|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
10.9.2009 15:42:51   
Rakica_80
Bilka, superca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pravi da bo kmalu ETuser posted image
Vse kar te zanima, lahko vprašaš na tej temi, saj tuki imamo prave stručkoteuser posted image
Javi mi za jutri, da vem kako ti greuser posted image
Tinkamiška....tudi ti še čakaš na user posted image ? Ja na UZ greš tudi če imaš tečko, nič strašnega.
Mismis in kako je šel izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ti včeraj pripopala gor sliko od razporeda zdravnikov, mogoče si spregledala.
Punce, grem jaz malo u ležački položaj, včeraj sem preveč piv spila in me danes tako glava boliuser posted image če ne bodo sedaj zrastli jaz resnično nevem več kaj naredituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.9.2009 15:46:44   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Pika74, super za jajčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava kokoška ni kejuser posted image
naj ti se vse oplodijo v lepo blastocidouser posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

ooo, tinkamiška...lepo, da zaideš malce med nas...kako si..držim pesti, da bo Iza kmalu dobila bratca ali sestrico user posted image user posted image

no, in še moje poročilo z današnje nuhalne....glede na mojo starost pričakovano: nuhalna svetlina 2.6 mm, adjusted risk 1:105...priporoča AC in genetski posvet...itak. Je pa plodek velik 77.7 mm, je sama kar dvakrta rekla, da je pa res full velik za te tedne....hm, novi/a košarkaš/ica nimaš kaj...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.9.2009 19:28:26   
dysan
Ojla punce !
En velik pozdravček vsem skupaj.
Kak ste?
Jst se pikam že skoraj en teden in mam kr nekaj nevšečnosti, glavobole, slabosti, strašna utrujenost, vrtoglavica, a je to normalno, a mora biti takuser posted image ??? Pikam si pa superfact. Prvi UZ mam 18.9.

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.9.2009 19:38:39   
Rakica_80
Dysan, to je vse normalno, tudi jokcat boš začela brezveze, jaz sem imela tudi stranske učinke.
Lana70, super za bebico, lepo da je zrastla, ta bo pa res kakšna košarkašicauser posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.9.2009 19:49:53   
dysan
no ja super, a moja dva me že zdaj ne prenašata glih najbuljše, naj še začnem jakcat - bo še lepše, rabita čas, da se navadita na moje nihanje počutja...

počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.9.2009 19:54:03   
dysan
BEBIII- men se že danes nekaj kaže, da bom tečko verjetno dobila in do 18.9 jo bo sigurno že konec, pa me zanima kaj se pikam do takrat s superfactom neglede na tečko?

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.9.2009 20:28:04   
Rakica_80
Špikaš se, do takrat, kot so ti rekli, potem ko dobišuser posted image , mislim da dobiš druga zdravilauser posted image
Nisem sigurna...ti bo znala kakšna druga posvetovatuser posted image
Srečnouser posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.9.2009 20:41:42   
arneja
Sem morala še priti poškilit, firbec user posted image .

Lana, a spol se že lahko na nuhalni izve? Nimam pojma, ker tako daleč še nikoli nisem prišla user posted image . In kdaj bo AC?

Biba, ti mi pa še enkrat napiši tistega pol maila, ki ti ga ni poslalo. Ga tale RR res biksa user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.9.2009 20:53:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ne, sem že dobila navodilo, da grem samo kot ogled mesta...user posted image user posted image user posted image , no ziher bo vsaj kaka odpičena borša padla, ker teh ni nikol dovolj, pol pa itak rabim še čevlje al pa škornje zravn, itak je pol že jakna,....Moj se že križa.user posted image user posted image user posted image

O, novo nadaljevanje "Seks v mestu" user posted image
a vidve z Arnječi mene malo zaj*ba*a*ta al ja?user posted image

Pika super za celice. To bo otrok!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.9.2009 20:59:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Lana, a spol se že lahko na nuhalni izve? Nimam pojma, ker tako daleč še nikoli nisem prišla user posted image . In kdaj bo AC?

joop, se vidi ja, sam pri nas je blo ful slabo videt, ker je spalo detece...user posted image user posted image ..AC pa imam 29.9...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.9.2009 21:18:48   
tinkamiška
Evo, mene je Franca ravnokar obiskala user posted image Verjetno bo v torek še samo izcedek in mi ne bo tolk neprijetno, ker moje France so res obilne...

Lana, ti si imela že nuhalno? Joj kako gre hito! user posted image

Lepo spančkajte...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
10.9.2009 21:39:41   
arneja
Zarči, mičkeno pa user posted image .

Ajde, borke, uživajte.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
10.9.2009 22:00:53   
Rakica_80
Tinkamiška, super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa si na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočkouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.9.2009 7:01:20   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.9.2009 9:27:51   
Anonimen
Jutro.

Jaz sem danes prav dobre volje - spet nam normalno dela internet!!!user posted image user posted image user posted image TAko, da bom lahko celo kaj napisala.user posted image

cukica, mirno roko danes ko si boš dajala prvo injekcijo. Je to tvoj prvi postopek?? Se mi zdi, da ne, samo nisem sigurna.user posted image Aha, že berem, da si že imela dva postopka. Pri meni je bilo prvič podobno - delna punkcija - cca. 40-45 foliklov, na koncu pa le 7 celic.

barbi, jaz sem dobila pri prejšnji punkciji injekcijo v vsako ritnico (na eno v soboto in drugo v nedeljo). Si predstavljaš  kako sem sedela? user posted image No, ampak je pa res, da me tista v soboto ni bolela. S postopkom pa računam konec meseca/začetek novembra.. drug teden bi morala dobit M, vendar si jo bom prestavila za kakšen teden ali dva, ker prej ne morem it v postopek zaradi službe. PA ti?

aqua, še vedno nič?? user posted image user posted image user posted image

lana, super za opravljeno nuhalno. user posted image user posted image user posted image user posted image A košarkaša/košarkašinjo imate, praviš??user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.9.2009 10:22:08   
BarbiG
Suzy, tam enkrat okol 20.-tega septembra pričakujem to famozno user posted image , tako da začnem s postopkom enkrat v sredi oktobra in končam nekje do sredine novembra. Tako da bove očitno kar skupaj trepetale. Ampak nas pa bo novembra tam na GKLJ. Bodi dr. D. user posted image , ga bomo tolk okupirale, ampak punkcijo in transfer mi bo on delal, ker mu nekako najbolj zaupam. Upam samo, da bom imela vse med tednom, ker za vikend je vprašanje, če bo tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
11.9.2009 10:23:35   
BarbiG
Madona sem šlampasta.

Dobro jutro vsem skupaj. Naj bo dobro, pa čeprav imam pritisk tam nekje v podnu, ga ne grem niti iskat, ker ga ne bom najdla. user posted image   Se bom komaj dokopala danes do konca šihta. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.9.2009 11:03:16   
Anonimen
barbi, zgleda, da bo res gužva! user posted image Jaz bom tudi tokrat prosila dr. D za punkcijo. Za transfer pa sploh itak, ker mi morajo pravilno vstavit zarodek, ker imam maternico čisto v kuuser posted image user posted imageuser posted image

Punce, ima mogoče katera izvid laparo ali histeroskopije pri sebi? Me nekaj zanima.. Pušenjak mi je enkrat rekel, da me morajo ob nosečnosti obvezno spremljati od 17 tedna naprej, da se ob morebitnem popuščanju MV naredi cerklaža do 23. tedna. Pa me zanima, če ima katera podoben izvid:
" cervikalni kanal dilatiramo do hegar 9,5, uterus dolg 6 cm". Problem je v tem, ker je tale cervikalni kanal predolg.user posted image To razmišljam predvsem zato, ker v primeru, da bi mi npr. vstavili user posted image user posted image bi bilo še bolj nevarno.

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.9.2009 11:14:09   
vrtnica.m
Dysan: jaz sem začela z špikanjem 9.9. in kot so mi rekli se tudi špikam ko bom dobila user posted image . Špikam pa se 14 dni, 15. dan (to je 23.9.) pa imam prvi UZ in potem bomo videli naprej. So pa me opozorili, da sedaj ko se špikam, bo verjetno user posted image  malce zamudila in da bom imela večje bolečine kot sem jih imela sedaj med user posted image . Tako da sem si že nabavila protibolečinske tabletke user posted image

Punce, imam pa eno vprašanje za vas. Ne vem če ste vse tako "pridne" vendar jaz imam edini greh in namreč je to ta, da si na dan "privoščim" kako cigareto (max. na dan jih pokadim 6). Vem, da bi lahko nehala na to količino, vendar to je pač moja "grda razvada". Kako ste tiste, ki ste imele to "grdo razvado" odreagirale?

hvala vam in lep vikend vam želim, ne glede kako vreme bo!!!

mojca

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
11.9.2009 11:20:52   
Rakica_80
Ciaouser posted image

Suzi, jaz sem sedaj pogledala moje izvide iz Laparo in niso nič pisali o cervikalnem kanalu, mogoče ima kakšna druga kej napisano.
Pri meni  je bilo vse v pajčolanastih zarastlinahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro da niso začeli še pajki plazit noteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti bo kakšna znala razložituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.9.2009 11:29:03   
Rakica_80
Vrtnica.m., jaz sem pred prvim postopkom nehala kadit že prej, zdravo sem se prehranjevala, nisem nič alkohola spila, jemala folno kislino+vitamine...bla, bla, bla....no vglavnem, sedaj pa več nič, kadim, spijem kakšno pivo, nobenih tablet- vitaminskih in jem kar mi pašeuser posted image Ne da se hvalim s tem, ampak živim kot sem prej živela, če zanosim, pa se bom vrnila nazaj na zdravo življenjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
11.9.2009 11:30:13   
Rakica_80
Bilka, kako je bilo danes na UZ, kakšna novička?

Neposredna povezava do sporočila: 1597
11.9.2009 11:41:47   
johnie
Ojla. Da se vam malo javim: v sredo so mi vstavili 2 zarodka. Test 23.9.
Ker se nisem nič prej oglasila naj vam povem da se počutim ful slabo, že pred punkcijo sem bila napihnjena, potem neprijetna punkcija, že naslednji dan pa sem bila še bolj napihnjena, boli me celi trebuh tudi med vožnjo in hojo. Ja in ata reš je rekel da je to normalno in da naj če bodo ti znaki ostali še nekaj časa po transferju je to dober znak, drugače pa slab. Jaz pa težko delam kaj drugega kot ležim, kar slabo mi je, vse me tišči, kot da bi bila na koncu nosečnosti (pritisk na želodec itd.). Nočem jamrat, samo za info. Vse da bouser posted image user posted image .
Sicer pa sem imela isto dozo kot prvič, pa ni bilo tak, malo me je zvijalo to pa je bilo vse. Ena je vprašala kako se je končalo prvič? Doma imamo prečudovito 11 mesečno punčko, ki naju osrečuje najbolj na svetu. Zato sva spet tu.
Zdaj pa vas grem malo prebrat, držim pesti za vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.9.2009 11:54:25   
metuljci
johnie je mogoče kakšna hiperca?

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.9.2009 12:02:41   
johnie
po moje da je, vsaj blaga, čeprav Reš ni tega reko.

Gloria: čestitke Niku, slike pa so čudovite. Ma pa ful lasekov v primerjavi z mojo Evo. Tak je lep, sem se kar raznežila.

Kar nekaj vas je novih in vas nisem uspela spremljat, ampak resnično vam želim da čimprej postanete user posted image .

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?