|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 21:48:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 22:02:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2777
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
30.8.2009 22:05:59   
glugluglu
oj,

mi smo bili v Arboretumu približno od 12-14, ampak Tian ni bil ravno razpoložen. Ko smo prišli je kar nekaj jokal, dokler ga nisem sezula in previla, očitno ga je nekaj mučilo, ko smo pa šli, ga je pa zgleda osa pičla, ker je kar naenkrat zatulil in tuliiiil, sem takoj posumila na oso, videla pa nič. No potem ko sem ga previla, sem pa videla pik ob robu plenice. Ja bogi no. Drugače je bilo pa fajn v Arboretumu, glede na to koliko avtov je bilo na parkiriščih, je bilo potem notri še kar nekako ok.

Po Arboretumu smo šli pa še na en piknik za bratrančev rojstni dan in je bilo kar luštno, samo se nam je že mudilo, ker sem morala Marku spakirat, jutri gre na poletno šolo v naravi.

Danes pa upam, da mi uspe kaj več ur spati, no dokaj pester vikend je za nami.

Neposredna povezava do sporočila: 2778
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 22:06:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 22:08:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2780
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 0:53:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2781
31.8.2009 7:57:47   
Tinky
Jutro

Kakšna noč od K..user posted image user posted image user posted image

Teo se je ene 10 krat zbudil in 10 krat sem ga vzela v najino postlo in 10 krat ga nesla nazaj v svojo. Ob 5, se mi pa ni dalo več vstajat in je spal z nama, mož je zaspal in posledično zamudil službo, midva sva pa drnjohala do pol 8.
Se počutim, kot da bi me povozil traktor.
Mali je pa naspidiran.

Moja dva gresta ob 2 na Brnik, gresta končno malo sveta pogledatuser posted image , tko da bom dog in cat sitter cel teden.

user posted image user posted image user posted image user posted image , grem kavico dat gor.

Rebeka wb

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2782
31.8.2009 8:37:02   
lili3
Jutro,

za nami lep, ampak naporen vikend. Sem danes čist povožena, tak da upam da bo zdaj kavica mal pomagala.

Rebeca, WB, pa super da ste uživali.

Flower,, jaz sem gledala samo 5moških, pa so mi bili ok. Kateri so pa bili tebi boljši?

Umpa , ti bom poslala svojo št. na ZS, pa mi javi kaj sta se s Ksenci zmenili. Načeloma jaz lahko pridem okoli 14h, ob 16h pa žal tudi jaz ne morem.

Zdaj pa grem kavo spit, pol pa malo ven.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
31.8.2009 8:37:10   
metuljcek321
Morning, ladies!

Kako kaj? Mi smo se naužili morja, prišibali domov pozno, pozno ... je bilo FAAAAJN.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
31.8.2009 8:39:13   
metuljcek321
Ojej, sem na stani 103user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
31.8.2009 9:33:06   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

je pa naša žaba poskrbela za dozo smeha v vrtcu in še potem (zvečer sem se ulegla v posteljo in se spomnila tega dogodka... joj, sem se do solz nasmejala)...
... skratka, malčki so se začeli igrat po svoje, medtem ko smo mi sedeli za mizico, moj user posted image  se je vsedel malo bolj stran, tako da ga je imel Lovro kar skozi na oku... ampak, mali se je nekaj zaigral, in se kar naenkrat spomnil, da bi šel k očku, ampak je zaštartal v napačno smer... pa se začne rinit med eno mamico in očka... omenjeno mamico še tako grdo odrine, pogleda in nekaj začeblja, kot češ: No, dej umakni se, a ne vidiš, da ne morem mimo. ... potem pa začne plezati k omenjenemu očku... ga vzgojiteljica gleda in reče: Lovro, a se nisi zmotil?... mali jo gleda, kot češ: Ki češ met?... in pleza dalje... omenjeni očka pa ne bodi len, ga vseeno vzame v naročje, se malo pomeni z njim in mali se kar stisne k njemu... potem mu pa jaz rečem: Lovro, ampak to ni tvoj oči.... mali me pogleda: Joj, kwa spet težiš, kwa je narobe?.... potem pa čez ramo na drugi strani zagleda svojega očka, pogleda mene in pogleda napačnega očeta... malo tuhta... pogleda po sobi... še malo tuhta... pogleda mene in v jok... ampak se je samo malo pocrtal in piči dalje... lump mali user posted image

lol, lol, cuker mali!

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 9:34:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
31.8.2009 9:43:44   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Na WC ne hodijo, ker imajo še plenice, ali pač??

Saj veš - punčke grejo na en čvekec, pa noske napudratuser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
31.8.2009 9:43:54   
metuljcek321
tims, enjoy this week!

krvna skupina - ker sem A minus, so malčico takoj čekirali in mi povedali, kaj je - napisano je blo na kartonu v porodnišnici.

uvajanje - prvi dan 2 urci (zajtrk), 2. dan malo več (kosilo), 3. dan in 4. dan še več.

Umpa, kako tvoj mali kričač? Any better? Upam, da se je vse uredilo. Aha, vidim, da ga je zezal zob Mr. Four - ti zlobnež, ti. Naj hitro, s svetlobno hitrostjo, pokuka na plano!

mojček, kar kliči dežurnega in vprašaj o lisah.

ksenči - bravooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deklica. Upsi - narobe - še en deček bo pribrcal na svet - to bo veselo - ouje!

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
31.8.2009 9:45:40   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

še slikice...

september 08- vse mamice smo še v miru kofetkale...
user posted image

januar 2009- Tjan in Aljaž (Ksenči) - že malo več dinamike
user posted image
user posted image
user posted image

avgust 2009- malčki skrbijo, da mamice ostanejo fit
Luka, Aljaž in princeska
user posted image

A., Luka in Tjan
user posted image

Ena skupna
user posted image

Luka in Tjan (A. hej dobr, da se ne vidi kako sta čista, a ne?:)
user posted image

Živa bebica...september 08
user posted image
iz malega zraste veliko...
user posted image
08user posted image

otročki na kupu
user posted image

in še ponosne mamice
user posted image

iiiiiiiiii

(author unknown)

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
31.8.2009 9:48:00   
ksenci
hej, hej! samo na hitro pokukam če kaj novga, pol pa grem nardit neke grafe za diplomo- če bo seveda Aljaž zaspal, kr ga zobki matrajo in je pravi tečko! pol pa šibam na prevez, v knjižnico okol 14 pa prideva z Aljažem na čvek v pomarančo. upam, da vas pride čim večuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 9:59:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
31.8.2009 10:25:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

btw, T.je v skupini pikapolonic...bodo samo 4 deklice in 10 fantov user posted image user posted image user posted image

ouje, to bo veselo

pikapolonice bodo letale sem in tja, mama levinja pa za njimi in jih v red spravljala - hura!

O, 24julij, hello back to civilization (beri: RR) - kakšna damica je tvoja Lara - kolk velika punca je že ... pa kakšni lepi laski - iiii.

glugluglu, si dobro praznovala? Happy b'day. Ful lepa številka, btw (20 - hi, hi). Ubogec, Tian - kako je s pikom? Se še kaj vidi? Popihaj ga v mojem imenu, da bo hitro bolje.

Majuška, enjoy yourselves. Naplavajte in naigrajte se že za nas.

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

V ponedeljek smo frej, imamo dan za frizerja. To je tradicija še od prejšnjega ravnatelja. Nova R jo je na našo veliko srečo zadržala.

user posted image  user posted image  user posted image

In  super za lep sprejem in vau, vau, vau urnik. Kako buši? Kako malečki?

Darila - prelepo. Istočasnost in enaka vrednost - spooky, a bit sumljivouser posted image

Tinky, beautiful slikce - vse. Kakšne barve bo pa pohištvo?

nanka, kako ste kaj? Kako pa maturanc?

populis, Majuška, superca za srečanje in čvekec. Mezinec na D roki mi je rahlo pozelenel, ker se vama nisem mogla pridružituser posted image

naliv/dež - na morju je blo v soboto 30 stopinj, soparno k vrag, čez noč je lilo, nedelja spet sončna, zelo poletna. Je bil pa šok, k smo prišli zvečer domov in je bilo 14°C - jaz pa v eni luštni lahki, očitno preveč razgaljeni oblekici - so mi skoraj noge in roke zmrznile, da sem prišla do hiše.

Kak oje danes spala Kali? Dobro opravi down under & srečno pot, hruškica! Naj ti fajn namontirajo aparat. Boš videla potem, k ga boš dala dol - navdušena boš. Pa lp sorodnikom. Kaj si jim potem kupila?

O, super, flower, vidim, da ste urihtali spanje Lana & sta z možekom uživala. Kako je bilo na moških & ženskah? Kdo je bil v postavitvi? Aha, pa mraz je blo ... ej, ses trinjam. Zdajle je pa tudi mrzlo - me zebe v podplate, prste na nogah - bo treba it en giro po šoli, da se segrejem ... no, kasneje pa sodelavka časti (ima 50 let) & se bomo lahko tudi en malo segreliuser posted image

Bravo, Manca - welcome to the world! In vau - kolk je deklica dolgaaaaa. In Taj - enako. Hm - prvič slišim to ime sicer. In še Zala - jupi.

Lovro, ti mali zobatec - 15 zob - a čist resno? Nisi kakšnega 2 x štela? Car je, res.

Inigo, superca, da je Prlekija laufala in ste se imeli luštno. Zdaj pa back to everyday tempo.

rebeca, pozdravljena nazaj med čvekice. Mala 2 sta bila prava frajerčka, pridna, razigrana - ma, kaj češ lepšega. Zdaj pa hitro odštevat do naslednjega dopusta - hi, hi.

Almera, berem, da ste tudi vi preživeli aktiven in simaptičen vikend - bravo, bravissimo. Se pa strinjam, da je kar živahno zdaj, ko so otroci tako gibalno hitri in naspidirani --> se zdajle za računalom lepo relaxiram _ pašeeee. Ti si danes zelo leteča? Kam te vodi pot? Sodelavec je pa tisti, k si ga uvajala maybe?

Je Teo že kaj mrknil? Berem, da je imel ponoči gimnastično-drelne vaje --> I hope everything's OK! Kam pičita tvoja 2?

lili, kje ste se pa vi potepali?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2793
31.8.2009 10:26:09   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

SIcer pa so včeraj igrali:Mulej, Dolinar, Mlakar,Šturbej in še en mali, ki ne vem kdo je. Jaz sem pa Cavazzo pričakovala, da bi si oči napasla. user posted image

Glih sem te spraševala o tem, ja. thanks za info.

Btw: Cavazza se je ločil al kaj? (Mislim Cavazzo juniorja)

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2794
31.8.2009 10:28:36   
metuljcek321
metuljcek321, jana81, flower, TODI, rovar_ka, Almera, sasi13, Majuska, zimska

vau, to pa res najbrž mal več kaže kot dejansko je ... ali ne?

mal grem delat

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2795
31.8.2009 10:29:01   
3jeMi
helou, lejdis!

"hav j' doin?"

jaz sem doma... madona, po dveh mesecih mi je tole kar malce čudno... čeprav kar prijetno...
Mr. Lovro se trudi zaspat, jaz pa... evo, klele se potikam... sva že malo njegovo sobico pospravila, cotike premetala, male ven, velike.... jih pa moramo še nabavit user posted image ... najdla sem zimski kombinezonček (sem pač kupila prevelikega), ki mu bo verjetno do decembra še prav, potem pa spet večjega...

... zdaj grem pa malo surfat...

Neposredna povezava do sporočila: 2796
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 10:35:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 10:37:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2798
31.8.2009 10:38:07   
Tinky
Že delam kosilo, danes bo rozbif z rižem in skleda paradajza s fetaki sirom. Mnjam, mnjam

Teo je še vedno naspidiran in mu zgleda še ni v interesu it spat user posted image

Metuljček, pohištvo bo jesen z rumeno oranžnimi fronti.
Moja dva pa sta za prvo destinacijo zbrala Grčijo, malo počitka in malo ogledov. Za prvič it na avion, pravijo da je še predaleč user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 10:38:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?