|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 8:58:33
|
|
|
|
tims
|
Zdej pa še mal komentarjev. Jah, naša noč je bila veliko bolj mirna kot prejšnja . Sem pa spet zaspala oblečena v "delovno" opremo . Me je tok hitr zmankal, da sploh nisem dojela . IZVIRNO SPOROČILO: ninka80 Umpa lumpa.... nobene ne poznam. Sem občasno vsak mesec mal preletela, ampak ve julijke ste carice. Tko sproščene, prijazne, polne optimizma, spodbujajoče... do vseh. No, pol ste mi pa full všeč ratale. No, pol pa ne bom več, če vdiram v vaš prostor, glede na to, da nišem "vaša". . Tole je pa bilo za dobro jutro pravi balzam za učke . Ti se kar še kdaj javi in nikar ne misli, da vdiraš. Almera, midve s tvojo mami bi se pa verjetno mel ful rade . A si lahko predstavljaš kakšen stanovanje bi imele? Sej ne bi mogu not stopit, k bi se tooook svetil . Borček je pa res ful lepo napredoval. Kaj pa zdej kej tašča prav? Da je mogoče mal predebu ? Glugluglu, naša Nina je tud pasala med težkokategornike, pa jo zdej poglej . Komaj je podvojila težo pri enem letu. In ko gledam tale naš seznam otročkov, so jo po kilaži že skoraj vsi prešibali, dolga je pa še kr. Ampak, kaj čmo. Tko kot je ena izjavila, pri 18ih se vse pogliha . Majuska zate komad KLIKNI Vse fotke mačkov, k ste jih prlimale, so prav lepe . Nikol se jih ne naveličam gledat. Joj, tok sem še mislila pokomentirat, pa sem vmes mogla neki narest , zdej mi je pa vse šlo iz glave ven. Joj, a sem vam povedala, da mam dons zobarja ? Spet se bom kr v čakalnici drla, da nej mi dajo injekcijo Zdej grem pa mal pojest, pa pol na en sok, pol pa mogoče, ampak res samo mogoče kej narest. Sem rekla, da nej me dons pustijo pr mer, ker imam zobarja, pa me kr ubogajo
< Sporočilo je popravil tims -- 19.8.2009 8:59:50 >
|
|
|