polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09 Pozdravček vsem skupaj Jau, toliko novega, prvi dojenčki so tukaj in še kar nekaj kandidatk, ki se pripravljajo, komaj vam sledim...... Super, čestitke vsem, a nam ki imamo termine proti koncu meseca pa se bo vleklo. Pravkar sem prišla iz pregleda, vse naj bi bilo ok, izmerili so pritisk in vaginalni pregled. Nobenega UZ, kaj šele ctg-ja. Zadnji uz sem imela v 33 tednu in kolikor mi je jasno sedaj nobenega več. Kako je možno, da ve redno hodite na CTG, meni pa je danes rekel da me bo to poslal na predvideni datum poroda. Verjetno sem res slabo poučena, ampak vseeno me zanima zakaj je tako. Naj mi katera prosim razloži. Tudi jaz bi rada vedela kako se godi mojemu , ali je zadosti plodovnice, kakšni so utripi in vse to kar berem pri vas! Za CTG jaz ne vem, kak je s tem, jaz še nisem imela......UZ pa imam jaz vedno.....na čisto vsakem pregledu do zdaj...verjetno je res ful odvisno, komu hodiš....ne vem...jaz si niti ne predstavljam, da mi ne bi nič povedo... Tulpek, držim pestiiiiiiiii Meni je tudi vroče...sem pa vsaj danes nekaj naredla...spakirala sem za malega , vse je perajt, če mam vse, sicer ne vem....bomo vidli...pa za sebe že skup zbiram, nekaj malenkosti še rabim, pa prekuhat še samo moram stvari- dude, nastavke...... Kepica, nasmejala sem se.......super video...