Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:14:41
|
|
|
|
gigi1
|
Anonimna malenkost
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da bo vse ok!! Saj je noseča že 30 tednov. In verjamem, da bo s tamalima vse ok! Samo skrbi me/nas pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:36:38
|
|
|
|
gigi1
|
Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:38:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče ...čestitke...res lepa teža ......
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:39:30
|
|
|
|
bit
|
ooo superca....samo da je vse vredu....komaj sem čakala vesele novice čestitke kompleti podganji družinici
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:39:42
|
|
|
|
sonček33
|
Draga Podganca, kako sem vesela. In res sta prava korenjaka za tako hiter prihod na ta lepi svet. Držite se. Čestitke.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:45:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče oh, HB, samo da je vse v redu, ja, tut meni gre danes nekam na jok, jooj koliko dojenčkov smo danes spravili na svet , podganca, drži se!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:46:29
|
|
|
|
arneja
|
Miška, čestitke za mala korenjakca . Sem prav morala še enkrat na RR .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:48:50
|
|
|
|
gloria
|
Arneja super podpis imaš
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:49:33
|
|
|
|
sonček33
|
Arenja se strinjam z Glorio. Optimizem velja!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:50:21
|
|
|
|
arneja
|
Gloria, vem . In tisti enkrat zdaj prihaja .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:51:05
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, meni so pa tvoje rožice tete Pehte že od nekdaj všeč .
< Sporočilo je popravil arneja -- 2.9.2009 21:56:23 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:52:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Gloria, vem . In tisti enkrat zdaj prihaja . .....res je tko...jaz verjamem v tebe ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:55:26
|
|
|
|
gloria
|
....bi morala že v pojstlo ker sem danes tko utrujena(imeli smo trgatev) no ne glavno trgatev(ta bo drugo soboto) ampak vseen ...ju3 greva z mojim sončkom v Čateške toplice....pol pa šibava zvečer tortico naročit ker drug teden ima že 1 leto....in zakaj zdej jočem .... ...ah me bo minilo čez par let ko se bom navadila da moje dete raste .... ...nočka babike in lepe sanje vama želim....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:57:25
|
|
|
|
sonček33
|
Pa uporabljaš kaj rožic od tetke? Ja, tvoj čas prihaja, poletje bo tvoje. Gloria, ja otroci rastejo .... a nas bodo še kar nekaj časa potrebovali ...in me njih :)
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:58:33
|
|
|
|
arneja
|
Gloria, kaj jokcaš, saj boste šli kmalu po še eno bebiko . Nikec pa že eno leto, ne morem verjeti. Danes se je pa dogajalo: zjutraj Bibika plusek nalula, potem se Kruce v živo oglaša in pride Karolina, potem pa še Miška pohiti s svojima fantoma . Lahko noč, dovolj adrenalina za en dan .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:00:32
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, a od tiste tete z Vrhnike? Tistega je še pol ostalo, zdaj se pa bolj prah gor nabira . Grem kaj lepega sanjat .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:01:20
|
|
|
|
sonček33
|
Pojdi, sanjaj škratke.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tako vesela za našo podganco in njena fanta!!! Sedaj grem pa lahko spat.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:08:44
|
|
|
|
gigi1
|
Suzika jst tud Nočka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:19:07
|
|
|
|
zarja1
|
Najprej še enkrat čestitke PODGANCI IN KRUCIKI!!!!!!! Pa BibiBond lepo in mirno . Pa Špeli in Špelinku enga cmoka. Mismis sem iskala škatle za en podoben učinek kot ga da Hajni , pa jih nisem našla-tak zdaj pa reči-A hoče bog, da ratam Hajničarka, ha? Reby in Serendipity svaka čast, komaj iz P in že na RR!!!!!Zakon sta. Srčice lep večer še naprej...grem še malo delat........
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:50:27
|
|
|
|
lana70
|
joop, danes se je pa res dogajalo....nič, grem spat, nočko vsem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 22:51:24
|
|
|
|
dysan
|
PA LAHKO NOČ VSEM....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.9.2009 6:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. A sem prva?? Jej!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?