|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
2.9.2009 17:26:30   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo.
Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete.
Podganca naša vse bo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ni mi jasno, user posted image  a ni prezgodaj???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
2.9.2009 17:28:20   
zup2
Ta teden pa na polno dogaja user posted image

user posted image Kruce za malo princesko Karolino.

user posted image za Miško

Bit jaz sem delala test pri zamrznjenčkih po dveh tednih. Bila sem pa na terapiji z Estrofemom.

BEBII jaz sem pri Rešu ti pa kakor vem na GK, tako da se jutri težko kje srečava user posted image

Vsem ostalim pa hvala za lepe želje in da se nam vsem uresničijo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
2.9.2009 17:30:09   
bit

Podganca naša vse bo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo miska73.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam ti pozitivne misli....ma itak bo vse vredu...mora bit

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
2.9.2009 17:33:54   
bit
zup2...hvala.....kdaj pa si zvedla da je odmrznitev uspela....sem tudi Atejeva..

Lana70 jst mam stimulacijo ..to pomeni da bomo čakaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.9.2009 17:36:08   
gigi1
Bit jaz priporočam, da počakaš do 12 dni po ET. Srečno in naj se pingota lepo odmrzneta user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.9.2009 17:38:33   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: bit

zup2...hvala.....kdaj pa si zvedla da je odmrznitev uspela....sem tudi Atejeva..

Zvedela sem na mizi user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.9.2009 17:38:50   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

lana70  kdaj po transferju si lahko delala test... sm čist smotana.....vem..sam kaj morem....tri korake sem prehitra....user posted image user posted image user posted image bo že...
upam da prezivijo odmrznitev...imam samo 2 pigota.
No važno da so mimo slaboti in lahko uživaš v suser posted image Si doma?

jaz sem delala test 7. dan, ker sem bila brez stimulacije, nisem imela nič zdravil in je v sekundi pokazalo debel plus....saj je blo tako BEBIII???? in potem sem ene tri dni zaporedoma uničila vsak dan še po enega, onega ta čip varianto...user posted image ...če bi pa bila bliže LJ, bi pa šla delat krvnega...

Ja res je in to pravi user posted image user posted image in to komaj 7 danuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
2.9.2009 17:39:24   
Reby

Dragi Krucek še tukaj čestitke tebi in Kruciki. Mala Karolina dobrodošla user posted image

user posted image

Bom kr Žižetki tole ukradla user posted image
Čestitke Krucek in Krucika še tukaj user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.9.2009 17:41:00   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Hope, upam, da bom jaz tudi zrno našla user posted image . Uživate na polno, kaj user posted image ? Se mi zdi, da če se tako zelo trudiš za dete, vlogo starša z dosti večjim veseljem sprejemaš. Se sploh še spomniš, koliko hudega si čez dajala, ali to potem, ko ti uspe, čisto utone v pozabo? A slikco smo videle kakšno ali je fantek že preveč prepoznaven, da bi jo hotela limati gor?

Reby
, ti pa še kakšno slikico malega Tomija nalimaj user posted image .

Po pravici povedano, meni je utonilo v pozabo oz več ne gledam za nazaj kot da je bilo nekaj groznega. Če pa zdaj pomislim, da bi mogla še enkrat vse to dat skozi, pa NO WAY. Res ne vem od kje nam vsem taka moč, taka vztrajnost, tak pogum...... vem pa, da se definitivno splača. Zato pa pridem malo pokukat in spodbudit in mogoče še kateri dat upanjeuser posted image

slikic ne limam zaradi slabih izkušenj.

Vidim, da danes fejst dihateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in naj naj bo lahek porod

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
2.9.2009 17:41:34   
Rakica_80
Zup2, ajaaa, no pa se bomo vidle kje drugjeuser posted image SREČNOuser posted image
Miška73, vso srečo, naj bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bit, lepo sprejmi tvoje otročkeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.9.2009 17:46:10   
bit
bebii...hvala ..tudi tebi zeliim da lepo spprejmeš otročka/e...user posted image user posted image user posted image

gigi..bom čakala...sej jih moram še prej dobituser posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.9.2009 17:46:34   
arneja
Miška, s tabo smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hope, imaš prav, tudi jaz, ko bo dete večje (nekoč) slikc verjetno raje ne bom limala. Ma, jaz tudi kar se tega tiče nisem preveč zaupljiva. A je vam kakšen zamrznjenček slučajno še ostal?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.9.2009 17:57:30   
sonček33
POdganca naša zlata, mislimo nate in dihamo s teboj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.9.2009 18:15:32   
loremi

Podganca naša vse bo dobro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam dobre misli in moči za mamico ter vse želje, da bi s sočnkoma bilo vse dobro!!!

Reby, upam, da pridno počivaš, kolikor moreš!

Kruce, vse čestitke za hčerko! Veliiiko se cartajte!

Evo mene iz pregleda pri dr., ne ve, zakaj še kr nisem dobila M user posted image , mi je pa odobril, da se lahko grem kopat oz. na dopust, da bi lahko že prej šla, nah sem pa čakala, če mi je blo tko naročen user posted image . No sej, ko gre hudič na kup, ni vrag, da ne bo ravno na dopustu user posted image , če pa je še ne bo kak mesec, morm it pa nazaj.
Bebiii, dobri sendviči so, kr navali jutri user posted image .

Ja, zato še tolko bolj stiskajmo pesti, da bo z user posted image user posted image  vse dobro!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.9.2009 18:31:48   
miklarom
JOJ, PODGANCA MOJA, , MISLIM NA VAS TRI IN NAJ SE VSE SREČNO KONČA, RADA VAS IMAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.9.2009 18:59:44   
cukica
Kruce iskrene čestitke za hčerkico,prav tako pa čestitam tudi mamici,...

Podganca dihamo s teboj in držim pesti da bo vse v redu s teboj in otrokoma,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 03.09.
BEBIII - prevzem zdravil
zup2 - ET
Dober odpravite jutri!!!

Ostalim pa en lep večer,...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
2.9.2009 19:07:42   
Anonimen
kruce, iskrene čestitke za hčerkico!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podganca, močno drživa pesti zate in za user posted image  user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zup, lepo sprejmi otročke jutri!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.9.2009 20:25:18   
Anonimen
Pozdravljene, punce!

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in nosečkam!

Imam eno vprašanje oz. več, pa me zanima, ali bi mi lahko katera odgovorila nanje. Vidim, da ste zelo prijazne in prave borke. Pravo veselje vas je brati. Sem po punkciji (normalno v službi), brez bolniške ipd... Imam zmerne bolečine - vse normalno. Pridelala sem 7 celic.

Ne vem pa naslednjega: ali je normalno, da me prsi bolijo še skoraj huje kot pred M? Ali je 7 celic veliko ali malo? Tako ali tako ne vem, ali so kvalitetne ali ne...upajmo na najboljše.

ET imam v soboto. Moram kaj posebej paziti na prehrano ali je najbolje ne misliti na to in pač živeti kot do sedaj in se ne obremenjevati...Če ima katera kakšen nasvet, kako do + s kakšnimi posebnimi prijemi, se priporočam...

Hvala za kakršen koli odgovor.

L.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.9.2009 20:26:39   
gloria

...joj neeeee...držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
2.9.2009 20:30:01   
S*
Podganca, maj se vse srečno izteče, zate in za male dva

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
2.9.2009 20:43:34   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene, punce!

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in nosečkam!

Imam eno vprašanje oz. več, pa me zanima, ali bi mi lahko katera odgovorila nanje. Vidim, da ste zelo prijazne in prave borke. Pravo veselje vas je brati. Sem po punkciji (normalno v službi), brez bolniške ipd... Imam zmerne bolečine - vse normalno. Pridelala sem 7 celic.

Ne vem pa naslednjega: ali je normalno, da me prsi bolijo še skoraj huje kot pred M? Ali je 7 celic veliko ali malo? Tako ali tako ne vem, ali so kvalitetne ali ne...upajmo na najboljše.

ET imam v soboto. Moram kaj posebej paziti na prehrano ali je najbolje ne misliti na to in pač živeti kot do sedaj in se ne obremenjevati...Če ima katera kakšen nasvet, kako do + s kakšnimi posebnimi prijemi, se priporočam...

Hvala za kakršen koli odgovor.

L.

Čisto normalno je, da te prsi bolijo. To se začne zaradi učinka stop injekcije, kasneje se pa s progesteronom (utrogestan, prometrium..) samo še stopnjuje.
7 celic je odličen rezultat user posted image  user posted image  user posted image .

Glede prehrane so napotki na:

http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

srečno user posted image user posted image user posted image

Sekica moja hvala dobro sem user posted image . Komaj zakam na novo slikico tvoje princeske user posted image . kako ste? Ste se že navadili? lupčka

Bebiii a bo že prva špika padla jutri? Srečno. Naj bo tokrat user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zup2 lepo sprjmi svoje otročke in ju čuvaj še skoraj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
2.9.2009 20:52:55   
cukica
Gigi1 še nič novičk od podgance??

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.9.2009 21:01:27   
Anonimen
Najlepša hvala Gigi1!

Veliko sreče vsem!

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.9.2009 21:08:14   
Anonimen
Jaz sem tud tok živčna zarad naše miške.. Sploh ne morem nič delat: ne sedet, ne gledat TV,... Resnično upam, da bo vse ok!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.9.2009 21:13:12   
gigi1
Cukica, Skuštanka jaz tud kar tle visim in čakam na novičke in spremljam, če se je komu drugemu oglasila.
Nekako mislim, da bo akcija šele proti jutru. Ne vem zakajuser posted image
Samo pozitvine moramo biti. Vse bo dobro!
Malo životinjskega carstva pa lahko le pomaga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?