|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
18.8.2009 23:18:20   
metuljcek321
Hm ... vidim, da sem mal prepozna za čvek ... no, pa lahko noč ...

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 23:21:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.8.2009 5:50:17   
Tinky
user posted image user posted image user posted image
ajme meni, sem pokonci že od pol 5 user posted image user posted image

Teo se je zbudil in začel delat kažin, sem ga vzela k nama in je začel skakat in vriskat, kot da je ura 10 in čas za igro. Moža sem poslala v drugo sobico, zato da se naspi, ker ta teden dela zjutraj, midva sva pa do malo prej telovadila in v hudih mukah je nazaj zaspal.
Mi ni preostalo drugega kot dvigniti rit in si skuhat eno forte kavo, da pridem k sebi. Zdej grem pa pripravit boršo za na plažo. Že ob 8. šibamo proti Strunjanu al Fiesi. Sicer bi šla raje nekam na Hrvaško, ma moja mama ni glih navdušena nad predlogom.

crkljanje
Teo se včasih full crklja, včasih pa se škifira že, če mu daš ljubčka.
Ko ima dan "ja", se kr stisne in nasloni glavico, pa skozi ponuja usta za ljubčka. Je full hecn...se ti približa, zapre oči in, ko mu daš ljubčka na usta uvali jezik in te poliže user posted image user posted image
Se pa dosti bolj crklja pri tatiju. Ko pride tati iz službe se mu čupa od veselja, pa skozi rine za njim, niti na wc ne more it več sam.

Pred bajto polagamo tlakovce, smo vsi trije zunaj, mož polaga, jaz asistiram, Teo se zamoti s peskom. Ko se naveliča si metat pesek na glavo in ko se ga fajn naje, zleze tatiju med noge in ni šans, da ga spraviš stran. Hoče bit skozi pri njemu. Mene ne šljivi 5 posto.
Ko gre tati v službo se dere, kot da ni normalen. Ko gre mami v trgovino niti ne opazi, da sem šla. Ah ja user posted image

Že nakladam user posted image user posted image user posted image

Nič, grem pripravit torbo

Lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 6:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 7:05:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.8.2009 7:48:10   
Majuska
'jutro drage julije,

za danes pa lahko rečem Oh what a night ... mali se je ves vročičen zbudil ob 2h, namerili smo 40 C in sem mu pričela zbijat vročino. Nato smo po koščkih spali do 5h, ko sem jaz morala vstat, fanta sta spala še debelo uro.  Raje ne omenjam, kako sem sesuta.

Za jutri sem se menila za kavo z dvema frendoma, pa ne vem, če bom uspela priti. Enega nisem videla že 2 leti ...

Aja, ne smem pozabit na zajtrk

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.8.2009 8:06:42   
glugluglu
Dobro jutro,user posted image

joj ste tako lepo hvalile našega Tianauser posted image , hvala, kar paše,
Tian je pa zadnje čase ponoči takole:
okoli 00.30 - duda
okoli 3- čaj
okoli 5.00 mleko
ob 7-8- vstajanje, če ni potrebno že prej, da ga peljemo v varstvo.
Zelo rad se crklja, ga lahko posodimuser posted image .

aja, a mi lahko katera prosim na zs sporoči GSM od Auroree?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.8.2009 8:15:19   
3jeMi
dobro jutrooooo, drage moje! user posted image

what's up?

grem brat... sem vas hotela že včeraj zvečer malo "prežvečit" pa sem se spomnila, da me čaka moj leni škaf cunj in sem šla na delo...
... drugače je bilo pa moje včerajšnje popoldne zelo produktivno, skuhat za včeraj in danes, pospravit stanovanje, naročit rožice za ohcet, zmenit se k frizerju, že omenjen škaf, se posvetit decu... skratka ni da ni... aja, pa najlepša novica je prišla od prijatelja od mojega... pazite to... končno so dobili neprofitno stanovanje, za katerega so bili izbrani leta 2007 user posted image ... jeeee, bravo mi!!!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.8.2009 8:20:32   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

3jeMI - uf, kolko nečakov nečakinj pa maš potem...le kak to zgleda ko se zbere vsa žlahta nakupu??user posted image

user posted image ... 6... in naš Lovro...

ej, prav lušno, dokler so bile ta velike še malo otročje (nekje do 13. leta) smo imeli na vsakem srečanju kakšno predstavo... so se en dva tri kaj spomnile in nam kaj odigrale... ampak vedno kakšno aktualno stvar, enkrat smo imeli predstavo Zorro, drugič Pirate s Karibov... pa tudi kulturne dneve smo imele, igranje na flavto, sintizajzer in petje... user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.8.2009 8:21:05   
tims
Dobro jutro.

Glux3, sem ti poslala št. od Aurore, upam, da ima še vedno isto.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.8.2009 8:28:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

dobro jutrooooo, drage moje! user posted image

what's up?

grem brat... sem vas hotela že včeraj zvečer malo "prežvečit" pa sem se spomnila, da me čaka moj leni škaf cunj in sem šla na delo...
... drugače je bilo pa moje včerajšnje popoldne zelo produktivno, skuhat za včeraj in danes, pospravit stanovanje, naročit rožice za ohcet, zmenit se k frizerju, že omenjen škaf, se posvetit decu... skratka ni da ni... aja, pa najlepša novica je prišla od prijatelja od mojega... pazite to... končno so dobili neprofitno stanovanje, za katerega so bili izbrani leta 2007 user posted image ... jeeee, bravo mi!!!

a še od leta 2007? Madoniš. Zadnjič sem slišala, da so se upravičenci z razpisa 2007 vselili v novogradnjo Zelena jama. A so tam dobili?

Vsekakor čestitke!! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.8.2009 8:32:46   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

3jemi;danes sem vas pa videla na španciru. Najprej se mi je zdelo da ste vi, ker sem vas videla od zadaj, pol pa začnem mojmu: Lovro Lovro je ustavi ustavi(njemu itak nič jasno), pa smo že bili skoraj pri Dallasu, pa drugič user posted image

user posted image  potem se pa prav videla... user posted image ... sem tudi jaz vpila: Lej jo lej jo Laro... moj je tudi malo čukasto gledal... potem mi pa reče: A Lučko misliš?... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.8.2009 8:36:03   
Majuska

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.8.2009 8:41:07   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Torej, velika je 72 cm ( merjeno bolj na izi, glava ob rob, pa meter ob otroku), težka, mislim da ostaja najlažja 7690, glavica pa je zrastla na 44 cm. Cepljenje ni prenesla nič kaj hrabro, je precej milo jokala, jaz pa skoraj tudi, ampak važno da je prestala, zdaj pa čakam na vročino in na pikice ( reakcija). Pikice se lahko pokažejo tudi šele čez 10 dni.

o, ti debeluščka ti... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

danes sva imeli cepljenje in posvetovalnic...imamo 10500g in 78cm...mala je pokazala vse in še več

Mi tudi - imamo 10220g in 75 cm - smo mu nabacili kilceuser posted image user posted image user posted image  Vse je lepo pridno sodeloval in pokazal, ga je s tisto žogico kar zanimirala . ceplenje je prestal zelo glasno, dobila pa sva napotnico za okulista, ker kao malo škili na lev uček. Jaz sicer ne opazim, me pa vsake toliko kdo vpraša če malo škili - tako da bo že kaj na tem

o, ti grinte dolge... user posted image

punce... hecam se... user posted image ... sami fejst otroc so tole...

mi gremo pa danes in da vidimo, kako ali smo teoretično OK...

Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.8.2009 8:43:41   
3jeMi

O, da pohvalim mojo mami, mi je danes medtem, ko je Bor spal vse zlikala - samoiniciativno, ji nisem nič rekla. Mami ima namreč ful rada red in kar malo trpi v našem stanovanju, ker ni glih iz škatlice, tako da zdaj vsak dan kaj pospravi.user posted image user posted image user posted image

Umpa - danes sem srečala v BC 24julij in tudi z Laro hodi na fizio, kot mi je na hitro povedala zakaj hodi, se mi zdi, da ima Lara enake probleme kot Luka.
ja sekiram se res ne - sem se ko je imel 6m in imel čisto premalo kg in nič napredoval v teži, tako da sem srečna ko vidim, kako zdaj rad je

joj, za mamo pa kar tiho bodi... moja je prvi teden Lovra mirkala pri nas doma... mi je celo kuhinjo spucala... uf, sem rekla, nič kar k njej ga bomo vozili... mi je bilo prav nerodno...

24julij si srečala... a je to naše sonce sploh še živo?... nič se ne oglasi, nas je kar malo pozabila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.8.2009 8:45:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

neboglasnica, zelo ganljivo za tvojo sodelavko, samo, da tako za vedno ostane, koliko časa pa sta skupaj?

Že od srednje šole.

oooo zelo lepo, to pa je ljubezen

tudi jaz jima želim, da traja in trajaaa...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.8.2009 8:56:17   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

_rebeca_, planinc1978, flower, ninka80

planinc je sestrica od TODI.

Hello hello user posted image user posted image

Ki kdaj pa kdaj čekira če se kaj javljam user posted image , lahko pa je tudi mami, ker je sis kar skos logirana na rač. user posted image

Majuška jaz ti jo lahko posodim!!!- prenosno posteljo, sam je potrebna pranja, ker je nismo že dolgo uporabljali!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.8.2009 8:58:33   
tims
Zdej pa še mal komentarjev.user posted image

Jah, naša noč je bila veliko bolj mirna kot prejšnjauser posted image . Sem pa spet zaspala oblečena v "delovno" opremouser posted image . Me je tok hitr zmankal, da sploh nisem dojelauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Umpa lumpa.... nobene ne poznam. Sem občasno vsak mesec mal preletela, ampak ve julijke ste carice. Tko sproščene, prijazne, polne optimizma, spodbujajoče... do vseh. user posted image user posted image user posted image No, pol ste mi pa full všeč ratale. user posted image user posted image
No, pol pa ne bom več, če vdiram v vaš prostor, glede na to, da nišem  "vaša".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tole je pa bilo za dobro jutro pravi balzam za učkeuser posted image . Ti se kar še kdaj javi in nikar ne misli, da vdiraš.

Almera, midve s tvojo mami bi se pa verjetno mel ful radeuser posted image . A si lahko predstavljaš kakšen stanovanje bi imele? Sej ne bi mogu not stopit, k bi se tooook svetiluser posted image user posted image user posted image . Borček je pa res ful lepo napredoval. Kaj pa zdej kej tašča prav? Da je mogoče mal predebuuser posted image ?

Glugluglu, naša Nina je tud pasala med težkokategornike, pa jo zdej poglejuser posted image . Komaj je podvojila težo pri enem letu. In ko gledam tale naš seznam otročkov, so jo po kilaži že skoraj vsi prešibali, dolga je pa še kr. Ampak, kaj čmo. Tko kot je ena izjavila, pri 18ih se vse poglihauser posted image .

Majuska zate komaduser posted image  KLIKNI 
Vse fotke mačkov, k ste jih prlimale, so prav lepeuser posted image . Nikol se jih ne naveličam gledat.

Joj, tok sem še mislila pokomentirat, pa sem vmes mogla neki narestuser posted image , zdej mi je pa vse šlo iz glave ven.

Joj, a sem vam povedala, da mam dons zobarjauser posted image user posted image user posted image ? Spet se bom kr v čakalnici drla, da nej mi dajo injekcijouser posted image

Zdej grem pa mal pojest, pa pol na en sok, pol pa mogoče, ampak res samo mogoče kej narest. Sem rekla, da nej me dons pustijo pr mer, ker imam zobarja, pa me kr ubogajouser posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 19.8.2009 8:59:50 >

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 9:16:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 9:21:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.8.2009 9:27:13   
tims
Evo, sendvič sem pojedla. Mater mi je pasu. Mi sodelavka vedno naredi tok dobrga (al sem pa vedno tok lačnauser posted image ), da ga v dveh minutah zmankauser posted image .

Sem vedla, da se bom še kej spomnlauser posted image .

Crkljanje: pri nas je bolj malo tegauser posted image . Sicer pride k meni, pa se vala po meni, sam je to bolj igranje. Je v naročju, če jo kam nesem, da bi se pa cartala, pa ni šans.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 9:31:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.8.2009 9:41:04   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image

Zgleda kot Mojca pokrajculja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... kakšn cukr...

Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.8.2009 9:43:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

user posted image

iii, kaki cartl jeuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.8.2009 9:49:57   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

saj res, a je še kak otrok tak, da ne mara, da ga pocartaš, poljubčkaš, stisneš k sebi? Naš prav sitnarit začne, kot da ne prenese tega..user posted image

jap, našega zelo boli ko ga hočem cartat. mogoče 2x na dan za dve sekundi, v smislu, stisni in zbeži... če imam srečo user posted image user posted image user posted image

moja...lupčka mi ni dala že----

Naš se je pa zdaj to naučil, kolk je srčkan,malo odpre usta pa se ti na lička nasloni

... tako nežno... mi gredo zdajle kar kure ko se spomnim kako to zgleda... samo naš to kar na usta, nič na lička... že kar nekaj časa... user posted image

glede crkljanja... v Lovra ne silim, ko se sam spomni, ga pa pocrkljam, če pride dan, ko se noče, se pač noče, bo pa drugič...

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?