|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
21.8.2009 20:36:25   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere
..sej za rodit praktično ničesar ne rabiš user posted image

Ja, jaz ne bom imela takrat ko bom šla v P. ničesar zraven, razen por.lista in ostalih dokumentov. Mi bo pa moj prineso, če bom kaj druga rabla, od vložkov, sp.hlač,mazil,dude....sem mu že seznam napisala....user posted image user posted image user posted image morm ga še podučit, kaj so nastavki za bradavice pa blazinice za dojenje itd. user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.8.2009 20:48:31   
Erdbeere
polari, sej poročni list tud ne rabiš takoj (no jaz ga imam kar v materinski in ga bom potem ko pridem v P vzela ven in dala v denarnico), šele naslednji dan al pa še enga kasnej ko pride matičarka popisat otroka ga potrebuješ...edino kar je fino imet za rodit so nogavice, pa vazelin, ostalo pa res ne.

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 21.8.2009 20:49:11 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
21.8.2009 20:50:14   
tulpek
Evo mene... je bil očitno lažni alarm. Najprej me je kakšno uro malo bolelo nekje okrog želodca, me začelo fejst na wc tiščat, pa ni šlo nič ven... potem so se pa začele neke bolečine podobne krčem v križu, pod želodcem, ob straneh mojega velikega bušija in pod lopaticami v prsnem košu. Mojemu se je zdelo blazno zabavno, da se končno nekaj dogaja in je štopal, najprej je bilo na 11 min, potem na 5, pa 4 in potem spet 10, pa 15, pa 20... no, nekaj takega, si nisem zapomila točno. Trebuh mi je ful otrdeval vmes in mi še, pa ena mišica nekje pri hrbtenici je bila vmes večkrat v krču - je občutil moj, ker me je mogel masirat. Pa še na bruhanje mi je šlo in počutila sem se zelo slabotno, kot da bom vsak čas skupaj padla - to ostaja in js to čutim na ustnicah, tak čuden občutek je user posted image . Je pa mali user posted image vmes zelo brcal user posted image .

Med vsem tem sem šla jest, ker od kosila ob 14ih nisem nič jedla in me je napadla panika, da bom mogla rodit it in do jutra ne bom prišla do hrane user posted image user posted image user posted image . Pa za vsak slučaj sem si še malinin čaj naredila user posted image user posted image user posted image .
Zdaj se je pomirilo, samo trebuh je še trd in zelo izčrpana sem.

Sva pa danes opazila, da se mi je od jutra trebuh vidno spustil, kar je opazno tudi na sp. hlačkah, ker sploh nočejo več fajn stat na meni... spredaj sploh  niso več ob telesi, ampak je nek zrak vmes. Včeraj se mi to še ni dogajalo.

V glavnem, nič ne bo akcije. Edino, če se ponoči kaj ponovi, ampak bi še 2 dni počakala, ker zdaj prideta dva že zasedena datuma in še levčkasta user posted image sta. Tak da upam, da je bila samo priprava... sem vadila dihanje, ampak mi ne gre najboljše.

Barika, plenic imam pa sedaj res dovolj user posted image user posted image user posted image
Za vsak slučaj bom zdajle pripravila stvari za user posted image na kupček, da bo moj vedel, kaj prinest user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.8.2009 20:52:57   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, a si nesem jutri kuferček zraven v ikeo, če me slučajno kaj preseneti ..ker sej veste moškiuser posted image , al bo mali zdržal 2 uri vožnje iz A. do Celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (malo heca, malo resnice)

Daj za zihr :) Edino če misliš toliko nakupit, da ne bo placa za kovček user posted image . Za Postojno sem se pa že odločila, da je ne bo, ker se mi ne da dol vozit. Bo moglo počakat... sploh po temle "napadu" me ne mika več.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.8.2009 20:55:42   
Erdbeere
ah Tulpek no, mogoče so pa bile predpriprave za nočni žur....jest pa tko pesti držim, da bi bilo čimprej. Boš pa še enkrat mogla napisat, mogoče je pa zdej zares user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.8.2009 20:55:58   
baby blue
Jst sem si v potovalko nabasala crockse, pa kozmetiko (vazelin, mali šampon in gel za tuširanje), blazinice za dojenje in modrček za dojenje... Aja pa seveda za vsak slučaj vložke in hlake... Materinsko imam tako vdno s seboj... UUU še dobro da ste me spomnile da vzamem še izjavo o priznanju očetovstva... Je rekla socialna oziroma matičarka al kaj je bla naj vzamem za vsak slučaj s sabo...

tulpek potem je bil le laažni alarm... Mogoče bo pa čez noč kaj... Drži se

aja pa slikco mojo z bušijem lahko zamenjate in daste tisto kjer je povezava da bo manjša in enaka ostalim

< Sporočilo je popravil baby blue -- 21.8.2009 20:57:20 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.8.2009 20:56:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, a si nesem jutri kuferček zraven v ikeo, če me slučajno kaj preseneti ..ker sej veste moškiuser posted image , al bo mali zdržal 2 uri vožnje iz A. do Celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (malo heca, malo resnice)

Daj za zihr :) Edino če misliš toliko nakupit, da ne bo placa za kovček user posted image . Za Postojno sem se pa že odločila, da je ne bo, ker se mi ne da dol vozit. Bo moglo počakat... sploh po temle "napadu" me ne mika več.

sigurno bi mogla it k tašči, a?user posted image user posted image user posted image (malo hecauser posted image )
no sej ne zasede veliko prostora, edino moj me bo malo čudno gledal..user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.8.2009 21:02:55   
tulpek
Baby blue, slikico bom menjala jutri, skupaj se seznamom. Edino, če me ne bo Barika prehitela user posted image .

Barika, šla bi na RD od sestre, ampak po tehtnem razmisleku sem se odločila, da ne grem. Ko mi kaj ne paše postanem namreč zelo tečna... in v tem stanju mi hitro kaj ne paše. Peljala bi se s starši (se je res brezveze tak daleč v dveh avtih vozit), kar pomeni da klima v avtu skoraj ne bi laufala in da ne bi mogla domov, ko bi imela dosti.  Pa še doma imam tako fajno klimo, tam bi se pa znojila do onemoglosti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
21.8.2009 21:05:05   
barika

Baby blue, slikico bom menjala jutri, skupaj se seznamom. Edino, če me ne bo Barika prehitela user posted image .

ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa res  boljše, da ostaneš domauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.8.2009 21:08:37   
tulpek
Barika: ja itak... sploh ne veš, kak znam bit tečna user posted image user posted image user posted image . Sestra se je verjetno kar oddahnila, ko sem ji povedala svojo odločitev user posted image user posted image user posted image user posted image .
Če se bom vredu počutila, bova šla malo po trgovinah v Celju, če mi voda odteče bo P blizu user posted image user posted image user posted image .
Ti pa le glej, da prideš v enem kosu nazaj user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa grem spat, upam da zdržim še 2 dni.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.8.2009 21:15:38   
eltea333
Punce, meni se je odluščil čep - sem skoraj sigurna - en kup sluzi na hlačkah in potem na WC papirju, potem sem šla pa še na veliko potrebo, sedaj pa ne vem... hmmm. Bomo videli, kaj bo. Vabljena sva k sestrični na rojstni dan, pa na kolono... Najbolje, da si vse pripravim, potem pa se bom obnašala, kot a nič ni.. user posted image Koliko časa lahko traja od odluščenja čepa pa do akcije? Se katera kaj spomni?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.8.2009 21:25:02   
Erdbeere
elteal lahko traja tudi 3 tedne, ni nobenega pravila user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.8.2009 21:25:45   
tulpek
Lahko je naslednji dan, lahko pa traja 14 dni. Tako da srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.8.2009 21:26:49   
tulpek
Ali pa 3 tedne user posted image user posted image user posted image , ja. V glavnem, voda je bolj siguren pokazatelj, kako hitro boš cartala user posted image .

Se je pa začelo dogajat.... še katera s popadki, čepom, vodo...?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 21.8.2009 21:27:31 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.8.2009 21:32:14   
barika

Ali pa 3 tedne user posted image user posted image user posted image , ja. V glavnem, voda je bolj siguren pokazatelj, kako hitro boš cartala user posted image .

Se je pa začelo dogajat.... še katera s popadki, čepom, vodo...?

ne, moj ima žurko v trebuhu...
no ja šravfa meuser posted image ...

čakam še jutri, potem pa akcija, pev s 7 nadstropje, akcija user posted image user posted image , počepi itd...user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.8.2009 21:33:53   
Tanik

polari, sej poročni list tud ne rabiš takoj (no jaz ga imam kar v materinski in ga bom potem ko pridem v P vzela ven in dala v denarnico), šele naslednji dan al pa še enga kasnej ko pride matičarka popisat otroka ga potrebuješ...edino kar je fino imet za rodit so nogavice, pa vazelin, ostalo pa res ne.

zakaj ga boš pa iz materinske vzela,ker jaz imam tudi not kopijo poročnega lista? a materinsko ti vzamejo?

mudi se naj samo tistim ki imajo rok blizu user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 21.8.2009 21:34:44 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.8.2009 21:34:11   
eltea333
uf, vseeno se mi je mal adrenalin dvignil.. user posted image Mal trd trebuh imam.. Zdaj greva pohajčkat, če bo kaj novega, pa boste itak izvedele user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.8.2009 21:35:57   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

zakaj ga boš pa iz materinske vzela,ker jaz imam tudi not kopijo poročnega lista? a materinsko ti vzamejo?

mudi se naj samo tistim ki imajo rok blizu user posted image

ja ravno zaradi tega, ker ti materinsko vzamejo, vsaj v LJ

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.8.2009 21:42:12   
baby blue
tulpek se sploh ne mudi ko boš obnavljala boš... Ne skrbi sploh... Boljše je da ostaneš doma kot pa da greš na RD user posted image

eltea333 srečno pa naj se izide kakorkoli je že usojeno... 

Moja je še vedno razgrajaška... Moj ati je reku da glede na to da se vse lepo razvija da se super počutim bo vse OK in da bo privekala na svet za polno luno user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.8.2009 21:42:22   
Tanik
pa je ne dobiš nazaj materinske?
kako naj se pa jaz spomnim da imam noter, če se bo fesjt mudilouser posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 21.8.2009 21:44:12 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.8.2009 22:01:58   
baby blue
Evo kužka sem nahranila sem mu dala malo mesa iz konzerve da sem mu tablete notri zapičila user posted image user posted image Še dva dni jih mora jemat pa smo zmagali... No saj če jih ima v mesu sploh ne pogrunta da jih je user posted image user posted image

Zdej grem pa še malo pred TV če je kaj pametnega potem pa v ležečki položaj...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.8.2009 22:18:15   
mancag
Hello!
Zdaj pa se še jaz na hitro javim. Mene bo vročina pokopala. Upam, da bo kmalu kakšna sprememba.
Drugaće sem ok.user posted image

VILA MALINA: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image .
TULPEK:lepo si naredila novo stranuser posted image .

Manca

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.8.2009 22:31:25   
Anonimen
Ste zabavne punce, res vas je fajn brat in podoživljat moje čase.

Vsem želim lep porod, brez zapletov, samo z najlešimi spomini in zmernimi Vas bom spremljala še naprej!

Ena, ki je dala nekaj let ob istem času vse to skozi in izbrali smo najlepši datum... zdaj dajte pa še ve svojega user posted image

(odgovor članu mancag)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.8.2009 23:02:23   
vila MaLiNa
Punce hvala za voščilauser posted image

Tulpek sej še nisi na vrsti, vsaj ne po "mojem" seznamuuser posted image user posted image user posted image
Sicer pa punce... sej danes ni več prazne lune, kam se vam mudiuser posted image
No moja mala dama se tudi počasi umirja. Vsi me že kličejo in sprašujejo, če sem doma. Danes mi je še sosed rekel kaj doma delam in da je sanjal, da sem imela dvauser posted image user posted image . Sm mu rekla, da je ena kar dovoljuser posted image .

No, če katera misli jet danes ponoči v Rim... držim pestiuser posted image

zdej pa lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.8.2009 23:10:12   
barika
lahko noč, jutri se beremo proti večeru, če bo pa že prej akcija, pa javim ...user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!