|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 28.8.2009 8:14:03
|
|
|
|
3jeMi
|
Dobro jutrooooo, lejdis! Vidim, da se vam je malo odpeljalo včeraj ... ... se bliža začetek šolskega leta in s tem tudi tipkanje na RR... ... nič, bom danes kar skenslala vse svoje delovne obveznosti in prebirala RR... mi smo pa... spali od do... brez premora... zvečer me je otrok poslal ven iz sobe, ker je hotel spati, zjutraj pa samo poklical z Ba in smo vstali... smo pa včeraj imeli sestanek v vrtcu... al bo pestro... že v štartu je bilo jasno, da imamo v skupinici enega malega barabina, ki je mimo grede najstarejši (16 mesecev), ki rad kako klofuto pripopa, ampak se zgleda starši tega dobro zavedajo in tudi vzgojitelja sta to takoj registrirala... bajdpotka... imamo gospo vzgojiteljico in gospoda pomočnika vzgojiteljice... oba sta zelo simpatična in mislim, da se bodo imeli strašno fajn... skupinica pa nima nobenega imena, ker so se vsi vzgojitelji zedinili, da naši otroci niso nobene živalice, rastlinice itd. ... ampak so otroci z imeni in v vrtcu pripadajo vzgojiteljem, torej naš Lovro je od Barbare in Matjaža... je pa naša žaba poskrbela za dozo smeha v vrtcu in še potem (zvečer sem se ulegla v posteljo in se spomnila tega dogodka... joj, sem se do solz nasmejala)... ... skratka, malčki so se začeli igrat po svoje, medtem ko smo mi sedeli za mizico, moj se je vsedel malo bolj stran, tako da ga je imel Lovro kar skozi na oku... ampak, mali se je nekaj zaigral, in se kar naenkrat spomnil, da bi šel k očku, ampak je zaštartal v napačno smer... pa se začne rinit med eno mamico in očka... omenjeno mamico še tako grdo odrine, pogleda in nekaj začeblja, kot češ: No, dej umakni se, a ne vidiš, da ne morem mimo. ... potem pa začne plezati k omenjenemu očku... ga vzgojiteljica gleda in reče: Lovro, a se nisi zmotil?... mali jo gleda, kot češ: Ki češ met?... in pleza dalje... omenjeni očka pa ne bodi len, ga vseeno vzame v naročje, se malo pomeni z njim in mali se kar stisne k njemu... potem mu pa jaz rečem: Lovro, ampak to ni tvoj oči.... mali me pogleda: Joj, kwa spet težiš, kwa je narobe?.... potem pa čez ramo na drugi strani zagleda svojega očka, pogleda mene in pogleda napačnega očeta... malo tuhta... pogleda po sobi... še malo tuhta... pogleda mene in v jok... ampak se je samo malo pocrtal in piči dalje... lump mali ... skratka, upam, da se bomo kar zabavali v vrtcu... tudi noben od staršev se mi ni zdel kaki blazni komplikator, ampak to se bo itak pokazalo s časoma... ajde, pa grem brat... se moram kar malo podkrepit in psihično pripravit ... s'nedvič here I come...
|
|
|