|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
8.9.2009 21:23:15   
arneja
Bit, haha, ata ne more iz svoje kože, mora biti vse brzinsko user posted image . Pa vemo, kako je to, ko moram skoraj nage še ven od njega user posted image . Ta dva eskimčka se bosta sigurno prijela, ker ste ju tako zabavali danes user posted image . Ja, koliko vas je pa bilo potem v čakalnici? Ima že full gužvo, ne?

Mismis, če hočem plusek nalulat, moram Bibo oponašat user posted image . Drugače pa UZ pade v nedeljo, ampak me ni treba dat na seznam. Malo vraževernosti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.9.2009 21:25:19   
arneja
Zarja, pa nič preveč ozkih stvari v Barceloni kupovati, ker zdaj prihaja na vrsto nosečniška moda user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.9.2009 21:43:53   
bit
arneja... guzvo ma full....naročena sem bila ob 8.30 navrsto sem prišla ...zaradi pogrevanja pingotov kot zadnja ob 10.20....tko....vmes sem šla HB lulat....user posted image user posted image ker bi ne razneslo....sem hitro mekur napovnla...user posted image user posted image   praksa

Merlo je imel samo 3 v čakalnici....a katera hodi k njemu....mene je imel na laparo...krasen Dr.
bebiii ... naj ti hormon čimprej naraste...user posted image

pika74 ..ti ba zminimalno bolečino pridelaj čimveč celic....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 8.9.2009 21:44:10 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.9.2009 22:50:18   
Anonimen
Punce, meni se meša....

Prosim razložite mi tole, ker ne vem, kaj naj...

Sem dobre 4 dni po ET in imam grozne menjave razpoloženj - začenši z današnjim dnem. Kot da bi se mi malo trgalo (grozno je). Mi lahko prosim poveste, če je to od Prometriuma, ker druge normalne razlage ne vidim in kako to olajšati. Prometrium jemljem že 1 teden, ampak danes me je posekalo, kot bi nekdo pritisnil na gumb. Konstantno mi gre na jok, potem je bolje, potem sem jezna in spet bi jokala....Katastrofa res, sploh ne znam opisati... To ni moje normalno stanje...

Hvala za odgovor.

(odgovor članu bit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
9.9.2009 0:25:52   
gloria
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

EVO PUPIKE MOJE ZLATE TORTICO ZA DOBRO JUTRO...MOJ SONČEK ČASTI ZA PRVI ROJSTNI DAN

< Sporočilo je popravil gloria -- 9.9.2009 0:29:36 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
9.9.2009 0:33:49   
gloria
...čer...mal sem vas zanemarla te dneve....namreč že drugi dan delam čist neplanski pa se še lovimo....hodim popoldne in je kr pestro,pa fuuuuuuuul pogrešam Nikauser posted image ...
...ju3 sem fraj in gremo mi trije v živalski vrt v ZG....komi čakamuser posted image ....zdej z mojim darilo zamotavamo in čakava da urca odbije 02.54 ko se je najin sonček rodiluser posted image ....
...navijam za vas in čeprav se ne javim vsak dan ste v mojim mislim in srčku...rada vas imam....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.9.2009 6:27:33   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

gloria - še tukaj vse najboljše malemu lubčku Niku user posted image  Uživajte v živalskem!!!!

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.9.2009 6:42:38   
arneja
Pika, naj bo čimmanj boleče in čimbolj obilen pridelek danes user posted image user posted image user posted image .

Jao, punce, meni je pa danes polovičko Dipherelina iz injekcije odneslo user posted image . Kdo bi si mislil, glede na to, da sem že veteranka. Pa itak nima biti kaj narobe, kaj pravite user posted image ??

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.9.2009 6:49:46   
arneja
Bit, tisto čakanje s polnim mehurjem je meni tudi ubitačno. Jaz grem vmes večkrat po čisto malo lulat user posted image . Pa sploh ne vem, kje ima Merlo čakalnico. Čeprav videla sem ga pa že, ker večkrat k atu pride. Se pa strinjam, da je krasen človek user posted image . Če bi imel ata vsaj malo njegove prijaznosti user posted image .

Anonimna
, verjetno ti hormončki razpoloženje tako mešajo. Poskusi biti čimveč na zraku pa upam, da bo kaj bolje. Jaz sem tiste dni pač bolj tečna, sem se sprijaznila s tem (pa moj dragi tudi user posted image ) in se s tem sploh ne obremenjujem. Ne vem, mogoče ti bo katera druga znala kaj bolj pomagati.

Ooo, Gloria, si mi polepšala jutro z Nikcem user posted image user posted image user posted image . Kako presrečen je ob tortici user posted image . Sem se kar malo topiti začela zdajle user posted image . Prelupčkaj ga še v mojem imenu user posted image . A ti si pa že v službi user posted image ? Joj, to mi pa  nič ne bo dišalo, ko bom imela enkrat bebico. Mora biti res tečno na začetku, počasi se pa verjetno privadiš. Uživajte v ZG user posted image .

Reby, kako pa kaj Tomi in ti? Imaš še vročino, revčka?

< Sporočilo je popravil arneja -- 9.9.2009 6:56:24 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.9.2009 7:18:51   
metuljci
dobro jutro!

arneja kako ti je pa to ratalo, da ti je diphereline odneslo iz inekcije? user posted image jaz sem se pa včeraj prav pozabla špiknit, tak da sem zamujala eno 2 uri. samo me pa vsakič bolj boli user posted image

jaz sem že dosti boljše, vem da je odločitev bila dobra, tako da hvala vsem za vse informacije o hiperci, za vse objemčke in tolažbo user posted image zdaj vem, kam se lahko obrnem user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.9.2009 7:30:08   
biba007
Dobro jutro, pupike mojeuser posted image . Saj res, odkar sta Kruce in Mlinčko očkota, a imamo sploh še kakšnega pubeca????

Rebika, a si kaj boljš? Vidim, da je Tomi skrajno razumevajoč...pa še tak cukerček.....kar za oženit, jauser posted image ? Hej, a jaz prav vidim, a je tistile biskotino pri kofiju že malo načet?

Gloria, čestitamuser posted image . Sicer se mi fotka noče naložit, pa vidim samo zgornji del svečke, ampak je očitno, da je ena in da najlepšejše svetiuser posted image .

Arnejček, daj ti to malo razloži...kako ti je odpihnilo pol Dipherelinauser posted image ????

Pika, saj veš, naj bodo celice super, bolečin pa nič. Pa hitro poročat na RR, da bomo lahko navijale za blastocisteuser posted image .

Metuljči, a se še vedno špikaš? Kakšna odločitev je potem padla?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.9.2009 7:54:17   
metuljci
špikam se samo z dipherelinom za zaviranje - do naslednjega uz v pon. takrat mi bodo pa povedali kako naprej user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.9.2009 8:09:24   
loremi
Dobro jutro!

Reby, hvala za kofi!
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Hej, a jaz prav vidim, a je tistile biskotino pri kofiju že malo načet?

Hm, sej dobr, da ni še kafetek, glede na to, da je Rebika zgodnja in bi ji verjetn kar prav prišel user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ata pravi, da ni dobro nič vzet, ker so celice potem zadete user posted image

Uf, tole pa prvič slišim, sem že jaz sama pri sebi rekla, da ko bom naslednjič na punkciji, bom že doma kej vzela + tist keronal, ko ti ga tam pičjo, zdej pa ne vem, kolk res to lahko user posted image user posted image . Ampak kaj pa v MB, ko punkcijo delajo pod narkozo, kolk so pa tam potem celice zadete user posted image ?

Pika74, nej danes čimmanj boli in nej vaju pričakajo lepe blastociste user posted image !

Bit, navijaaaaam user posted image !

Gloria, čestitke za prvo svečko, slikce so krasne, sinko taaak srček, torta pa mmmmm lepa user posted image ! Poljubček Niku!

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, a je tvoja user posted image , kdaj torej gresta na dopust in seveda kam, saj veš, sline in podobne tekočine user posted image user posted image user posted image

Mismis, sem bila pred enim tednom pri mojem dr. in mi je rekel, da se grem lahko kopat kljub temu, da M še kr ni ampak da je že tolk časa minil, da grem lahko.
Ampak moje user posted image še kr ni user posted image (A sem pa mela 14.07., ne more pa mi menda nič dat za sprožit, more narava sama nardit svoje) in feeeeeeeeejst upam, da je ne bo glih na dopustu user posted image user posted image , ker sem jaz prve dni koma, boli in teče v potokih, če grem pa na sonce oz. hodim naokol, je pa še tolk hujš user posted image , greva pa verjetn na Djerbo ob koncu tega meseca.

Lep dan želim vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 9.9.2009 8:11:01 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.9.2009 8:35:39   
BarbiG
Dobro jutro punce moje.

Sem si prejšji teden vzela nekaj časa za mojega prvošolčka in tako nisem skoraj nič bila na RR-ju. Ampak zdaj bo drugače. V ponedeljek sem dobila izvide za SPB, zdaj pa samo počakam user posted image  in pokličem za začetek postopka. Sem že čist na trnih. Vidim, da se tukaj kar precej že dogaja.

Mismis, a sem prav prebrala? Še zadnji izpit je na sporedu? Držim pesti za čim boljšo oceno. Da boš nardila pa itak ni vprašanje.

Reby, kaj jaz to berem? Vročino si dobila? Božca. Pa TOmi? Še priden? Komaj čakam, da bo en mesec naokoli, da vaju pridem mal pogledat.

Zarja, a tko, kar v šoping v Barcelono jo mahaš? V boje pa naslednji mesec. Jah, kaj čmo pol bomo pa me tri z mismis skupaj trepetale.

Pika74 naj bo punkcija čim manj boleča.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 9.9.2009 8:36:04 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.9.2009 8:37:14   
BarbiG
Loremi, viš pri meni je pa glih obratno, imam pa prav med špikanjem grozne glavobole. Tko, da ko se začnejo, ostanem kr doma, ker nisem za nikamor. Sploh ne morem razmišljat in potem v službi ni ne vem kaj od mene.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.9.2009 8:48:22   
lara light
Lepotičke moje,

a najprej lepotec: DRAGI NIK, vse najlepše ti voščimo!!!user posted image user posted image user posted image

Pika, Mismis, Arnejči,...mislim na vas.user posted image  Rebi, lubek, drži se!

Joj, sem mela celi dve min miruser posted image , moram it,,,princeska protesira položaju, lep dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.9.2009 9:40:03   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bit, tisto čakanje s polnim mehurjem je meni tudi ubitačno. Jaz grem vmes večkrat po čisto malo lulat user posted image . Pa sploh ne vem, kje ima Merlo čakalnico. Čeprav videla sem ga pa že, ker večkrat k atu pride. Se pa strinjam, da je krasen človek user posted image . Če bi imel ata vsaj malo njegove prijaznosti user posted image .

ne vem kje ima ordinacijo...vem samo da primorke hodij k njemu....bom malo poprašala....sam mislim da Merlo ne dela punkciji..tko da spet naletič na našega Atekauser posted image user posted image user posted image user posted image

ejjj..a ne bi bil pol ze malo kičast....user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 9.9.2009 9:44:50 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.9.2009 9:46:20   
bit
no ..jutrček....mal sem pozna....je tko pasalo,,mal poležatuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.9.2009 10:14:18   
ledenka
pika user posted image user posted image user posted image za dober pridelek, pa naj se celice fino oplodijo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.9.2009 11:10:41   
Rakica_80
Na hitro, folikli začeli rasti, naprej jemljem Menopur v soboto 12.09 kri + UZ,
endometrij je še vedno tanek no upam da bo kej iz njega....
Mismis......evo, sem slikala razporeduser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 9.9.2009 11:11:21 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.9.2009 11:14:45   
bit
bebii...no pa se le premika ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
9.9.2009 12:12:04   
Rakica_80
Sedaj sem zvedela za hormon, komaj 35, zrastlo je samo za eno številkouser posted image
Bit...ja začelo se je nekaj premikatiuser posted image , ampak žal bom morala jemati spet hormone in to kar nekaj časauser posted image upala sem, da mi ne bo treba, ampak nimamo kaj, za mojouser posted image  bomo še to malo potrpeli kajneuser posted image
Cukica..... srečno pri prvi špikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljci.....kaj jaz to beremuser posted image , maaaa supeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav si se odločila, ti povem, da ti ne bo žal, ker si se odločila naprej v postopek.
Mi smo s tebojuser posted image user posted image user posted image in resnično ti želim, da ti uspe, pa še da imaš ogromno zamrznjenčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj šibam naprej, se oglasim kej popoldanuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
9.9.2009 12:28:29   
sonček33
Mal stimulacije. Lovro

user posted image

user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
9.9.2009 12:31:17   
bit
bebii....vem da ti je že zoprna LJ....boš pa imela lepe sppomine nanjo ..za vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
9.9.2009 12:49:04   
metuljcek
BEBIII ne ne, narobe si razumela, ne grem na punkcijo, špikam se z zaviralcem, da ne bodo folikli rasli naprej user posted image

in vem, da sem se prav odločila, da ne grem naprej user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?