|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
24.1.2011 12:43:02   
Anonimen
Evo bolnika na delovnem mestu user posted image

Danes sem bolje... AB deluje, tko da je vročina HB padla, mal me še joške bolijo, ampak je mnogo bolje, kot je bilo user posted image Jutri gresta pa moja fanta že v vrtec in službo user posted image   Mi je že zdej čist hudo, ker sploh nevem kako bo to zgledal user posted image

Za srečanje bi meni bolj ustrezal dopoldne, ker popoldne smo odvisni od enega avta user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.1.2011 13:00:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

ledenka kam hodita na telovadbo, plavanje midva bova pa v marcu začela v Atlantisu bi morlala že oktobra pa smo imeli skoz nekaj.

plavat hodiva tudi v Atlantis user posted image  

na telovadbo pa na ABC šport, imajo med drugim tud v telovadnici na Ižanki

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.1.2011 15:13:40   
katrinka
aaaaaaaaaaaaaa evo mene...dons sem mela dan pucanja bajte...pridna pridna

joli07 - dobrodoslauser posted image user posted image user posted image
glede lj.srak - ce se ne motim, je prislo do konflikta med njimi pa je tema usahnila...vsaj kolikor sem brala so se razdelile na dva tabora pa privat se dobivajo doma tko da niti casa ni blo za rr...toliko no

ziva - ma super da si ok, dej zdej mir pa pocivi pa se vse postima, mas se cel let da okol letas...spomlad pa polet k bo se fino toplo a ne...

vim - a si vidla kaj mi je na fb prislo - kdaj bom naslednjic rodila - 31.11.2013,pustmo dejstvo da ma november samo 30 dni a drugace mislim da ni tok napacno, to bi se teb ustrezal a ne....mi je nmagk napisala komentar spodaj - a talrat pride sine...hehe a ne nmagk

ledenka - pridna sta vidva, lepo lepo...

ok, torej za cetrtek je dogovorjen, samo torej se ura in kje.....men je lazje dop da sem samo s sandro, ce pa se po 17ih dobimo pa tud ni panike, bo oci vsaj eno cuval....se prilagodim vecini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.1.2011 15:35:15   
Anonimen
Katrinči sej dam mir... Samo ležim oz. napol sedim na sedežni, sem pa tja tamalo previjem, podojim, drugač pa se pustim pedenat... Dragi a mi daš to, dragi a lahko uno... user posted image   NO do četrtka upam, da bom OK, da pridem na srečanje user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.1.2011 19:08:47   
nmagk
Pridna Živa ti le počivaj...torej punce četrtek dopoldne al popoldne???????????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.1.2011 19:25:06   
ana**
Živjooooooooo mamice&nosečke. user posted image

Evo mene med živimi.
Vglavnem.. nč se vam nism mogla javljat, Val je komaj danes prišel domov.user posted image Pa še to ga nebi spustili, če jim jst nebi zatežila.user posted image So mi dali celo vrečko nekih zdravil, tablet in nevem kwa še vse.. Ma otrok je star leto pa pol, jst pa ga morm filat z 4tabletami na dan.. Pa itak mamo probleme to tableto pojest, pol pa še vsake 3ure ponavljat ta postopek..user posted image

Ne morem vam povedat kko sm srečna,da vidim mojga otročka spat v svoji posteljiciuser posted image Sva se zdj lepo skopala, naigrala pa že spančka.. Je pomoje sam čakal,da gre iz bolnice. user posted image Jst smo ju3 HB fraj, tko da bova ceeeeli dan mela za sebe,da se pocartama vse za nazaj..user posted image Mam pa občutek,da je ful zadržan do mene.user posted image Ma nevem, tko kot da bi bil jezen kr nism bla v bolnici skoraj nč z njim.. Kr noče moje bližine..

Srečanje ooo, jst tut, jst tut..user posted image Kje pa se sploh dobite? Em.. jst moram it v službo v četrtek in delam do 14ih. Pol popoldne pa mam pregled z Valom, sam še nevem ure-morm poklicat. Tko da, če bom lahko pridm poklepetat z vami, samo brez tamauga, če vam je prav. user posted image Res ga nebi rada vozla zdj med vas in vaše otročke, da slučajno nebo koga kaj nalezel, čeprav je že "vredu".

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.1.2011 19:32:23   
Anonimen
Uh ana**  sem danes cel dan nate mislila in me je že pošteno skrbelo user posted image   No HB da ste zdej doma... Zdej bo pa samo še bolje in nič več slabše user posted image   In kaj je končna diagnoza?

Srečanje meni je načeloma vseeno kdaj...

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.1.2011 19:33:29   
ana**
A se vam lahko še malo pohvalim? user posted image
Čez 4dni bo moj... user posted image user posted image

user posted image

Se moram še sam navadit na njega, bo pomoje kr velik problem-je taka krava velika. user posted image

Ajaaaaaa, kko sm lahko pozabla. user posted image
Dans predn smo šli po Vala sm mela MF.user posted image Je šel dragi z mano, navdušenje obeh zeloooo veliko. Smo bli not skoraj 45min, res si je G. vzela čas, nama vse razložla pokazala.. user posted image je pravi pozer, mam neki res krasnih slikic, prov nč ga ni sram, nogice vztrajno narazn tišči, tko da o spolu ni več dvoma. Jst rečem,da bo to en manekenček..user posted image
za spol pa je tko..... user posted image ??........... user posted image ??
user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.1.2011 19:40:36   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Uh ana**  sem danes cel dan nate mislila in me je že pošteno skrbelo    No HB da ste zdej doma... Zdej bo pa samo še bolje in nič več slabše    In kaj je končna diagnoza?

Srečanje meni je načeloma vseeno kdaj...

jst sm bla prejšni tedn konc od skrbi, živci so mi že popuščali, HB je dragi bil tolko močn,da je še mene gor držal, drgač bi itak lahko na psihiatriji pristala.
Točne diagnoze še zdj niso dali.. Oni so sam mrtvohladno rekli,da se še bo to itk ponovilo in,da se še srečamo.
Ma ***** nemorjo meni tega tko na easy povedat, naj mi rajš povejo kaj je narobe, pa kko lahko to preprečimo..

Sm itak že rekla,da sm zdj zadnji tedn nad osebjem bila takooooo razočarana, da je groza. Ma nobenga odnosa, do mene.. jst cela znervirana, oni pa se mi smejijo DIREKT v obraz pa se pol sestre pogovarjajo med samo,da kompliciram, da sm paničarka in nevem kaj še vse.
Kaplja čez rob pa je bla, ko se je Val histerično jokal, pomoje ene 20minut, pa nobene sestre ni blo v sobo.. In sm jst prišla, kr je dragi šel jest, pa mi je sestra rekla,da so oni tam zato da skrbijo za otroka, če pa jst ko pridem sam na obisk..Ma zmešalo se mi je!!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
25.1.2011 11:56:26   
vim
Ma sem že vse lepo napisla pa me je ven zabrisal.
Skratka ana vse se bo uredilo važno je da imaš Vala doma.
In čestitke za avto super BMW itak zakon, moj naslednji bo tudi BMW samo, da se ostalih investicij znebimo.user posted image user posted image user posted image

Nmagk srečanje ja če se zmenite popoldan pridem, mislim pa da katrinki in živi lažje dopoldan...ledenka nima časa, ani je vseeno, jaz pa žal dopoldan ne morem se pa samo meni  ni treba prilagajat, saj bo še priložnost, da se vidimo in z nekaterimi končno spoznamo

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
25.1.2011 12:51:34   
katrinka
zivjo....
evo od dohtarja, kontra ok, sandra zdrava, ventolin adijo....

ziva - pridna punca, lepo nas ubogas, povej kako je kaj ziva...kaj kej ta mala pupika pocne....

vim
- a mas pol se unga bmw-ja ogledanga k si enkrat na fb dala slikco - no, tako vrjanto mislim

ana - ma super da sta doma, hb....a tkole so te matral v bolnici, ma jaz sem ful razocarana nad sistemom, redko kater dohtar in sestra je ok....ostali se mi pa vec al manj zdijo nesramni....

nmagk - jah ni kaj, najstarejsa naj odloci kje in kdaj....jaz pridem v vsakem primeru

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
25.1.2011 13:21:35   
nmagk
JA JA zdej morm pa jest odločat...kaj pa v petek popoldan???????????????????ste frej ste za,mogoče se naklofamo vse...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
25.1.2011 14:00:22   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

JA JA zdej morm pa jest odločat...kaj pa v petek popoldan???????????????????ste frej ste za,mogoče se naklofamo vse...

Če se dobiste v petek mogoče še midve z Nejo prideva, če vas ne moti, v četrtek pa ne morem ker mam od 4ih do 8ih predavanja

NEJA 10.09.2010 ob 19:29
rojstvo: 4180g 54cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g
2 meseca: 60cm in 5500g
3 meseci: 64,5cm in 6200g
4 meseci: 68cm in 6850g
5. mesecev: 70,5cm in 7380g

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
25.1.2011 18:34:48   
nmagk
Evo mislim da če se zmenmo v petek popoldan,da nas bo kar nekaj...
Ledenka maš čas...a prideš.....
Živa lahko????
Katrinka  ??????
Vim ????
Lumpa ??????
Lenca evo da vidimo kok nas bi blo...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
25.1.2011 19:40:03   
katrinka

Evo mislim da če se zmenmo v petek popoldan,da nas bo kar nekaj...
Ledenka maš čas...a prideš.....
Živa lahko????
Katrinka  JA
Vim ????
Lumpa ??????
Lenca evo da vidimo kok nas bi blo...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.1.2011 9:48:10   
ledenka
bi z veseljem prišla, pa ne morem obljubit nič user posted image  če se boste dobile in mi bo ratalo, priletiva user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.1.2011 16:41:51   
Anonimen
Uf nevem... moram z mojim uskladit pa sporočim, če lahko še danes, ok? user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.1.2011 16:42:17   
Anonimen
BTW

KJE PA STE VSE??!???!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.1.2011 19:00:12   
katrinka
jaz ze cel dan gledam tule pa nobene pol pa se mi ne da nic pisat....

ja ce ne bo neki ful interesa pol se loh v petek vsaj jaz,ziva in nmagk dobimo - bi bolj bolj dop a ne....ce se pa kera se javi pa dejmo popoldne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.1.2011 19:17:18   
Anonimen
Ah.... Interesa nobenga... Človek kar voljo zgubi, da bi sploh kaj pisal al pa se še kaj menil user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.1.2011 19:38:36   
barbet
Evo pa uletava še ena nova. Srakce so čist zaspale, pa sem prišla sem, če me sprejmete. Sicer ste se tle že načvekale, da do konca porodniške ne bom na tekočem user posted image

Sem pa mamica princeske, ki naju je razveselila 11. 8. 2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.1.2011 19:45:10   
Anonimen
Barbet tvoja pupa ma pa na isti dan roj.dan kot moj fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo leto pozneje si se matrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   IN DOBRODOŠLA!!! user posted image user posted image

(odgovor članu barbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.1.2011 21:19:47   
joli07
čer,

mi smo pa imeli danes kontrolo pri P, bolj kontrolo teže, ker se je v zadnjih dveh mesecih bolj malo zredil. Zredil se je dostuser posted image , sem pa spet dobila napotnico za pediatrično, saj so bili krvni izvidi spet slabiuser posted image . Sploh več ne vem, kaj je to za en user posted image . Pediatrične pa sem tudi že full sita, saj smo kar naprej tam s kakšno napotnico ali pa na kakšni kontroli. Ma saj bo boljš.

Barbet pozdravljena - midve pa sva se že pri srakicah srečale user posted image

ana : jaz sem  user posted image  tudi imela 3 dni v bolnici vendar na gastro in moram reči, da nisem imela takšnih težav z osebjem kot ste jih imeli vi. Sicer ne vem kako bi bilo, če bi bil otroček sam, me je pa srce kar zabolelo , ko si omenila da so otročka pustili kar jokat.

ajaj spet ALARM user posted image  
bežim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.1.2011 21:51:50   
nmagk
Dobrodošla nova user posted image user posted image

Kaj je pol se pa dopoldne dobimo ajd če ni druge pol Katrinka in Živa kavica pr men

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.1.2011 23:28:08   
Anonimen
Jst se bom sicer potrudla pridet v vsakem primeru, tudi če se popoldne zmente, ampak ugaja mi pa bolj dopoldan, ko sta fanta na svojih "delovnih mestih" user posted image

BTW - zdej sem malo boljše volje... Prej sem bla malo depresivna spet user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!