|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
28.8.2009 16:19:07   
bozza
Ah, itak sem vedela, da ne bo plusa. Zdaj upam,da so vsi ti znaki vsaj za prihajajočo M. Tako dolgo mi pa še ni zamujala user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.8.2009 16:52:46   
a.jrad1
Hojla;

Pišem za estrofemček; ješ ga do testa in če je pozitiven do prvega UZ, potem pa ga postopomam ukinjaš; ata Reš vse razloži!

lp; aja meni je uspelo v drugem poskusu ETZ-ja z Estrofemom in Utrogestanom

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.8.2009 17:35:52   
Vitaebella
Danes 28.8. sem prvič v življenju ugledala moj najlepši plusek v življenju. Najprej smo jokali, potem kričali od veselja!!!!

Zanima pa me, če je lahko test 14. dni po stop injekciji še vedno lažno pozitiven? Plus je bil na obeh testerjih zelo konkreten.

iz srca vam želim, da tudi vam uspe!

Vita

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.8.2009 17:45:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Danes 28.8. sem prvič v življenju ugledala moj najlepši plusek v življenju. Najprej smo jokali, potem kričali od veselja!!!!

Zanima pa me, če je lahko test 14. dni po stop injekciji še vedno lažno pozitiven? Plus je bil na obeh testerjih zelo konkreten.

iz srca vam želim, da tudi vam uspe!

Vita

Vita, upam da je test prav pokazal, 14. dni po stopki je dovolj časa, da se izloči hormon, vendar pa nam pomagalo, da nam napišeš še kdaj si imela ET (3. ali 5. dan po punkciji)? Koliko zarodkov so ti pa vstavili?

No v vsakem primeru držim pestke, da je ta plus pravi in realen, ter si izrekam čestitke za tvojo nosečnost user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.8.2009 17:58:02   
Vitaebella
Halooooo!!!

Danes je 14. dan od stopke, imela sem ET 5 dni starih 2 zarodkov!!!

Misliš, da še lahko stopka kaže napačno?!? 14.8 sem imela punkcijo, 21.8. pa transfer.

Hvala za lepe želje, ne morem verjet, po dobrih treh letih obupa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 855
28.8.2009 18:02:21   
zarja1
Vitaebella čestitke!"!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis pomagam pri poroki kolegice, ki bo jutri in mal špegam na rr zarad Reby. Akcija moja, ja bo bouser posted image . Pa vidva?

Gigek moj halooo pupa.

Lubice lep vikend.

Horny Teddy

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.8.2009 18:14:26   
paddy
Ojla!                                                                                                                                                                                                                                                                          Po dolgem času se vam spet javljam,in vam vsem želim obilo sreče v postopkih.          Tudi sama sem že začela jemati tabletke femodem,prvi UZ pa imam 25.09,tako da      se vam pridružujem v boju za user posted image .Ker do zdaj še nisem pila čaja krvomočnice me          zanima to, če ga lahko pijem sedaj ko sem že v postopku,  če katera kaj ve o              tem naj mi prosim pove.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.8.2009 18:56:47   
arneja
Sem mislila, kako bom na net uletela in tipkala, bravo, Reby in mali sinko ...  pa še vedno nič. Reby, držim pesti, da jutri sprožijo porod in da bo imel tvoj sinek rojstni dan na 29. avgusta vsako leto user posted image .

Miška, jaz tudi verjamem, da zdravniki pretiravajo, je pa prav, da si jim na očem. Stisni zobke in božaj svoja pikeca user posted image .

Vitabella, sploh nisem vedela, da si v postopku. In ti čestitam za tvoj prvi pluuuuusek user posted image user posted image user posted image . Itak, da je pravi user posted image . Kakšno terapijo si pa imela? In koliko celic si pridelala pa koliko se jih je oplodilo?

Bibek, kibočeztedendnipluseknalulala, kak si mi user posted image ?

Pozdravčke tudi ostalim bojevnicam user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 28.8.2009 18:57:35 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.8.2009 19:44:16   
lana70
uf...cel dan nisem mogla prit gor......miska73 in reby, mislim na vaju punci!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.8.2009 7:02:22   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.8.2009 7:10:05   
loremi
Sem prebrala sporočilo miklarom pri IVF nosečkah, da Reby ful matrajo popadki, ampak še nič ne ukrepajo, ker še ni dovolj odprta. Pa dobro, kaj mečkajo, zakaj se more revica tako matrat user posted image , pa naj pomagajo s CR, če ne bo šlo drugač, mislim a res ne znajo pomagat al kaj user posted image , boga punca no.
Reby, držim pesti, da bi se sedaj pa res porod čimhitreje odvil!! user posted image user posted image

Vitabella, čestitke in srečno do konca!

Držim pesti tud za miško73, da bebija čimdlje ostaneta pri njej!

Vsem želim lep dan, naj dež, ki ga napovedujejo, ne pokvari vsega razpoloženja!
Reby user posted image user posted image  drži se in naj res čimhitreje mine!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.8.2009 10:23:37   
biba007
Loremi, hvala za kofi. Evo, zdaj ko si me naučila, te lahko kdaj pa kdaj tudi nadomeščam, če bo sila user posted image

Rebika in Podganca, rvm in mislim na vajuuser posted image

Vitabela iz ilegale, bravo pupika. 9. dan po transferju blastocist je rezultat verodostojen, edina napaka je možen false-negative....so no problem for you, draga mojauser posted image

Arnejček, ta k**** z.s. mi ne dela, grrrrrrrrrrrr. Pa tak roman sem ti napisala (akhem, mogoče bo pa to to????), je kaka omejitev 1000 znakov, pa gre BibaTolstojBond vedno čez??? Eh, HB sem romaček tokrat vsaj shranila, preden mi je javil, da je "Prišlo do napake"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 862
29.8.2009 10:34:03   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Arnejček, ta k**** z.s. mi ne dela, grrrrrrrrrrrr. Pa tak roman sem ti napisala (akhem, mogoče bo pa to to????), je kaka omejitev 1000 znakov, pa gre BibaTolstojBond vedno čez??? Eh, HB sem romaček tokrat vsaj shranila, preden mi je javil, da je "Prišlo do napake"user posted image user posted image user posted image

Evo, razdelila na dva dela. Prvi šel skozi, drugi ne gre...ne moreš verjet....no, samo da veš, zakaj sem ostala sredi stavka, hihi.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.8.2009 10:51:59   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Loremi, hvala za kofi. Evo, zdaj ko si me naučila, te lahko kdaj pa kdaj tudi nadomeščam, če bo sila user posted image

Velja user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.8.2009 12:20:27   
palcica_
Evo mene! Žal s slabimi novicami. oplodila se ni niti ena celica. Smo bili vsi skupaj čist šokirani user posted image . Sedaj pa nas čakajo genski testi - baje da sumijo da je z mojim kaj narobe. Pa tako sem upala da bo tokrat vse v redu. Žal nimam sreče.

No v nove boje sva se odločila, da greva v LJ k dr. Drobniču. Imava napotnico in 25.sept. ga greva obiskat. Kakšno imate kaj mnenje o njem? Je v redu?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.8.2009 12:58:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Evo mene! Žal s slabimi novicami. oplodila se ni niti ena celica. Smo bili vsi skupaj čist šokirani user posted image . Sedaj pa nas čakajo genski testi - baje da sumijo da je z mojim kaj narobe. Pa tako sem upala da bo tokrat vse v redu. Žal nimam sreče.

No v nove boje sva se odločila, da greva v LJ k dr. Drobniču. Imava napotnico in 25.sept. ga greva obiskat. Kakšno imate kaj mnenje o njem? Je v redu?

ojoooj, user posted image ..to je pa res šok!!! Si ne predstavljam, jaz takrat sploh nisempomislila na to opcijo, joj, drži se, dr.D je pa tanartabolši.  user posted image .... a ne mismis user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.8.2009 13:26:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

jap, to je pa res šok, mogoče je res kaj narobe s tvojim, lahko pa, da pa da samo ni bil dober tajming.
Kar se tiče dr. D-ja, ti lahko izrečem samo pohvale. Sicer je res, da če te kaj zanima, da ga moraš kar vprašati, ker se vsi ti doktorji zelo neradi spuščajo v podrobnosti (češ, da to nas pa res ne zanima). Ampak ti povem za punkcijo ni večjega strokovnjaka na GK LJ.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.8.2009 17:08:29   
arneja
Pa kaj je zdaj to, še vedno ni najlepše novičke od naše Rebike user posted image ? Sem bila sigurna, da bom zdajle nekaj lepega prebrala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 868
29.8.2009 17:09:16   
arneja
Bibek, grem tvoj roman zdajle prebrat user posted image . Pa veš, koliko imam še knjig iz knjižnice doma, potem me pa še ti mučiš user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 869
29.8.2009 17:10:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pa kaj je zdaj to, še vedno ni najlepše novičke od naše Rebike user posted image ? Sem bila sigurna, da bom zdajle nekaj lepega prebrala.

ja pa res user posted image , a ktera kej ve, kako je z Reby, ubožco???

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.8.2009 17:11:05   
arneja
Palcica, kako to, da ste pa šli tokrat samo s Klomifenom? Jaz sem doživela tudi nekaj podobnega, le da pri meni niti celice ni bilo v foliklu. Upam, da ste že naredili plan za naprej in da je bila samo smola in ne kakšna genetska napaka. Držim pesti zate user posted image .

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.8.2009 17:11:39   
arneja
Pa kaj je zdaj s tem vremenom?? Samo da sem se pod nosom obrisala za zadnji vikend na morju user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.8.2009 17:17:27   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bibek, grem tvoj roman zdajle prebrat user posted image . Pa veš, koliko imam še knjig iz knjižnice doma, potem me pa še ti mučiš user posted image .

Arnejček, viš ga zlodeja, 2/2 s podnaslovom joške do koroške noče it skozi....mogoče ni problem dolžina, ampak puritanska cenzurauser posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.8.2009 17:25:11   
arneja
Hoho, poimenuj ga Kler na Slovenskem user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.8.2009 17:26:01   
arneja
Sem ti ravno malo nazaj odgovorila. Poskusi poslati kot odgovor. A joške da so do Koroške user posted image ? Dober znakec user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?