Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:03:26
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:11:06
|
|
|
|
biba007
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, madoniš, za par uric me ni, pa naš Ratatujček že vse porihta . Ljubica moja, bog daj, da ste vsi dobro. Pa čestitam, vešda . Ekola, pa imaš tri dedce....mogoče pa bi lahko pri nas, po včerajšnjih , morda zrihtali dve pupi, da bosta vaša lahko z enim avtom, takole v eko maniri, vasovala . Pa pliiiz ne nas pustit brez novičk...tole je tko kot ena tanartabolša telenovela ...a vam je Bibon že rekel, da ma vas rad?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:18:27
|
|
|
|
loremi
|
Čestitke Miški za , vsem želim, da bi se dobro počutili in da bi bebija zrasla v zdrava navihančka !!! Biba, kdaj greš kri dat za beto? Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:19:49
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike moje. Pa SUPERCA HVALA za vse čestitke .....BibaBond še ne dojema čisto...ampak, akhem, se pa resno veselim jutrišnjega dne...grem končno nalulat še tisti famozni + na CB , pa poklicat ata.... Saj bi ga že včeraj, ampak vem, da bi me nahrulil...npr. prezgodaj delala test, al' pa kaj drugega...tole iskanje tematik, kje sem ga usrala, mu gre presenetljivo dobro od rok .... SS*, jap, pa res čisto prezgodaj vstajaš A so že spikice? Loremi, kvala za kofiko. Pa slišim, da je z bučko tudi bolje, končno, a ne?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:27:15
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Biba, kdaj greš kri dat za beto? Loremi, veš, sem hotela oddirkat na Adrialab že včeraj, nemudoma po , ker, tepka, sploh nisem verjela, da sta tisti sve črtici ok in da ne gre za kakšen trik, i.e. škartrobo. Saj pravim, tepka, ampak take smo . No, pa me je, preden bi odfrfulila v pižami do Lj, dragi prestregel, da naj ga neham biksat.... Sicer je pa mogoče res zdajle še preuranjeno, mislim, da bi dobila kaj več info iz krvnega..... 2 tedna po ETju bo šele v soboto.... Mah jaz bi šla itak kar takoj , ne vem pa, če je ravno smiselno.... Kaj misliš? A je ata sploh kdaj katero poslal na krvnega, a je tole bolj za domači ziherhajt?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
biba, jutri spet lulaš?? Ha, ha, a takole se bojiš Ata?? Ne, jaz se še ne špikam. Bom začela nekje začetek oktobra, če bo vse po sreči.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:28:44
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! o še dva korenjaka mamo zraven samo tako naprej čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:33:43
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja In tisti enkrat zdaj prihaja . Arnejček, seveda prihaja. Itak da prihaja . Zdaj prevzemaš štafeto, akhem, kaj ko bi ji dali ime POKAL HERCUL, tako da ti zihr ne uide . Simbolično štafeto ti predam jutri (ne pozabi pravočasno zrihtat gonala , draga moja), konkreten prevzem pokala bo pa pomoje mogoče izvesti že v začetku naslednjega tedna. Btw, a se n74 že kaj pripravlja na tole odgovorno prevzemanje?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:34:07
|
|
|
|
loremi
|
Biba vidm da tud tebe tko razganja, kot je mene, sam je je pol drugač končal Kr počak na "uradni termin" za krvnega, sej vem, da so dnevi dolgi kot mesci, ampak vseen, drugač te bo ata še s kakimi drugačnimi opombami zakaj tko pa zakaj ne založil . Sej veš, pol maš pa še 14 dni do prvega UZ-ja, oouujjeeee kok bojo še dolgi dnevi, sam fajni pa so ja . Moja bučka pa, jah ne vem, dans je ok (tok tok), kaj bo jutr, ne vem . vsak dan pol ne vem, a bo ok al ne.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 7:40:15
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi biba, jutri spet lulaš?? [image] Jaja, SS*, vse je v tehniki . Ma itak mi je ata zadnjič nevrgel, da ne znam lulat . Resno. No, pa smo tole raztegnili na ponedeljek, sredo in petek . Saj veš, v sloganu zmagovalcev practice-time-and intelegent work . Sem pozabila, kateri postopek je tole zate. Ah, nosečniška pozabljivost
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 8:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
biba, a da lulat ne znaš?? Tale ata mora biti pa pravi. Jaz grem pa v drugi postopek.. Ti čez en teden spet povem, ko boš pozabila.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:06:19
|
|
|
|
loremi
|
No zdej nej mi pa en prosim pove, kako se pravilno lula
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:07:58
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Bibek te razganja? Saj prav . Jutri pa lahko skočiš v adrialab glih tolk, da zadovoljiš našo radovednost Podganca naša draga čimveč zdravja malima sončkoma, da bi lepo napredovala in da boste kmalu vsi doma Pupike jaz ne vem če se bom lahko še kaj oglasila. Danes pakiram, pa nabavljam. Jutri grem pa zgodaj na pot in me ne bo do torka. Bodite lepo in dobro opravite vse akterke Lupčke vsem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:10:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi No zdej nej mi pa en prosim pove, kako se pravilno lula Tako, da se izprazni mehur . Ko misliš, da si fertik še malo pritisneš pa gre še nekaj ven. Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni ni , ker znam lulat .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, bravo za lulanje.. Pa lepo se imej.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:16:24
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni ni , ker znam lulat . Važička važna
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:19:52
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni ni , ker znam lulat . Važička važna Jst sem lulala kokr sem mogla, pa sem na puknciji vseen mislna, da se bom polulala , pol se pa zlulaj dost, če se moreš, aja sam nism bla pri atu, ampak GK LJ Gigi, jo šibneš na dopustka, lepo se imej! Jst pa zdej iščem, kam bova šla konc meseca zdej koje dr. odobril, da lahko grem tud če še ni M in sam molim, da nebi glih takrat pokasirala to nesrečno M
< Sporočilo je popravil loremi -- 3.9.2009 9:20:30 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:22:34
|
|
|
|
bozza
|
Dobro jutro, moje soborke. Najprej čestitke za vse tri včerajšnje dojenčke. A za fantka že vemo imena? Pa še moje poročilo: danes sem šla zjutraj k dr. na posvet. Rezultat: naj ukinem suprefact, dokler ne pride . Je rekel, da še ne znamo pipce odpreti, ko bi jo radi, pa vprašal me je, koliko sem stara, v smislu, da se enkrat pipca tudi zapre. Pa ja ne, saj sem komaj 37. Ni delal nobene panike, sva se še nasmejala na koncu. Takrat pa, priznajte, se mu prav zasvetijo oči, če je prej ves resen in čemeren. Tako, zdaj pa grem delat in ne mislit na vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:27:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni ni , ker znam lulat . Važička važna A rabiš inštrukcije? No zdej moram pa res nehat, k moram še kaj narest, pa še zobarco imam... Pridne bit!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:28:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Dobro jutro, moje soborke. Najprej čestitke za vse tri včerajšnje dojenčke. A za fantka že vemo imena? Pa še moje poročilo: danes sem šla zjutraj k dr. na posvet. Rezultat: naj ukinem suprefact, dokler ne pride . Je rekel, da še ne znamo pipce odpreti, ko bi jo radi, pa vprašal me je, koliko sem stara, v smislu, da se enkrat pipca tudi zapre. Pa ja ne, saj sem komaj 37. Ni delal nobene panike, sva se še nasmejala na koncu. Takrat pa, priznajte, se mu prav zasvetijo oči, če je prej ves resen in čemeren. Tako, zdaj pa grem delat in ne mislit na vse skupaj. Bozza držim pestke, da hitro pride . In nič nisi prestara!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:39:21
|
|
|
|
Grethy
|
Podganca jz tud moram povedat da sem čist paf .... kr takole sta fanta prijurišala ... a sta bla na Ekspresnem vlakecu ???? ... ma kjerkoli že sta bila, dobrodošla v ta čudoviti svet vsemogočih novitet, ker naj vama lepšata dneve in noči, z jokom, smehom in vsemi drugimi rečmi ... bodite ena lušna happy femili !!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM ZLATO MOJE !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:43:41
|
|
|
|
kimsy
|
Oooo, pa imamo same lepe novičke! Reby - kok lep je tale tvoj cukrček. Zdaj pa še po eno lepotičko! Kruce - čestitke za Karolino. Končno ena punčka! biba - čestitke za . Sej še dolgo ne boš dojela... Tud me nismo.... miška - držim pesti za tvoja dečka in seveda tebe, da se boš mela čim bolj fajn. loremi - hvala za kofi! Vsem ostalim pa lep, sončen dan. Jst šibam v Lj z mojim , ima spet nek pregled. Upam, da se to kmal neha! Namesto da bi belila in urejala najino gnezdece pa laufava po bolnicah!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 9:44:37
|
|
|
|
Reby
|
Miška moja - še tukaj čestitke za tvoja dva škrata, res ste nas presenetili. Naj bosta zdrava in pridna in naj hitro rasteta Bibek - kaj jaz to berem? To mi deli Superca, ful sem vesela loremi - vidim, da si me pridno nadomestila Vsem ene lepe pozdravčke!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 10:26:43
|
|
|
|
pikovit
|
Uuuuuu madonca to bo otrok Podganca in Kruce čestitke kako lepo.Sem prav vesela .Zdaj bo pa kmalu na vrsti naša Špelka Reby,kako se rihtate kaj?Je lepo a ne?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 10:48:51
|
|
|
|
zup2
|
Miška za mala korenjaka. Jaz sem z ET. Grejem in VEM, da sta to ta prava dva . Test imam 17.9. Srečno vsem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?