|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
19.11.2010 17:15:12   
katrinka
ja pa se bos....ker more suzana se cmokat zigata...hehe
ej ja...zrihtala birokracijo, zdej morm se tocn vidt kok bo eurckov k nasi krijejo do 85% cene....pol pa da vidmo kako bo na sestanku...heheuser posted image

kako si ti...kako moj zetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
19.11.2010 18:39:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zet je OK. Danes je kar priden, ampak morm priznat da mi gre tole obdobje kričanja (cviljenja) čez ušesa user posted image Me prov ziritira, ko začne cvilit... user posted image

Moj mož gre v ponedeljek v MS delat kot terenska pomoč za en objekt. Zdej pa nevem kok časa bo trajal in če naj grem z njim ali ne user posted image Jaz moram bit v vsakem primeru v sredo med 9. in 10. pri G in se ne morem odločit kaj naj.... Če bo cel teden trajalo, se mi pa zmeša, da bom skoz sama user posted image Kaj predlagate?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3827
19.11.2010 18:56:48   
katrinka
sploh ne omenji cviljenja - kricanja - histericnega dretja...mater me ob zivce sprav k zacne s tem...sovrazm to fazo....user posted image

pa pejdi z njim pa se v sredo vrni, ce ne znese it pol spet nazaj ostan doma - ne bos velik dni sama...jaz bi tko naredila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
19.11.2010 22:25:50   
Anonimen
Ja sej tko sem misnla... Bom vidla, kaj se bom odločla še user posted image   Ne da se mi pakirat... Pa spanje tam je za en drek, pa postelja tudi, pa nič ni kot doma... Sej veš kako je user posted image   No se bom še odločila kaj bom nardila. Mogoče ko mi dragi v ponedeljek pove koliko ima dela tam, bom lažje pretehtala user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.11.2010 9:00:35   
katrinka
ja itak da ni kot doma to te cist razumem, ja lej pocaki da vidis kok cajta bo tam pa se pol odloc - po mojem je najboljs tko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
21.11.2010 18:06:02   
Anonimen
No sem se odločila da grem jutri v MS user posted image   Se mi sicer ne da, ampak kaj pa nej... Če gre dec morm it pa še jaz user posted image

Kje pa ste vse? Čvekice??? Nobene več ni na spregled user posted image    Sm kr žalostna user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.11.2010 8:46:40   
katrinka
ne biti zalostna...jz sem tu...hehe
dons mam pregled pri p za sandro - pa da vidmo kok smo se zredili...hehe

cez vikend smo meli obiske...pa moj in svak sta delala nosilce in plato k smo dali susilca nad pralni stroj da mamo vec placa...kr dobr izpadl...

je pa moj bog vedi kaj pocel na oknu v kuhinji in je komarnik dol padu in so sle moje roze...k bi gauser posted image

kje ste pa ostale.....user posted image user posted image user posted image

ziva - si ze v msuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.11.2010 10:38:10   
nmagk
Tuki sm jest vsa živčna še vedno čakam da me pokličejo za operacijo,matr mi gre to čakanje na živce res bi rada dala to že skoz.
Čez vikend sem imela skoz obiske,sm mal pozabla,so pršli prjatli iz morja,ful lepo da se še mal u bundah vidmo ne sam u kopalkahuser posted image ,je prav čudn ko človeka dva meseca gledaš skor sam u kopalkah pol ti pa pride zadekan do vratu,hehe,mel smo se super in sklenil da se res večkrat vidmo,lepo je imet tok velik prijatlov,to mi je ful potrditev da le nism tok žleht,mi še vedno odmeva v glavi od letošnjega maja mesca k sm svoji kao frendici povedala svoje,sej je blo na fb,in me je grdo napadla nazaj potem pa fliknla slušalko dol ker ni mela jajc da ji povem svoje nazaj,no skratka na koncu mi je rekla ja češ,da nimam nobenih prjatlov,hehe,skoz hodjo k men,prjatlce me kličejo za kufe,pjačko.....ona pa je skoz sama doma in kot sm slišala jo noben ne mara da sm bla edina k sm jo trpela,no kdo zdej nima prjatlov???
No mal sm se spet razpričala,me še kar muči ta zadeva pa mi vsake tolko vn vržeuser posted image

Živa lepo se mej v MS.
Katrinka vidve pa lepo opravita pr P.

A se bomo kej dobile al ne pismu jest se sploh ne upam ment ker čakam ta smotan klicuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.11.2010 10:56:22   
katrinka
nmagk - ja sem vidla na fb da se cakas...madona je to trapast...grejo zivci ane...
ja meni se zdi fajn da imas veliko prijateljev in znancev - mnogo slabse je ce samo s partnerjem ticis skoz skupaj...meni je to cist mim
dejmo se vidt k bo operacija za tabo in preden ziva rodi oz. gre v ms...hehe

grem se pripravit na odhod...vam sporocim nase nove mere...hehe

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.11.2010 13:22:54   
Anonimen
Katrinči čakamo na nove mere!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zakaj pa plato za sušilca? Sej sušilec se že sicer lahko postavi direktno na pralni stroj. So temu namenjeni user posted image

NMAGK
držim pesti, da te čim prej pokličejo....

Midva sva v prekmurju. Ati je šel delat in menda se tukaj dela samo do 3h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bi se jaz hitro navadla na tale življenje tukaj user posted image   Ga morm spet mal pobarat, naj malo povpraša za službo user posted image
Sem dobila vabilo na roj. dan hčerke od bivše sodelavke. Slišali sva se z njo nazadnje lani, ko me je klicala tik pred zdajci, da praznujejo in da zdej, k mamo Žigata tudi mi pašemo med povabljenca, zdej pa kr vabilo user posted image   Se mi tok ne gre user posted image   Bom bankrotirala na darilih, če bo šlo tko naprej user posted image

SREČANJE???

< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.11.2010 13:23:13 >

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.11.2010 20:02:58   
katrinka
hello:

imamo 4495g, 55,5cm in og je 39cm
pridna pupa a ne...smo je tudi prvic obvezno cepili...kok je bla pol huda name....
pa se za rotavirus cepljenje sem se odlocila k tok je virusov okoli pa se suzana gre v vrtec tko da ne upam reskirat...

sicr sm oklestila proracun za ta mesec a ne gre drugac....

pa se suzano je moj prele pelu k dohtarci k ma drisko ze 4 dni - naceloma vse ok, morm edino blato dati v laboratorij...bomo vidli

ej ziva - po mojem bi vi cist uzival v prekmurju...kaj menis
ej glede plate - ja kao malo smo ga dvignili za to krozi zrak - ej moj dragi tko reku...ok...sej a ves je on nosilce naredu v sluzbi, svak je prnesu 36cm debelo plato...kaj sem se smejala...hehe pa sta nastimala...
sem rekla da ne smeta prevec dvignt k jz sem mejhna da ne bo treba met zraven se prucke...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.11.2010 21:38:11   
Anonimen
WAW Katrinči kake mere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SUPER!!!! Še malo pa boste vse 56 prerasli user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli pa "torit" (na fešto, ker je lubijev bratranec ati postal) in posledica: Tašče še ni domov, tast smrči, pes smrči, moj smrči, Žiga se pa po postelji valja in noče spat user posted image   KRIZA!!!  user posted image user posted image

Katrinči si mela A JE TO v živo user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
23.11.2010 6:51:47   
katrinka
hehe...kaj si me nasmejala...a ste meli smrcalno noc - a si se sploh kej naspala....user posted image user posted image user posted image

ja itak da smo meli a je to...hehe
k sta moj pa svak skupi itak...sej sta dobr naredila nic ne recem samo sta pa tok trapasta...pa sem mimo hodila pa jima nagajala...je bil moj cist penastuser posted image

ja lepe mere so a ne...mojo babnco lepo redim...hehe
ja sej skoz na meni visi ....

nmagk - je kej novic?

ziva - kako buhi?

ledenka, majana...kje stauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
23.11.2010 6:54:59   
katrinka
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

se danesuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
23.11.2010 7:04:33   
Anonimen
Ojla, se zopet po dolgem času malo oglašam. Kako ste kaj ljubljanske user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
23.11.2010 7:16:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ojla, se zopet po dolgem času malo oglašam. Kako ste kaj ljubljanske user posted image

o lej jo....smo dobro...le malo nas je...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
23.11.2010 10:06:55   
ledenka
hej hoj,
sam pozdravim in letim user posted image  

super mere user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
23.11.2010 11:58:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hej hoj,
sam pozdravim in letim user posted image  

super mere user posted image  

leteca ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
23.11.2010 12:53:01   
Anonimen
NO evo... Otrok spi, mami pa surfa in čaka, da ji pride kdo družbo delat user posted image Sem že celo dopoldne sama user posted image

Sem prejle izvedela veselo novico, da je una prijateljica iz primorske dobila službo!!! user posted image user posted image user posted image   Sem vesela ko radio user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
23.11.2010 12:55:00   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

NO evo... Otrok spi, mami pa surfa in čaka, da ji pride kdo družbo delat user posted image Sem že celo dopoldne sama user posted image

Sem prejle izvedela veselo novico, da je una prijateljica iz primorske dobila službo!!! user posted image user posted image user posted image   Sem vesela ko radio user posted image user posted image user posted image

jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
23.11.2010 13:35:25   
nmagk
Nč novic še kr čakam  user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
23.11.2010 15:06:14   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

katastrofauser posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
23.11.2010 17:16:48   
Anonimen

kr neki... Ko se boš odločila in nehala čakat, bodo ziher takoj poklicali user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
23.11.2010 18:58:19   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

kr neki... Ko se boš odločila in nehala čakat, bodo ziher takoj poklicali user posted image

standarduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.11.2010 20:22:20   
Anonimen
Zdele si pa pičim eno konjsko injekcijo inzulina, pol grem pa z dragim na BURGER!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Mam sline do kolen user posted image

Kaj zdej??? KDAJ SE VIDMO???

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.