|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
11.8.2009 22:21:38   
Majuska
Nič, grem spat, jutri nas čaka dirkanje do druge babi za varstvo ...

Nočko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:24:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
11.8.2009 22:28:03   
metuljcek321
romana, congrats, congrats za princesko Klaro. Lepo se crkljajte in uživajte.

Aleksander, berem, da si uspešno zažuriral/se potepal za 1. rd - bravo, bravo! In odlično za uvedbo KM.

Luka, go, go, go, kar tako naprej. Pridna sta s temi vajami .... in ker vaja dela mojstra, bo soon vse super.

Umpa, lepo je brati, da si našla pravo dieto - keep up the good work, mommy!

trma/jok/cviljenje - aha, tudi naša miška zna prav nadležno & extremno glasno "zatežiti" - da kar debelo pogledaš, od kod ji tako obnašanje. Damo na ignore ali pa skušamo preusmeriti pozornost. Včasih je takoj boljše, včasih pa en mal traja & ta stari dobimo kakšen skravžljan živčekuser posted image

Almera, hej-hoj z italijanske uživancije - mejte se!

Lara je prespala noč - jupi, jupi, jupi, tralala, tralala, tralala ... zdaj pa kar indigo kopirat tak stil.

populis, tale tvoj šef pa resnično ne zveni kot najbolj OK oseba tega planeta. Upam, da se kljub vsemu uspeta nekako zmenit. Držim pesti!

O, neboglasnica, bejbi, en majčkeno si se pa javila. C'mon, napiši še kaj. Kako tvoji omladinci, pa tvoji prsti na nogah, možek, ...

zimska, samo, da je dopust šel iz grozovito slabega v super dobrega & not vice versa!

PP Pliko - jep, tudi mi ga imamo kot vozek nr. 2 - ni glih makedam material, ampak sem zadovoljna z njim - imam ga za na morje, za shopping - špica. Za off road pa Quinnyja Freestyle z mega ogromnimi tremi kolesi - ta pa kar sam leti. Mislim, da boš s PP-jem kot vozičkom številka 2 zadovoljna, če le ne vozičkaš po preveč kamnitih/razritih/cigumigu poteh.

inigo, dio mio, draga naša duša, povej nam že - je ali ni???? Naj bo tako, kot si s tvojim želita ... I'll keep my fingers crossed.
Iraya & Živa, kako sta kaj nocoj naši lepotički? Berem, da se je odvijala prava drama. Vse dobro, pikici mali user posted image  user posted image

rebeca, kako se drži frendica? Pošiljam dobre misli, da ji uspe zdržati vsaj še nekaj tednov - good luck!!!

3jemi, ju3 bomo intenzivno gledali v nebo - thanks za info. Tisti link s pristankom v bazenu je pa megastičen. Moje ultra hitro računalo se je za trenutek ustavilo (in besno downloadalo) ravno v trenutku, ko je bil tipček sredi "izmeta," ma, sem bila kar malo v skrbeh, kam bo telebnil. Potem pa alles OK - thank God. Ga pa pihnejo, ti neustrašni tipčki, a ne? Menda ne bodo tudi naši julijčki/julijke poskušale česa podobnega čez toliko-in-toliko let?

hruška, kako se imata s Kali, ko je mala spet back home? Kje je pa možek na pripravah?

U2 - mnjam, mnjam, mnjam - obožujem njihovo glasbo. Auroraa, kakšen repertoar so imeli? Šov je bil pa tud megastičen, predvidevam - kar je mogoče videt na netu posnetkov iz njihovih koncertov, je itak vedno tko dobro, da ostaneš odprtih ust. So face, ti Irish boys, aha. Slikce, please!

nosečka maja, čestitke mali sprehajalki - zdaj pa pridno nabirajte kilometre. Ko bo pa na plano pokukal kakšen zobek, pa tudi poročaj - nujno. Ima že kaj zatečeno/belo? A za zobarja imata že datum?
user posted image  za vsa potepanja, izlete, ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.8.2009 22:30:20   
metuljcek321
rebeca, Majuška, hej-hoj. Thanks for asking, smo zelo v redu, morje je prima, mala uživa, plava v svojem baby floatu, ko je treba iz vode, je tak jok, da se vsi poskrijejo pod vodo ali zbežijo s plažeuser posted image  user posted image

Sicer smo pa prišibali v Slo za nekaj uric - biznis - jut3 zjutraj pa spet pičimo nazaj ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 304
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:37:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 305
11.8.2009 22:40:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

dr. metuljeva aja, doma ste..aja...jaz pa že mislila, kak si pridna, da delaš take povzetke celo z dopusta. a, so. user posted image

te je pa lepo brati....sploh, ko napišeš da mala uživa. a ni to nekaj največ? user posted image

ena frendica je ravno zadnjič pravila kakšna muka je bila na morju, ko tamali (10m) ni in ni hotel bit v vodi, ne v bazenčku (tamalem), ne v tavelikem, vsega se je too much naveličal...pa nasploh je bil cel dopust nekaj siten in so spakirali in šli predčasno domov, praktično brez konkretnega razloga. škoda.

Ja, ej, to je najboljše na svetu - ko vidiš, da otrok uživa, se ima fino, preživlja brezskrbne dni, polne ljubezni, sreče, nežnosti, radoživosti .... ma, ni boljšega, res. Me vsake toliko preplavi takšen božanski občutek ob vsem tem, da me kar en mal strese.

Škoda, da se mali ni "našel" na morju - jaz sem bila menda tudi taka. Na morju sem zares začela uživati šele ob koncu 2. razreda ... uf, uf, kar konkretno veliko let je to, a ni? Ampak tistega poletja se pa spomnim - kooooončno sem dobila apetit (napadla evrokremuser posted image ) & bila po 7 ur in več v vodi ... mislim, noro, ej! Iz ene skrajnosti v drugouser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:52:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:54:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 308
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:57:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:58:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 310
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 23:02:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 311
11.8.2009 23:11:19   
metuljcek321
Z možekom sva mal brskala po netu ... zdaj pa sva čist fuč, bo treba v horizontalo ... ma, too bad, populis, da sva se zgrešili ... pozdravčke vama z Laro - mejta se!

Night, night, drage moje dame ... talk to you on Sunday ... Uživajte max!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 312
11.8.2009 23:13:09   
metuljcek321
Evo, zdaj pa le hitro smuknit v poletne pižamice in dremuckat ...

user posted image

... čawči, bodte zdrave & nasmejane, otročki pa tudi!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 0:27:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 314
12.8.2009 7:14:51   
Inigo
dobro jutroooooooo!

metuljček - nič še ni znano. ampak pomoje je bil lažni preplah. test ponovimo v nedeljo, pa takrat sporočim končno novico user posted image btw, kako se reče v angleščini Janko in Metka pravljici?

zimska - oranžen je ful lep, ja. tut rdeč.

hruška - še vedno je tko ja. smo se ravno zadnjič pogovarjali. 2x lahko zavrneš, pol pa ti skinejo vso podporo in bonitete.

Neposredna povezava do sporočila: 315
12.8.2009 7:27:14   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

eno vprašanje....ali lahko zavrnem službo in ostanem na zavodu...včasih vem da si lahko mislim da dvakrat, sedaj pa ne vem kako je s tem..da me ne bodo potem iz zavoda odslovili če službo zavrnem....

minili so lepi cajti......

ne smeš odklonit, sicer ti skenslajo denarno nadomestilo.
Naredi pač tako, da te delodajalec ne sprejme. ENostavno rečeš, da nimaš varstva za otroka in čaw.

pa dobro jutro

Včeraj smo praznovali možev rojstni dan, za večerjo sem nardila fuže s tartufi in,ko sem dala glih krožnike na mizo se Teo začne dret kot sraka. Še vedno ga zobki full matrajo, par dni nazaj sta pokukali obe spodnji 4, sedaj ima zgornjeo dlesen full nabito, tko da ga zgleda to full muči. In nič kaj, pol ni blo druge, kot da sem ga dala v stolček in naju je gledal kako sva ob svečki jedla večerjo :)

V soboto sva bla pa v LJ, prvo v Tajsko restavracijo. Mi je blo tako škifo, ma tako škifo, da mi je žal za vsak cent. Pol sva šla na šoping in končno kupila sobico za Teota in pol via kino. Film za krepat od smeha.
Po filmu pa sva zavila še v Mcdonalds na čikenburger.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 316
12.8.2009 7:33:01   
Tinky
PP PLiko, mi ga tudi imamo in sem z njim kar zadovoljna. Mi se furamo skozi po makedamu, tko da ga ne šparam. Ko je bil Teo še mičken, ko sem zapeljala na makedam je takoj zaspal, ker je tako drmalo, da ga je zgleda full uspavalo.
So pa začeli ležaji pri gumah škripat, tko da je blo potrebo z WD jem pošpricat.

U2, srečni tisti ki so bli!!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.8.2009 7:38:19   
Tinky
zimska, ej veš, da se je nam enako zgodilo ene par let nazaj. Sva preko neta rezervirala mega fantastičen apartma na otoku Viru. Ko sva prišla dol, me je skoraj kap. Ena žmufirana soba pola mušic, kopalnica črna, gnjusna, umazana, smrdelo po plesni. Bljekkkkk.
SVa se s takratnim tipom samo obrnila in šla vija.....čez most na Pag, kjer sva hvala bogu v špici sezone dobila eno lušno sobo s kopalnico in preživela prečudovitih 10 dni.
MA res ne vem kako si folk sploh upa oddajat takšne luknje. Sram naj jih bo!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.8.2009 7:44:15   
Majuska
'jutro ladies,

evo mene, zjutraj smo namreč šibali k drugi babici in upam, da bo Aleksandru v redu tam preživeti dan. No, vsaj bratranec in sestična bosta tam, ziher se bodo imeli luštno user posted image babi je bila pa zaspanka, smo jo zbudili ...

Takole, še zajtrk, jaz si grem tudi kavico prištimat user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 319
12.8.2009 7:45:18   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

kakšne se vam zdijo cene?
sem probala za foro mal rezervacijo nardit da bi vidla ceno tam pa pokaže večjo, zdej pa ne vemuser posted image

kej takega! user posted image user posted image povprašaj moderatorje tle gor, da te ne bi agencija kej nategnila.

da ne omenjamo tiste nagradne igre, ki naj bi danes ižrebali nagrajenca. čez dva dni pa je treba že it, če si ižreban.
pa še vedno ni rezultatov.

a je katera sodelovala? za terme radence s Fato?

jaz sem sodelovala. Meni ni panike, če me izžrebajo, nardim kufre v 3 minutah in letim v Radence user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 320
12.8.2009 7:49:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, aja...kak se je pa Aleksander privadil na varstvo, ni bilo nobene panike, da te pač ni dopoldan?

Sem pozabla al pa spregledala, če si kaj pisala o tem, samo mislim, da pretirano hudo ni mogli bit, glede na to, da se ne spomnim?!

Ni panike, Rebeca - naši mali se je zelo na izi navadil na babico. Ko odhajam, ga dovolj zamotijo in ves dan se mu toliko dogaja, da me nima časa pogrešat. To se non stop igrajo, gruntajo nove stvari, pa sprehod, pa spat je treba ... popoldne pa z veseljem zleze očiju v naročje.

Danes je pri moji mami in ne pri tašči, tako da bo najbrž drugače ... bomo videli user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 321
12.8.2009 7:50:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

eno vprašanje....ali lahko zavrnem službo in ostanem na zavodu...včasih vem da si lahko mislim da dvakrat, sedaj pa ne vem kako je s tem..da me ne bodo potem iz zavoda odslovili če službo zavrnem....

metuljčica....s kali se imava lepo lepo, pa še moji starši so tukaj tako da je super....ati je pa v kranjski gori

HD, neposredno raje ne zavrnit službe, ker ti lahko ukinejo nadomestilo. Pojdi na razgovor, toliko da pocahnejo da si bila tam, še zmeraj lahko rečeš, da te tako dela ne zanima ali kaj podobnega.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 322
12.8.2009 8:23:47   
3jeMi
DOBBBBBRIII JUTRI!!!
Kolk je dons en zaliman dan... vremenarji pa... naj jim bo, pol jih je itak na dopustu, ostali pa imajo tudi možgane na off... user posted image
grem back brat... bo kar dosti dela...
ga. metuljcek... velkom bek user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.8.2009 8:25:32   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Metuljčkova je menda na dopustu ... za Neboglasnico pa nisem ziher - bo pa skor ziher populis vedela user posted image

Dr user posted image uživa na morju, so na dopustu, neboglasnica pa kuha breskovo marmelado in breskov kompot. Definitvno mora past popoladanski kofi, ker 23jemi in neboglasnica se sploh še ne pozantauser posted image

Tud midve se še ne poznava v živo (mislim da ne). Neboglasnice pa tudi že nisem videla in slišala 100 let, že skoraj pozabila kako izgleda. Nosečniška skleroza, sej veste.user posted image

RES JE!... čeprav jaz se te spomnim iz šole za starše... pa verjetno sama veš po katerem dogodku... user posted image  HB ti pa zdaj ne bo treba tja, a ne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 8:30:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?