|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
11.8.2009 10:50:19   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Revca, ji nism nič fovš, ker vem kako to zgleda. 

ufff ja tud jst ji nisem nič fouš ,k vem kako sekajo ti umetni
jst sem imela vsaj to srečo da je šlo hitr

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.8.2009 10:58:39   
lake
Jst pa ne, so me 8 ur matral. 

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.8.2009 11:00:08   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, sporoči ji, da dihamo z njo user posted image

anci banci, vaš sonček pa spi tako kot naš Jure, z eno rokico gor. user posted image

Mi smo pa spali danes od pol polnoči do 6, včeri pa nikakor zaspat, tako da sva ga pustila v posteljici in se je tam pogovarjal sam s sabo, pa potem zaspal. A je to 'narobe', če ga tako pustiva? Ker jokal ni...

Je imel pa včeraj okoli 6 spet krče, tako da ko so minili po ene pol ure, malo več, sva ga dala kar v lupinico in smo šli v mesto. Mu je pasalo, ker je bil malo pokrčen pa je spal do ene pol 8 zvečer, ampak hvala bogu ni bil siten.

Nikakor pa ne more zaspat pred 22, ampak sva se že navadla. user posted image

če bi naš takole bil sam v postelji in bil buden, bi se drl kot bi ga iz kože dajal....
vaš pa če se je pogovarjal sam s sabo in bil priden, se je verjetno samo umirjal preden je zaspal
Svit dolgo ni hotel zaspati pred polnočjo, sedaj imamo pa ritem da ga malo pokopamo okrog 8 in ob 9 že sladko spimo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.8.2009 11:02:09   
anci banci

Jst pa ne, so me 8 ur matral. 

če bi mene tkole matral bi pomoje še koga obesla..
jaz sem imela umetne samo urco in pol, pol je bilo pa že konc.. upam da si ti vsaj dal kaj za v žilo, da si zdržala

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 11:08:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 255
11.8.2009 11:08:58   
lake
So me zafiksal, da sm se smejala zraven, čeprov bolel me je še vedno. Moja prva beseda po porodu je bla, da sm mojmu rekla da ma edinko. Še vedno to trdim. Mogoče bom čez par let pozabla.

Neposredna povezava do sporočila: 256
11.8.2009 11:34:05   
vim
Uf jaz si sploh ne predstavljam imeti umetne popadke. jaz sem se odprla 6cm ne da bi vedela kdaj, sem se še po hodniku sprahajala, ko mi je zdravnica predrla polodovno vodo so bili znosi popadki 1h odprla dober cm, ko mi je babca predrla mahur pa na polno pol ure potem pa sem rekla ali pritiskat al pa mi bo črev ven pogledalo. No in po 1,5h je bil Gašper zunaj. Sicer pa sem bila polno zadeta in ni jih čez mamila ma te obrne. Kok mora biti še z EA luštno rodit.

Majana a vi se po Tivoliju že ob 7h zjutraj sprehajate.

k.tja kakšna posvetovalnico to hodiš?

anci banci a ti imaš Svita l v bodiju. Potem jaz čisto pretiravam naš ima še žabce pa še copatke. Ojej spet preveč oblačim. No danes ga je oblekel pa mož in sta se oblekla v pidžamo in odšla taka v bife na kavo.

In še hvala za vse nasvete o dojenju. Volja je prisotna bom vztrajala, čeprav bi pa tudi spala rada. Sem danes samo dojila zbujali na slabi dve uri.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.8.2009 11:37:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

user posted image

cukercek maliuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pri živi nič novega, se slabo odpira, jo zdaj šopajo z umetnimi

o joj - ja upam da bo kmaluuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mi smo pa spali danes od pol polnoči do 6, včeri pa nikakor zaspat, tako da sva ga pustila v posteljici in se je tam pogovarjal sam s sabo, pa potem zaspal. A je to 'narobe', če ga tako pustiva? Ker jokal ni...

moja kar dostkrat se sama s sabo pogovarja - ce vem da je sita, previta na varnem - jo pustim - se ze utrudi in zaspi user posted image

vim
- moja ima bodi z dolgimi rokavi pa zabice, nic drugega, ce je blo zlo vroče pa kratke bodi pa brez zabic pa copatke gor...to je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 258
11.8.2009 11:48:34   
ledenka
anci, Svit je res sladek user posted image user posted image user posted image

majana, to je prvi korak k temu, da se navadi sam zaspat user posted image naš je včasih čisto zadovoljen, če je sit, mu navijem njegove plešoče klovne in potem se z njimi pogovarja user posted image včasih potem sam zaspi, včasih pa se začne razburjat, potem moram spet prit z dojko naokoli user posted image

oblačenje - preverjajte, če jim je vroče! moj mali je vročekrven in ga že od 2 tednov oblačim tako kot sebe, sicer se mi skuha. ima pa res dosti maščobe user posted image kaki bolj suhi otročki so pa bolj zmrzljivi

< Sporočilo je popravil ledenka -- 11.8.2009 11:50:39 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.8.2009 11:54:55   
majana79
vim, ne ne, ob 7 zvečer user posted image

hvala punce, se mi je zdelo da ni nič narobe, če tako sam 'meditira' user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.8.2009 11:57:56   
Tanja_
vim vidiš to je že ful napredek, da sta se samo dojila. Pa vzem si kak dan, da z njim ležiš v postelji in ga bolj pogosto priklopiš. Mislim, da se temu reče gnezdenje-ti ne boš tako utrujena, če boš ležala in tudi bolj bo mali spodbujal tvorbo mleka. Jst sm si kr vzela en dan tako in je lepo zlaufalo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.8.2009 12:12:58   
sinskaT
A nismo bile za danes zmenjene za srečanje user posted image  user posted image Sem pozabila. No upam, da ste se imele luštno. A pol spet čez 2 tedna?

Vim - ful fajn, da se tako trudiš okrog dojenja ni vrag, da vama ne zalaufa, ko si tko fejst mamica. In vztrajna - držim pesti.

Majana - meni se zdi super, če otroček želi sam zaspat, saj to je dobrodošlo hehe ampak silila pa ne bi. Pri ta prvi ni blo šans, še dandanes gre en z njo gor se ulešt, da madam zadrnjoha. Sam je tudi luštno, ker so to spešl momenti, ko se cartamo in pogovarjamo.Pa ni nujno, da je mami, lahk je tud ati user posted image   (večinoma je zdaj on, ko sem jaz z Nikijem).

Živa, upam da je že mimo in si že mamika.
Glede umetnih popadkov: Pri meni je bila kar razlika 1. sem rodila s pomočjo tabletke..in so bili popadki auč, zdaj drugič se je spontano začel, se mi je zdel pa ful bolj na izi.

Anci - luškan pobič

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.8.2009 13:01:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vim

k.tja kakšna posvetovalnico to hodiš?

v ZD Šiška,...
posvetovalnica se reče tem pregledom, ko ti otročka stehtajo, zmerijo in vidijo, če dobro napreduje... pa cepijo (Urban bo dobil prvo pikico v četrtek!)

a je Živa že rodila?????

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
11.8.2009 13:05:51   
Anonimen

Revca, ji nism nič fovš, ker vem kako to zgleda. 

lake, si bila tudi ti na umetnih?
jaz sem bila pri Oskarju,... je trajalo ves dan (12 ur; tri izmene sem zamenjala)

Živauser posted image da mine čimprej!

anci banci - srček tale tvoj malček!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
11.8.2009 13:09:12   
vim
k.tja a potem je pediater pri 4 tednih čisto prepozno. Jaz bi tdui šla v kakšno tako posvetovalnico, namreč da zvem kaj o dojenju (kar mogoče pa le še ne vem), kateri čajček dati, koliko tehtam (čeprtav ga tehtam sama doma) in imam še 100 in 1 vprašanje. Sicer veliko tu vem od vas, ampak vseeno posvetovalnica se dobro sliši. A jjih imajo vsi ZD domovi.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.8.2009 13:10:32   
Anonimen

So me zafiksal, da sm se smejala zraven, čeprov bolel me je še vedno. Moja prva beseda po porodu je bla, da sm mojmu rekla da ma edinko. Še vedno to trdim. Mogoče bom čez par let pozabla.

v drugo gre lažje in hitreje! in bolj si pripravljena na bolečine!
pri Urbanu se mi je zdelo, da je sam poletel ven (kljub temu, da so mojim popadkom dodali še nekaj umetnih, ker so bili bolj švohceni,... pa maska mi je bila zakon! tega pri Oskarju nisem imela)

grem počivat, ker oba moja fanta spita (dnevna redkost, ki jo moram izkoristiti!)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
11.8.2009 13:11:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vim

k.tja a potem je pediater pri 4 tednih čisto prepozno. Jaz bi tdui šla v kakšno tako posvetovalnico, namreč da zvem kaj o dojenju (kar mogoče pa le še ne vem), kateri čajček dati, koliko tehtam (čeprtav ga tehtam sama doma) in imam še 100 in 1 vprašanje. Sicer veliko tu vem od vas, ampak vseeno posvetovalnica se dobro sliši. A jjih imajo vsi ZD domovi.

saj to je pri pediatru,... ti kar vprašaj sestre in pediatra kar koli te skrbi! kar zapiši si na listek, da ne pozabiš!!!

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
11.8.2009 13:12:21   
Anonimen
posvetovalnica se reče, ker tja ne smejo bolni otrociuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
11.8.2009 13:14:06   
Anonimen
vsaj v ZD Šiška je to ločen prostor... stran od ambulante.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
11.8.2009 14:13:34   
katrinka
vim - super za dojenje - kar tako naprejuser posted image

jaz sem lih spod tusa - oh kok je to pasaluser posted image

a je ziva ze rodilauser posted image

drugače pa imam dan obiskov - dop se je oglasila sosolka iz os, mamica treh, je blo tok lustn klepetatuser posted image pop pa pride brat in svakinja svojo necakinjo prvic pogledatuser posted image pa se termin pri zobarju sem dobila - so me hotl dat spet na cakalno listo k se nisem javila...heheuser posted image

majana - suzi je prele ziher uro in pol se pogovarjala sama s sabo v posteljici, je bla huda k ni hotla spat, mal je izsiljevala da bi jo po rokah nesla pa ji ni ratal, pol je mal cebljala in zdaj spi...ce ceblja mi ni treba bit skoz okol posteljice da preverim ce je ok, k jo slisim - volk sit, koza celauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 11.8.2009 14:15:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.8.2009 15:15:44   
majana79
Eh, in ti izrazi... To so pač pregledi pri pediatru, jaz rečem da gremo k zdravniku pa je user posted image Sej pregleda ga, če je pa samo tehtanje pa rečem da smo imeli samo tehtanje.

vim, a si ga že naročila za prvi pregled oz. že imaš izbranega pediatra? Ker prvič se gre pri enem mesecu in takrat lepo vprašaš vse kar te zanima, lahko rečeš za tametil, ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.8.2009 15:17:22   
majana79
O pridna Suzi, jaz pa spet z Juretom danes psihiram, ker se hoče samo nosit in me hrbet boli za pop****. Prou slabe volje sem... user posted image No zdej je zaspau, bom štopala za kolk časa.. 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.8.2009 16:13:45   
Anonimen
vidim da tud tuki ni nič novega o Živčkuuser posted image upam da je niso res pustil se tok matrat in da so naredili potem že CR k drgač se pa že res predolg matra

glede kožice pri lulčku povlečete tok kolikor gre nikoli pa ne smete na silo,ker če pa tega ne delaš se mu kožica zaraste in ne more lulat kar zakomplicira zadevo ker je treba potem to rešit z manjšo operacijo ampak do 3 leta je treba to delat in če takrat gre čist mal kožica dol potem te napotijo naprej kjer vidijo kako pa kaj naprejuser posted image upam da sem kej pomagala,se vid da smo skoz na nefrološki auser posted image morm še konc meseca poklicat da ne bomo več hodil k nč ne ugotovijo in tm se sam učijo na otročkih mislim čisti absurduser posted image

nč zdej grem pa ploščo zdrgnit k mi je prej mlek šel čez matruser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
11.8.2009 16:52:37   
Anonimen
oooo, katrinka, nova slikica v avatarju! luštna tvoja Suzi!

majana, kaj pa je tametil?
ja, izrazi,... potem pa še jaz pišem in pišem, kot da bi naredila iz tega kakšen članekuser posted image

pri nas je Oskar odspal tri ure in pol! Urban je bil tudi več ali manj z vekami čez oči,...user posted image user posted image
(me je kar utrudilo tole Urbanovo spanje,... ker se je vsake toliko zbudil za joško in enkrat sva se malo poigrala vmes,...)

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
11.8.2009 17:07:20   
majana79
tametil so tablete za vzpodbuditev dojenja user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?