|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
24.11.2010 7:57:50   
katrinka
iiii...je bil dober burger....

ja jaz tale teden tezko, nmagk tko caka na operacijo - drug teden - od srede naprej bom najbrz uvjala...no ne vem kako bo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
24.11.2010 9:46:46   
ledenka
jutro user posted image  naslednji teden imava v tem trenutku čas v torek in četrtek...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
24.11.2010 9:50:41   
Anonimen
Mene ta teden itak ni user posted image

Naslednji teden vam bom menda na voljo... Katrinči sej še bolje, da se dobimo takrat ko bo vaša prestolonaslednica v vrtcu... Bomo bolj u miru kofetkale user posted image  

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
24.11.2010 10:34:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Mene ta teden itak ni user posted image

Naslednji teden vam bom menda na voljo... Katrinči sej še bolje, da se dobimo takrat ko bo vaša prestolonaslednica v vrtcu... Bomo bolj u miru kofetkale user posted image  

ja to mas prav, meni bo fajn zdej dop...samo pol ledenka ne more...edino ce bi mojo afno pri ociju doma pustila pop pa pridem samo s sandro - obratno ne gre k je sandra joskoholikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
24.11.2010 13:26:50   
Anonimen
Ne ah kje... Sej nisem mislila, da je Suzi v napoto, ampak je pa fino če maš ti več časa, da z nami poklepetaš in pokofetkaš user posted image

Sva z Žigatom s sprehoda in kavice na sončku... Je tak lep vreme, da bi bil greh, če ne bi šli nič ven user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
24.11.2010 17:11:18   
katrinka
ja ja sej vem...sem te razumela...
dejmo pocakat da vidmo kako bo z nmagk operacijo pa vremenom nasledn teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
24.11.2010 20:45:25   
nmagk
Se strinjam jest mam zdej obljubljeno da mi jutr povejo kdaj,samo sm že sita tega čakanjauser posted image ,pol se pa komot loh zmenmo,če grem pa not boste pa k men pršle tko k smo ble že zmenjene,kufe bom že skuhalauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
25.11.2010 11:42:41   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Se strinjam jest mam zdej obljubljeno da mi jutr povejo kdaj,samo sm že sita tega čakanjauser posted image ,pol se pa komot loh zmenmo,če grem pa not boste pa k men pršle tko k smo ble že zmenjene,kufe bom že skuhalauser posted image

zmenjenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
25.11.2010 15:33:42   
nmagk
Evo klicu me je dr.Kobal,takoj ko dobim menstruacijo ga moram poklicat pa akcija,to mora bit pa sedaj tekom parih dneh...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
25.11.2010 18:52:53   
anci banci
jupiiiiiiii...enega bomo imeliuser posted image

sam tolk na hitr...grem počivat...crknjena ko vol, ker sem letala za zimskimi gumami

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
25.11.2010 19:13:00   
Anonimen
BRAVO ANČI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej se pa hitro pofočkaj še na ljubljanskih nosečkah, da bo tema bolj zanimiva user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
27.11.2010 23:23:07   
Anonimen
Užalostile ste me user posted image Nobene nikjer...... Pol še jst nimam motivacije za tipkanje user posted image

LUMPE STE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.11.2010 10:10:18   
ledenka
kje pa ste vse? user posted image  

nmagk, a že kaj veš za op?

katrinka, te je zamedlo?

živa, si še v enem kosu?

ta vikend smo bili na Dunaju, ko smo prišli domov, pa je M zbolel... očitno je trebušček ponagajal. tako da sva danes še doma, jutri pa spet na šiht...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.11.2010 11:23:26   
katrinka
hello...nisem navajena da je tale nasa tema sploh aktualna pa nic ne grem vec gor pogledat....

ledenka - sem vidla sliki na fb, meni je dunaj tok lep...skoda k je M. zbolel, upam da se kmalu pozdravi....
hehe...a ves da nas je res zamedlo - obup

nmagk - kako je zdaj z operacijo

ziva - kako si, kako buhi....a je ze kaj vec novic o selitvi ali ne....

jaz naj bi jutr zacela uvajat v vrtec, samo ce bo sneg kot napovedujejo pol ne grem...mi je prijateljica k je iz vrnike ponudila da mi sandro tisto urco pocuva - sem tok vesela k mi ni treba pol k zmesana okol letat - pa se stiri otroke ma tko da ve kaj in kako in ji cist zaupam...
no bomo vidl

v nedeljo smo meli vseslovenski mitting julijk 2009 - sicr nas ni blo ful zarad snega ampak je blo super, smo ble z druzinam, tko da otroci so se igral, me cvekale, ocki pa jedli in debatiral po svoje pa otroke lovili...heheuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.11.2010 12:48:14   
Anonimen
Oj čvekice...

Ful mi je škoda, ker je tale naša tema čist zamrla... Vas prov pogrešam... user posted image

Mi smo še v enem kosu, danes sem mela diabetologinjo in je rekla, da ni važno kok se redim, važno, da mam cukre OK. Se prav ni važn če ne bom mogla hodt na konc, važn da bo ona zadovoljna user posted image   Uf me je raz-izdila  user posted image   Sem bla čist penasta ko sem šla od nje... Mi je zagrozila s hospitalizacijo, če ne bodo cukri OK user posted image   grrrrrr user posted image

Drugač pa sm mela včeri G in mam naslednji pregled čez 14 dni, pa bomo vidli, če bodo UZ delali, da bi kej pametnega ugotovili user posted image

Katrinči
super, za varstvo... če bi vedla, da rabiš pomoč, bi se jaz ponudila... Sam ti ki nikoli ne jamraš user posted image Nisem vedla da rabiš pomoč user posted image

Ajsi pikepoke za M!!! Pri nas v vrtcu nekaj razsaja, pa upam, da mi česa ne staknemo, ker mi res ni spet do driskanja  user posted image   Je pa prov obvestilo na vratih, da se v zelo velikem številu pojavlja driska user posted image

NMAGK??!?!?!  Kako si???

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.11.2010 13:47:10   
nmagk
Sm uredu,čakam M in pol grem,ampak kot zaklet je ni od nikoder,zgleda da so mi živčki ponagajal in mi zamuja,zapopizdit me j...tale operacija,ful bi že da je mimoooooooooooooooo

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.11.2010 15:30:42   
Anonimen
OMG... Zdej pa še menstre od nikoder... user posted image GROZA!!! Men bi se vrjetn že zmešal, k tok traja vse skupi user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.11.2010 15:44:37   
nmagk
Sej me se tud meša,zato pa sam tulm doma in sm živčna in pol je ni,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
1.12.2010 9:50:47   
majana79
Jutro!

živček, a ne bi šla spet na E oddelek mal na dopust? user posted image   sej te hecam, k vem da bi te pobralo od hudega, k Ž. ne bi vidla

nmagk, upam da čim prej pride M pa da te porihtajo. Mislim nate, še v tisti drugi zadevi. user posted image

jaz se bolj poredko javljam, sem edino aktivna na majčicah, tukaj vas pa samo preberem, ne znese

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
1.12.2010 10:27:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Katrinči
super, za varstvo... če bi vedla, da rabiš pomoč, bi se jaz ponudila... Sam ti ki nikoli ne jamraš user posted image Nisem vedla da rabiš pomoč user posted image

ej lubica hvala. samo tebe pa ze ne bi obremenjevala - je naso treba tud nosit k je tok ze razvajena in ti ne mores - ti lepo pazi na buhija a prav - ah...sej k mam polno glavo pa jamram tule...drugace pa se zato ni casa - ej dve razvajenki mam doma - pa se ta sneg, ga obozujem ampak k z avtom ni za it....bljak

nmagk - a zdej pa se to...katastrofa...tole ti pa res ne gre po planu a ne....user posted image

majana - iiiiiiii lepo da si se oglasila, kako siuser posted image

ledenka - upam da je maks boljeuser posted image

ziva - tocn, e oddelek...ne ne kr doma bodi...samo kaj je s tem cukrom, sej vem da pazis - a kr po svoje dela al kaj...tale diabetologinja je pa res ''hecna''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
1.12.2010 10:29:03   
katrinka
no mi smo seveda doma, je moj komi prsu do glane ceste tko da super da nisem rinla vn...sem jim mail napisala, so mi odgovoril da naj mirno uzivam doma in pridem k bom loh - sej placala bom itak od dons naprej...samo majo pa lep odnos, zaenkrat same pohvale na vrtec...naprej bomo pa vidl...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
1.12.2010 10:48:23   
nmagk
Majana hvala res mi je hudo,kar ne morem odmislit.
Evo punce moja smotana M je končno prišla in v ponedeljek bom operirana,končnooooooooooo,lih na Miklavža,matr mam fajn darilo,še na stavt ne bom mogla v nedeljouser posted image ...no ja sam da bo to za mano in da bom do božiča že ok.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
1.12.2010 13:21:55   
Anonimen
napisala cel roman in mi je zbrisalo user posted image user posted image user posted image user posted image

bom kasneje... zdej se mi ne da še enkrat user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
1.12.2010 21:49:13   
majana79
katinka, pri nas nič novega, vse po starem user posted image če je kej, itak napišem na fb user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
2.12.2010 6:54:15   
katrinka
hehe...majana - ja to mas pa tud prav user posted image user posted image user posted image

ziva - ce ti to naredi, klikni gor pa pritisni back pa bos spet mela teskst, pol pa skopiraj v novo okno...delujeuser posted image

dons pa prvic v vrtec - pa ne jaz...hehe, suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.