|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 8:55:46
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Pa smo že pri otrocih. Kok čas leti Moja noč je bila pa dons čist prekratka. Pa nista imela maladva nič prstov vmes, sm sem ful utrujena. Smo imeli piknik in smo domov prišli ob devetih, potem pa da smo vse pospravil, pa da sem spravla Nino v pojstlo, pa še jest pod tuš.... Skratka, noč je bila kratka. Na pikniku smo pa vsi maksimalno užival, edino ose so bile pa prava mora. Res jih je bilo nenormalo veliko. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Samo, da pozdravim, čeprav sem še malo surlasta, . Uživajte... Ojla, se ne splača. Ti kr čvekaj . Rebeca, moram povedat, da je bila naša po 6 tud neznosna. In mislim da je to res posledica tega, ker smo jo takrat, ko je imela vročino, vsi po rokah nosil in jo ujčkal, pa se je potem tega kar lepo navadla. Vseeno upam, da bo vašo malo minilo in da bo spet en mali dobrovoljček. Mojcek, kako je z Živo? Kaj boljš? HB da ni bilo treba v bolnico . Populis, za spanje. Kakšna je bila pa današnja noč? Upam, da se bo nadaljevalo Larino spanje po sobotnem urniku . Majuska, kako se počuti Aleksander veliki v vlogi malčka? Sem dons ponoč sanjala, da sta z našo Nino plesala (sam sta bla že kr velka pokovca) . Mi nič ni bilo jasno, ko sem se zbudila . Grem pogledat, če mam kej za delat, kljub temu da se mi nič ne da. Aja. Pa moj šefe je dobil dons ponoč sinčka . Pa sodelavka, ki je rodila prejšnji teden, je lahko šla domov. Je mala začela malo bolj jest in spet pridobivat na teži, tako da sta doma. HB. Lepe novičke za začetek tedna .
|
|
|