Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:26:30
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro ma ni mi jasno, a ni prezgodaj???
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:28:20
|
|
|
|
zup2
|
Ta teden pa na polno dogaja Kruce za malo princesko Karolino. za Miško Bit jaz sem delala test pri zamrznjenčkih po dveh tednih. Bila sem pa na terapiji z Estrofemom. BEBII jaz sem pri Rešu ti pa kakor vem na GK, tako da se jutri težko kje srečava Vsem ostalim pa hvala za lepe želje in da se nam vsem uresničijo.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:30:09
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro Ooo miska73..... pošiljam ti pozitivne misli....ma itak bo vse vredu...mora bit
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:33:54
|
|
|
|
bit
|
zup2...hvala.....kdaj pa si zvedla da je odmrznitev uspela....sem tudi Atejeva.. Lana70 jst mam stimulacijo ..to pomeni da bomo čakali
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:36:08
|
|
|
|
gigi1
|
Bit jaz priporočam, da počakaš do 12 dni po ET. Srečno in naj se pingota lepo odmrzneta
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:38:33
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit zup2...hvala.....kdaj pa si zvedla da je odmrznitev uspela....sem tudi Atejeva.. Zvedela sem na mizi
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:38:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: bit lana70 kdaj po transferju si lahko delala test... sm čist smotana.....vem..sam kaj morem....tri korake sem prehitra.... bo že... upam da prezivijo odmrznitev...imam samo 2 pigota. No važno da so mimo slaboti in lahko uživaš v s Si doma? jaz sem delala test 7. dan, ker sem bila brez stimulacije, nisem imela nič zdravil in je v sekundi pokazalo debel plus....saj je blo tako BEBIII???? in potem sem ene tri dni zaporedoma uničila vsak dan še po enega, onega ta čip varianto... ...če bi pa bila bliže LJ, bi pa šla delat krvnega... Ja res je in to pravi in to komaj 7 dan
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:39:24
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dragi Krucek še tukaj čestitke tebi in Kruciki. Mala Karolina dobrodošla Bom kr Žižetki tole ukradla Čestitke Krucek in Krucika še tukaj
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:41:00
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Hope, upam, da bom jaz tudi zrno našla . Uživate na polno, kaj ? Se mi zdi, da če se tako zelo trudiš za dete, vlogo starša z dosti večjim veseljem sprejemaš. Se sploh še spomniš, koliko hudega si čez dajala, ali to potem, ko ti uspe, čisto utone v pozabo? A slikco smo videle kakšno ali je fantek že preveč prepoznaven, da bi jo hotela limati gor? Reby, ti pa še kakšno slikico malega Tomija nalimaj . Po pravici povedano, meni je utonilo v pozabo oz več ne gledam za nazaj kot da je bilo nekaj groznega. Če pa zdaj pomislim, da bi mogla še enkrat vse to dat skozi, pa NO WAY. Res ne vem od kje nam vsem taka moč, taka vztrajnost, tak pogum...... vem pa, da se definitivno splača. Zato pa pridem malo pokukat in spodbudit in mogoče še kateri dat upanje slikic ne limam zaradi slabih izkušenj. Vidim, da danes fejst dihate čestitke in naj naj bo lahek porod
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:41:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zup2, ajaaa, no pa se bomo vidle kje drugje SREČNO Miška73, vso srečo, naj bo vse vredu Bit, lepo sprejmi tvoje otročke
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:46:10
|
|
|
|
bit
|
bebii...hvala ..tudi tebi zeliim da lepo spprejmeš otročka/e... gigi..bom čakala...sej jih moram še prej dobit
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:46:34
|
|
|
|
arneja
|
Miška, s tabo smo . Hope, imaš prav, tudi jaz, ko bo dete večje (nekoč) slikc verjetno raje ne bom limala. Ma, jaz tudi kar se tega tiče nisem preveč zaupljiva. A je vam kakšen zamrznjenček slučajno še ostal?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 17:57:30
|
|
|
|
sonček33
|
POdganca naša zlata, mislimo nate in dihamo s teboj.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 18:15:32
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro Pošiljam dobre misli in moči za mamico ter vse želje, da bi s sočnkoma bilo vse dobro!!! Reby, upam, da pridno počivaš, kolikor moreš! Kruce, vse čestitke za hčerko! Veliiiko se cartajte! Evo mene iz pregleda pri dr., ne ve, zakaj še kr nisem dobila M , mi je pa odobril, da se lahko grem kopat oz. na dopust, da bi lahko že prej šla, nah sem pa čakala, če mi je blo tko naročen . No sej, ko gre hudič na kup, ni vrag, da ne bo ravno na dopustu , če pa je še ne bo kak mesec, morm it pa nazaj. Bebiii, dobri sendviči so, kr navali jutri . IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ma ni mi jasno, a ni prezgodaj??? Ja, zato še tolko bolj stiskajmo pesti, da bo z vse dobro!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 18:31:48
|
|
|
|
miklarom
|
JOJ, PODGANCA MOJA, , MISLIM NA VAS TRI IN NAJ SE VSE SREČNO KONČA, RADA VAS IMAM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 19:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
kruce, iskrene čestitke za hčerkico!!!! podganca, močno drživa pesti zate in za !!! zup, lepo sprejmi otročke jutri!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 20:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, punce! Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in nosečkam! Imam eno vprašanje oz. več, pa me zanima, ali bi mi lahko katera odgovorila nanje. Vidim, da ste zelo prijazne in prave borke. Pravo veselje vas je brati. Sem po punkciji (normalno v službi), brez bolniške ipd... Imam zmerne bolečine - vse normalno. Pridelala sem 7 celic. Ne vem pa naslednjega: ali je normalno, da me prsi bolijo še skoraj huje kot pred M? Ali je 7 celic veliko ali malo? Tako ali tako ne vem, ali so kvalitetne ali ne...upajmo na najboljše. ET imam v soboto. Moram kaj posebej paziti na prehrano ali je najbolje ne misliti na to in pač živeti kot do sedaj in se ne obremenjevati...Če ima katera kakšen nasvet, kako do + s kakšnimi posebnimi prijemi, se priporočam... Hvala za kakršen koli odgovor. L.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 20:26:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro ma ni mi jasno, a ni prezgodaj??? ...joj neeeee...držim pesti da bo vse ok
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 20:30:01
|
|
|
|
S*
|
Podganca, maj se vse srečno izteče, zate in za male dva
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 20:43:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene, punce! Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in nosečkam! Imam eno vprašanje oz. več, pa me zanima, ali bi mi lahko katera odgovorila nanje. Vidim, da ste zelo prijazne in prave borke. Pravo veselje vas je brati. Sem po punkciji (normalno v službi), brez bolniške ipd... Imam zmerne bolečine - vse normalno. Pridelala sem 7 celic. Ne vem pa naslednjega: ali je normalno, da me prsi bolijo še skoraj huje kot pred M? Ali je 7 celic veliko ali malo? Tako ali tako ne vem, ali so kvalitetne ali ne...upajmo na najboljše. ET imam v soboto. Moram kaj posebej paziti na prehrano ali je najbolje ne misliti na to in pač živeti kot do sedaj in se ne obremenjevati...Če ima katera kakšen nasvet, kako do + s kakšnimi posebnimi prijemi, se priporočam... Hvala za kakršen koli odgovor. L. Čisto normalno je, da te prsi bolijo. To se začne zaradi učinka stop injekcije, kasneje se pa s progesteronom (utrogestan, prometrium..) samo še stopnjuje. 7 celic je odličen rezultat . Glede prehrane so napotki na: http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm srečno Sekica moja hvala dobro sem . Komaj zakam na novo slikico tvoje princeske . kako ste? Ste se že navadili? lupčka Bebiii a bo že prva špika padla jutri? Srečno. Naj bo tokrat Zup2 lepo sprjmi svoje otročke in ju čuvaj še skoraj
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 20:52:55
|
|
|
|
cukica
|
Gigi1 še nič novičk od podgance??
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala Gigi1! Veliko sreče vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tud tok živčna zarad naše miške.. Sploh ne morem nič delat: ne sedet, ne gledat TV,... Resnično upam, da bo vse ok!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.9.2009 21:13:12
|
|
|
|
gigi1
|
Cukica, Skuštanka jaz tud kar tle visim in čakam na novičke in spremljam, če se je komu drugemu oglasila. Nekako mislim, da bo akcija šele proti jutru. Ne vem zakaj Samo pozitvine moramo biti. Vse bo dobro! Malo životinjskega carstva pa lahko le pomaga
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?