|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
24.8.2009 12:39:12   
bjondi
Katrinka hvala ker si Žigata dodala user posted image ...

nmagk-kako velika družinica user posted image  dobra si da vse spedenaš...drgač se te pa prav nič ne spomnim iz vrtca user posted image -al bi te pa v živo mogla vidt...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.8.2009 12:42:40 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.8.2009 12:45:50   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hello, smo kaj zmenjene za vozičkanje? če ste za, bi predlagala sredo, Tivoli

VREME sreda-zjutraj 17 čez dan 31 stopinj-delo oblačno...pomoje bo tko kot danes...

Mogoče pa pridemo tud mi...sam en sendvič rabim za s seboj da bom zmogla čez cel tivoli user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.8.2009 13:02:45   
nmagk
Mogoče zato,ker sem mela prej dolge lase,pa par let mlajšauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.8.2009 13:04:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hello, smo kaj zmenjene za vozičkanje? če ste za, bi predlagala sredo, Tivoli

VREME sreda-zjutraj 17 čez dan 31 stopinj-delo oblačno...pomoje bo tko kot danes...

Mogoče pa pridemo tud mi...sam en sendvič rabim za s seboj da bom zmogla čez cel tivoli user posted image ...

bi prav rada vidla tvojega škratka! user posted image a čez dan bo 31? ajej.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.8.2009 13:09:07   
BOOMER
ooj, se na hiter pofočkam pol grem pa mal počivat user posted image baje!

thx vsem za čestitke - še za fuuul nazaj....

vrtec - pol lahko oddamo vlogo kadarkol, čeprav so stari obrazci pa to?

grem mal nogce v luft držat....

pumpa - best frend on cableuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.8.2009 13:12:08   
veronikab
Živijo mamice!

Se že dolgo nisem oglasila. Smo bili malce na dopustu in uživali 100-na-uro.

Eno user posted image user posted image user posted image : A mogoče katera ve za kakšno vadbo za mamice z dojenčki ali pa vadbo za dojenčke v LJ?
Naš Jakob bo sedaj star 4 mesece in bi bilo super, če bi začela malo migati.

Lp,

veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.8.2009 16:36:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
Eno user posted image user posted image user posted image : A mogoče katera ve za kakšno vadbo za mamice z dojenčki ali pa vadbo za dojenčke v LJ?
Naš Jakob bo sedaj star 4 mesece in bi bilo super, če bi začela malo migati.

tebe pa res že dolg časa ni blo tuki na obisku... objavi kakšne slikice

kakšno vadbo?? a v vodi misliš al kej druzga??

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.8.2009 16:43:28   
Anonimen
Ojla čvekice... Sej vem da sem grda ker se že nekaj časa nisem oglasila... Smo imeli malo napeto...
Žiga je kar dobro zlateničen, v četrtek smo prišli domov, v petek smo imeli kontrolo in je bilirubin še malo narasel, tko da nas je pediatrinja naročila še v nedeljo. Ko smo odhajali mi je ZABIČALA: "Na sonce ga dejte!" user posted image user posted image No in mi se na vrat na nos odpravimo v prekmurje na vikend, da bomo lahko tamalega sončli. Včeraj na kontroli mi pa pediater reče: "Nikakor na sonce. Če že, potem čez okno!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim da se tut med sabo ne morjo zmenit kaj in kako
No bilirubin še vedno ni skor nič padel (282 ga je blo včeraj), tko da smo zdej do srede zjutraj ko imamo spet kontrolo ukinli še dojenje in smo na Aptamilu. user posted image No po tem dreku pa naš otrok noče kakat user posted image user posted image user posted image Zdej že tretje previjanje ni bil pokakan, vmes pa ponoči čist malo user posted image user posted image Pa poliva mi tudi, k prej po mojem mleku ni. Moje mleko pa zmrzujejm in pridno pumpam, in poleg upam, da bo Žiga v sredo hotel spet joško vlečt...

No tkole se imamo mi... Kaj pa ve kej?

Jaz bi tudi kaj vozičkala z vami... Kdaj in kje ste se zmenile? Tivoli v sredo? Kdaj pa?

Lsica... Tebe pa itak pokličem... Ti moram žabo prinest user posted image user posted image user posted image Pa evrčke tudi, ja... user posted image user posted image user posted image   Majči je pa cela princeska... Velika punca ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 24.8.2009 16:44:26 >

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
24.8.2009 19:05:02   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Mogoče zato,ker sem mela prej dolge lase,pa par let mlajšauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.8.2009 19:07:48   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ojla čvekice... Sej vem da sem grda ker se že nekaj časa nisem oglasila... Smo imeli malo napeto...
Žiga je kar dobro zlateničen, v četrtek smo prišli domov, v petek smo imeli kontrolo in je bilirubin še malo narasel, tko da nas je pediatrinja naročila še v nedeljo. Ko smo odhajali mi je ZABIČALA: "Na sonce ga dejte!" user posted image user posted image No in mi se na vrat na nos odpravimo v prekmurje na vikend, da bomo lahko tamalega sončli. Včeraj na kontroli mi pa pediater reče: "Nikakor na sonce. Če že, potem čez okno!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim da se tut med sabo ne morjo zmenit kaj in kako
No bilirubin še vedno ni skor nič padel (282 ga je blo včeraj), tko da smo zdej do srede zjutraj ko imamo spet kontrolo ukinli še dojenje in smo na Aptamilu. user posted image No po tem dreku pa naš otrok noče kakat user posted image user posted image user posted image Zdej že tretje previjanje ni bil pokakan, vmes pa ponoči čist malo user posted image user posted image Pa poliva mi tudi, k prej po mojem mleku ni. Moje mleko pa zmrzujejm in pridno pumpam, in poleg upam, da bo Žiga v sredo hotel spet joško vlečt...

No tkole se imamo mi... Kaj pa ve kej?

Jaz bi tudi kaj vozičkala z vami... Kdaj in kje ste se zmenile? Tivoli v sredo? Kdaj pa?

Ojej to pa ni lepo brat...tud naš Žiga je bil še pr enmu mescu ves rumen,sam pod lučko nismo bli ,tako da smo pri enmu mescu kri dali da se je pediatrinja prepričala ,če je vse o.k. pa je k sreči blo vse v redu...
Držim pesti da boste čim prej dobro,ti pa le spravljaj mlekec...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.8.2009 19:08:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.8.2009 21:08:32   
Lsica

Lsica... Tebe pa itak pokličem... Ti moram žabo prinest user posted image user posted image user posted image Pa evrčke tudi, ja... user posted image user posted image user posted image   Majči je pa cela princeska... Velika punca ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image .
Upam da bo Žiga kmalu premagal te bilirubine, al kaj so že in da bosta lahko naprej uživala v sprehodih, hranjenju...

Midve se pa vidiva tam enkrat septembra... to sredo odhajamo na morje še malo dopusta ujet. Komaj čakam, da se spet vržem v vodo. Letos sem samo 2x zaplavala v morju. Prvič sem bila tako okorna kot kaka stara mama ki 25 let ni morja vidla. No, v drugo je blo že mal bolje.

Gre katera jutri kaj na sprehod okoli tržnice??? Menda ne bom spet sama vozičkala... Dajmo pupe, kje ste, katera se mi pridruži na porciji sladoleda v Cacau?
Zdaj bi ga tam lahko  dobila že zastonj, toliko reklame sem jim naredila.

Upam da se katera javi, jutri preden grem še pogledam sem gor...zdaj pa lahko nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.8.2009 21:16:15   
katrinka
...

< Sporočilo je popravil katrinka -- 24.8.2009 21:18:48 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.8.2009 21:17:19   
katrinka
oh ne omenjat cacao - nazadnje sva bile z boomer tm - obe z buhijiuser posted image sanjam o borovnicevi kupi ali frapejuuser posted image bi z veseljem prisla vozickat a sem brez prevozauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.8.2009 21:22:51   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

oh ne omenjat cacao - nazadnje sva bile z boomer tm - obe z buhijiuser posted image sanjam o borovnicevi kupi ali frapejuuser posted image bi z veseljem prisla vozickat a sem brez prevozauser posted image

Škodauser posted image . Se pa pol zmenimo, ko boš mela prevoz.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.8.2009 21:38:34   
nmagk
Živa25,prekuhaj vodo 100ml in daj not dve velike žlice sladkorja in mu daj zapit,če noče vlečt daj po žlički,po tem bi moral kakat,to je pri meni ratalo,moj Grega je bil tudi,a so mu v P dali eno tekočino za popit?Poskusi sladkana voda ga bo nagnala.lp

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.8.2009 4:06:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

ja res mi je zal, cel dan ne morm nikamor it - a saj bo kmalu boljeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.8.2009 10:04:16   
Lsica

ja res mi je zal, cel dan ne morm nikamor it - a saj bo kmalu boljeuser posted image

No, vidiš, zgleda da so vse še na dopustu...nobena se ni javla, da bi šla z mano vozičkat....user posted image user posted image user posted image

Midve z Majo pa greva...se že prebujauser posted image

user posted image user posted image user posted image - a katera mogoče ve, kje se da dobit-kupit komplet, v katerem je mavec oz. nekaj podobnega v kar odtisneš otrokove ročice - dlani ali stopala. Včasih so to prodajali na poštah - kot darilo za novorojenčka.

Al pa glina - kje se jo da kupit v malo manjših količinah, ne ravno 10 kg?

Jaz bi namreč rada odtisnila Majine nogice in rokice za spomin. Je katera že to počela?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.8.2009 10:13:35   
Blueeyes
blue - kok je mala cortkana, pa idejo si mi dala s tem kako jo umivas, dej sam napis mi kdaj si zacela jo tko umivat - pri kokih mesecih - tednihuser posted image

tko sem začela pr 3 mesecih.. ne vem zakaj nisem že prej, ker Gaja prov uživa... sem se matrala z uno banjo user posted image

knutek vse najboljše za rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja važn da si se oglasila user posted image  user posted image  user posted image  še kakšne slikice nam pripopaj

user posted image user posted image user posted image - a katera mogoče ve, kje se da dobit-kupit komplet, v katerem je mavec oz. nekaj podobnega v kar odtisneš otrokove ročice - dlani ali stopala. Včasih so to prodajali na poštah - kot darilo za novorojenčka.
Jaz bi namreč rada odtisnila Majine nogice in rokice za spomin. Je katera že to počela?

jz mam doma 2 paketa... ene sem naredila pri gajinih 2 mesecih, samo ni blo najbolj posrečeno, ker je mela še čist mehke nogice in ni mogla tko močno pritisnit v glino, zdej se pa ne vidi prevel dobro odtisa... eno bomo pa naredili pri 1 letu.. pa bomo najbrž dali notr eno nogo in eno roko.. a pošta tega nima več? mislim da sem zadnjič to videla

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.8.2009 10:21:32   
bjondi

No, vidiš, zgleda da so vse še na dopustu...nobena se ni javla, da bi šla z mano vozičkat....user posted image user posted image user posted image

Midve z Majo pa greva...se že prebujauser posted image

V emporiumu dol na konc v uni trgovini-isto zadevo so mel na poštah-od njih...tud jaz morm it po to zadevo preden zraste...sem pa jaz to ponavad za darilo kupovala,sam ne vem kako se je obneslo...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.8.2009 10:29:37   
katrinka
jaz sem vidla da pri neckermanu prodajajo tak paket - mislim da za 2 euruser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.8.2009 10:30:15   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

V emporiumu dol na konc v uni trgovini-isto zadevo so mel na poštah-od njih...tud jaz morm it po to zadevo preden zraste...sem pa jaz to ponavad za darilo kupovala,sam ne vem kako se je obneslo...

Še vedno se da dobit na pošti. Sem videla pri nas, da imajo to maso. Jo nameravam kupiti. So pa različne cene od 11-25eur.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.8.2009 10:37:13   
Lsica
Hvala punce...bomo šli na lov...mal po poštah pogledat, pa v BTCuser posted image . Ni user posted image ,  da ne bi nekje tega našla.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.8.2009 10:39:19   
Lsica

jaz sem vidla da pri neckermanu prodajajo tak paket - mislim da za 2 euruser posted image

Katrinka, to je pa fuuul pocen. Daj mal prečekiraj, pa mi magari na ZS sporoči, prosim...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.8.2009 12:28:20   
veronikab
tukaj prodajajo Baby Art:

http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
25.8.2009 14:35:43   
katrinka
http://www.neckermann.si/artikel/3597250/Baby-Print

lsica tu imas link - poglej ce ti je sploh okuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......