|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
28.8.2009 7:45:18   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

user posted image

A je ratalo, a je ratalo, a je ratalo?????

Biba, super. Ratalo je, ja. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.8.2009 7:48:23   
loremi
BarbiG, se trudim. Upam, da mi bo uspevalo user posted image user posted image .

Biba, uspelo user posted image in mmmmmmm slastnooooooo user posted image user posted image !

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.8.2009 7:51:18   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
malo jo tolažim, da naj raje kar počaka, saj bo, samo pa ne razumem, zakaj ji ne dajo umetnih popadkov, če ji je voda že včeraj odtekla, to sploh ni dober tako dolgo čakatiuser posted image

No tole sem se pa jaz že včeraj spraševala, zakaj ji sami ne sprožijo poroda, če ji je nekaj vode že odteklo in je imela popadke user posted image . Ne vem no, a so sprejel spet kašna nova "pravila" okol tega, ne vem, kaj je boljš, a res čakat, da naravanaredi svoje al da je mamica še bolj živčna. Vsekakor, Reby drži se in da bi čimprej pestovala!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.8.2009 7:52:57   
biba007
Evouser posted image , je, še malo gourmet zajtrka. Madona, se nam dobro godiuser posted image user posted image user posted image

Loremi, si stručko, ni kaj. A pa spet te bučka zafrkava? Še dobro, da imaš tabletke, ki primejo...kaj pa jemlješ?

SS in Barbika, a vidve pa kar skupaj oktobra? Fino, držim pesti...sem ravno računala, da je moralo biti lani tudi eno zelo plodno obdobje pred 9m, ko imamo zdaj tolko nosečkic tik pred zdajci. Hm, kdaj bi bilo to??

Miklca, hvala za tole...ja, pa meni tudi ni jasno, kaj čakajo....sicer nisem neki ekspert, ampak če je že tako dalečuser posted image user posted image user posted image Hej, naj se mali hitro odloči, da bi se šel malo cartat k mamici in očitu, pa bouser posted image . Tale mladina je danes čisto preveč načelna, kajne?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.8.2009 8:06:58   
loremi
Loremi, si stručko, ni kaj. A pa spet te bučka zafrkava? Še dobro, da imaš tabletke, ki primejo...kaj pa jemlješ?

Sem vzela kr tamočno, emigram (dobiš sam na recept), da se to nebi sred noči razvil v ornk. Sem začutla na očeh, da se je začel, aham sem rekla, spet je tu user posted image .
Ja ja, za slikce sem se pa mogla potrudit, da lahk nadomestim Reby, drugač bi bil samo link do slikce user posted image .
Tale mladina je danes čisto preveč načelna, kajne?

Mama hotej je vedno najboljši user posted image ! Skoristi kolkor dolgo lahko, povratka ni potem user posted image .

< Sporočilo je popravil loremi -- 28.8.2009 8:08:36 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.8.2009 10:20:52   
palcica_
Dobro jutro user posted image . (Sem komaj zdaj vstala - sem se že marca pri 1. IVF odločila, da ko grem naslednjič v postopek si vzamam dopust in sedaj lahko počivam)

No me pa neki zanima. Kolko časa ste po punkciji krvavela? Jaz še vedno mal flekam.

Ja včeraj na punkciji je bil tudi dr. Reš in je tudi sam reku da je to odličen rezultat. Sem imela 3 foliklčke in 2 celici.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.8.2009 10:26:19   
miklarom
Reby sporoča takole;

Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah.

tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečinuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.8.2009 10:51:10   
miklarom
evo še sporočilo od naše PODGANCE

OSTAJA V  BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.8.2009 11:04:50   
gigi1

Reby sporoča takole;

Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah.

tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečinuser posted image user posted image user posted image

Dajmo Reby user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo danes user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 834
28.8.2009 11:09:12   
gigi1

evo še sporočilo od naše PODGANCE

OSTAJA V  BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.

Podganca, kot sem ti že včeraj rekla. Včasih malo pretiravajo, vendar je bolje, da te imajo na očeh. RTM in mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 835
28.8.2009 11:13:56   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Reby sporoča takole;

Dajmo Reby user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo danes user posted image  user posted image  user posted image

Dajmo, Reby, navijam za danes. user posted image user posted image user posted image   Ti kr po štengah hod, tud če jih pol ne boš več mogla niti vidt, sam da se začne kej dogajat. user posted image  

Miška, držim pesti, da se vse srečno izteče in da bo z user posted image user posted image  vse OK. Moram it na net pogledat, kaj pomeni za otročka, če je preveč plodovnice, če je je premal mi je čist jasn. Tule sem pa čist mrzla. user posted image

Mismis, kje pa ti hodiš ta dva dneva? Te ni nč tuki gor videt.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
28.8.2009 11:16:16   
Anonimen
barbi, to pomeni, da podganci grozi prezgodnji porod. user posted image Jaz sem že od včeraj zaskrbljena, ko mi je to povedala. user posted image

reby, ti pa kar veselo gor in dol po stopnicah. user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
28.8.2009 11:16:28   
gigi1
Bibek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Loremi user posted image user posted image user posted image . Zdej je pa že čas, da te glava neha bubat.

Barbi naj bo oktober vajin mesec user posted image  user posted image  user posted image

Bozza držim pestke, da bo user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bit lepo te je videti user posted image . Žal ti ne morem odgovoriti, ker nikoli nisem imela pingotov.

Zarči, sonček 33 lupčke obema  pupe moje drage user posted image

Mišmišu moj dže si? Si se čist odvadila od RR na dopustu?

Pozdravčke vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 838
28.8.2009 11:19:01   
gigi1
Skuštanka a ne obstaja nič takega, da bi se količino plodovnice zmanjšalo? Kaj pa vem..čaji ali kakšne arcnije?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
28.8.2009 11:29:43   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 28.08.
metuljci - UZ

Sobota, 29.08.
palcica_ - ET

Torek, 01.09.
tinkamiška - sestra Milica

Sreda, 02.09.
bit - UZ

Četrtek, 04.09.
Diana79 - posvet

Sreda, 09.09.
vrtnica.m - sestra Milica

OBJEMČKI 

user posted image       user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

matejka78 greje user posted image  test 02.09.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 07.09.)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač, razgovor 13.08.)
  • db (1.IVF/ICSI)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • metuljci (ICSI, MB, dr. Reljič)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE AVGUSTuser posted image   

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 840
28.8.2009 11:32:22   
loremi
Dejmo Reby, jst držim tačke, da že danes objameš svojega user posted image ! dihamo in stiskamo pestke zate, za vas!

Kdaj pa ima podganca (to je miška, a ne user posted image ?) rok? Jaz upam, da bo z user posted image user posted image vse ok, da bi ostala pri mamici čiiiimdlje!

Gigi, ja, lahko bi že ponehalo no, pa še pohvalim se prej.... zdej sem pa že par dni dobr, ekola, nč več.
Zate pa navijam, da ti naslednji teden zrihtajo zobeka!

Jst mam pa naslednji teden dr., upam da bi mi lahk kej vedel povedat, kdaj bo kej tale moja M zdej pršla user posted image .

A, evo jo mismis, ste jo uspešno priklicale user posted image .

Končno petek, sem ga zdej komi čakala!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.8.2009 10:44:43   
mismis
Palcica_, s klomifenom dve celice je super rezultat user posted image user posted image user posted image . Pa še ata bo delal ICSI, da se bo ja prepričal o 100% uspehu, bravo za ata. Kar se tiče izležavanja si ga pa kar privošči, včasih mora človek narediti tudi tisto kar paše in ne samo tisto, kar je dobro.

Bit, sicer jaz nisem imela v postopku z zamrznjenčki estrofema, vendar če se ne motim, so ga punce jemale do dneva testa. Če je bil negativen test, so prenehale, ker estrofem zna zavirati prihod user posted image , ne vem pa kako je z nadaljevanjem jemanja, če je test pozitiven. Ampak po moji logiki tudi prenehaš z jemanjem, glede na to, da naj bi estrofem vplival na zadebelitev sluznice. Če si pa noseč je pa sluznica že zadebeljena user posted image user posted image . Upamo, da se javi katera, ki bi imela bolj popolen odgovor na tvoje vprašanje, kot ti ga jaz lahko dam.

Cukica, super za kri, kot kaže bosta vidva kmalu štartala s temi pingvinčki

Miklarom, hvala za poročilo o Reby, sicer sem tudi jaz z njo na liniji. Tako, da moram povedati, da vas vse pozdravlja in se zahvaljuje za navijanje in pestke, je pa tale naša pujsa Pepa kar uboga, tole se, po mojem mnenju, vleče že čisto predolgo. Kako si ti?

BarbiG, kot kaže bova midva res skupaj oktobra v postopku, tudi mene je včeraj presenetila user posted image . S bova skupaj grebli za dr. D-ja na punkciji user posted image user posted image
Drugače sem pa tukaj okoli, malo pospravljam po bajti, malo se sončim, uglavnom vreme ide...v ponedeljek pa tako ali tako na šiht, pa še učenje za izpit me čaka, tako da bom v septembru res bolj malo z vami.

Zarja, a uživaš tale prosti petek?? A je kaj akcije, kava v mestu, shopingiranje... Kdaj pa vidva štartata

Sonček33, počasi bo treba poskrbeti za obljubleno stimulacijo

Bozza, a si naredila test? Držimo pestke, da je bil pozitiven.

BibaBond, vaja dela mojstra, kot vidim ti bo počasi uspelo vse...Kako je kaj počutje, imaš že kaj preležanin od greja kavča?

SSuzi, et tu, kot kaže nas bo cela vrsta oktobra hodila gor in dol po hodnikih GK LJ user posted image user posted image user posted image

Loremi, kako kaj bučka, vidim da ti je uspelo s tabletami preprečiti krizo.

Miška naša, upam da bo vse Ok, moram iti prav pogledati v katerem tednu si. No kakorkoli že, vsi skupaj bomo držali pestke, da bosta medota še nekaj časa s tabo, pa če je zato treba biti v bolnici, pa zakaj ne, važno da je vse v redu.

Žiži, ma saj veš kako je to, pridem in preberem, potem grem na sončka, kaj pospravim, malo pokmetujem na FB in evo je že večer in treba iti spatuser posted image user posted image user posted image . Kako si mi ti, kdaj bo čas za najin coffee?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 842
28.8.2009 14:47:37   
miklarom
mismis - ja res je boga tale naša Reby-ka, jest res ne vem zakaj jo tako dolgo mučijo, naj ji že dajo umetne popadke da se revica čimprej reši, ker tole je pa res predolgooooo.
ti, jaz sem vredu, počutje zaenkrat dobro, mali se premika, sicer malo več spi je bolj lenušček, naslednji teden pa imam že morfologijo in upam da bo vse vredu.
pa ti kak si mi? je blo fajn na dopustu a ne? kdaj pa ti spet štartaš?

miška73 - je pa v 30.tednu, tak da še morajo vsaj nekaj časa počakati, pa saj bo vse vredu.

< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.8.2009 14:49:12 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 843
28.8.2009 15:08:08   
metuljci
evo prišla od UZ, cist ni, sluznica je ok, torej se je začela stimulacija z gonalom. naslednji UZ imam naslednji petek, torej 4.9.

tale svinčnik z gonalom mi ni glih jasen ampak upam, da ga bom do jutri poštudirala user posted image
jasno mi pa ni niti to, ker sem dobila dve škatli gonala, na eni mi je napisala odmerek do 3.9. na drugi pa odmerek za 3.9. in 4.9. - kaj to pomeni da moram vzeti odmerek iz škatle kakor so datumi napisani? user posted image user posted image  malček sem zmedena prišla iz MB user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 844
28.8.2009 15:14:24   
cukica
Mismis upam,da dobim user posted image 6.9. če se nebo kaj premišljevala,kot se zna.Drgač pa pokličem takoj ko jo dobim in upam,da dobim potem datum in ,da mi nebo spet spreminjala datume. Mam zmeraj srečo. Drgač pa komaj čakam se kr veselim in sem polna pozitivne energije,... Pa ti kako si? Kdaj računata vidva štartat? Ja tko je pri nas,vse prštiman sam še po krvne izvide grem in potem počakamo našo tetko in akcija,....
Reby upam,da bo to čimprej za teboj in da boš kmalu pestvala,...
Podganca tebi pa želim,da bi otročka še malo počakala pri tebi v tvojem zavetju,...
Palčica nič ne skrbi zaradi krvavitev jaz sem krvavela po punkciji ene 2-3 dni prvi dan malo bolj potem pa je sam mal flekal tko,da sem morala imeti vložek,...

Ostalim pa en lep sončen pozdrav,...user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.8.2009 15:16:04   
cukica
Metuljčica gonal f sem imela jaz pa povej kaj te zanima,...Koliko enot pa moraš jemati in koliko enot imaš napisanih na eni in drugi škatli

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 846
28.8.2009 15:31:44   
metuljci
jemati moram 150 enot in na obeh škatlah piše tako. ma čudno mi je to, da mi je dala dve škatli, gor napisala datume, nič mi pa ni povedala. jaz sem najprej mislila, da mi je dala dve v slučaju, če mi zmanjka.

zaj mi pa logika nekak pravi, da moram 3.9. (ta datum napisan na drugi škatli) vzeti odmerek iz tega svinčnika.

cukica si imela kakšne težave pri stimulaciji?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 847
28.8.2009 15:38:25   
cukica
Koliko enot imaš na škatli 150,450,900?
Povej mi da vem kako in kaj pa kdaj se začneš pikati?
Ne nisem imela nobenih težav,imela sem ravno tako 2 enoti gonala f in takrat sem pridelala 12 dobrih celic in ot tega sva imela 6 zamrznjenčkev,4 naju še čakajo,...

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.8.2009 15:44:48   
cukica
Metuljčica zdaj sem računala če imaš  en peresnik z 900 enotami gonal f:
28 danes 150 enot
29    150 enot    
30       150 enot
31 150 enot
1.9. 150 enot
2.9. 150 enot
je to vse skupaj 900 enot in potem se 3.9. začneš pikati z naslednjim svinčnikom.Tako je prav prvo ponucaj 900 enot,3 pa se začneš pikati z 2 svinčnikom.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
28.8.2009 16:00:02   
Naska
Hejla,

evo mene spet nazaj... v nov postopek nameravam septembra... tako da me kar dajte na spisek, prosim.
se mi pa čist čudno dogaja, da sploh ne dobim ta mesec user posted image ... zamuja mi že več kot teden dni, glede na to, da je bila prej kar redna na 28 dni. sicer sem vmes imela abrazijo pa še en postopek ampak je po neuspelem poskusu prišla malce prekmalu, potem pa še ena, ki je zamujala dva dni. zdajle mi pa res full zamuja, še nikoli mi ni toliko. test itak kaže minus... tako da gruntam, da grem naslednji teden okoli katerega ginekologa....
kaj pravite.

user posted image

naska

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?