Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 14:41:28
|
|
|
|
tims
|
Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 14:43:00
|
|
|
|
tims
|
Kaj se je pa tuki dogajal z uro in datumom? Neki časa smo bili kr v letu 2011
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 14:54:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, mislim, da sva reeeees redki . predvsem posebni Dojenčkom, ki se rodijo Rh- mamicam vedno vzamejo kri in pregledajo, katero krvno skupino imajo, predvsem zaradi naslednje nosečnosti. V telesu matere se lahko v primeru, če je otrok Rh+, začnejo proizvajati protitelesa in ko ženska zanosi, lahko pride do splava. To je na hitrco. Upam, da ste vsaj mal zastople, kaj sem hotla povedat Tako je. Se pravi, ena injekcija nam pripada v nosečnosti, druga po porodu. In potem naj bi bilo v drugi nosečnosti vse ok Meni je tukaj RR čisto ven vrglo ... še kateri?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 14:55:34
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 najboljš, kar sem lahko slikala, ker ni sekunde pri miru... vsaj cca se vidijo, da ima take posamezne fleke... tako ima samo po obeh nogicah zadaj, na mečah, ko je koža zdaj odkrita (torej ni mehčalec), na rokah ima samo malo bolj suho, še ni takole vidno. na desni nogi je bolj kot levi. meni se tole vidi kot atopijski dermatitis! suhe lise po telesu- ponavadi se najprej pojavijo po okončninah. to se je aljažu pojavlal kr velikrat- on ima sicer alergijo na jajca, ampak je v alergološki rekla, da se to pogosto pojavlja tudi pri otrocih ki nimajo alergij, kot privajanje telesa na kakšno hrano. včasih tud ni znaka zakaj. aljažu so se delale lise vsake toliko po rokicah, nogicah in ličku. kreme posebne nisva dobila, sva imela bepanten. zdaj trkam ima že par mesecev čisto kožo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 14:56:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 14:59:29
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Še eno vprašanje...katere copate ste vzele za v vrtec??? vse cicibanke? je kera vzela Robeez?? mi imamo Super fit. Bodi pozorna, da imajo copatki mogoče gumijast podplat, zaradi morebitnih ploščic na wcjih. Pač odvisno, kako imajo kje. Pri nas recimo imajo najmlajši samo umivalnik in leseno pručko spodaj, ni nikjer ploščic.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:04:41
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci dobila izvide amniocenteze! pričakujemo zdravega otroka! kaj rečete fantka ali pučko? ajmo mal ugibat? sem res vesela zate
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:05:19
|
|
|
|
tims
|
Majuska, tud men je vse zablokiral. Sem najprej mislila, da so v službi naredil blokado, tko kot recimo za FB, pa sem potem ugotovila, da RR spet zaj****. Mojcek, tole je pa res podobno atopičnemu dermatitisu. Naš Tim je tud imel nekaj časa tako kožo, ko je imel alergijo na KM. Ampak ne ves čas. Na začetku sploh nič, pa mu je ven usekalo, pa smo pocajtal, pa je bil mir nekaj časa, pol pa spet.... Še zdaj se mu včasih pojavi, pa naj bi alergija že pri dveh letih izzvenela.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:05:20
|
|
|
|
lili3
|
Jaz rečem, da bo punčka.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:06:31
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko naš ati ne očitno ne zna delat punčke še enga falotka bomo mel
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:09:26
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, tud men je vse zablokiral. Sem najprej mislila, da so v službi naredil blokado, tko kot recimo za FB, pa sem potem ugotovila, da RR spet zaj****. Mojcek, tole je pa res podobno atopičnemu dermatitisu. Naš Tim je tud imel nekaj časa tako kožo, ko je imel alergijo na KM. Ampak ne ves čas. Na začetku sploh nič, pa mu je ven usekalo, pa smo pocajtal, pa je bil mir nekaj časa, pol pa spet.... Še zdaj se mu včasih pojavi, pa naj bi alergija že pri dveh letih izzvenela. ja, sej je tud men rekla v alergološki da se včasih pojavi kr tak kr Aljaž je 100% užival vse brez jajc in testiran še na 16 drzgih izdelkov- vse negativno, tako di ni blo vzroka. mojcek ti ji te lise čimvečkrat namaž s kremo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:09:36
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko naš ati ne očitno ne zna delat punčke še enga falotka bomo mel Eh, sem v temo brcnila. Sicer sem pa imela možnosti 50-50, ne ? Pa saj je vseeno kaj je, HB sam da je vse ok in zdaj, ko veš, da je vse ok, lahko še toliko bolj uživaš v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:10:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko naš ati ne očitno ne zna delat punčke še enga falotka bomo mel super
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:12:00
|
|
|
|
tims
|
Jest pa še kr v službi visim . Sem mislila, da bom šla že prej domov, pa čakam na mojga, da me pride iskat, pa da greva skupaj po tamale. Nč, lepo se imejte. Kr grem, ga bom zunaj počakala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:14:01
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko naš ati ne očitno ne zna delat punčke še enga falotka bomo mel Eh, sem v temo brcnila. Sicer sem pa imela možnosti 50-50, ne ? Pa saj je vseeno kaj je, HB sam da je vse ok in zdaj, ko veš, da je vse ok, lahko še toliko bolj uživaš v nosečnosti. res je sem že od začetka mela filing da bo fantek, ampak mi je včasih tud punčka pršla na misel. pa sej fajn, mamo doma itak vse fantovsko. ati se tolaži, da v tretje rado gre!
< Sporočilo je popravil ksenci -- 28.8.2009 15:16:19 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 15:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 15:17:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 15:19:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 15:28:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla! Končno petek... Uf, kako se prileže. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Pri dietah se je treba ravnat po krvni grupi in ne po GI in kalorijah in po maščobah in ostalih stvareh...za vsako krvno grupo je priporčena določena hrana, ki se lažje prebavlja...me je skor kap ko sem prebrala, da jaz sploh neb smela mesa jest...ampak če mal pomislim mi je meso ful dobro, je pa res da se vedno zelo "težko" po njem počutim in postanem zaspana.. Potem bi jaz morala jesti samo meso, katerega pa sploh ne maram kaj preveč. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Še eno vprašanje...katere copate ste vzele za v vrtec??? vse cicibanke? je kera vzela Robeez?? mi imamo Super fit. Bodi pozorna, da imajo copatki mogoče gumijast podplat, zaradi morebitnih ploščic na wcjih. Pač odvisno, kako imajo kje. Pri nas recimo imajo najmlajši samo umivalnik in leseno pručko spodaj, ni nikjer ploščic. Na WC ne hodijo, ker imajo še plenice, ali pač?? Glugluglu: vse ok glede normativov, ni panike. Tims: reci dušo, katero vzgojiteljico ima nina, ker jih poznam. IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko naš ati ne očitno ne zna delat punčke še enga falotka bomo mel Saj luknjo v luknji je umetnost narediti, tega ne zna vsak. In super, da je vse ok. Ok, sedaj pa še otroke posekirat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 15:32:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 15:48:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 16:24:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2009 17:04:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 17:15:40
|
|
|
|
sandrine
|
Hej, hej po dolgem času... Najprej Ksenči za izvide- sem fullll vesela. Za spol pa sploh ni važn sam, da je sonček zdrav sam v CE mamo res nek luft za fantke, bomo mogl na morju delat - btw: Tjan bo imel v skupini v vrtcu 11 in 3 , al bodo blažene da navežem...mi smo imeli včeraj sestanek v vrtcu... HD- dosti je še takih, ki ne bodo še uvajali prvi teden (morje,...), tak da sploh ni problem. Jaz bom začela Tjana šele po 15. in je uvajanje enako. Po moje jim je še boljše, da niso vsi naenkrat Inigo škoda, da nista uspela jaz mam pa izpit v tor, ampak slutim, da bom šla po tvojih stopinjah še slikice... september 08- vse mamice smo še v miru kofetkale... januar 2009- Tjan in Aljaž (Ksenči) - že malo več dinamike avgust 2009- malčki skrbijo, da mamice ostanejo fit Luka, Aljaž in princeska A., Luka in Tjan Ena skupna Luka in Tjan (A. hej dobr, da se ne vidi kako sta čista, a ne?:) Živa bebica...september 08 iz malega zraste veliko... 08 otročki na kupu in še ponosne mamice
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 17:18:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 odgovor dr. tanč na temo teh ekcemov - mogoče kdaj kateri pride prav. Pred pregledom ne mažite z ničemer, niti z negovalnimi mazili ne, kajti sicer boste zakrili klinično sliko in bo obisk pri dermatologu brez pomena. Kar pojdite k dermatologu, čakalne dobe so dolge in če bi rabili nov datum čez kakšen mesec, vam hudo žal, da ne bi sedaj šli. Po pregledu pri dermatologu in po njegove mnenju, pa dalje, če bo potrebno (alergolog). Oj, vidim, da si se navezala na moje vprašanje. ni kaj, julijke držimo vkup, .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?