|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
19.8.2009 12:13:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
naša živa in njen Žiga sta nazaj v P, Žiga je zlateničen in mora za 24 ur pod lučko user posted image

bogica... pošiljam jima pozdravčke in poljubčke... da bo čim prej doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.8.2009 13:00:32   
majana79
blue, lepo da me pogrešaš user posted image , samo sem bolj malo zadnje dni tukaj, samo preberem na hitro... Če Jure že spi, potem kaj pojem pa pospravim, pa dopoldne greva ven, dokler ni vročine. Zdele ga mam na nogah, je neki siten ratou...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.8.2009 13:17:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

blue, lepo da me pogrešaš user posted image , samo sem bolj malo zadnje dni tukaj, samo preberem na hitro... Če Jure že spi, potem kaj pojem pa pospravim, pa dopoldne greva ven, dokler ni vročine. Zdele ga mam na nogah, je neki siten ratou...

naša pa še kr spi k uni štemajo.. sam se more počas zbudit - more bit že lakota

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.8.2009 14:11:30   
lake
Jt sm šla ven po 11-dnevih, za ene pol urce, ko je bla stara pa 17 dni smo bli pa zuni že cek popoldan, samo ne na sprehodu, ker so me šivi  bolel 4 tedne, da nisem mogla sedet, in ne hodt kej dost.

Živa
user posted image user posted image user posted image da boš jutri spet doma.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.8.2009 16:38:51   
katrinka
o joj - ja ziva upam da bos kmalu domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.8.2009 21:55:14   
ledenka
ljubljančanke, za naslednji teden je napovedano bolj hladno user posted image se kaj dobimo?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.8.2009 23:21:38   
nmagk
Živjo ljubljančanke,po skoraj 2 mesecih sem doma z morja,bilo je noro lepo in otroci pridni,mala Karolinca pa še posebno ,zelo sladek otrok je nobenih težav.
Čestitam vsem,ki ste vmes ko me ni bilo postale mamice,naša je že dopolnila 4 mesece,kako čas beži.
Katrinka lepo ime si dala svoji pupiki,nas je zelo malo.
Za kako srečanje sem tudi jaz za samo,da se malo spravim nazaj na svoj red in da operem vse cunje,katerih ni malo in počistim prikolico .....no saj bo,se vam še oglasim.
Živi želim,da se čim prej vrne iz P.

Lep pozdravček

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.8.2009 7:49:59   
katrinka
dobro jutrouser posted image

ledenka - ce bo od moza avto zrihtan pridm ziher, dons gre na popraviluser posted image

nmagk - 2 meseca na morju, oh kok sm ti fous - vrjamem da ste uzival, ja hvala za kompliment za suzino ime - sva ena redkih k sva dala dvojno ime, so bolj kratka v modi, a meni je tako vsec, pa vsi mislijo da se nisva mogla zment kerga ji dat, ne ne - namenoma sta dvauser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.8.2009 8:24:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Živjo ljubljančanke,po skoraj 2 mesecih sem doma z morja,bilo je noro lepo in otroci pridni,mala Karolinca pa še posebno ,zelo sladek otrok je nobenih težav.
naša je že dopolnila 4 mesece,kako čas beži.

uuu cela uživancija... kakšne slikce nam prilepi da vidimo tole poletno lenarjenje
super ž za Karolincine 4 mesece user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
pa vsi mislijo da se nisva mogla zment kerga ji dat, ne ne - namenoma sta dvauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  važn da sta teb všeč.. ne oziraj se na druge

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.8.2009 10:11:41   
sinskaT
Hojla mamice,

zadnje čase je pestro pri nas, ker je še Hana doma, pa babika tudi, tko da ni dolgcajt user posted image . Upam,d a ste fino in da tudi meni končno uspe priti na srečanje (prihodnji torek če se ne motim, Tivoli?)

Še vas povprašam za nasvet (no saj sem že spraševala okrog dude..)
..
naš mali ima zdaj 2dni zvečer od cca. 19-20 h malo hujši baby blues (ali krčke ..po želji), joka 1 uro, s presledki. Pomiri se na joški AMPAK samo do tedaj, predno začne teči mleko, ko začut mleko je fertik in se začne jokat (seveda se prej dobro podoji, tko da ziher ni lačen). S tem,d a dude ne mara niti pod razno. Prav vidi se mu, da bi samo dudlal ampak pri meni mlek stalno teče, tko da ga to moti. Kašna ideja??? No sicer sem pa vesela, da vsaj do 1 meseca ni imel t.i. krčkov, še kakšna 2 meseca bomo pa že preživeli.

Živa - tud naš je bil v P ene 8h pod lučko, nč groznega edino zoprno pri vas, da te že pošlejo domov pa se moraš vračat, ma važno da bo potlej bolje.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.8.2009 10:16:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Hojla mamice,

zadnje čase je pestro pri nas, ker je še Hana doma, pa babika tudi, tko da ni dolgcajt user posted image . Upam,d a ste fino in da tudi meni končno uspe priti na srečanje (prihodnji torek če se ne motim, Tivoli?)

..
naš mali ima zdaj 2dni zvečer od cca. 19-20 h malo hujši baby blues (ali krčke ..po želji), joka 1 uro, s presledki. Pomiri se na joški AMPAK samo do tedaj, predno začne teči mleko, ko začut mleko je fertik in se začne jokat (seveda se prej dobro podoji, tko da ziher ni lačen). S tem,d a dude ne mara niti pod razno. Prav vidi se mu, da bi samo dudlal ampak pri meni mlek stalno teče, tko da ga to moti. Kašna ideja??? No sicer sem pa vesela, da vsaj do 1 meseca ni imel t.i. krčkov, še kakšna 2 meseca bomo pa že preživeli.

Živa - tud naš je bil v P ene 8h pod lučko, nč groznega edino zoprno pri vas, da te že pošlejo domov pa se moraš vračat, ma važno da bo potlej bolje.

dej mu dudo s kapljicami namaži, pa jo bo mel rad... naša jo obožuje.. čeprov zdej k mi je kapljic že zmanjkalo, kr dudo namočim v sok, al pa zanč sm jo mal s čokolado premazala... naša začne tok cucljat, da kr mislim da bo cucelj znucala user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.8.2009 11:22:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Hojla mamice,

..

dej mu dudo s kapljicami namaži, pa jo bo mel rad... naša jo obožuje.. čeprov zdej k mi je kapljic že zmanjkalo, kr dudo namočim v sok, al pa zanč sm jo mal s čokolado premazala... naša začne tok cucljat, da kr mislim da bo cucelj znucala user posted image

super, si se meni dala idejo za kapljiceuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.8.2009 12:06:59   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Hojla mamice,

..

super, si se meni dala idejo za kapljiceuser posted image

aha user posted image sem tud jaz to probala... poliže kapljice in pljune ven dudo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
20.8.2009 12:19:26   
ledenka

dobro jutrouser posted image

ledenka - ce bo od moza avto zrihtan pridm ziher, dons gre na popraviluser posted image

maš ZS

vim, ti tud

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
20.8.2009 12:28:54   
vim
Aha grem brebrati čaki, da vidim

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.8.2009 12:38:31   
vim
Ledenka imaš ZS in velja ob 17h.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.8.2009 12:43:25   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ljubljančanke, za naslednji teden je napovedano bolj hladno user posted image se kaj dobimo?

jaz sem za naslednji teden... ker je sedaj prevroče, moramo pridet peš iz bežigrada, ker sem preveč odsotna da bi vozila avto kje po centru... če boste za me kr zraven štejte...
kako kej spijo vaši malčki po taki vročini?.. naš čez dan kr ampak ponoč je kriza, ker seka pregret beton

vim
joj kolk je mičekn mali proti Svitu.. pa tolk priden... pa tako lepo cucla dudo.. naš je noče pa če se midva postaviva na glavo

.. ledenka sem se že prek hotela zahvalit za poročanje za porod na forumu pa vedno pozabim:) hvala... in nikoli ne bom pozabila tvojih besed ko sva se videli še pred spočetjem našega Svita, da naj mi zdravila prinesejo srečo.. ker kakor vidiš so mi:)

< Sporočilo je popravil anci banci -- 20.8.2009 12:44:41 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.8.2009 12:47:03   
sinskaT
Hehe probala z vetrovnimi pa sam poliže in pljusk ven user posted image , ma bomo že, saj vse tako hitro mine. Blueeyes vaša je že cela baba (sem pogruntala, da maš fotke nad avatarjem ; )

♪♫♪♫♫

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.8.2009 12:57:50   
vim
Anci banci danes grem k staršem prej, ampak za vozičkanje pa velja, te bom jaz prišla iskat pa bomo šli skupaj v center, a velja. Saj je brez veze da obe voziva, kko sva blizu. Drugače pa se lahko tudi medve zmeniva za kakšno vozičkanje tudi do Citiparka, da mi pokažeš vajino pot.

Naš in duda ja zakon naš ne ve kaj je prava bredavica, dojim z nastavkom oz. si ga črpam, ker ga je s črpanjem več. Aja pa danes sem ga tehtala težek je 4150 natanko kilogram več kot pri odpustu.

In še kako spimo. Pri odprtih oknih do včeraj, ko je uletel notri netopir. Tako, da smo zjutraj dihali že vsi na škrge.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.8.2009 13:05:35   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Anci banci danes grem k staršem prej, ampak za vozičkanje pa velja, te bom jaz prišla iskat pa bomo šli skupaj v center, a velja. Saj je brez veze da obe voziva, kko sva blizu. Drugače pa se lahko tudi medve zmeniva za kakšno vozičkanje tudi do Citiparka, da mi pokažeš vajino pot.

Naš in duda ja zakon naš ne ve kaj je prava bredavica, dojim z nastavkom oz. si ga črpam, ker ga je s črpanjem več. Aja pa danes sem ga tehtala težek je 4150 natanko kilogram več kot pri odpustu.

In še kako spimo. Pri odprtih oknih do včeraj, ko je uletel notri netopir. Tako, da smo zjutraj dihali že vsi na škrge.

zmenjeno:) ti na ZS sporočim številko pa pokliči ......glede poti pa tako midva greva po poti spomina in tovarištva(je senca skoz) do žal potem imaš pa še 20 min do BTC-ja ...
sej pravim naš bi pa rabil dudo da se umiri zvečer pa jo pljuva ven...(že vse smo probal)
naš hudiček ima pa 5200 kg ( se pravi 2 kg več po odpustu iz porodnišnice)

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.8.2009 13:06:48   
lake
anci banci Iz kje pa si iz Bežigrada?Lahko bi te tud jst pobrala, samo problem je v tem da moj voziček zasede cel prtljažnik.

Jst sm tud za drug teden, če bo hladnej.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.8.2009 13:36:19   
ledenka
vim, velja user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.8.2009 13:36:44   
anci banci
..
midva greva kr peš ..b]lake iz bs3 sem... blizu smeta in Wtc-ja ..
midva sva 5 vozičkala po PST.ju in je fajn ker je skoz v senci... če želiš ti pošljem št po ZS-ju pa se zmeniva in grevana sprehod

midva
greva kr peš do BTC-ja.. če je kriza naju ati pride iskat z avtom

< Sporočilo je popravil anci banci -- 20.8.2009 13:40:39 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.8.2009 13:44:50   
ledenka
anci banci, ni za kaj user posted image sem imela tvojo cifro še od takrat, ko sva se za arcnije zmenle. tisti Suprefact je mel nekaj noter user posted image upam, da se potem naslednji teden vidimo!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.8.2009 14:00:52   
šivilja
Evo mene čist na hitro, dokler Hana spi. Na splošno je zelo pridna včeraj pa sem očitno pojedla nekaj napačnega ker smo veliko jokali, se zbujali ponoči in ostalo kar paše zraven.

V torek sem se podstopila in šla zvečer v Tivoli na sprehod in je bilo super, tako da mislim, da sem pripravljena na kakšno vozičkanje. Sem pa bolj za varjanto Tivoli ali mesto, tako da ko boste kaj na tistem koncu, se vam bom pridružila, če bo družinaki koledar to dopuščal. organizacija me ubija (kaj bo šele po 1.9., ko začnemo hodit še v šolo!!!!), pa stalo smo neki okrog zdravnikov - ortoped, zdaj bo že prvi pregled, pa spet ortoped...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Fantek
slovenka

Prosim za Vaše mnenje, katero od naslednjih imen za fantka Vam je najljubše:

Adrian (12%)

Rok (31%)

Vid (29%)

Nobeno (27%)

Število vseh glasov: 565

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!