|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.9.2009 21:27:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Evening! Bajta pospravljena, dete spi, možek se pripravlja za morje, glih sem mu spakirala hrano in pijačo za sabo, prižgan TV, navijamo, ... dajmo, fantje! Je bla pa mala danes jokava celo popoldne, da sem resno pomisnla, da je zbolela - sem ji šla merit vročino, namerila 37. Sumim zobe, da rinejo ven. We'll see. Jedla je ulala dosti, v vrtcu spet vse, doma vse in še več Aja, smo imeli pa spet "incident" z oblačilci - že zadnjič je ena deklica odšla domov v Anjinih hlačah, dobili smo jih naslednji dan. No, včeraj pa jo pridem iskat & ni nikjer njene jopice. Danes zjutraj je v njej prišla druga Anja iz skupine Sem si jo mogla skoraj priborit nazaj. Ja, strange things happening ... menda se bo kmalu normaliziralo. zimska, roditeljca imamo v torek ob 17.00. Že komaj čakam - me prav firbec matra, kaj nam bojo povedali. Too bad, da mojega ne bo doma & bom morala it by myself. ksenči - iiii, kolk je že zrastel Aljaž, saj ne morem verjet. Abstract ti zrihtam over the weekend. nova gripa - tudi mi na šoli imamo že pripravljen protokol, pravila, navodila, kako ravnati, poseben tim, ki bo vse vodil (če le ne bo zbolel). Srčno upam, da ne bo nič hujšega! Ljubezen na drsalkah že gledala - kar OK. Uživajta z malečkim, zimska. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Katherine Heigl posvojila punčko http://www.starpulse.com/news/index.php/2009/09/17/katherine_heigl_aamp_josh_kelley_s_new_d Aha, njena sestra je tudi posvojenka iz J. Koreje, njuna hčerkica pa bo zdaj prav tako. Je pa punčka s posebnimi potrebami, kot sem brala. Slikce so prekrasne, res: KLIKNI popravila link ... je blo prej čudno ... hope it works now:)
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 18.9.2009 21:29:36 >
|