|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 23:29:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 23:34:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 23:34:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 178
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 23:35:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
11.8.2009 6:45:56   
Inigo
dobro jutroooooooooo!!!

Zimska - da bi se na mene stari drl... jst bi ga lopnila. na mene se pa nekdo že ne bo drl... matr bi ga vun spucala! ampak kot je že ena rekla: slab začćetek dober konec. in še dobro, da ste res dobili tako lep in super apartma in ste potem še bolj uživali. user posted image kako pa kaj trebušček? si ok? kaj slabo? imaš filing, da se ti že kj "pozna", čeprav vemo, da so to le vetrovi user posted image

mojcek - lepo da sta bolje. kar tako naprej! še malo in bo vse ok.

rebeca - pr nas je enako, ko pride babi k nam na obisk. ker mali točno ve da jo bo izkoristu do amena. za vse ko se bo dol vrgu, jokal, cmizdu, bo dobil nekaj. sam da bo mir. in smo se še tolkrat skregal zarad tega... ker ne moremo nikamor z babico it, ker je vedno tak. bog ne daj bit v vozičku ko je babi poleg... user posted image

netki - mah, pusti ti fantina. že ve, da bo mogu še doooooolgo hodit. si je vzel dopust. kar naj še uživa... user posted image pr nas pravijo da ima do 16 meseca čas.

kolk pa vaši otroci kj govorijo in da dejansko razumejo tisto kar povejo? jst sm opazla, da odkar je v varstvu pri nani, ful napreduje. in to pomoje zato, ker so tam sami starejši in jih posnema. trenutno zna povedat ati, mami, babi, avto, duda, teta. pa am am in ko je pri volji pove da je pokakan - ka ka user posted image smo pa nehali ploskat - ka boš s tem, pa pa pa včasih še da. ampak si moreš fuuuuuul zaslužit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
11.8.2009 6:51:59   
Inigo
zimska- glede vozeka. mi mamo kot drugo opcijo zdj PP Pliko3. pa je sicer ok... ampak po makedamu pa mi ni najbolj šel... velik bolj, pa za vse terene, je kak z večjimi kolami. mogoče PP GT3. pa maxi mura je fajni. in za vozit, pa sedež se da poležt, pa v obe smeri je lahk obrnjen. če bi še enkrat kupovala, bi kupla z večjimi kolami... 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 181
11.8.2009 7:54:10   
Majuska
'jutro,

evo mene, zaspanko ... danes smo imeli auf ob 1h, ko sem ravno ornk zaspala. Na srečo je šel dragi rihtat flaško, ker sem bila jaz čisto preveč neprisebna. Potlej bi pa seveda spet spali.

Grem klicat drugo babi, če bi bila jutri varuška.

Pa še zajtrk

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 182
11.8.2009 8:07:14   
3jeMi
DOOOOOOOOOOBROOOOOOOOO JUTRO!!!
.
.
.
.
... danes je pa spet en bljak dan... user posted image
.
.
.
... čeprav me je zjutraj precej pozno prebudilo sonce... moje, najino sonce... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.8.2009 8:08:57   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... čeprav naša žaba ni krščena, zato "wannabe" goduje... in ni dvakrat za rečt, da ga bo danes v nabiralniku pričakala čestitka za god... od stare mame, ki še vedno ne dojame, da dete ne bo krščeno user posted image

... user posted image user posted image user posted image ... lejdis, vem taščo na pamet... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.8.2009 8:16:04   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Najbolj ironično je bilo, da se je moji mami "stric smilu" in je predlagala, da bi kar tam ostali, bomo že nekak zdržali ta teden. Jaz sem pa bila čist proti. Ni šans! Če se tak daleč peljem in plačam, ima da je tak ko mora bit!

user posted image user posted image  za take "gostitelje"... jah, naše mame so res včasih rahlo pomehkužene user posted image , čeprav mi včasih ni jasno kako se jim lahko taki popi***koviči smilijo...
user posted image user posted image  mlada mamica za odločnost...

Neposredna povezava do sporočila: 185
11.8.2009 8:20:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

na hitro - trenutno je pri nas bolje. je celo pojedla danes par žličk goleža in kruh ter prejle par žličk frutka.
spila 2 flaši mleka in eno čaja. upam še na eno flašo mleka za lahko noč ter kak smoki zdajle vmes, da dobi še malo soli nazaj.
aleluja.

upam, da je znak, da gre na bolje. še vedno je veliko spala, 2x po 2 uri, vendar je zdaj kr bolj živahna, tko da greva malo ven za eno urco, ko i več vročine. ne znaj, ne Živa je nima več.

vem, da bo še traaajaaalo pri naši, da dobi nazaj apetit normalen, kolikor ga ona ima user posted image  but it's a start. AB tudi obdrži, hvala bogu! še 8 dni jemanja.... matr, je to muka, da ji tist dober ml dol spravimo.

evo, dober mesec v službi, pa že na bolniški user posted image  

user posted image user posted image user posted image ... samo, da je bolje... bravo punca!

Neposredna povezava do sporočila: 186
11.8.2009 8:22:00   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

čao

en lep pozdrav vsem......juhuhu...pa smo na otroku.......ni kaj dokaz, da rastemo.

hej, majči... kako je kaj moja bodoča snaha? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.8.2009 8:24:06   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kava - konec tedna, naslednji teden?

če se boste menile za popoldne, morda celo pridem user posted image

user posted image user posted image user posted image ... tudi jaz, ker zdaj vas pa res že dolgo nisem videla...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.8.2009 8:29:06   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a še kater malček ne hodi?

tilen je danes spet naredu par korakov, ampak tko na ziher, počas...enkrat sem ga prosila naj gre proti meni, potem pa je kar sam vstal in naredil ene dva koraka

bo že

naš ne hodi... "pravi", da ne bo, ker še ni pripravljen user posted image ... drugače je pa skoz na nogah in se preprijema na veliko, včasih kakšen mali solo korakec naredi, ko je mogoče kakšna stvar kakšen cm preveč "od rok"... bo že...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.8.2009 8:44:09   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

kolk pa vaši otroci kj govorijo in da dejansko razumejo tisto kar povejo? jst sm opazla, da odkar je v varstvu pri nani, ful napreduje. in to pomoje zato, ker so tam sami starejši in jih posnema. trenutno zna povedat ati, mami, babi, avto, duda, teta. pa am am in ko je pri volji pove da je pokakan - ka ka user posted image smo pa nehali ploskat - ka boš s tem, pa pa pa včasih še da. ampak si moreš fuuuuuul zaslužit! user posted image

pri nas je pa samo ata, mama, (najbolj glasen je) ama, pa pa in na vsako stvar odgovori z BA (recimo kihnem, pa ve, da je treba nekaj rečt v smislu na zdravje, pa on reče BA, pa ko se pogovarjam po telefonu in na koncu rečem adijo, on poleg reče BA) 

ploskanje... pri nas je zdaj odkril, da se da ploskati tudi z nogami... so pa to obdobja... nas recimo zdaj dolgo "ni hotel" pokazat kdo je velik, v nedeljo se je pa kar naenkrat spomnil, kako se to pokaže... je bil pa hecen... pijeva midva jutranjo kavico in mali začne rinit proti skodelicam, da bi on tudi, pa mu jaz začnem razlagat, da to ni za njega, da je premajhen in ko bo dovolj VELIK, bo tudi on lahko pil kavo... in mulc, takoj začne kazat, da je velik user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.8.2009 8:44:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kava - konec tedna, naslednji teden?

če se boste menile za popoldne, morda celo pridem user posted image

user posted image user posted image user posted image ... tudi jaz, ker zdaj vas pa res že dolgo nisem videla...

a ne? Glede na to, da smo se prej kar pogosto videvale, imam že skorajda abstinenčno krizo user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.8.2009 9:35:46   
3jeMi
moj 999. post bo pa za rebeco, ker je menda nekoč imela tako reg. številko user posted image ... user posted image

prebrisana tale tvoja punca, samo bo tudi to zagotovo minilo... lumpa user posted image

kako se otroci pri kom obnašajo... otroci nas imajo itak naštudirane v nulo... mame smo itak neko "nujno zlo", pri katerih vedo, da se jih ne da kaj dosti okol mezinčka vrtet, očki so pa za žur... dedki in babice... eh, o njih pa sploh ne bi, ker samo pogled je dovolj pa so dedki in babice "kupljeni"... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.8.2009 9:37:07   
3jeMi
zdaj pa moram, saj veste kaj... malo med papirčke pogledat... user posted image

p.s. kje pa so gospa Metuljcek in gospa Neboglasnica... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.8.2009 10:03:14   
Majuska
Metuljčkova je menda na dopustu ... za Neboglasnico pa nisem ziher - bo pa skor ziher populis vedela user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.8.2009 10:05:31   
Majuska
Kolk je hecno, ker RR imena manjše piše kot običajen tekst user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.8.2009 10:07:11   
ksenci
midva že iz posvetovalnice- mali je tak težk dihu ko je zagledu sestro in zdravnico- revček se mi tak smili, kakšen strah imauser posted image posledično ni hotu pokazat nič kaj zna- ne rečt enga zloga, še kock ki mu jih je dala ni hotu prjet falotuser posted image dobila napotnico za ceplenje- ker ima alergijo na jajco mora bit cepljen v bolnici.
kr pa je rahlo deževalo sva pičila takoj domov, zdaj pa je nehal in mi je žal, da nisva še mal šla po trgovinah.
kar se pa hoje tiče, pa mulc neki trmari in že dva dni noče hodituser posted image   po vseh štirih dirka tako po stanovanju, ztako odzun po tlakovcih(kolena bo imel kmalu štiroglatauser posted image ) še če mu daš roko, se kr vrže na tla in trmasto maje z glavo! sm dans povedla pediatri in je rekla da ga bo vrjetno v parih dneh minil, sam naj mu nč ne nakažem, bo že sam začel, ko ga bo minila trma.

majuska
- res škoda da se nismo kje vidl, jauser posted image
rebeca- po moje mu mala hoče pokazat kako ga pogreša in to kaže na tak način, da ga kaznuje s čudnim vedenjam zakaj ga ni blo. mislim, da je faza in jo bo kmal minil, vrjamem, pa da ti živci delajo, ko nis navajen takega otroka- tud pr nas so občasne čudne fore
zimska- a veš, da se tud jz ne najdem neki v januarkah 2010, jih berem, sam me ne prtegne neki, se tud men zdi da tak komplicirajo brezvezeuser posted image a ne da je druga nosečnost čist drgač, no vsaj pr men je. sm se odločla, da rajš tu težim naprej kolk pač bom mela cajtauser posted image
3jemi- ej, sam da je še blo kaj druga v kuverti poleg čestitkeuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 10:22:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
11.8.2009 10:41:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

U2 so bili SUUUPEEER user posted image user posted image user posted image user posted image

si mislim, ja user posted image   torej si uživala 100/h??

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 10:48:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 11:15:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Nomalna nosečnost
FLASK_A

Pri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:

čez rok (39%)

40T (19%)

39T (15%)

38T (9%)

37T (8%)

prej (10%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!