loremi
|
Dobro jutro! Reby, hvala za kofi! IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Hej, a jaz prav vidim, a je tistile biskotino pri kofiju že malo načet? Hm, sej dobr, da ni še kafetek, glede na to, da je Rebika zgodnja in bi ji verjetn kar prav prišel . IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ata pravi, da ni dobro nič vzet, ker so celice potem zadete Uf, tole pa prvič slišim, sem že jaz sama pri sebi rekla, da ko bom naslednjič na punkciji, bom že doma kej vzela + tist keronal, ko ti ga tam pičjo, zdej pa ne vem, kolk res to lahko . Ampak kaj pa v MB, ko punkcijo delajo pod narkozo, kolk so pa tam potem celice zadete ? Pika74, nej danes čimmanj boli in nej vaju pričakajo lepe blastociste ! Bit, navijaaaaam ! Gloria, čestitke za prvo svečko, slikce so krasne, sinko taaak srček, torta pa mmmmm lepa ! Poljubček Niku! IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, a je tvoja , kdaj torej gresta na dopust in seveda kam, saj veš, sline in podobne tekočine Mismis, sem bila pred enim tednom pri mojem dr. in mi je rekel, da se grem lahko kopat kljub temu, da M še kr ni ampak da je že tolk časa minil, da grem lahko. Ampak moje še kr ni (A sem pa mela 14.07., ne more pa mi menda nič dat za sprožit, more narava sama nardit svoje) in feeeeeeeeejst upam, da je ne bo glih na dopustu , ker sem jaz prve dni koma, boli in teče v potokih, če grem pa na sonce oz. hodim naokol, je pa še tolk hujš , greva pa verjetn na Djerbo ob koncu tega meseca. Lep dan želim vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 9.9.2009 8:11:01 >
|