loremi
|
Dobro jutro! Bebiii, kr kakšno pivce popij, da jajčka hitrejš zrastejo . Jaz sem se tud nazadnje pri stimulaciji za zamrznjenčka slabo odzivala, so mi hotl že prekint vse skup s tem da so mi 2x povišal dozo, no pa je na konc le zrasl in itak bo pri tebi tud, v tem času pa še kak sendvič pade, kaj. Sonček, hvala za stimulacijo! Neokrita, naj vama pa, če preko umetnih nimata več možnosti, uspe naravno, ko bi le. Jaz pa velikrat začutim migreno zjutraj ali ponoči, ko se zbudim in ko enkrat že tko boli, Imigram ne prime več, moram kej drugega potem. Vrtnica.m, srečno! Glede bolnipke je res odvisno od posameznice in počutja, Jaz sem bila doma 3 al pa 4 dni od transferja, potem sem pa šla delat. Biba007, hvala za kofi! O ja zgodnja si, si res prehitevala ja . IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Loremi, viš pri meni je pa glih obratno, imam pa prav med špikanjem grozne glavobole. Tko, da ko se začnejo, ostanem kr doma, ker nisem za nikamor. Sploh ne morem razmišljat in potem v službi ni ne vem kaj od mene. Ja no evo, zgleda res precej na to vplivajo tud hormoni. Vem, ko enkrat boli, sploh ne veš, kam bi se dal, kaj bi počel, da bi blo boljš. Lep dan želim vsm!
|