|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 7:31:56
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, kako? A ste se nagledale meteorjev? Jaz sem nekaj časa bulila tja v nebo, pol se je pa zoblačilo in sem šla v pojstlo. Mam kr neki dela v službi, tako da sploh ne morem bit več na tekočem kaj dogaja tuki na RR. Mater tale služba... Jaz ne vem, a mislijo da mam cajt sam za delo al kaj . Me je pa moj zdele klical in sem slišala našo pupo kako se na ves glas dere. Pravi da je tako že več kot pol ure. Je mislu, da me je vidla, ko sem šla v službo, pa da zato joka. Sploh je ne more umirit. Noče ne jest, ne pit, ne k njemu v naročje.... Samo k vhodnim vratom hodi . Najraj bi šla kr domov, ampak ne vem, kolk bi blo to sploh fajn. Sej pa ne bom mogla vsakič kr domov. Ampak je pa to prvič. Joj, me kar v prsih stiska. Zimska, super za NS. Mogoče je pa punčka in ji je bilo nerodno, da bi se tam razkazovala . A za krvni test si se sama odločila, al ti je G. predlagal? Pa HB da ste rešili dopust in da ste na koncu uživali. Umpa, jaz posebaj nisem dodajala maščob, zdaj pa tako ali tako je z nami. Če ti Lukcu še vedno kuhaš posebaj, mu lahko v te obare, ki mu jih delaš, dodaš pač potrebno količino olja. Ampak mislim pa, da kakšne blazne panike tud ne bi smelo bit, če do sedaj tega nisi delala . Majuska, pri nas Nina ponavadi spi ponoči cca 9-10 ur, čez dan pa še 2-3x po eno uro. Je pa to čist odvisno. Včasih spi popoldne eno uro, se je pa zgodilo, da jih je v enem kosu prespala štiri. Ampak večina je kar tako, da spi po eno uro. Zvečer gre pa v pojtlo tam od osmih do devetih. Ko jo je sestra čuvala, je ponavadi že pred osmo spala, zdaj ko je z možem doma, pa okoli devetih. HD, mogoče si pa tam na Grawe nekomu tok fesjt všeč, pa te zato hočjo met na vsak način . Hecam se. Ampak da pri tolkih razlogih, kokr si jih ti navedla proti, še vedno vztrajajo, hmmmm. Mogoče je bilo pa malo kandidatov prijavljenih, pa imajo paniko s pomanjkanjem kadra. Ampak če boš po pravici povedala na zavodu, kaj je na stvari, se pa tud mogoče da kej zment. Nč, moram delat. Pa za nazaj vas mam kr neki še za prebrat. Mi prov časa zmanjkuje za vse. Se vid, da sem v letih in ne folgam več vsega
|
|
|