|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
19.8.2009 9:56:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro drage julije,

za danes pa lahko rečem Oh what a night ... mali se je ves vročičen zbudil ob 2h, namerili smo 40 C in sem mu pričela zbijat vročino. Nato smo po koščkih spali do 5h, ko sem jaz morala vstat, fanta sta spala še debelo uro.  Raje ne omenjam, kako sem sesuta.

Za jutri sem se menila za kavo z dvema frendoma, pa ne vem, če bom uspela priti. Enega nisem videla že 2 leti ... 

user posted image user posted image , dobro jutro, mami!

Kako je pa z Aleksandrom sedaj?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.8.2009 9:58:29   
3jeMi

a še od leta 2007? Madoniš. Zadnjič sem slišala, da so se upravičenci z razpisa 2007 vselili v novogradnjo Zelena jama. A so tam dobili?

Vsekakor čestitke!! user posted image

mislim, da ja... smo vabljeni na obisk... so pa dobili 4-sobno 75 kvadratov... z garažo... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.8.2009 9:59:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska zate komaduser posted image  KLIKNI

me mal zafrkavaš, a ... pazi se pazi, baje ti lahko ful zamerim user posted image

Joj, a sem vam povedala, da mam dons zobarjauser posted image user posted image user posted image ? Spet se bom kr v čakalnici drla, da nej mi dajo injekcijouser posted image

bomo mislili nate, da boš lažje prestala. kdaj pa imaš?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.8.2009 10:00:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

a še od leta 2007? Madoniš. Zadnjič sem slišala, da so se upravičenci z razpisa 2007 vselili v novogradnjo Zelena jama. A so tam dobili?

Vsekakor čestitke!! user posted image

mislim, da ja... smo vabljeni na obisk... so pa dobili 4-sobno 75 kvadratov... z garažo... user posted image

uau, pravi luksuz. Kolk velika družina pa so?

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.8.2009 10:01:47   
Majuska

'jutro drage julije,

za danes pa lahko rečem Oh what a night ... mali se je ves vročičen zbudil ob 2h, namerili smo 40 C in sem mu pričela zbijat vročino. Nato smo po koščkih spali do 5h, ko sem jaz morala vstat, fanta sta spala še debelo uro.  Raje ne omenjam, kako sem sesuta.

Za jutri sem se menila za kavo z dvema frendoma, pa ne vem, če bom uspela priti. Enega nisem videla že 2 leti ... 

user posted image user posted image , dobro jutro, mami!

Kako je pa z Aleksandrom sedaj?

zdajle baje spančka ... upam da bo danes kej bolš ... madona tale temperatura niha k da je plačana za to user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.8.2009 10:04:40   
3jeMi
majuška... 4-članska familija... pa eni bodo zdaj imeli žur, ko so bodo preselili stran od tam kjer so sedaj, ker tolk galame, kot je pa oni ustvarijo, pa ne vem če jo še kdo... razen sosedje od zimske...

user posted image user posted image user posted image  za Aleksandra, da bo vročina čimprej dobi odpoved, ker je preveč plačana...

nič, grem kaj naredit, čeprav mi bo glavo razneslo... fuj...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.8.2009 10:04:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

_rebeca_, planinc1978, flower, ninka80

planinc je sestrica od TODI.

Hello hello user posted image user posted image

Ki kdaj pa kdaj čekira če se kaj javljam user posted image , lahko pa je tudi mami, ker je sis kar skos logirana na rač. user posted image

Majuška jaz ti jo lahko posodim!!!- prenosno posteljo, sam je potrebna pranja, ker je nismo že dolgo uporabljali!!!

o soseda, si opazila, da imaš ZS? user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.8.2009 10:08:20   
tims

Majuska zate komaduser posted image  KLIKNI

me mal zafrkavaš, a ... pazi se pazi, baje ti lahko ful zamerim user posted image

Nč se te ne bojimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, a sem vam povedala, da mam dons zobarjauser posted image user posted image user posted image ? Spet se bom kr v čakalnici drla, da nej mi dajo injekcijouser posted image

bomo mislili nate, da boš lažje prestala. kdaj pa imaš?

Ob petih imam zobarja user posted image . Ful mi gre na živce, ker je vedno ful hitr fertik, pa nikoli ni taaaaaakee blazne panike, ampak vsakič mi je ful panika in do zadnjega čakam in upam, če me bo pa mogoče obvestila, da ta dan k sem naročena pa mogoče ne delauser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.8.2009 10:09:11   
Majuska

majuška... 4-članska familija... pa eni bodo zdaj imeli žur, ko so bodo preselili stran od tam kjer so sedaj, ker tolk galame, kot je pa oni ustvarijo, pa ne vem če jo še kdo... razen sosedje od zimske...

user posted image user posted image user posted image  za Aleksandra, da bo vročina čimprej dobi odpoved, ker je preveč plačana...

nič, grem kaj naredit, čeprav mi bo glavo razneslo... fuj...

če ti bo pomagalo ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.8.2009 10:10:09   
Majuska

Ob petih imam zobarja user posted image . Ful mi gre na živce, ker je vedno ful hitr fertik, pa nikoli ni taaaaaakee blazne panike, ampak vsakič mi je ful panika in do zadnjega čakam in upam, če me bo pa mogoče obvestila, da ta dan k sem naročena pa mogoče ne delauser posted image .

ojej, a take probleme imaš? ej samo brez panike ... minilo bo, kot bi trenil user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.8.2009 10:33:35   
TODI

Ki kdaj pa kdaj čekira če se kaj javljam user posted image , lahko pa je tudi mami, ker je sis kar skos logirana na rač. user posted image

Majuška jaz ti jo lahko posodim!!!- prenosno posteljo, sam je potrebna pranja, ker je nismo že dolgo uporabljali!!!

Ne nisem hvala za opozorilo, sem čist not padla v dispozicijo diplomske.  Ja ja se je končno le začelo premikati na tem področju user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.8.2009 10:36:00   
Majuska

Ne nisem hvala za opozorilo, sem čist not padla v dispozicijo diplomske.  Ja ja se je končno le začelo premikati na tem področju user posted image

oooo pridna user posted image kako daleč pa si?

08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
19.8.2009 11:02:27   
3jeMi

ojej, a take probleme imaš? ej samo brez panike ... minilo bo, kot bi trenil user posted image

joj, boga... te pa res ornk matra... user posted image user posted image user posted image ... saj bo šlo, mami...
... ti bomo potem tule julijke kakšno štempilkico dale, a prav... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.8.2009 11:03:15   
3jeMi
majuška... hvala... user posted image

todi... pridna... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 11:11:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 11:50:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.8.2009 11:51:34   
romana24
Punce SOS, vem da je bilo o tem že veliko napisanega ampak trenutno nisem v stanju da še nazaj iščem, zato bi vas prosila za kak odgovor.

Včeraj je bila na obisku soseda ki ima 3lata. Seveda je hotela meti v naročju Roka in Klaro. No, danes so pa klicali da ima ta punčka vodene kozeuser posted image .  Kaj zdaj??????? Dobro, Rok če jih bo imel jih pač bo, je le star 1leto, bolj me skrbi za Klaro ki ima teden in pol.user posted image user posted image

Kdaj naj bi se pokazalo če se bo?
Kako to prebolevajo novorojenčki?
Ali so lahko kake posledice?

Prosim vas za odgovore in že v naprej hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1267
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 11:57:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 11:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 12:03:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
19.8.2009 12:07:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, hvala včeraj za "popotnico" h G. Nisem šla, ker me je klicala sestra iz ambulante, da doktorja ni, tak da mam čez 14 dni. Pa že psihično sem bla pripravljena. user posted image

Men bi dons pasal takle tel. klicuser posted image . Ja, je pa tole res zoprno, če si res že pripravljen, pol te pa skenslajo. Meni sicer ni panike pri G. Me pregled ni nikol bolel, z G. se lepo pogovoriva, mal dece opravljava, otroke pohvaliva. Res, prav fajn mi je tale naša G.

Romana, načeloma novorojenčki, ki se dojijo in je mama prebolela norice, naj ne bi dobili koz. Če pa jih že dobijo, so ponavadi v blažji obliki in baje ni nobenih nevarnosti ali zapletov. Kužni so pa otroci toliko časa, dokler se pikice ne začnejo sušit. Upam, da jih vaša dva vseeno ne bosta dobila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
19.8.2009 12:08:43   
tims
... ti bomo potem tule julijke kakšno štempilkico dale, a prav... user posted image

Jaaaa, a si bom lahko sama zbrala katero?user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 12:09:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 12:10:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 12:15:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?