|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
22.8.2009 14:28:58   
eva Ana
jasmina, tebi pa dogaja user posted image user posted image

jaz mam pa občutek, da mi bo trebuh razneslo danes......možno, da bom poknila user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.8.2009 14:36:02   
tažana
vroče je vroče. jasmina da nisi sončarice fasala! user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.8.2009 14:36:23   
jasmina in tadej

Ma vsi so mi govorili da je zadn mesec najtežji!!! Vsem sem se smejalauser posted image user posted image !

Zaj pa vidim kaj je to nosečnost proti koncu!!!!

Sem kot

user posted image

cele dneve in noči na

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa še

user posted image

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 22.8.2009 14:39:09 >

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.8.2009 14:45:20   
jasmina in tadej
Joj pa še to sem pozabla povedat kaj je blo danes ob 2h zjutraj!user posted image

Jst končno pred 15minutami zaspim! user posted image

In se moj user posted image naenkrat zdvigne iz postle in me zbudi pa reče:

user posted image Glej voda ti je odtekla,mokro je, Jasmina mokra postla je!

Se vstane iz postle in začne oblačit!!!!

Pride iz wc-ja in spet Jasmina vstani grema voda ti je odtekla!!! Mokra postla!!!
On oblečen v 5 minutah jst pa v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na postli! SUHI!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.8.2009 15:50:49   
Erdbeere
Dan user posted image

evo ampak kje so današnje ohladitve...je tako lepo kazalo, zdej pa taka sopara...za pop. user posted image

Jest sem pa danes imela dopoldan mal letanja, pa zaključek oratorija je bil in smo prej pojedli, zdej pa Žiga spi, jaz moram pa hitro mal pospravit, da gremo zvečer lahko na Čuke.

Tanik...materinsko ti vrnejo, ko greš domov, prej jo imajo pa pri porodu pa sestre pa kaj vem kdo še.

Jasmina, me veselik, da si še 2v1.

Danes sem se pa spet nasmejala, stojim tam pri cerkvi pa pride ena znanka pa pravi, joj sej bo kmal boljš k se bo jesen začela in ti ne bo tok vroče. Sej pol k boš pa rodila bo pa itak že lepo jesen in bomo mogli v dolgih rokavih bit  bo pa lažje tud zate. Pa se ji nasmejim, pa pravim, ja če bo to čez 14 dni pol pa tud fajn. Pa me čukast pogleda...kdaj??? Vsak misli, da kok mam še do konca user posted image user posted image user posted image Počasi odštevam..

Danes sem pa dobila tud prevleke za zibko, je tok lepa. MI je mami novo naredila in je prav lepa. Sem ful vesela, zdej mi pa še lupinico preoblači, bo pa tud zgledala, kot da je nova user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom potem ko jo sestaviva zibko z možem jo slikala, da boste še ve videle kako bo lepa.

Evo šibam pospravit, da ko se moj mucek zbudi, da bom imela vse tipi top.

Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.8.2009 16:09:56   
škorpijončica
Hej

Tudi meni se je včeraj zgodilo, da me je en fantov prijatelj vprašal, če imam 2 meseca do konca, ali sam še enga? Pa mu povem da prej en ali dva tedna, pa je bil čist šokiran, kar ni mogel verjet, je rekel, da si nosečnico tik pred porodom predstavlja v posteljii, z zatečenimi nogami in nasedlo k nilski konj, jst pa cel večer z njimi na koncertu, pijači, hodila okoli.. Sm se prav fajn počutila..

Danes pa pakiram, ker greva ju3 končno na morje v Ankaran. TAKO DA SE ZA NEKAJ DNI POSLAVLJAM OD VAS, zapisano z veliki črkami, da vas ne bo skrbelo in da se ne boste spraševale zakaj nič ne pišem. V sredo imam pregled, tako da bom prišla za en dan domov in vam takrat spet napišem kako sem. Če bi se slučajno medtem na morju kaj zgodilo takega, da bi morale vedeti, bom napisala sms kepici.

Imejte se lepo, se slišimo kmalu.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.8.2009 16:13:36   
Erdbeere
o škorpijončica, uživaj na morju....a grem lahko z vama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.8.2009 16:18:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek: madonca, sem brala včerajšnje poste kot napeto kriminalko...nisem vedla kaj bo na koncu..sem se bala da si odšla brez mene user posted image . Ja, dans ni neke vročine, tko da jst sem za akcijo...aja, ti praviš da ne bi levčka..hm..ja nič, pol pa v tem tednu enkrat, kaj praviš?

Te bom kar počakala, danes je vse mirno user posted image . 25.8. mi je še vedno lep datum, ampak nekam blizu je že user posted image user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.8.2009 16:20:49   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

jaz mam pa občutek, da mi bo trebuh razneslo danes......možno, da bom poknila user posted image

Enako......ful sem napeta, pa mali nonstop brca....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.8.2009 16:22:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tulpek...sorči...zamešala sem te s kakšno drugo...user posted image ...Vem, da sem eni rekla, da je avgustovka in mi je odgovorila, da ona že ima izkušnje s porodi, da je prvič čez rok in da bo tudi zdaj....Pa sem pomešala malo in mislila, da si ti to...brez zamere...user posted image

Ni problema, toliko nas je, da je res težko vse sledit in si zapomnit. Ampak res ne vem, katera bi to bila... Altaja in Veselka ne.. aha, samo Lorian že ima user posted image .

Jasmina, super da vemo, kako je s tabo.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
22.8.2009 16:23:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Ma vsi so mi govorili da je zadn mesec najtežji!!! Vsem sem se smejalauser posted image user posted image !

Meni je zadnji mesec luksuz v primerjavi s prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sem bila na skoraj 6 urnem šopingu user posted image user posted image user posted image in preživela v enem kosu.

Neposredna povezava do sporočila: 2461
22.8.2009 17:15:18   
Tanik
jasmina tebi pa dogaja user posted image , no saj vsem. vam jaz povem, da nam vročina v glavo udarja user posted image
verjetno so nenoseči veseli da je vroče, me noseče pa komi živimo, torej hočem ohlaaaaaaaaaaaaaaaditveeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
22.8.2009 17:58:57   
barni80
Živjo,
pri meni vse po starem. No ja, je prišel moj user posted image  dons domov in mi je kupil....... prenosno klimo!!!! Sploh mi ni nč povedal, obvestil o tem.....user posted image   Se še nisem odločila al naj bom  user posted image  ali  user posted image  ....Tako da upam, da bom danes spala ko dojenček!!

Glede CTGja tudi jaz nevem točno- v torek imam pregled, pa bom 36t pa 5dni noseča, samo nihče mi na prejšnjem pregledu ni omenil, da bom imela ctg, če pa bo, bo prvi.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
22.8.2009 18:24:57   
baby blue
Po dobri urici spanja sem vas prišla mal pogledat... Smo bili s sosedovima dvema ki stanujeta pod nama v hiši in smo dobri prjatli na kosilu v kitajski restavraciji ker je on zgubil v nogometu user posted image user posted image ... Je pa prav fino fino hladno... Pri nas je oblačno in je super duper... Se normalno diha pa nič mi dol ne teče... user posted image

jasmina lepo da si še vedno 2v1 user posted image

škorpijončica uživajta na morju

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
22.8.2009 18:29:20   
Lubenička
Pozdravljene,

mi smo tudi še vedno 2 v 1 user posted image
malo me špika, izcedek je bolj gost...a ni nič novega. user posted image

CTG...mislim, da vsak G dela po svoje. Jaz sem imela CTG v 35. tednu, vaginalni pregled mi je nazadnje naredila v 12. tednu, UZ pa imam vedno.

Materinska...zakaj ti jo uzamejo?user posted image

Kepica... user posted image user posted image user posted image
vila Malina...vse najboljše user posted image

Tulpek...želim ti, da boš čimprej v rokah držala svojega user posted image

Bety...čimprej se pozdravi user posted image

Škorpijončica...uživej na morju! user posted image

Zdaj pa grem malo ležečke. Včeraj sem cel dan okol hodila, zvečer sem se dobila s kolegicami in prišla ob 3h domov. Danes pa tudi...mojega user posted image peljala v službo, šla na kosilo s kolegico in se je kosilo zavleklo za 5 ur. user posted image

Pridne bodte...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.8.2009 18:39:54   
polari
Škorpijončica, lepo se mejta na morju!!!

Jaz sem pa vse prekuhala in imam čisto vse pripravljeno...user posted image user posted image user posted image za mene, za malega....

Zdaj grem pa spečt nutella torto, ker imata moja starša jutri obletnico poroke in malo praznujemo.....

Moj user posted image je šel na rojstni dan, tako da bom cel večer  oz. noč sama...sem si že naredila plan in bom lepo pred tv gledla filme....

Danes je mali user posted image naredil v treuščku dve bulici - ena je bla pri popku, druga pri desnem boku...ne vem, v kaki pozi je lahko, da se to naredi user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte v preostanku vikenda!!!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.8.2009 19:02:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barni80

Živjo,
pri meni vse po starem. No ja, je prišel moj user posted image  dons domov in mi je kupil....... prenosno klimo!!!! Sploh mi ni nč povedal, obvestil o tem.....user posted image   Se še nisem odločila al naj bom  user posted image  ali  user posted image  ....Tako da upam, da bom danes spala ko dojenček!!

Ah ti moški user posted image . Moj je tole prebral in mu ni jasno, zakaj bi lahko bila jeznauser posted image . Pa sem mu rekla, da naj raje ne naredi česa podobnega in se pred podobnimi nakupi posvetuje z mano user posted image . Sicer pa klima je super stvar, js jo pridno izkoriščam v teh dneh.

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
22.8.2009 19:33:32   
Erdbeere
materinsko vzamejo zato ker so notri vsi podatki o poteku nosecnosti, o komplikacijah, zdravilih ce jih jemlete in zato da vpisejo notri potek poroda in potem vpisejo mere otrocka ter ce so kaksne posebnosti. Ko gres domov pa vse to dobis in neses na pregled po 6ih tednih s seboj k G

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
22.8.2009 21:42:07   
Nepoznana
Punce, na "konkurenčnem" forumu sem prebrala, da je Tamiki odtekla voda...2 cm odprta in čakajo na popadke...

Torej, očitno bo kmalu še en septemberček user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
22.8.2009 21:46:19   
eva Ana
Tako na Štajerskem je konec z nevihto. Spet je bila groza....user posted image , strehe odkrite, hiše z vodo zalite....HB pri nas ni bilo tako hudo.....se pa je OHLADILOOOO!!!!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
22.8.2009 21:48:41   
baby blue
uuuuuuuuuuuuuuu go Tamika user posted image user posted image Držim pesti za čim lažji in hiter porod... user posted image user posted image

Mi smo pa ravno Ice Age 3 pogledali... Luštkan filmček... Dugače je pa kar prijetno hladno ja... K sreči hujšega neurja ni bilo samo deževalo je...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.8.2009 23:11:09   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Punce, na "konkurenčnem" forumu sem prebrala, da je Tamiki odtekla voda...2 cm odprta in čakajo na popadke...

Torej, očitno bo kmalu še en septemberček user posted image

GO Tamika user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.8.2009 7:57:06   
Bety11
Dobro jutro....

Verjetno vse spite, ker se je ohlailo....user posted image

Za Tamiko držim pesti.....

Maternica in Damjan me tako tiščita gor, da ne morem več jesti normalno...Lačna sem, v usta spravim pa samo polovico obrokov....Ni prostora za kaj več.....Tehtnica pa že drug mesec kaže iste kg...

Pa obseg trebuha (če sem prav izmerila) je že 138....Noro....user posted image ....Sem v 35.tednu.....Še cel mesec in en teden do konca.....

Lep dan vama želim....

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.8.2009 8:06:38   
veselka
jutro,

Bety morda ti pa Damjan že zdej sporoča, da ima rad ekstra udobje user posted image

pri nas pa piha burja in je fino fino fino hladneje user posted image

učer sem pa pojedla hrane za 2 dni user posted image ... da izkoristim še zadnje dni user posted image

Tamika user posted image user posted image user posted image držimo pesti user posted image user posted image

user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.8.2009 8:40:32   
eva Ana
Jutro!

Tamika......user posted image , je že kaj novega?

Pri meni vse po starem. Trebuh kot da sem košarkaško žogo požrla user posted image . Nič še ne kaže! Pa že komaj čakam. Joj, sem tečna sama sebi, kaj šele ostalim! user posted image . Pa vedno ko se zunaj hiše pokažem, sosedovi: ja kaj ti si še doma? Na živce mi gredo ta vprašanja!!!!!

Punce kaj kuhat danes? Nekaj na hitro bi jaz! user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ANA JULIJA
lana10

KAKO VAM JE VŠEČ IME ANA JULIJA

ZELO (11%)

SREDNJE (35%)

NI MI VŠEČ (38%)

GROZNO SE SLIŠI (16%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!