|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.9.2009 14:46:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej, bejbike! Kako kaj? Evo, danes sem že oddelala šiht, šibala po našo malo princesko v vrtec, jo zapeljala do naših dveh, nato hitro nazaj na sestanek, zdaj pa en učni list sestavim (5 kom. sem jih že - ouje!) & via kuča. Pa sem prišla še mal semle pošnofat. Prekrasne slikice ste lepile gor, drage moje dame - beautiful babies, wow yummy, yummy wedding cake bolančki mali - hitro se pozdravite, pikci-pokci mali - vse nadloge naj odpihne vikend ... ASAP stran. Dr. pošilja pozitivne vibracije in želi veliiiiiiko zdravja. ksenči, zimska, ouje - what a happy day - še 5 mesecev, ksenči pa vse na trojkice - to pa mi kar tako! 3jemi, our dearest Mrs. N. - uživajte na počitnkovanju very, very much. Torta - a res prav vidim, da je gor nevesta, ki skuša zbežat? selitev narodov oz. selitev malčice v svojo sobico - pri pol leta, no problem - naša zaspi takoj, ko jo položiš v posteljo - no matter where. Ker ko je ona koma, je ful koma Majuška - ja, tako okvirno si res namignila na naših mitingih, ne pa prav konkretno - vidim, da sedaj konkretno konkretizirata reči - hi, hi. Pridna, pridna, keep up the good work! mojček - zobatci rinejo na plano? Poljubčke Živi. populis, si me ful nasmejala s tistim "vrtec za nedoločen čas" - hi ,hi, vrtec za NDČ --> dobra je ta! In vidim, da je žurka in mala resnično zelo, zelo uživa - ma, ni boljšega. A drugač pa bo sabo nesla prenosno posetljiico with her al kaj ima zapakirano pod ritko? hruškica - opala, pošiljkica going my way ... I like that a lot. Merci, merci, merci. nanka, vidva s tvojim pa nista kar tako - že tretji komplet prstanov - pa to je tko, k da bi bla že tretjič poročena. In berem, da se bosta e 1 x "vzela" - hi, hi.
|