|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
12.8.2009 13:11:26   
katrinka
cortkan je tale nas lublanski pobic zigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.8.2009 13:19:12   
Vixen
vim, ja, Anže uživa v vodi. V bistvu on ves čas uživa, karkoli se dogaja z njim/okoli njega; ful je dobrovoljček. user posted image
Super, da Gašper lepo napreduje. user posted image  Ne obupat, kar se dojenja tiče; tudi če sta na pol/pol je boljše kot nič. Na koncu je pa res najbolj važno, da napreduje.

ledenka, ja, se toležim s tem, da polno dojeni otroci ne morejo biti predebeli... user posted image

Živa, luštnega sinčka imaš. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.8.2009 13:20:44   
katrinka
moja frajla suzi

user posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.8.2009 14:12:43   
andmoj
Oj!!

Pozdravček še od mene, me kar skos še vleče k nosečkam user posted image  .

Pa itak nimam skoraj nič časa za računalnik, se je že skoraj tona prahu gor nabrala, predno sem ga zopet prižgala. user posted image

Naša Kristina je pridna, kakšen dan mi malo ponagaja in se hoče dojiti vsako uro user posted image  in to ponoči ali pa zjutraj tja do 12h. Danes sem imela zajtrk šele ob 12h, ker me je tko hecala. Vsake toliko časa pa tudi bruhne, pa se mi zdi, da gre vse ven, kar poje user posted image  . Imamo pa en majhen problemček - med previjanjem, spanjem,.....glavo rada drži preveč nazaj in je patronažna rekla, če ne bo bolje, ko imamo posvetovalnico, da naju bodo poslali na terapijo user posted image  , kar si pa sploh ne želim. Bomo videli, kako bo. Upam, da se uredi.

Čestitke vsem novim mamicam.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.8.2009 15:31:23   
šivilja
JEJ, JEJ BRAVO ŽIVA, PA SI GA DOČAKALA

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.8.2009 16:25:04   
anci banci
živa čestitke

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.8.2009 20:35:34   
Anonimen
Vixen,... joj, kako rad se kopa!user posted image

Živa,... mali Žiga je cortič!user posted image

Katrinka,... kako hitro raste!user posted image

prav luštne slikice! še jaz dodam enega Urbančka (takole je zjutraj zehal, ker se je dobro naspal... pred tem pa še kakšnih pet minut na fino pretegoval):

user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
12.8.2009 23:38:18   
ledenka
lahko noč, Ljubljančanke user posted image (da nas malo dvignem user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.8.2009 6:25:42   
Vixen
Pa še dobro jutro (da ne pademo na drugo stran). user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.8.2009 8:38:52   
katrinka
dobro jutrouser posted image

suzi je pa danes stara 1 mesecuser posted image

k.tja - joj k je cortkan tvoj urban - pa hvala za kompliment za mojo suziuser posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.8.2009 9:10:22   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

k.tja - joj k je cortkan tvoj urban - pa hvala za kompliment za mojo suziuser posted image

Čestitke za 1 mesec user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
13.8.2009 10:18:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Čestitke za 1 mesec user posted image user posted image

hvala hvala

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 312
13.8.2009 12:50:06   
Blueeyes
lep pozdarv... mam celo norišnico, tko da se na hitro javljam...

iskrene čestitke vsem za rojstne dneve in obletnice... ter preglede in ostale stvari...

pa seveda živa25 tebi iskrene čestitke za Žigata ... frajer pravi... hvala za sms+mms

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
13.8.2009 19:03:56   
Anonimen
katrinka je hitro minil en mesec, ne?user posted image user posted image user posted image

mi smo danes imeli tretji pregled in prvo cepljenje pri Urbanu.
sem imela zmešnjavo, ker je hkrati tudi Oskar imel sistematskega za 3 leta,... nikoli več oba hkrati sama!

Urbanček se tokrat ni toliko zredil a še vedno v mejah normale. teža pri treh mesecih je 6510 g in velikost 60 cm.

sem vprašala za kožico (kolikor sem se sploh lahko pogovarjala z zdravnico) in Oskar še nima do konca pa je rekla, da ni problema, da lahko enkrat potegnem pa bo šlo... da nimam kaj raniti, tako ali tako je 5 let tista starost, ko naj bi se mora potegniti do konca.
Urbanu kožice nič ni vlekla gor.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
14.8.2009 10:20:23   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

katrinka je hitro minil en mesec, ne?user posted image user posted image user posted image

ja ful hitr je sel - kr ne morem vrjet da je ze mesec naokoli odkar sem rodila - lih vceraj sem gledala stare slike in točno eno leto nazaj sva z mojim na veliko zurala na zaroki prijateljice, da bi mi nekdo takrat rekel da bova cez eno leto poročena, na svojem in ckljala princesko mu ne bi vrjela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.8.2009 14:03:05   
vim
Ja a ne Katrinka kaj vse se zgodi v enem letu. Midva pa sva lani takle čas uživala na poročnem potovanju in delala plane kam bomva šla letos še zadnjič v eksotiko potem pa otroci. Jaja novembra 2008 pa tisti lepi dve črtici, zdaj pa že zibam in kar ne morem vrjeti, da sem mami.

Ljubljančanke zdaj pa je čas, da se dobimo z našimi otroci, trebuščki so šli in da vidimo kaj ste/smo skrivale v trebuščkih.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
14.8.2009 15:02:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ljubljančanke zdaj pa je čas, da se dobimo z našimi otroci, trebuščki so šli in da vidimo kaj ste/smo skrivale v trebuščkih.

se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.8.2009 15:36:06   
Vixen

se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.8.2009 10:06:38   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Vixen

Jaz tudi! user posted image

se zmenimo za naslednji teden? povejte! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.8.2009 17:01:31   
katrinka
danes sprehod po pst-ju skor do koseskega bajerja - kok je pasaluser posted image

ce se boste za naslednji teden zmenile me se ne bo, drugače se vam naslednjic pridruzimuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.8.2009 19:08:08   
Anonimen
katrinka, jaz sem šla pa danes po šišenskem psp-ju. sem se polnila s pozitivno energijo sončnega popoldneva (samo midva z Urbanom... je prijalo)

tole vaše srečanje še preskočim, v septembru pa se vam zagotovo pridružim!

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
16.8.2009 14:38:30   
vim
Meni je vseeno kdaj bi vozičkale, imam čas me pa zanima katera je sploh za razen ledenke in Vixen. Kje vama najbolje paše. Meni je v bistvu vseeno kje itak moram povsod z avtom.Aja pa LJ grad je zame še malo prehuda strmina, šivi še malo zategujejo, zato se strminam izogibam.

Tivoli, po centru in okolici, kaseški bajer.....

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
16.8.2009 18:58:30   
anci banci
jaz em tudi za... meni ni nikamor problem pridet ker smo že mobilni

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 323
16.8.2009 19:18:09   
ana**
Žiiivjo žabice mamice user posted image

Mi smo bili zdej na počitnicah tko,da se nekaj časa sploh nisem javila user posted image  Smo šli k sorodnikom na Bled in tam uživali 100 na uro.
Val je bil itak ultra priden, zgleda da mu je tisti zrag ful odgovarjal in tut krčkov nismo imeli.
Zdej v Lj pa je spet grozno tečn.. Krčki ga ful mantrajo in sm tut z kapljicami obupala in pač samo čakam,da bo konc user posted image  Čeprav mi je ful hudo,ko revčka tko zvija in tak joče ampak samo nemočno opazujem.

Pridno raste in je. Pri 1mesecu je imel 5480g in  54cm user posted image user posted image user posted image

Evo našga korenjaka
user posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.8.2009 11:26:22   
ledenka
vozičkanje - no, kako se zmenimo? meni seveda najbolj ustreza Tivoli ali Stara LJ user posted image mogoče raje naslednji teden, ko upam, da ne bo več tako vroče? ta teden bo ves čas nad 30 user posted image midva greva sicer ven, ampak vem, da vsem ne ustreza.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?