|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
18.9.2009 12:02:45   
ksenci
mirjam- doploma je o izobraževanju zaposlenih v podjetju. zagovor upam, da bo šel skoz oktobra- bi blo fajn kr trebuh je vedno večjiuser posted image in kako se počutiš ti?
hvala za nasvete glede prstanov, je res dobr vedet touser posted image

lušne slikceuser posted image
3mi- pr nama bo kosilo žal vrjetno x5 tvoje cene, ampak ni nama žal, kr želiva da so vsi najini najblijižji poleg in nas je velikuser posted image
zimska- še 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image tokrat gre hitreje, a neuser posted image
umpa- upam, da kmal mineuser posted image

jz še kr nisem dobila datuma za cepljenje iz bolnce. halo aljaž bo star že 14 mesecev, cepljenje pa naj bi bilo pri 12h. sm poslala napotnco  pred več kot mesecem dni in še zdaj ni datumauser posted image a naj pokličemuser posted image

flower- uživajteuser posted image

cac tud vam enouser posted image da kmal ozdravite

zdaj pa greva na sprehod pol pa kosilo kuhat. ne vem kaj naj nardimuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 12:03:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
18.9.2009 12:05:50   
ksenci
moj ticker pa danes pravi da še 3 mesece, 3 tedne in 3 dni do babyauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4778
18.9.2009 13:19:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

moj ticker pa danes pravi da še 3 mesece, 3 tedne in 3 dni do babyauser posted image

user posted image user posted image user posted image ... pejdi zdaj loto vplačat... user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
18.9.2009 13:23:37   
3jeMi
nič, bejbe... mati na toti strani gre domov... joj, danes imam pa meni najbolj zoprno opravilo pri dopustu... pranje in pakiranje... zihr se bova z moji kaj skregala user posted image ... ima srečo, da je že posesal, ker bi bila zdele full zoprna, ko bi domov prišla user posted image

... odpočijte si od mene... user posted image user posted image user posted image

bye-bye

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 13:48:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
18.9.2009 14:28:15   
CAC
hja, nič, tud jaz zaključujem svoj delovni dan

lep vikend vam želim, uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 4782
18.9.2009 14:46:22   
metuljcek321
Hej, bejbike!

Kako kaj? Evo, danes sem že oddelala šiht, šibala po našo malo princesko v vrtec, jo zapeljala do naših dveh, nato hitro nazaj na sestanek, zdaj pa en učni list sestavim (5 kom. sem jih že - ouje!) & via kuča.

Pa sem prišla še mal semle pošnofat.

Prekrasne slikice ste lepile gor, drage moje dame - beautiful babies, wow yummy, yummy wedding cakeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

bolančki mali - hitro se pozdravite, pikci-pokci mali - vse nadloge naj odpihne vikend ... ASAP stran. Dr. user posted image  pošilja pozitivne vibracije in želi veliiiiiiko zdravja.

ksenči, zimska, ouje - what a happy day - še 5 mesecev, ksenči pa vse na trojkice - to pa mi kar tako!

3jemi, our dearest Mrs. N. - uživajte na počitnkovanju very, very much. Torta - a res prav vidim, da je gor nevesta, ki skuša zbežat?user posted image

selitev narodov oz. selitev malčice v svojo sobico - pri pol leta, no problem - naša zaspi takoj, ko jo položiš v posteljo - no matter where. Ker ko je ona koma, je ful komauser posted image

Majuška - ja, tako okvirno si res namignila na naših mitingih, ne pa prav konkretno - vidim, da sedaj konkretno konkretizirata reči - hi, hi. Pridna, pridna, keep up the good work!

mojček - zobatci rinejo na plano? Poljubčke Živi.

populis, si me ful nasmejala s tistim "vrtec za nedoločen čas" - hi ,hi, vrtec za NDČ --> dobra je ta! In vidim, da je žurka in mala resnično zelo, zelo uživa - ma, ni boljšega. A drugač pa bo sabo nesla prenosno posetljiico with her al kaj ima zapakirano pod ritko?

hruškica - opala, pošiljkica going my way ... I like that a lot. Merci, merci, merci.

nanka, vidva s tvojim pa nista kar tako - že tretji komplet prstanov - pa to je tko, k da bi bla že tretjič poročena. In berem, da se bosta e 1 x "vzela" - hi, hi.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
18.9.2009 14:48:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Poročni prstan - midva imava, ne brušene, ampak potolčene, na notranji strani so pa zaobljeni, tako kot je Mirjam napisala. Paiz rumenega zlata, brez kakršnikoli kamenčkov, notri pa napis ime in datum poroke

hi, hi, tud midva sva si to dala not vgravirat na notranjo stran - tko, če slučajno kdaj pozabiš., s kom si poročen in kdaj si se poročil ... zihr je zihr, a ne?

Pa wiii, hura, jupi za zelo dober spanec. Vidim, da je torej Bor že zelo, zelo v redu. Se je tudi apetit vrnil?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4784
18.9.2009 14:49:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

... ma čaka pravkar stuširani mož ...

yummy, yummy, še bi, mamiuser posted image

kako blo?

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
18.9.2009 15:30:11   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

user posted image user posted image user posted image ... pejdi zdaj loto vplačat... user posted image

user posted image eh sm se že sprijaznila, da nimam take sreče, da ga dobimuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 15:33:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
18.9.2009 15:35:27   
ksenci
3jemi- uživajte! pa sej veš na čem se dela na medenih mesecihuser posted image

metuljček-uh ti maš spet v peti, tak si aktivnauser posted image

tud midva bova dal vgravirat datum in ime, jauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
18.9.2009 15:35:59   
ksenci
umpa kako luka? 

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 15:44:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
18.9.2009 15:55:46   
ksenci
upam, da bo vse ok, in da vam ne bo treba it. kaj če mu daš v spanju flaško pije. aljaž pije tud med spanjem, ni problema, vedno odpre usta.

Neposredna povezava do sporočila: 4791
18.9.2009 15:59:55   
rovar_ka
Katherine Heigl posvojila punčkouser posted image

http://www.starpulse.com/news/index.php/2009/09/17/katherine_heigl_aamp_josh_kelley_s_new_d

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
18.9.2009 16:00:58   
ksenci
končno naložla nekaj slikic na računalnikauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
18.9.2009 16:45:38   
neboglasnica
Dober dan, končno petek!

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

hvala vsem za čestitnke!

in NEEEEEEEEEEEEEEEEEE nism noseča! user posted image user posted image user posted image kk ste nore... user posted image

Oj, saj nisem napisala, da si mogoče noseča, ampak da te enkrat obtožimo še za kaj drugega kot pa za morebitno user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

kdaj pa pride Aurorra s Sardinije? al že kr odpremo nov del? ga odprem?

No, o tem sem te spraševala.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

neboglasnica pravi da celo noč niso spali, ker je Staš jokal celo noč, revež mali

TX za raport. Sem vedela, da lahko računam nate, ker se lahko javljam šele popoldne, pa je potem taka novica že stara. user posted image Ve ste takrat namreč že pri popoldanski malici.

Ops, obiski, ostalo pokomentiram kasneje...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 18:34:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4795
18.9.2009 18:51:32   
neboglasnica
Evo, enega otroka oddala, enega dobila in sem na istem, trije + veliki otrok (beri: mož). Zvečer pa najprej James Bond, nato pa basket. Rekvizite in navijaško hrano sem že pripravila, še otrokom šmorn naredim, nato pa ajat, da bosta imela starca mir. user posted image user posted image

3jeMi: uživajta!!! Pravzaprav uživajte....

Neposredna povezava do sporočila: 4796
18.9.2009 19:16:06   
glugluglu
oj,

no jaz bom pa sama navijala za naše, kot ponavadi, stara pesem, pa sem težila mojemu naj skliče navijanje pri nas in se seveda ni zmigal ter je bil že drugam povabljen, ja saj to mu bolj paše

tako, da, če se bo katera peljala mimo nas je vabljenauser posted image

poročni prstani: midva imava kombinacijo bel-rumen zlato, pa tudi napis vseveda, da se ne pozabi datumauser posted image . BTW So mi pa od poroda ostali širši prsti in ga moram dati malo razširit.

cac, naš Tian je še vedno pri nama v spalnici, ker meni še vedno tako bolj ustreza

u še to: nova gripa: na naši šoli je potrjen en primer nove gripe v devetem razredu!, brrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4797
18.9.2009 19:47:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
u še to: nova gripa: na naši šoli je potrjen en primer nove gripe v devetem razredu!, brrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Bemti, pa se res širi, sem mislila, da delajo paniko po nepotrebnem. Pri nas na šoli imamo načrt kako ukrepati... Si nič ne želim tega.

No dobro, mali spi, me smo pohrustale šmorn, pa palačinke z domačo marmelado, šr dtuširam dekleti, nato pravljica in SPAT. user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
18.9.2009 20:00:53   
ksenci
tud jz sm misla, da se pretirava z novo gripo, zdaj pa očitno gre zaresuser posted image sej ne druga, sam me je strah, da spet Aljaž vse pokasira kar gre mim, čeprav trkam, da od maja, ko je bil tak bogi še posmrakal ni, ampak pri njemu je zmeri na polnouser posted image

grem tamalga spat dat, pol pa upam, da bo kaj fajnga po tv- mi je že kr mal dolgcajt, moj pride šele jutri zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 4799
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:24:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?