Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 14:28:58
|
|
|
|
eva Ana
|
jasmina, tebi pa dogaja jaz mam pa občutek, da mi bo trebuh razneslo danes......možno, da bom poknila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 14:36:02
|
|
|
|
tažana
|
vroče je vroče. jasmina da nisi sončarice fasala!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 14:36:23
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Ma vsi so mi govorili da je zadn mesec najtežji!!! Vsem sem se smejala ! Zaj pa vidim kaj je to nosečnost proti koncu!!!! Sem kot cele dneve in noči na Pa še
< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 22.8.2009 14:39:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 14:45:20
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Joj pa še to sem pozabla povedat kaj je blo danes ob 2h zjutraj! Jst končno pred 15minutami zaspim! In se moj naenkrat zdvigne iz postle in me zbudi pa reče: Glej voda ti je odtekla,mokro je, Jasmina mokra postla je! Se vstane iz postle in začne oblačit!!!! Pride iz wc-ja in spet Jasmina vstani grema voda ti je odtekla!!! Mokra postla!!! On oblečen v 5 minutah jst pa v na postli! SUHI!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 15:50:49
|
|
|
|
Erdbeere
|
Dan evo ampak kje so današnje ohladitve...je tako lepo kazalo, zdej pa taka sopara...za pop. Jest sem pa danes imela dopoldan mal letanja, pa zaključek oratorija je bil in smo prej pojedli, zdej pa Žiga spi, jaz moram pa hitro mal pospravit, da gremo zvečer lahko na Čuke. Tanik...materinsko ti vrnejo, ko greš domov, prej jo imajo pa pri porodu pa sestre pa kaj vem kdo še. Jasmina, me veselik, da si še 2v1. Danes sem se pa spet nasmejala, stojim tam pri cerkvi pa pride ena znanka pa pravi, joj sej bo kmal boljš k se bo jesen začela in ti ne bo tok vroče. Sej pol k boš pa rodila bo pa itak že lepo jesen in bomo mogli v dolgih rokavih bit bo pa lažje tud zate. Pa se ji nasmejim, pa pravim, ja če bo to čez 14 dni pol pa tud fajn. Pa me čukast pogleda...kdaj??? Vsak misli, da kok mam še do konca Počasi odštevam.. Danes sem pa dobila tud prevleke za zibko, je tok lepa. MI je mami novo naredila in je prav lepa. Sem ful vesela, zdej mi pa še lupinico preoblači, bo pa tud zgledala, kot da je nova Bom potem ko jo sestaviva zibko z možem jo slikala, da boste še ve videle kako bo lepa. Evo šibam pospravit, da ko se moj mucek zbudi, da bom imela vse tipi top.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 16:09:56
|
|
|
|
škorpijončica
|
Hej Tudi meni se je včeraj zgodilo, da me je en fantov prijatelj vprašal, če imam 2 meseca do konca, ali sam še enga? Pa mu povem da prej en ali dva tedna, pa je bil čist šokiran, kar ni mogel verjet, je rekel, da si nosečnico tik pred porodom predstavlja v posteljii, z zatečenimi nogami in nasedlo k nilski konj, jst pa cel večer z njimi na koncertu, pijači, hodila okoli.. Sm se prav fajn počutila.. Danes pa pakiram, ker greva ju3 končno na morje v Ankaran. TAKO DA SE ZA NEKAJ DNI POSLAVLJAM OD VAS, zapisano z veliki črkami, da vas ne bo skrbelo in da se ne boste spraševale zakaj nič ne pišem. V sredo imam pregled, tako da bom prišla za en dan domov in vam takrat spet napišem kako sem. Če bi se slučajno medtem na morju kaj zgodilo takega, da bi morale vedeti, bom napisala sms kepici. Imejte se lepo, se slišimo kmalu.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 16:13:36
|
|
|
|
Erdbeere
|
o škorpijončica, uživaj na morju....a grem lahko z vama
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 16:18:30
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Tulpek: madonca, sem brala včerajšnje poste kot napeto kriminalko...nisem vedla kaj bo na koncu..sem se bala da si odšla brez mene . Ja, dans ni neke vročine, tko da jst sem za akcijo...aja, ti praviš da ne bi levčka..hm..ja nič, pol pa v tem tednu enkrat, kaj praviš? Te bom kar počakala, danes je vse mirno . 25.8. mi je še vedno lep datum, ampak nekam blizu je že .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 16:20:49
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana jaz mam pa občutek, da mi bo trebuh razneslo danes......možno, da bom poknila Enako......ful sem napeta, pa mali nonstop brca....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 16:22:05
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Tulpek...sorči...zamešala sem te s kakšno drugo... ...Vem, da sem eni rekla, da je avgustovka in mi je odgovorila, da ona že ima izkušnje s porodi, da je prvič čez rok in da bo tudi zdaj....Pa sem pomešala malo in mislila, da si ti to...brez zamere... Ni problema, toliko nas je, da je res težko vse sledit in si zapomnit. Ampak res ne vem, katera bi to bila... Altaja in Veselka ne.. aha, samo Lorian že ima . Jasmina, super da vemo, kako je s tabo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 16:23:18
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Ma vsi so mi govorili da je zadn mesec najtežji!!! Vsem sem se smejala ! Meni je zadnji mesec luksuz v primerjavi s prej . Danes sem bila na skoraj 6 urnem šopingu in preživela v enem kosu.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 17:15:18
|
|
|
|
Tanik
|
jasmina tebi pa dogaja , no saj vsem. vam jaz povem, da nam vročina v glavo udarja verjetno so nenoseči veseli da je vroče, me noseče pa komi živimo, torej hočem ohlaaaaaaaaaaaaaaaditveeeeeeeeeeeeeeeee
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 17:58:57
|
|
|
|
barni80
|
Živjo, pri meni vse po starem. No ja, je prišel moj dons domov in mi je kupil....... prenosno klimo!!!! Sploh mi ni nč povedal, obvestil o tem..... Se še nisem odločila al naj bom ali ....Tako da upam, da bom danes spala ko dojenček!! Glede CTGja tudi jaz nevem točno- v torek imam pregled, pa bom 36t pa 5dni noseča, samo nihče mi na prejšnjem pregledu ni omenil, da bom imela ctg, če pa bo, bo prvi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 18:24:57
|
|
|
|
baby blue
|
Po dobri urici spanja sem vas prišla mal pogledat... Smo bili s sosedovima dvema ki stanujeta pod nama v hiši in smo dobri prjatli na kosilu v kitajski restavraciji ker je on zgubil v nogometu ... Je pa prav fino fino hladno... Pri nas je oblačno in je super duper... Se normalno diha pa nič mi dol ne teče... jasmina lepo da si še vedno 2v1 škorpijončica uživajta na morju
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 18:29:20
|
|
|
|
Lubenička
|
Pozdravljene, mi smo tudi še vedno 2 v 1 malo me špika, izcedek je bolj gost...a ni nič novega. CTG...mislim, da vsak G dela po svoje. Jaz sem imela CTG v 35. tednu, vaginalni pregled mi je nazadnje naredila v 12. tednu, UZ pa imam vedno. Materinska...zakaj ti jo uzamejo? Kepica... vila Malina...vse najboljše Tulpek...želim ti, da boš čimprej v rokah držala svojega Bety...čimprej se pozdravi Škorpijončica...uživej na morju! Zdaj pa grem malo ležečke. Včeraj sem cel dan okol hodila, zvečer sem se dobila s kolegicami in prišla ob 3h domov. Danes pa tudi...mojega peljala v službo, šla na kosilo s kolegico in se je kosilo zavleklo za 5 ur. Pridne bodte...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 18:39:54
|
|
|
|
polari
|
Škorpijončica, lepo se mejta na morju!!! Jaz sem pa vse prekuhala in imam čisto vse pripravljeno... za mene, za malega.... Zdaj grem pa spečt nutella torto, ker imata moja starša jutri obletnico poroke in malo praznujemo..... Moj je šel na rojstni dan, tako da bom cel večer oz. noč sama...sem si že naredila plan in bom lepo pred tv gledla filme.... Danes je mali naredil v treuščku dve bulici - ena je bla pri popku, druga pri desnem boku...ne vem, v kaki pozi je lahko, da se to naredi Lepo se mejte v preostanku vikenda!!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 19:02:55
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni80 Živjo, pri meni vse po starem. No ja, je prišel moj dons domov in mi je kupil....... prenosno klimo!!!! Sploh mi ni nč povedal, obvestil o tem..... Se še nisem odločila al naj bom ali ....Tako da upam, da bom danes spala ko dojenček!! Ah ti moški . Moj je tole prebral in mu ni jasno, zakaj bi lahko bila jezna . Pa sem mu rekla, da naj raje ne naredi česa podobnega in se pred podobnimi nakupi posvetuje z mano . Sicer pa klima je super stvar, js jo pridno izkoriščam v teh dneh.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 19:33:32
|
|
|
|
Erdbeere
|
materinsko vzamejo zato ker so notri vsi podatki o poteku nosecnosti, o komplikacijah, zdravilih ce jih jemlete in zato da vpisejo notri potek poroda in potem vpisejo mere otrocka ter ce so kaksne posebnosti. Ko gres domov pa vse to dobis in neses na pregled po 6ih tednih s seboj k G
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 21:42:07
|
|
|
|
Nepoznana
|
Punce, na "konkurenčnem" forumu sem prebrala, da je Tamiki odtekla voda...2 cm odprta in čakajo na popadke... Torej, očitno bo kmalu še en septemberček
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 21:46:19
|
|
|
|
eva Ana
|
Tako na Štajerskem je konec z nevihto. Spet je bila groza.... , strehe odkrite, hiše z vodo zalite....HB pri nas ni bilo tako hudo.....se pa je OHLADILOOOO!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 21:48:41
|
|
|
|
baby blue
|
uuuuuuuuuuuuuuu go Tamika Držim pesti za čim lažji in hiter porod... Mi smo pa ravno Ice Age 3 pogledali... Luštkan filmček... Dugače je pa kar prijetno hladno ja... K sreči hujšega neurja ni bilo samo deževalo je...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 22.8.2009 23:11:09
|
|
|
|
Lubenička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana Punce, na "konkurenčnem" forumu sem prebrala, da je Tamiki odtekla voda...2 cm odprta in čakajo na popadke... Torej, očitno bo kmalu še en septemberček GO Tamika
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 23.8.2009 7:57:06
|
|
|
|
Bety11
|
Dobro jutro.... Verjetno vse spite, ker se je ohlailo.... Za Tamiko držim pesti..... Maternica in Damjan me tako tiščita gor, da ne morem več jesti normalno...Lačna sem, v usta spravim pa samo polovico obrokov....Ni prostora za kaj več.....Tehtnica pa že drug mesec kaže iste kg... Pa obseg trebuha (če sem prav izmerila) je že 138....Noro.... ....Sem v 35.tednu.....Še cel mesec in en teden do konca..... Lep dan vama želim....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 23.8.2009 8:06:38
|
|
|
|
veselka
|
jutro, Bety morda ti pa Damjan že zdej sporoča, da ima rad ekstra udobje pri nas pa piha burja in je fino fino fino hladneje učer sem pa pojedla hrane za 2 dni ... da izkoristim še zadnje dni Tamika držimo pesti
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 23.8.2009 8:40:32
|
|
|
|
eva Ana
|
Jutro! Tamika...... , je že kaj novega? Pri meni vse po starem. Trebuh kot da sem košarkaško žogo požrla . Nič še ne kaže! Pa že komaj čakam. Joj, sem tečna sama sebi, kaj šele ostalim! . Pa vedno ko se zunaj hiše pokažem, sosedovi: ja kaj ti si še doma? Na živce mi gredo ta vprašanja!!!!! Punce kaj kuhat danes? Nekaj na hitro bi jaz!
|
|
|
ANA JULIJAlana10KAKO VAM JE VŠEČ IME ANA JULIJAZELO (
11%)
SREDNJE (
35%)
NI MI VŠEČ (
38%)
GROZNO SE SLIŠI (
16%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!