Lsica
|
Evo jaz mam danes nočno pa končno čas da se še kaj javim . Meni čez dan enostavno še ne znese, da bi se kaj več javljala, preden vas mal preberem mi Maja že daje alarm...z njo v naročju mi pa nekako ni, da bi tolkla po tipkah . Sicer se mamo zlo luštno, vsak dan prepešačimo dober del Ljubljane, od Most pa tam do tržnice, al pa v drugo smer proti BTC-ju. Vidim da ene tud tam okol Žal vozičkate...po mojem bi tud do tam prišla, bom poskusla en dan, pa javim. Živa, če boš kaj po Mostah vozičkala se mi javi, da se dobiva. Upam, da bo zdaj z Žigatom OK, da ti ne bo treba več toliko okol dohtarjev hodit. Kaj pa tržnica in tam okoli - gre katera? V Cacao majo še vedno dober sladoled, pa turisti se bojo tud počas domov odpravli, da ne bo take gužve . Majana mogoče? No ko nismo zunaj na sprehodu se pa dojimo - včasih tud na eno uro - po mojem ker je tako vroče, jaz pa ne dodajam čaja . Saj ne vem kaj bi bilo bolje, eni pravijo strogo nič dodajat, drugi, navadno bolj praktiki in manj teoretiki, pa da ja. Če pomislim na procedure s prekuhavanjem flašk...mi je dojenje, čeprav bolj pogosto, še vseeno bolj enostavno. Zoprno je edino, ker moram če sva na daljši odpravi iskat, kje je kak OK plac za dojit. Takrat bi mi kakšen čaj zanjo prav prišel. Maja je vsak dan bolj komunikativna, veselo se že oglaša smeje in komunicira z bližnjimi. Še vedno pa jo matrajo tudi krči, tako dase kar veliko precartljamo...v naročju ji je ponavadi bolje in vmes tudi malce zadremka. Blu, kdaj so pa pri vaši minili krči? Moram pa pohvalit, da ponoči lepo spi, navadno se zbudi samo 2-3x, ko se nahrani pa zaspi dalje. Mami tud, vsaj ponavadi, ampak danes me je pa zmanjkalo že ob osmih, ko sem jo dajala spat...pa mam zdaj malo fore. Vim, kako se pa vi kaj držite? Glede dojenja se pa nikar tako ne sekiraj, bo Gašper tudi s flaško enako lepo rasel. Edino ti boš mela malce več dela, po drugi strani - ga lahko pa tudi kdo drug nahrani, kar se meni zdi velika prednost hranjenja s flaško. Šivilja, mislim nate...ko se vsedeš v avto....pokliči, častim sladoled v mestu. Katrinka, uživate v troje? Pri vas najbrž ni toliko vroče, ko je več zelenega okoli. Prideš kaj v LJ? Uf, kok je že ura...se bo počasi treba poslovit. Lep vikend vsem. Prejšnjega smo se mi odpravili v Arboretum, v Volčji potok. Toplo priporočam, sploh v bolj zgodnjih jutranjih urah, ko so obiskovalci še zelo redki. Ta vikend pa...ne vem še, ma katera kako idejo za družinski izlet?
|