tulpek
|
Evo mene... je bil očitno lažni alarm. Najprej me je kakšno uro malo bolelo nekje okrog želodca, me začelo fejst na wc tiščat, pa ni šlo nič ven... potem so se pa začele neke bolečine podobne krčem v križu, pod želodcem, ob straneh mojega velikega bušija in pod lopaticami v prsnem košu. Mojemu se je zdelo blazno zabavno, da se končno nekaj dogaja in je štopal, najprej je bilo na 11 min, potem na 5, pa 4 in potem spet 10, pa 15, pa 20... no, nekaj takega, si nisem zapomila točno. Trebuh mi je ful otrdeval vmes in mi še, pa ena mišica nekje pri hrbtenici je bila vmes večkrat v krču - je občutil moj, ker me je mogel masirat. Pa še na bruhanje mi je šlo in počutila sem se zelo slabotno, kot da bom vsak čas skupaj padla - to ostaja in js to čutim na ustnicah, tak čuden občutek je . Je pa mali vmes zelo brcal . Med vsem tem sem šla jest, ker od kosila ob 14ih nisem nič jedla in me je napadla panika, da bom mogla rodit it in do jutra ne bom prišla do hrane . Pa za vsak slučaj sem si še malinin čaj naredila . Zdaj se je pomirilo, samo trebuh je še trd in zelo izčrpana sem. Sva pa danes opazila, da se mi je od jutra trebuh vidno spustil, kar je opazno tudi na sp. hlačkah, ker sploh nočejo več fajn stat na meni... spredaj sploh niso več ob telesi, ampak je nek zrak vmes. Včeraj se mi to še ni dogajalo. V glavnem, nič ne bo akcije. Edino, če se ponoči kaj ponovi, ampak bi še 2 dni počakala, ker zdaj prideta dva že zasedena datuma in še levčkasta sta. Tak da upam, da je bila samo priprava... sem vadila dihanje, ampak mi ne gre najboljše. Barika, plenic imam pa sedaj res dovolj . Za vsak slučaj bom zdajle pripravila stvari za na kupček, da bo moj vedel, kaj prinest .
|