Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 20:32:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kava - konec tedna, naslednji teden? če se boste menile za popoldne, morda celo pridem
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 20:35:34
|
|
|
|
ksenci
|
hy! včeraj smo bili na bledu in se kopali v bohinju- zame voda skoraj premrzla, Aljaž pa zašprintu v jezero in ga še stresl ni super smo se imeli res, edino katastrofa je vila prešern na bledu- šli na 2 kavci, kremšnito in čokoladno torto in plačali 12€ , ampak če bi bilo vse kot je treba bi še sprejela, tako pa postrežba zanič, sladici sta bli zelo mali (polovica od tega kot je vsepovsod normalen kos), na sladoled pa sva čakala 10min v vrsti potem pa rajši šla dalje, ker se še ni nikamor premaknilo. danes sem bila na pregledu pri g. in sm mela pritisk 150/90. kaj je blo to ne vem. vrjetno to kr sm hitela na pregled v največji vročini. si ga moram zdaj vsak dan mirit, da vidim, da ni kaj res narobe. grem se stisnat k lubeku, da en film pogledava, nočko!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 20:40:13
|
|
|
|
netki
|
a še kater malček ne hodi? tilen je danes spet naredu par korakov, ampak tko na ziher, počas...enkrat sem ga prosila naj gre proti meni, potem pa je kar sam vstal in naredil ene dva koraka bo že
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 20:53:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci hy! včeraj smo bili na bledu in se kopali v bohinju- zame voda skoraj premrzla, Aljaž pa zašprintu v jezero in ga še stresl ni super smo se imeli res, edino katastrofa je vila prešern na bledu- šli na 2 kavci, kremšnito in čokoladno torto in plačali 12€ , ampak če bi bilo vse kot je treba bi še sprejela, tako pa postrežba zanič, sladici sta bli zelo mali (polovica od tega kot je vsepovsod normalen kos), na sladoled pa sva čakala 10min v vrsti potem pa rajši šla dalje, ker se še ni nikamor premaknilo. danes sem bila na pregledu pri g. in sm mela pritisk 150/90. kaj je blo to ne vem. vrjetno to kr sm hitela na pregled v največji vročini. si ga moram zdaj vsak dan mirit, da vidim, da ni kaj res narobe. grem se stisnat k lubeku, da en film pogledava, nočko! Ksenci, mi smo bili tudi na Bledu ... škoda k se nismo srečali. In ja, šli smo samo mimo vile Prešern, ker smo ugotovili, da so cene res tu mač
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 20:57:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 20:58:11
|
|
|
|
glugluglu
|
netki, saj ima čas, u baje najmanj do 15 meseca, ampak, če se je začel sam spuščat bo sedaj vsak dan več, kar naenkrat boš pa že letala ko nora za njim . Tian se je tudi zelo previdno spuščal po par korakov, potem vedno več, ampak še vedno previdno, potem se mi je pa zdelo, da kar naenkrat hodi ko tavelik. Ja sedaj ga pa lovim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 20:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 21:05:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 21:06:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 21:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 21:12:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 21:13:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kava - konec tedna, naslednji teden? če se boste menile za popoldne, morda celo pridem Super bi bilo če bi se nam uspelo enkrat tudi za popoldan skoordinirati. a ne? No, midva mulčka prevzameva nekje do 16.30, potlej pa komot, če glih ne vpade kakšna druga stvar
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 21:22:15
|
|
|
|
glugluglu
|
rebeca, pride tako, ko so tečni in čudni , Tian pa zadnje čase samo za mano in pri meni in, če ga Mitja vzame ni ok, spte hoče k meni, ma najbrž je tako obdobje. nosečka maja, pozdravljena, za hojo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 21:25:09
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jao, jao... Smo mi tudi tolk paničarle za vsako stvar, ko smo ble na forumu nosečnost? Hmmm... verjetno.... Ste ja ... zato se jaz takrat nisem ravno našla ... zdej ste pa ta najboljše Jaz ne bi rekla, da sem paničarla. Jaz nisem nič komplicirala, jedla sem vse in počela vse "ostale stvari", ki jih še zdaj počnem. Me je pa bilo vseeno strah, da bi šlo kaj narobe in mi je žal, da nisem še bolj uživala v nosečnosti. Drugič bo po moje vse čist na easy.. Flower, ne vem zakaj si se takoj našla v mojem komentarju, jaz sem namreč pisala čisto na splošno. Niti tega se ne spomnim, katera je kaj pisala, vem pa, da mi takrat ni bilo do komentiranja ... jaz namreč v nosečnosti niti enkrat nisem pomislila, da bi šlo kaj narobe, kljub vsem težavam sem bila pozitivno naravnana in ravno zaradi tega nisem hotela brati, kaj vse drugim nosečkam pride na misel. Edino poroda me je bilo strah. uf jaz pa sem v nosečnosti velikokrat pomislila, da bi šlo kaj narobe, so me tudi zdravniki kdaj prestrašili, pa še tudi malo zato, ker poznam kakšne res žalostne primere, itd in ja vse živo mi je prišlo na misel.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 21:30:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.8.2009 21:44:37
|
|
|
|
Majuska
|
Hoja - naš Aleksander hodi samo ob opori, spustil se še ni. Sitnoba - tudi naš pobič zna biti siten za štiri. Včasih ne pomaga nič, ne crkljanje, ne pomirjujoče besede, skratka nič. Edino če nam rata preusmeriti njegovo pozornost, pa še to bo čez 10 minut spet norel. nosečka Maja - hvala za lepe želje zimska - takšen začetek dopusta bi meni najbrž kar živce požrl ... ma še dobro, da ste dobili boljši apartma. Ampak unega sina bi bilo pa res treba prijavit. HD - mislim da sem jaz prvi denar z zavoda dobila v slabih 2 mesecih ... najprej traja, da sploh dobiš odločbo in seveda, kasneje še denar. Ne spomnim se več, ampak menda nakazujejo 15., tako kot porodniško. Aja, da pa povem še to, da smo malemu danes ponudili KM - v rižolinu, seveda. Hranil ga je dragi, medtem ko sem bila v banji in menda je pomlatil kašo ko tavelik... čez spil še 100 ml mojega mleka in padel dol. Očitno bo vse OK
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 21:45:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 22:15:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 22:34:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 22:41:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 23:13:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 23:16:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 23:18:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 23:19:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 23:27:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
ZANOSITEV PO SPLAVUlittlestar5V kolikšnem času po spontanem splavu vam je uspelo zanositi?1-3 mesece (
38%)
3-6 mesecev (
16%)
6-9 mesecev (
3%)
9-12 mesecev (
9%)
Nam še ni uspelo (
34%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!