Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 16:19:07
|
|
|
|
bozza
|
Ah, itak sem vedela, da ne bo plusa. Zdaj upam,da so vsi ti znaki vsaj za prihajajočo M. Tako dolgo mi pa še ni zamujala
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 16:52:46
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hojla; Pišem za estrofemček; ješ ga do testa in če je pozitiven do prvega UZ, potem pa ga postopomam ukinjaš; ata Reš vse razloži! lp; aja meni je uspelo v drugem poskusu ETZ-ja z Estrofemom in Utrogestanom
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 17:35:52
|
|
|
|
Vitaebella
|
Danes 28.8. sem prvič v življenju ugledala moj najlepši plusek v življenju. Najprej smo jokali, potem kričali od veselja!!!! Zanima pa me, če je lahko test 14. dni po stop injekciji še vedno lažno pozitiven? Plus je bil na obeh testerjih zelo konkreten. iz srca vam želim, da tudi vam uspe! Vita
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 17:45:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Danes 28.8. sem prvič v življenju ugledala moj najlepši plusek v življenju. Najprej smo jokali, potem kričali od veselja!!!! Zanima pa me, če je lahko test 14. dni po stop injekciji še vedno lažno pozitiven? Plus je bil na obeh testerjih zelo konkreten. iz srca vam želim, da tudi vam uspe! Vita Vita, upam da je test prav pokazal, 14. dni po stopki je dovolj časa, da se izloči hormon, vendar pa nam pomagalo, da nam napišeš še kdaj si imela ET (3. ali 5. dan po punkciji)? Koliko zarodkov so ti pa vstavili? No v vsakem primeru držim pestke, da je ta plus pravi in realen, ter si izrekam čestitke za tvojo nosečnost
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 17:58:02
|
|
|
|
Vitaebella
|
Halooooo!!! Danes je 14. dan od stopke, imela sem ET 5 dni starih 2 zarodkov!!! Misliš, da še lahko stopka kaže napačno?!? 14.8 sem imela punkcijo, 21.8. pa transfer. Hvala za lepe želje, ne morem verjet, po dobrih treh letih obupa....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 18:02:21
|
|
|
|
zarja1
|
Vitaebella čestitke!"!!!!! Mismis pomagam pri poroki kolegice, ki bo jutri in mal špegam na rr zarad Reby. Akcija moja, ja bo bo . Pa vidva? Gigek moj halooo pupa. Lubice lep vikend.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 18:14:26
|
|
|
|
paddy
|
Ojla! Po dolgem času se vam spet javljam,in vam vsem želim obilo sreče v postopkih. Tudi sama sem že začela jemati tabletke femodem,prvi UZ pa imam 25.09,tako da se vam pridružujem v boju za .Ker do zdaj še nisem pila čaja krvomočnice me zanima to, če ga lahko pijem sedaj ko sem že v postopku, če katera kaj ve o tem naj mi prosim pove.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 18:56:47
|
|
|
|
arneja
|
Sem mislila, kako bom na net uletela in tipkala, bravo, Reby in mali sinko ... pa še vedno nič. Reby, držim pesti, da jutri sprožijo porod in da bo imel tvoj sinek rojstni dan na 29. avgusta vsako leto . Miška, jaz tudi verjamem, da zdravniki pretiravajo, je pa prav, da si jim na očem. Stisni zobke in božaj svoja pikeca . Vitabella, sploh nisem vedela, da si v postopku. In ti čestitam za tvoj prvi pluuuuusek . Itak, da je pravi . Kakšno terapijo si pa imela? In koliko celic si pridelala pa koliko se jih je oplodilo? Bibek, kibočeztedendnipluseknalulala, kak si mi ? Pozdravčke tudi ostalim bojevnicam .
< Sporočilo je popravil arneja -- 28.8.2009 18:57:35 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.8.2009 19:44:16
|
|
|
|
lana70
|
uf...cel dan nisem mogla prit gor......miska73 in reby, mislim na vaju punci!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 7:02:22
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 7:10:05
|
|
|
|
loremi
|
Sem prebrala sporočilo miklarom pri IVF nosečkah, da Reby ful matrajo popadki, ampak še nič ne ukrepajo, ker še ni dovolj odprta. Pa dobro, kaj mečkajo, zakaj se more revica tako matrat , pa naj pomagajo s CR, če ne bo šlo drugač, mislim a res ne znajo pomagat al kaj , boga punca no. Reby, držim pesti, da bi se sedaj pa res porod čimhitreje odvil!! Vitabella, čestitke in srečno do konca! Držim pesti tud za miško73, da bebija čimdlje ostaneta pri njej! Vsem želim lep dan, naj dež, ki ga napovedujejo, ne pokvari vsega razpoloženja! Reby drži se in naj res čimhitreje mine!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 10:23:37
|
|
|
|
biba007
|
Loremi, hvala za kofi. Evo, zdaj ko si me naučila, te lahko kdaj pa kdaj tudi nadomeščam, če bo sila Rebika in Podganca, rvm in mislim na vaju Vitabela iz ilegale, bravo pupika. 9. dan po transferju blastocist je rezultat verodostojen, edina napaka je možen false-negative....so no problem for you, draga moja Arnejček, ta k**** z.s. mi ne dela, grrrrrrrrrrrr. Pa tak roman sem ti napisala (akhem, mogoče bo pa to to????), je kaka omejitev 1000 znakov, pa gre BibaTolstojBond vedno čez??? Eh, HB sem romaček tokrat vsaj shranila, preden mi je javil, da je "Prišlo do napake"
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 10:34:03
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Arnejček, ta k**** z.s. mi ne dela, grrrrrrrrrrrr. Pa tak roman sem ti napisala (akhem, mogoče bo pa to to????), je kaka omejitev 1000 znakov, pa gre BibaTolstojBond vedno čez??? Eh, HB sem romaček tokrat vsaj shranila, preden mi je javil, da je "Prišlo do napake" Evo, razdelila na dva dela. Prvi šel skozi, drugi ne gre...ne moreš verjet....no, samo da veš, zakaj sem ostala sredi stavka, hihi.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 10:51:59
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Loremi, hvala za kofi. Evo, zdaj ko si me naučila, te lahko kdaj pa kdaj tudi nadomeščam, če bo sila Velja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 12:20:27
|
|
|
|
palcica_
|
Evo mene! Žal s slabimi novicami. oplodila se ni niti ena celica. Smo bili vsi skupaj čist šokirani . Sedaj pa nas čakajo genski testi - baje da sumijo da je z mojim kaj narobe. Pa tako sem upala da bo tokrat vse v redu. Žal nimam sreče. No v nove boje sva se odločila, da greva v LJ k dr. Drobniču. Imava napotnico in 25.sept. ga greva obiskat. Kakšno imate kaj mnenje o njem? Je v redu?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 12:58:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_ Evo mene! Žal s slabimi novicami. oplodila se ni niti ena celica. Smo bili vsi skupaj čist šokirani . Sedaj pa nas čakajo genski testi - baje da sumijo da je z mojim kaj narobe. Pa tako sem upala da bo tokrat vse v redu. Žal nimam sreče. No v nove boje sva se odločila, da greva v LJ k dr. Drobniču. Imava napotnico in 25.sept. ga greva obiskat. Kakšno imate kaj mnenje o njem? Je v redu? ojoooj, ..to je pa res šok!!! Si ne predstavljam, jaz takrat sploh nisempomislila na to opcijo, joj, drži se, dr.D je pa tanartabolši. .... a ne mismis
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 13:26:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_ Evo mene! Žal s slabimi novicami. oplodila se ni niti ena celica. Smo bili vsi skupaj čist šokirani . Sedaj pa nas čakajo genski testi - baje da sumijo da je z mojim kaj narobe. Pa tako sem upala da bo tokrat vse v redu. Žal nimam sreče. No v nove boje sva se odločila, da greva v LJ k dr. Drobniču. Imava napotnico in 25.sept. ga greva obiskat. Kakšno imate kaj mnenje o njem? Je v redu? jap, to je pa res šok, mogoče je res kaj narobe s tvojim, lahko pa, da pa da samo ni bil dober tajming. Kar se tiče dr. D-ja, ti lahko izrečem samo pohvale. Sicer je res, da če te kaj zanima, da ga moraš kar vprašati, ker se vsi ti doktorji zelo neradi spuščajo v podrobnosti (češ, da to nas pa res ne zanima). Ampak ti povem za punkcijo ni večjega strokovnjaka na GK LJ.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:08:29
|
|
|
|
arneja
|
Pa kaj je zdaj to, še vedno ni najlepše novičke od naše Rebike ? Sem bila sigurna, da bom zdajle nekaj lepega prebrala.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:09:16
|
|
|
|
arneja
|
Bibek, grem tvoj roman zdajle prebrat . Pa veš, koliko imam še knjig iz knjižnice doma, potem me pa še ti mučiš .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:10:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pa kaj je zdaj to, še vedno ni najlepše novičke od naše Rebike ? Sem bila sigurna, da bom zdajle nekaj lepega prebrala. ja pa res , a ktera kej ve, kako je z Reby, ubožco???
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:11:05
|
|
|
|
arneja
|
Palcica, kako to, da ste pa šli tokrat samo s Klomifenom? Jaz sem doživela tudi nekaj podobnega, le da pri meni niti celice ni bilo v foliklu. Upam, da ste že naredili plan za naprej in da je bila samo smola in ne kakšna genetska napaka. Držim pesti zate .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:11:39
|
|
|
|
arneja
|
Pa kaj je zdaj s tem vremenom?? Samo da sem se pod nosom obrisala za zadnji vikend na morju .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:17:27
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bibek, grem tvoj roman zdajle prebrat . Pa veš, koliko imam še knjig iz knjižnice doma, potem me pa še ti mučiš . Arnejček, viš ga zlodeja, 2/2 s podnaslovom joške do koroške noče it skozi....mogoče ni problem dolžina, ampak puritanska cenzura ?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:25:11
|
|
|
|
arneja
|
Hoho, poimenuj ga Kler na Slovenskem .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 29.8.2009 17:26:01
|
|
|
|
arneja
|
Sem ti ravno malo nazaj odgovorila. Poskusi poslati kot odgovor. A joške da so do Koroške ? Dober znakec .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?