Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 15:42:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
Bilka, superca, se pravi da bo kmalu ET Vse kar te zanima, lahko vprašaš na tej temi, saj tuki imamo prave stručkote Javi mi za jutri, da vem kako ti gre Tinkamiška....tudi ti še čakaš na ? Ja na UZ greš tudi če imaš tečko, nič strašnega. Mismis in kako je šel izpit Sem ti včeraj pripopala gor sliko od razporeda zdravnikov, mogoče si spregledala. Punce, grem jaz malo u ležački položaj, včeraj sem preveč piv spila in me danes tako glava boli če ne bodo sedaj zrastli jaz resnično nevem več kaj naredit Pa pa
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 15:46:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pika74, super za jajčka prava kokoška ni kej naj ti se vse oplodijo v lepo blastocido se kar podpišem ooo, tinkamiška...lepo, da zaideš malce med nas...kako si..držim pesti, da bo Iza kmalu dobila bratca ali sestrico no, in še moje poročilo z današnje nuhalne....glede na mojo starost pričakovano: nuhalna svetlina 2.6 mm, adjusted risk 1:105...priporoča AC in genetski posvet...itak. Je pa plodek velik 77.7 mm, je sama kar dvakrta rekla, da je pa res full velik za te tedne....hm, novi/a košarkaš/ica nimaš kaj...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 19:28:26
|
|
|
|
dysan
|
Ojla punce ! En velik pozdravček vsem skupaj. Kak ste? Jst se pikam že skoraj en teden in mam kr nekaj nevšečnosti, glavobole, slabosti, strašna utrujenost, vrtoglavica, a je to normalno, a mora biti tak ??? Pikam si pa superfact. Prvi UZ mam 18.9.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 19:38:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dysan, to je vse normalno, tudi jokcat boš začela brezveze, jaz sem imela tudi stranske učinke. Lana70, super za bebico, lepo da je zrastla, ta bo pa res kakšna košarkašica
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 19:49:53
|
|
|
|
dysan
|
no ja super, a moja dva me že zdaj ne prenašata glih najbuljše, naj še začnem jakcat - bo še lepše, rabita čas, da se navadita na moje nihanje počutja...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 19:54:03
|
|
|
|
dysan
|
BEBIII- men se že danes nekaj kaže, da bom tečko verjetno dobila in do 18.9 jo bo sigurno že konec, pa me zanima kaj se pikam do takrat s superfactom neglede na tečko?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 20:28:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Špikaš se, do takrat, kot so ti rekli, potem ko dobiš , mislim da dobiš druga zdravila Nisem sigurna...ti bo znala kakšna druga posvetovat Srečno
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 20:41:42
|
|
|
|
arneja
|
Sem morala še priti poškilit, firbec . Lana, a spol se že lahko na nuhalni izve? Nimam pojma, ker tako daleč še nikoli nisem prišla . In kdaj bo AC? Biba, ti mi pa še enkrat napiši tistega pol maila, ki ti ga ni poslalo. Ga tale RR res biksa .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 20:53:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne, sem že dobila navodilo, da grem samo kot ogled mesta... , no ziher bo vsaj kaka odpičena borša padla, ker teh ni nikol dovolj, pol pa itak rabim še čevlje al pa škornje zravn, itak je pol že jakna,....Moj se že križa. O, novo nadaljevanje "Seks v mestu" a vidve z Arnječi mene malo zaj*ba*a*ta al ja? Pika super za celice. To bo otrok!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 20:59:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Lana, a spol se že lahko na nuhalni izve? Nimam pojma, ker tako daleč še nikoli nisem prišla . In kdaj bo AC? joop, se vidi ja, sam pri nas je blo ful slabo videt, ker je spalo detece... ..AC pa imam 29.9...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 21:18:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo, mene je Franca ravnokar obiskala Verjetno bo v torek še samo izcedek in mi ne bo tolk neprijetno, ker moje France so res obilne... Lana, ti si imela že nuhalno? Joj kako gre hito! Lepo spančkajte... tinka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 21:39:41
|
|
|
|
arneja
|
Zarči, mičkeno pa . Ajde, borke, uživajte.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.9.2009 22:00:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
Tinkamiška, super za še malo pa si na konju Nočko
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 7:01:20
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 9:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Jaz sem danes prav dobre volje - spet nam normalno dela internet!!! TAko, da bom lahko celo kaj napisala. cukica, mirno roko danes ko si boš dajala prvo injekcijo. Je to tvoj prvi postopek?? Se mi zdi, da ne, samo nisem sigurna. Aha, že berem, da si že imela dva postopka. Pri meni je bilo prvič podobno - delna punkcija - cca. 40-45 foliklov, na koncu pa le 7 celic. barbi, jaz sem dobila pri prejšnji punkciji injekcijo v vsako ritnico (na eno v soboto in drugo v nedeljo). Si predstavljaš kako sem sedela? No, ampak je pa res, da me tista v soboto ni bolela. S postopkom pa računam konec meseca/začetek novembra.. drug teden bi morala dobit M, vendar si jo bom prestavila za kakšen teden ali dva, ker prej ne morem it v postopek zaradi službe. PA ti? aqua, še vedno nič?? lana, super za opravljeno nuhalno. A košarkaša/košarkašinjo imate, praviš??
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 10:22:08
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzy, tam enkrat okol 20.-tega septembra pričakujem to famozno , tako da začnem s postopkom enkrat v sredi oktobra in končam nekje do sredine novembra. Tako da bove očitno kar skupaj trepetale. Ampak nas pa bo novembra tam na GKLJ. Bodi dr. D. , ga bomo tolk okupirale, ampak punkcijo in transfer mi bo on delal, ker mu nekako najbolj zaupam. Upam samo, da bom imela vse med tednom, ker za vikend je vprašanje, če bo tam.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 10:23:35
|
|
|
|
BarbiG
|
Madona sem šlampasta. Dobro jutro vsem skupaj. Naj bo dobro, pa čeprav imam pritisk tam nekje v podnu, ga ne grem niti iskat, ker ga ne bom najdla. Se bom komaj dokopala danes do konca šihta.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
barbi, zgleda, da bo res gužva! Jaz bom tudi tokrat prosila dr. D za punkcijo. Za transfer pa sploh itak, ker mi morajo pravilno vstavit zarodek, ker imam maternico čisto v ku . Punce, ima mogoče katera izvid laparo ali histeroskopije pri sebi? Me nekaj zanima.. Pušenjak mi je enkrat rekel, da me morajo ob nosečnosti obvezno spremljati od 17 tedna naprej, da se ob morebitnem popuščanju MV naredi cerklaža do 23. tedna. Pa me zanima, če ima katera podoben izvid: " cervikalni kanal dilatiramo do hegar 9,5, uterus dolg 6 cm". Problem je v tem, ker je tale cervikalni kanal predolg. To razmišljam predvsem zato, ker v primeru, da bi mi npr. vstavili bi bilo še bolj nevarno.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:14:09
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dysan: jaz sem začela z špikanjem 9.9. in kot so mi rekli se tudi špikam ko bom dobila . Špikam pa se 14 dni, 15. dan (to je 23.9.) pa imam prvi UZ in potem bomo videli naprej. So pa me opozorili, da sedaj ko se špikam, bo verjetno malce zamudila in da bom imela večje bolečine kot sem jih imela sedaj med . Tako da sem si že nabavila protibolečinske tabletke Punce, imam pa eno vprašanje za vas. Ne vem če ste vse tako "pridne" vendar jaz imam edini greh in namreč je to ta, da si na dan "privoščim" kako cigareto (max. na dan jih pokadim 6). Vem, da bi lahko nehala na to količino, vendar to je pač moja "grda razvada". Kako ste tiste, ki ste imele to "grdo razvado" odreagirale? hvala vam in lep vikend vam želim, ne glede kako vreme bo!!! mojca
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:20:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ciao Suzi, jaz sem sedaj pogledala moje izvide iz Laparo in niso nič pisali o cervikalnem kanalu, mogoče ima kakšna druga kej napisano. Pri meni je bilo vse v pajčolanastih zarastlinah dobro da niso začeli še pajki plazit noter Upam, da ti bo kakšna znala razložit
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:29:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Vrtnica.m., jaz sem pred prvim postopkom nehala kadit že prej, zdravo sem se prehranjevala, nisem nič alkohola spila, jemala folno kislino+vitamine...bla, bla, bla....no vglavnem, sedaj pa več nič, kadim, spijem kakšno pivo, nobenih tablet- vitaminskih in jem kar mi paše Ne da se hvalim s tem, ampak živim kot sem prej živela, če zanosim, pa se bom vrnila nazaj na zdravo življenje
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:30:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Bilka, kako je bilo danes na UZ, kakšna novička?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:41:47
|
|
|
|
johnie
|
Ojla. Da se vam malo javim: v sredo so mi vstavili 2 zarodka. Test 23.9. Ker se nisem nič prej oglasila naj vam povem da se počutim ful slabo, že pred punkcijo sem bila napihnjena, potem neprijetna punkcija, že naslednji dan pa sem bila še bolj napihnjena, boli me celi trebuh tudi med vožnjo in hojo. Ja in ata reš je rekel da je to normalno in da naj če bodo ti znaki ostali še nekaj časa po transferju je to dober znak, drugače pa slab. Jaz pa težko delam kaj drugega kot ležim, kar slabo mi je, vse me tišči, kot da bi bila na koncu nosečnosti (pritisk na želodec itd.). Nočem jamrat, samo za info. Vse da bo . Sicer pa sem imela isto dozo kot prvič, pa ni bilo tak, malo me je zvijalo to pa je bilo vse. Ena je vprašala kako se je končalo prvič? Doma imamo prečudovito 11 mesečno punčko, ki naju osrečuje najbolj na svetu. Zato sva spet tu. Zdaj pa vas grem malo prebrat, držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 11:54:25
|
|
|
|
metuljci
|
johnie je mogoče kakšna hiperca?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.9.2009 12:02:41
|
|
|
|
johnie
|
po moje da je, vsaj blaga, čeprav Reš ni tega reko. Gloria: čestitke Niku, slike pa so čudovite. Ma pa ful lasekov v primerjavi z mojo Evo. Tak je lep, sem se kar raznežila. Kar nekaj vas je novih in vas nisem uspela spremljat, ampak resnično vam želim da čimprej postanete .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?