dreja79
|
Dan so , cel teden vas berem, na vsaki dve uri mal prečekiram, če je kaj novega, ampak sem pa prelena, da bi kaj napisala. Uglavnem, SITA sem te VROČINE!!!!! Če je ne bo kmalu konec, bo mene kar pobral. Doma sem že tri tedne na dopustu, pa sem po cele dneve zaprta v bajti, ker se ven sploh ne upam prkazat do sedmih zvečer . Če so to kakšne ohladitve, da je ob 9-ih zjutraj že 22 stopinj, pol sem pa jest papež!!! Ponoči včasih spim ok, vendar je wc obvezen nočni spremljevalec. Tudi jaz sem bila ob branju pisma od RUbin . Me je kar potrlo in to za cel dan . Do konca nočem slišat nobenih takih zgodb več. To se sploh ne bi smelo dogajat!!!! Blagor vsem vam, k ste že na koncu. Mene čaka še 5 tednov borbe . No, vsaj upam, da ko bo tale vročina res popustila, da bo malo boljše.-potem v septembru. Tažana, jest sem sicer bila iz gorenjskega konca, vendar pa imam svojega G že od skoz v LJ, ker mi je bil blizu službe. Mi je pa v prvi nosečnosti naredil CTG pri dopolnjenem 36 tednu in potem tako vsak teden do konca nosečnosti. Zato žal res ne vem, kakšna je praksa v KR. Mojega prvega sem rodila v KR, ker smo takrat še živeli na gorenjskem, potem smo se pa preselili v LJ. Vednar pa sem že takrat zabičala mojemu dragemu, da če bom še kdaj noseča, me bo peljal v KR rodit. V LJ si res ne želim . Ampak nič ne skrbi, ko bo čas za CTG, ti ga bodo že naredil. Vidim pa, da imajo G v SLO zelo različne prakse pregledov v nosečnosti. Meni npr. nikoli ni na koncu pregledoval mat. vratu, da bi mi lahko povedal, ali se je že kaj stanjšal itd. No, uglavnem rodila sem glih tko . Uživajte!
|