|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 31.8.2009 10:25:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. btw, T.je v skupini pikapolonic...bodo samo 4 deklice in 10 fantov ouje, to bo veselo pikapolonice bodo letale sem in tja, mama levinja pa za njimi in jih v red spravljala - hura! O, 24julij, hello back to civilization (beri: RR) - kakšna damica je tvoja Lara - kolk velika punca je že ... pa kakšni lepi laski - iiii. glugluglu, si dobro praznovala? Happy b'day. Ful lepa številka, btw (20 - hi, hi). Ubogec, Tian - kako je s pikom? Se še kaj vidi? Popihaj ga v mojem imenu, da bo hitro bolje. Majuška, enjoy yourselves. Naplavajte in naigrajte se že za nas. IZVIRNO SPOROČILO: zimska V ponedeljek smo frej, imamo dan za frizerja. To je tradicija še od prejšnjega ravnatelja. Nova R jo je na našo veliko srečo zadržala. In super za lep sprejem in vau, vau, vau urnik. Kako buši? Kako malečki? Darila - prelepo. Istočasnost in enaka vrednost - spooky, a bit sumljivo Tinky, beautiful slikce - vse. Kakšne barve bo pa pohištvo? nanka, kako ste kaj? Kako pa maturanc? populis, Majuška, superca za srečanje in čvekec. Mezinec na D roki mi je rahlo pozelenel, ker se vama nisem mogla pridružit naliv/dež - na morju je blo v soboto 30 stopinj, soparno k vrag, čez noč je lilo, nedelja spet sončna, zelo poletna. Je bil pa šok, k smo prišli zvečer domov in je bilo 14°C - jaz pa v eni luštni lahki, očitno preveč razgaljeni oblekici - so mi skoraj noge in roke zmrznile, da sem prišla do hiše. Kak oje danes spala Kali? Dobro opravi down under & srečno pot, hruškica! Naj ti fajn namontirajo aparat. Boš videla potem, k ga boš dala dol - navdušena boš. Pa lp sorodnikom. Kaj si jim potem kupila? O, super, flower, vidim, da ste urihtali spanje Lana & sta z možekom uživala. Kako je bilo na moških & ženskah? Kdo je bil v postavitvi? Aha, pa mraz je blo ... ej, ses trinjam. Zdajle je pa tudi mrzlo - me zebe v podplate, prste na nogah - bo treba it en giro po šoli, da se segrejem ... no, kasneje pa sodelavka časti (ima 50 let) & se bomo lahko tudi en malo segreli Bravo, Manca - welcome to the world! In vau - kolk je deklica dolgaaaaa. In Taj - enako. Hm - prvič slišim to ime sicer. In še Zala - jupi. Lovro, ti mali zobatec - 15 zob - a čist resno? Nisi kakšnega 2 x štela? Car je, res. Inigo, superca, da je Prlekija laufala in ste se imeli luštno. Zdaj pa back to everyday tempo. rebeca, pozdravljena nazaj med čvekice. Mala 2 sta bila prava frajerčka, pridna, razigrana - ma, kaj češ lepšega. Zdaj pa hitro odštevat do naslednjega dopusta - hi, hi. Almera, berem, da ste tudi vi preživeli aktiven in simaptičen vikend - bravo, bravissimo. Se pa strinjam, da je kar živahno zdaj, ko so otroci tako gibalno hitri in naspidirani --> se zdajle za računalom lepo relaxiram _ pašeeee. Ti si danes zelo leteča? Kam te vodi pot? Sodelavec je pa tisti, k si ga uvajala maybe? Je Teo že kaj mrknil? Berem, da je imel ponoči gimnastično-drelne vaje --> I hope everything's OK! Kam pičita tvoja 2? lili, kje ste se pa vi potepali?
|