|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
9.9.2009 21:55:37   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jaz grem jutri pol bomo pa videli kaj bodo rekli,mislim da bi mogla imet v soboto ali v nedeljo prvi uz

Cukica, jutri prevzameš zdravila, se pravi da se vidimo v sobotouser posted image vsaj tako je bilo pri meni, jaz sem pravzela zdravila v petek in prvi UZ je bil v nedeljo.
Srečnouser posted image user posted image in upam da se srečamouser posted image
Vrtnica.m, vso srečo in naj bo postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mikla, držim pesti, da bo vse vreduuser posted image user posted image in da spelješ do konca!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.9.2009 23:13:59   
gloria
...čer...hvala za čestitke...imeli smo se nepozabno...mali je užival v zoo-juuser posted image
Arneja ja služba ja tukaj in ne vprašaj kok hudo mi je...jaz bi še bila kr doma
Sonček lepi fantek je Lovrouser posted image

...punce navijam za ju3.....nočka

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
10.9.2009 5:40:58   
biba007
user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
10.9.2009 5:44:43   
biba007
Iiiiiiiiii, pa mi je ratal bit taprva.....sem se parkrat skoraj spotaknila, ko se mi je tako mudilo, da me ne bi katera prehitela po desni....Reby, eat my shortsuser posted image user posted image user posted image

Aja, akhem, so šle pa spotoma moje manire zgleda v franže... najlepšejše DOBRo JUTRO, drage mojeuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
10.9.2009 6:00:10   
arneja
Bibek, kaj zdaj ti nosečkast sredi noči naokoli letaš?? Ajmo spat nazaj user posted image .

Dobro jutro še z moje strani user posted image . Upam, da mi spet Dipherelina danes ven ne odnese user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
10.9.2009 6:08:54   
biba007
Glejga no, Arnejčka, ti ravno pišem z.s. pa mi spet ven mečeuser posted image . Jap, jaz pa že nosečniško od 5.oo pokonci. A se nisem ravno včeraj pridušala nad pomanjkanjem zgovornejših nosečniških simptomov? No, evo, pa sem enega kar samoiniciativno uvedlauser posted image user posted image user posted image

Mirno rokco ti želim, draga moja. Misli na foliklče in malo manj na Čednega Mr. Darcyjauser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
10.9.2009 6:15:21   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bozza, pa ne bi dal tebi ata kaj za sprožitev M? Biba, kaj si že ti imela?

Bozza, Biba je imela CycloProgynovo (ampak v drugačni situaciji...je pa res za urejanje ciklusa).

Bebiii, a tebi pa v LJ takole skrbno merijo hormon? Reševke, a ata tudi to prakticira? Ma imam nek siten občutek, da gre pri njem tole bolj od oka: Estrofem, pa par kar-gor UZjev...in transfer. A se motim?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
10.9.2009 7:25:28   
loremi
Dobro jutro!

Bebiii, kr kakšno pivce popij, da jajčka hitrejš zrastejo user posted image . Jaz sem se tud nazadnje pri stimulaciji za zamrznjenčka slabo odzivala, so mi hotl že prekint vse skup s tem da so mi 2x povišal dozo, no pa je na konc le zrasl in itak bo pri tebi tud, v tem času pa še kak sendvič pade, kaj.

Sonček, hvala za stimulacijo!

Neokrita, naj vama pa, če preko umetnih nimata več možnosti, uspe naravno, ko bi le. Jaz pa velikrat začutim migreno zjutraj ali ponoči, ko se zbudim in ko enkrat že tko boli, Imigram ne prime več, moram kej drugega potem.

Vrtnica.m, srečno! Glede bolnipke je res odvisno od posameznice in počutja, Jaz sem bila doma 3 al pa 4 dni od transferja, potem sem pa šla delat.

Biba007, hvala za kofi! O ja zgodnja si, si res prehitevala ja user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG
Loremi, viš pri meni je pa glih obratno, imam pa prav med špikanjem grozne glavobole. Tko, da ko se začnejo, ostanem kr doma, ker nisem za nikamor. Sploh ne morem razmišljat in potem v službi ni ne vem kaj od mene.

Ja no evo, zgleda res precej na to vplivajo tud hormoni. Vem, ko enkrat boli, sploh ne veš, kam bi se dal, kaj bi počel, da bi blo boljš.

Lep dan želim vsm!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
10.9.2009 7:54:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ne, sem že dobila navodilo, da grem samo kot ogled mesta...user posted image user posted image user posted image , no ziher bo vsaj kaka odpičena borša padla, ker teh ni nikol dovolj, pol pa itak rabim še čevlje al pa škornje zravn, itak je pol že jakna,....Moj se že križa.user posted image user posted image user posted image

O, novo nadaljevanje "Seks v mestu" user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
10.9.2009 7:56:55   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Iiiiiiiiii, pa mi je ratal bit taprva.....sem se parkrat skoraj spotaknila, ko se mi je tako mudilo, da me ne bi katera prehitela po desni....Reby, eat my shortsuser posted image user posted image user posted image

Aja, akhem, so šle pa spotoma moje manire zgleda v franže... najlepšejše DOBRo JUTRO, drage mojeuser posted image

Hahaha, dobra je tale, ti naš inteligentni zgodnji bibek user posted image  user posted image  user posted image  Jp, to so pa radosti nosečništva, zgodnje vstajanje, lulanje itd. Le uživaj zdej, pa se naspi, nč prehitevat user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
10.9.2009 8:17:07   
BarbiG
Dobro jutro.

Biba, vidim, da nadomeščaš Reby, ko tak zgodaj kavico kuhaš. Hvala. Danes mi takoooooooooo paše, sem čist v user posted image .

Reby, a si že kaj bolje? Upam, da je tale vročina šla stran od tebe.

Danes pa ne vem kako bom zdržala do konca službe. Pa še slabe volje sem ful. Počutje pa raje ne komentiram, ker me bodo skenslal tuki gor. user posted image

Bebiii je padlo kakšno pivce včeraj? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
10.9.2009 9:37:04   
mismis
Dober dan vsem skupaj

kako smo kaj. A imamo kakšno lepo novičko??

Pika74, kako je šlo, sem včeraj tako mislila nate. Upam, da se je dobro izteklo user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
10.9.2009 9:58:32   
arneja
Bejboline, kako smo kaj user posted image ? A Pika se še vedno ni oglasila user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
10.9.2009 10:09:31   
bit
Dobro jutro..vse,

mene tajo glava boli že drugi dan pa ne upam nič uzetuser posted image user posted image user posted image    me je nadla migrena....še dobro da sem uzela bolniško za cel teden.

Biba ..teb se pa more človek nasmejat....ja glede zamrznjenćkov..Ata gleda samo debelino endometrija.

grem mižat.....k mam občutek da mi en z kvačko hoče desen uč ven spravit.....user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
10.9.2009 10:23:28   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bejboline, kako smo kaj user posted image ? A Pika se še vedno ni oglasila user posted image ?

evo me user posted image

je blo še kar za preživet ;) Reš zelo lepo dela in bolelo me je precej manj, kot v LJ, kjer sem imela vedno še ketonal proti bolečinam.
Bilo je 12 celic in 1 endometriom, ki mi ga je ponesreči punktiral... :( Potem sem malo krvavela in je moral tamponirat, da ne bi preveč krvi zgubila... in potem sem ležala še ene pol urce v sosednji sobi, ki jo ima poleg tiste, kjer dela punkcije. Ko mi je vzel tampon ven, sem malo prehitro vstala in se mi je kar zavrtelo in bi skoraj v nezavest padla...sem že slišala šumenje v ušesih... in takoj rekla, da moram ležat, ker bom skup padla. Reš je samo mojemu rekel, da naj mi noge gor drži... in stanje se je hitro izboljšalo. Potem sem še ene pol ure tam ležala... in nato sva počasi šla user posted image
Po punkciji sem vzela en tablet proti bolečini... ampak se da preživet. Danes sem že bolje.

V soboto pa ET. Upam, da bo kaj ratalo user posted image .

Pa hvala vsem za lepe misli.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
10.9.2009 10:25:06   
ledenka
pika user posted image user posted image user posted image lep pridelek! naj bo tango s semenčki uspešen!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
10.9.2009 10:26:35   
mismis
Pika,

12 celic, wow to je super rezultat. Pa ti boReš delal ICSI ali IVF???

a sta se zmenila tudi za tisti famozni la hatching?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
10.9.2009 10:28:08   
aqua77
Pika super novice!!!! Pridna kokoška si bla!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
10.9.2009 10:32:59   
pika74
Hvala ledenka.
Naj povem, da je bilo tokrat vse drugače:
  • ICSI (kljub temu, da so plavalčki odlični)... prej 6x IVF
  • samo 9 dni jemanja merionala ( zadnji dan le eno ampulo, sicer po dve)... prej vedno gonal in to v povprečju po 11-12 dni
  • zadnji ciklus se je končal na 23. dan (običajno vedno 28-29 dni trajajoč)
  • suprefact začela na 1. dan ciklusa (običajno na 22. dan predhodnega ciklusa
  • prej LJ, zdaj Reš
  • naredili bodo hatching al kaj je že
  • ET bo na 3.dan, prej vedno na 5. dan
  • prej pred punkcijo vedno ketonal... zdaj nič (po njegovo je to bolje za celice)
  • zdaj jemljem poleg utrogestana še estrofem

Skratka, bomo videli, če bodo spremembe prinesle zmagovito kombinacijo.

< Sporočilo je popravil pika74 -- 10.9.2009 10:34:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
10.9.2009 10:37:44   
pika74
in še neki... v Lj sem vedno po punkciji dobila 2 tableti enih antibiotikov proti morebitnim vnetjem ipd... tukaj nič.
Je pa res, da Reš veliko bolj natančno očisti nožnico po punktiranju, kot v Lj običajno... kjer ti samo ven vzamejo in zaključijo na hitro.

Je skrben in pozoren. Kapo dol. Sem zadovoljna.

P.S.
Mojmu so se pa ful dopadle copate, ki jih ima Reš za paciente user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
10.9.2009 10:41:11   
a.jrad1
Pika74 držim pesti za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image !

Prav tako vsem, ki ste v postopkih....sem vsak dan z vami, navijam z vami, in se veselim vaših uspehov....edino mi časa zmanjkuje za pogostejše pisanje....

Sama sem dala en postopek IVF in 2x ETZ pri Reškotu skoz in vem kako je...hvalabogu je drugi etz bil uspešen in smo sedaj že v 22 tednu z eno pikico

lep, uspešen dan še naprej

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
10.9.2009 10:42:52   
pika74
Kaj pa je to ETZ? Kaj novega?

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.9.2009 10:43:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Kaj pa je to ETZ? Kaj novega?

ne Pika, to je ET zamrznjenčkov user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.9.2009 10:46:41   
pika74
ajaaaaaaa...
jst sm pa misnla, da je kšn nov postopek...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.9.2009 11:40:15   
Rakica_80
Pika74, super za jajčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava kokoška ni kejuser posted image
naj ti se vse oplodijo v lepo blastocidouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?