|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.8.2009 22:28:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
romana, congrats, congrats za princesko Klaro. Lepo se crkljajte in uživajte. Aleksander, berem, da si uspešno zažuriral/se potepal za 1. rd - bravo, bravo! In odlično za uvedbo KM. Luka, go, go, go, kar tako naprej. Pridna sta s temi vajami .... in ker vaja dela mojstra, bo soon vse super. Umpa, lepo je brati, da si našla pravo dieto - keep up the good work, mommy! trma/jok/cviljenje - aha, tudi naša miška zna prav nadležno & extremno glasno "zatežiti" - da kar debelo pogledaš, od kod ji tako obnašanje. Damo na ignore ali pa skušamo preusmeriti pozornost. Včasih je takoj boljše, včasih pa en mal traja & ta stari dobimo kakšen skravžljan živček Almera, hej-hoj z italijanske uživancije - mejte se! Lara je prespala noč - jupi, jupi, jupi, tralala, tralala, tralala ... zdaj pa kar indigo kopirat tak stil. populis, tale tvoj šef pa resnično ne zveni kot najbolj OK oseba tega planeta. Upam, da se kljub vsemu uspeta nekako zmenit. Držim pesti! O, neboglasnica, bejbi, en majčkeno si se pa javila. C'mon, napiši še kaj. Kako tvoji omladinci, pa tvoji prsti na nogah, možek, ... zimska, samo, da je dopust šel iz grozovito slabega v super dobrega & not vice versa! PP Pliko - jep, tudi mi ga imamo kot vozek nr. 2 - ni glih makedam material, ampak sem zadovoljna z njim - imam ga za na morje, za shopping - špica. Za off road pa Quinnyja Freestyle z mega ogromnimi tremi kolesi - ta pa kar sam leti. Mislim, da boš s PP-jem kot vozičkom številka 2 zadovoljna, če le ne vozičkaš po preveč kamnitih/razritih/cigumigu poteh. inigo, dio mio, draga naša duša, povej nam že - je ali ni???? Naj bo tako, kot si s tvojim želita ... I'll keep my fingers crossed. Iraya & Živa, kako sta kaj nocoj naši lepotički? Berem, da se je odvijala prava drama. Vse dobro, pikici mali rebeca, kako se drži frendica? Pošiljam dobre misli, da ji uspe zdržati vsaj še nekaj tednov - good luck!!! 3jemi, ju3 bomo intenzivno gledali v nebo - thanks za info. Tisti link s pristankom v bazenu je pa megastičen. Moje ultra hitro računalo se je za trenutek ustavilo (in besno downloadalo) ravno v trenutku, ko je bil tipček sredi "izmeta," ma, sem bila kar malo v skrbeh, kam bo telebnil. Potem pa alles OK - thank God. Ga pa pihnejo, ti neustrašni tipčki, a ne? Menda ne bodo tudi naši julijčki/julijke poskušale česa podobnega čez toliko-in-toliko let? hruška, kako se imata s Kali, ko je mala spet back home? Kje je pa možek na pripravah? U2 - mnjam, mnjam, mnjam - obožujem njihovo glasbo. Auroraa, kakšen repertoar so imeli? Šov je bil pa tud megastičen, predvidevam - kar je mogoče videt na netu posnetkov iz njihovih koncertov, je itak vedno tko dobro, da ostaneš odprtih ust. So face, ti Irish boys, aha. Slikce, please! nosečka maja, čestitke mali sprehajalki - zdaj pa pridno nabirajte kilometre. Ko bo pa na plano pokukal kakšen zobek, pa tudi poročaj - nujno. Ima že kaj zatečeno/belo? A za zobarja imata že datum? za vsa potepanja, izlete, ...
|