočila tisto inekcijo Ketonala, ker me potem rit še lep čas boli. Bolj kot sama punkcija.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 12:11:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
Cukica, super, lepo da se bova spoznale
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 12:12:20
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzy, hojla. Kdaj začneš s postopkom?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 12:18:27
|
|
|
|
metuljci
|
pika čestitke za toliko celic, naj se jih čimbolje oplodi čimveč glede piva dejte bolj na izi, ker jaz sem to prakticirala, zdej pa vidte kaj mam en velik šmorn foliklov
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 12:48:20
|
|
|
|
loremi
|
Pika74, čestitke za toliko celic in naj se vse oplodijo ! Metuljci, a si ga preveč srkala, kr namest kave in vode, ki jo zjutri ponudmo, kaj, zdej pa je kar je , sej sej . Kaj pa jst vem, jst sem pol začela po kozarček al pa ono malo pivce 0,33, ko folikli niso nikamor rasli, pa še to zvečer, da nisem potem preveč opetala do kauča .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:09:25
|
|
|
|
kimsy
|
Pika 74 - za toliko celic! Naj se jih čim več oplodi in naj bodo te spremembe v postopku tiste prave, ki te pripeljejo do . BarbiG - jst sem pred punkcijo zavrnila injekcijo ketonala, vzela nisem nč, ker sm si mislila, da 7 celic ne bo problem zdržat. Itak sem imela prej punkcijo ciste, pa me ni bolelo. Na koncu sm ji pridelala 24, ne vem od kje in je blo za preživet. Ne bom rekla, da ni bolelo, je blo pa vzdržno! Reby - kako si nam ti? Vročina popustila? A naša mikla se ti kaj oglasi? Jst skoz mislim na njo, še posebej, ker smo ves postopek speljale skoraj istočasno. mismis - kako je bilo na izpitu? No, saj ne da dvomimo, sam ti dam možnost, da se pohvališ... BEBIII - upam, da kmalu dobiš svoji pikici, da jih mal segreješ, jih zihr zebe!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:10:09
|
|
|
|
neodkrita
|
Ja kaj hočem, saj se nisem še nič pozanimala glede umetne itd. Mam tak občutek, da se nebi posebno ukvarjali z mano in bi me kar skenslali haha. No ja če bo, bo. Drugače pa meni Imigran + Lekadol pomaga, čeprav se tudi jaz prebujam z glavoboli itd. Sicer pa vsak odreagira drugače na tablete. Prej mi ni pomagalo nič, pa sem hvalabogu našla to kombinacijo (oz. farmacevtka).
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:26:19
|
|
|
|
mismis
|
Neodkrita, v LJ delajo umetne oploditve samo do 43. rojstnega dne. Mislim pa, da bi se dalo zmeniti kaj z Rešem samoplačniško ali pa v Pragi (po vsej verjetnosti z darovano celico). Bi bilo pa take zadeve fino čimprej sprožiti, nekako leta grejo, pa saj veš kaj imam v mislih. Kimsy in ostale, ne vem od kje vam informacija, da sem jaz že imela izpit, to lepo breme me čaka šele konec meseca. Vendar, ker je tako zelo veliko snovi, pa še ta izpit je eden najbolj zaje...banih na našem faksu, nimam kaj čakati, lepo knjigo v roke pa uči. No saj kakšen dan vmes tudi prelenarim in se malo posvečam mojemu . Kako je tvoj dragi? Lana, a nisi imela ti danes nuhalne, hitro poročati
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:32:55
|
|
|
|
gloria
|
...ojla babike... Pika super za 12 jajčk ...imam malo časa ker grem v službo in posledično sem lena za iskat ...tiste ko ste v LJ. kako poteka z zamrzjenčki(gdaj kličeš,gdaj si ponavadi na vrsti,imaš kakšna zdravila,kolko časa približno vse skupaj traja)... ...sam firbec me matra da vidim kaj me čaka .... ...uživajte...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:33:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kimsy, ja sej jih hočem lepo ogret, samo me še ne pustijo do njih
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:34:26
|
|
|
|
aqua77
|
Bebiii še mal, pa te bojo spustili, boš vidla!!!! Držimo pesti zate!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:36:46
|
|
|
|
aqua77
|
Pri nas še vedno čakamo....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:38:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
Gloria, pokličeš prvi dan , če imaš zamrznjenčke s terapijo, prideš 7 dan po špike in začneš že isti večer se špikat, ponavadi hodiš na UZ vsaki drugi dan in tudi kri ti vzamejo, ko folikel zraste do 23-24mm hodiš tudi vsaki dan na UZ in spremljajo dokler ne poči, za tem sledi stopka, čez 5 dni pa ET Upam, da sem razložila koliko toliko normalno
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:39:20
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - ja, ne vem, ena je napisala, pa smo full pesti držale! Brez panike, jih bomo konec meseca še enkrat. Moj dragi je pa tako tako... Še zmeri ga nekaj matra, ampak počasi se izboljšuje. Še zmeraj ma en kup pregledov, sam bo, ker more bit!!! neodkrita - jst tud mislim, da bi se z Rešem dalo kaj dogovorit, seveda samoplačniško. Jst poznam primer ženske pri 46 ki jo je vzel... Poizkusi, ampak čim prej...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:39:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aqua, me primorke smo pa res nekam pozne in dolge
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 13:48:52
|
|
|
|
aqua77
|
E, ja! Sva se nalezle lenoritisa.... Razmišljam, da bi mogoče kakšen test uničla, sam po drugi strani se mi pa zdi čist neverjetno, ker mi sigurno zamuja zaradi Suprefacta. Mah, bom vidla.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:03:44
|
|
|
|
cukica
|
Metuljči jaz nisem v prvem postopku nič pila pa sem mela 36 foliklov,na vsaki strani 18.Mela sem delno punkcijo pa sam 2 dobri celici. Tko da pri men ni pivo nič vplivalo na to. Drugič pa smo pili pivce jih je blo pa 12,... BEBIII tud jaz se veselim snidenja s teboj,...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:18:53
|
|
|
|
bilka
|
BEBIII hvala za povabilo na to stran, kjer se dogovarjate o vsemu, no jaz sem bila danes na uz in jutri imam spet, estradiol je začel padat, sluznica je 9 mm, folikli pa eden je 12 in eden je že 20, še kakšen dan in bo pol pa prenos zamrznjenčkov, morda se srečamo v soboto, bomo vidli kaj bo jutri ti javim..lp in srečno
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:29:26
|
|
|
|
arneja
|
Pika, ti spavaš do deset, nas pa skrbi zate . Sloves dobre kokoške lahko glede na rezultat pri atu obdržiš . Jaz sem danes bolj na tesno s časom. Če ne prej, se oglasim v nedeljo, ko od ata Reša pridem. Mogoče mi pa zvečer še uspe kaj gor pokukat.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:39:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
hojla pika, berem, da je punkcija za tabo, držim pesti za lepe blastociste, pa da bo postopek res zmagovalen! zadnjič si me vprašala za postopek..ja 2 je. upam, da pridelam malo več celic kot v prvem, pa da se jih malo več oplodi in lepo razvije. bebiii, tebi pa naj celice lepo zrastejo pa endometrij zadebeli, pol pa spet stiskamo pesti lana70, kako? Pri meni brez kakšnih posebnosti, čakam na M in jo bom po vsej verjetnosti mela na UZ v torek kako pa potem poteka vse skupaj? Jajčniki me že začenjajo bolet tako, da se verjetno bliža... pozdravček vsem! tinka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:40:25
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pika, ti spavaš do deset, nas pa skrbi zate . Sloves dobre kokoške lahko glede na rezultat pri atu obdržiš . Jaz sem danes bolj na tesno s časom. Če ne prej, se oglasim v nedeljo, ko od ata Reša pridem. Mogoče mi pa zvečer še uspe kaj gor pokukat. Iiii, glej ga no Arnejčka. Ravno nate mislim....sem, ježešna, ugotovila, da mi je zjutraj samo pol z.sj.a potegnilo. Svašta. Anyhow, lepo bodi, pa v nedeljo zašarmiraj ata, potem pa hitro na RR....btw, kaj pa če bi jaz tudi takole inkognito skočila na en UZjček k atu? Med mojimi hlačkami in tistim njegovim kar-gor itak ni ravno verjetno, da bi opazil, da sem en teden prehitra, a ???
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:48:16
|
|
|
|
neodkrita
|
ja bi morala pohitet, če še hočem kaj zrihtat! Kje pa je ta ata Reš? Ima katera ling ali naslov, da ga lahko kaj vprašam kar preko e-pošte?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 14:48:30
|
|
|
|
arneja
|
Haha, bi te nahrulil, ker ne bi bilo nobenega folikla, da kako si slabo odreagirala . Moram šibat. Upam, da zvečer še učko sem gor vržem .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?