|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
21.8.2009 15:46:28   
škorpijončica

Erdbeere, kaj ti je to dala?

Jst pa ne vem kaj bom.. ura je že štiri, brce pa sem do zdaj začutila le tri, pa še te bolj take, kot da bi se po nesreči podrglna in ne kot da bi nardila kakšen bolj izrazit gib.. popadkov nimam, ampak me pa kar skoz matra želodec, kot da bi nekaj takega pojedla.. hm, ne bi rada delala panike ampak glede na opozorilo G, da morm štet gibe in da jih more biti do 7ih vsaj 10.. Kaj pa če jih ni? V P?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
21.8.2009 15:53:05   
barika
škorpijončica, najprej pojej nekaj sladkega, uleži se na levi bok, če do 7ih ne bo nič, pojdi proti P.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
21.8.2009 15:54:44   
kepica
Hej punceuser posted image

Jaz sem bila pa danes s tamalim v šopingu. Sva kupovala trenirke za v vrtec, da ne bomo septembra z dojenčkom okol letali. Sem se tako namučila po tejle vročini, da sem spet pokasirala boleče otrdevanje trebuha pa še utrujena sem za umret. Sedaj sem pa res zaključila s trgovinami, ker sem jih sita do grlauser posted image

vila MaLiNa vse najboljšeuser posted image

Sedaj grem pa v ležečki, da malo pridem k sebi.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
21.8.2009 16:14:03   
mayathebee
hello čvekice user posted image

da še jaz pojamram malo...opetuser posted image

spanje: vroče mi je bilo kot user posted image , nisem vedla kak bi se dala,da mi ne bi bilo tak vroče..pa položaj..noben mi več ne pašeuser posted image

drugače pa smo se očitno res pozimi preveč stiskale,če se porodnišnice vztrajno polnijo...ja kaj češ, mrzla zima je blauser posted image user posted image user posted image user posted image

danes KONČNO dobim posteljico, jo bodoča tašča pripelje...glede na to,da sem 36.teden je že skoraj čas,
a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

naši user posted image pa nekak ugaja to vreme, je še bolj aktivna in nič ne kaže da bi hotla kam it..tak je prav, naj še le počaka vsaj do prvega ctg-
bomo vidli v pon.ko mam kontrolo, če mi bo sploh dal kako napotnico za ctg user posted image

toliko zaenkrat..uživajte dan in cel vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
21.8.2009 17:14:05   
baby blue
polari in sontschica hvala za pohvale... Sem si rekla naj bo nosečnost tudi smešna zabavna in vesela user posted image user posted image

polari tisto knjigo imam tudi jaz: Dojenček - navodila za uporabo... Mi jo je sestrična podarila za RD... Je taka hecna ampak resnična...

Se pa strinjam ja z Septembrčki 2009 saj smo rekle da ne bomo nič komplicirale in da naj bo jasni in glasno pa bistveno user posted image user posted image

Joj kako je še vedno vroče... Za znoret upam da se jutri kaj ohladi...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
21.8.2009 17:32:17   
škorpijončica

Aha, se je že malo zbudila in se začela premikat moja mala, tako da ostaneva kar doma. Mislim, da njo tud mara tale vročina, da bolj drema čez dan..

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.8.2009 17:33:35   
tulpek
Super, da vam je nova tema všeč.... samo malo še moremo počakat, da bomo imela kaj materiala za čvekat tam user posted image user posted image user posted image .

Punce, a se spomnite nosečke Chebelica21, je imela tako luštno slikico sebe v avatarju in se je kar dosti oglašala. Sem jo pogrešala in sedaj vidim, da od 14.8. ni bila prijavljena na RR. Pa melody se tudi nič ne oglasi, jasmina pa itak, da je najbolj sumljiva... Verjetno že imamo kakšnega dojenčka več za na seznam user posted image .

Altaja, sedaj so se pa najini pregledi spet uskladili user posted image . Kdaj torej greva rodituser posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.8.2009 17:42:32   
Erdbeere
škorpijončica dobila sem Gyno Daktarin

Vila malina cse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Pišuka men je pa danes tako vroče, sploh ne vem akj naj nardim, da bo malo bolje....jutri bo baje bolše

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.8.2009 17:43:22   
eltea333
Sam tolk, da se javim..
vila MaLiNa vse najboljše!! user posted image
tulpek lepo si naredila našo novo stran user posted image user posted image - zdaj pa je res počasi že čas, da štartamo.. user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.8.2009 18:21:00   
ja.lo09
Pozdravček vsem skupaj

Jau, toliko novega, prvi dojenčki so tukaj in še kar nekaj kandidatk, ki se pripravljajo, komaj vam sledim......
Super, čestitke vsem, a nam ki imamo termine proti koncu meseca pa se bo vleklo.
Pravkar sem prišla iz pregleda, vse naj bi bilo ok, izmerili so pritisk in vaginalni pregled. Nobenega UZ, kaj šele ctg-ja.
Zadnji uz sem imela v 33 tednu in kolikor mi je jasno sedaj nobenega več. Kako je možno, da ve redno hodite na CTG, meni pa je danes rekel da me bo to poslal na predvideni datum poroda.
Verjetno sem res slabo poučena, ampak vseeno me zanima zakaj je tako. Naj mi katera prosim razloži.
Tudi jaz bi rada vedela kako se godi mojemu user posted image , ali je zadosti plodovnice, kakšni so utripi in vse to kar berem pri vas!

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.8.2009 18:37:12   
kepica
hehe...tala pa bo zgovornauser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=sDocL7AfIRo

Mal heca za vroče popoldne. Mene bo pobralo od vročineuser posted image user posted image sploh ne vem, ali naj grem ven na 28 stopinj ali naj bom noter na 28,5 stopinjahuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam večer, da mi vsaj med joški neha dol tečtuser posted image Obup, pa tale vročina. Upam, da bo jutri kaj boljeuser posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.8.2009 18:45:13   
Tanik
zdaj pa še jaz pojamram, prvič da mi je obupno vroče, sem bila v LJ v največji vročini, avto brez klime.ko sem prišla domov sem šla kar spat, kot da sem malo sončarice fasala. user posted image no na srečo se zdaj mnogo boljše počutim, ampak v vročini ne grem več nikamor. upam da bo jutri res ohladitev.

vila MaLiNa vse najboljše user posted image

tulpek super user posted image , pa shranila sem številko

zdaj grem pa mojmu pomagat k okoli garaže dela fasado, se je toliko shladilo da lahko živim.

< Sporočilo je popravil Tanik -- 21.8.2009 18:47:57 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.8.2009 19:19:07   
tulpek
Punce, nekaj se dogaja.... Se zvijam od bolečin...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.8.2009 19:25:33   
baby blue
Po _melody_ sem že jst zadnjič spraševala ja... Se že res dolgo ni oglasila...

tulpek a boš šla v Rim... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mogoče boš pa kmalu zibala... Držim pesti user posted image user posted image

Joj kako je vroče za znoret... Povsod mi dol teče...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.8.2009 20:15:04   
veselka
JEEEEEEEEEEEEE, tulpek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAMO user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.8.2009 20:19:33   
barika
Dejmo Tulpek!!!
a potem Postojna odpade??user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imajo v Celjskem hoferju še veeeliko potiskanih plenic in bodijev ... tak da Tulpek, ustavi se še tam preden zaviješ proti mojim koncemuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.8.2009 20:20:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Kako je možno, da ve redno hodite na CTG, meni pa je danes rekel da me bo to poslal na predvideni datum poroda.
Verjetno sem res slabo poučena, ampak vseeno me zanima zakaj je tako. Naj mi katera prosim razloži.

tud moja G. ne da CTG-ja pred pdp-jem... po moje je tisto čist brez veze in "strašenje" nosečnic ...kaj pa vem ...ali pa preveč šparajouser posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.8.2009 20:21:45   
kepica
Opa, Tulpekuser posted image user posted image navijamo, navijamouser posted image Bom čakala tvoj smsuser posted image
Če je to to, ti želim hiter in lahek poroduser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.8.2009 20:24:27   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Pozdravček vsem skupaj

Jau, toliko novega, prvi dojenčki so tukaj in še kar nekaj kandidatk, ki se pripravljajo, komaj vam sledim......
Super, čestitke vsem, a nam ki imamo termine proti koncu meseca pa se bo vleklo.
Pravkar sem prišla iz pregleda, vse naj bi bilo ok, izmerili so pritisk in vaginalni pregled. Nobenega UZ, kaj šele ctg-ja.
Zadnji uz sem imela v 33 tednu in kolikor mi je jasno sedaj nobenega več. Kako je možno, da ve redno hodite na CTG, meni pa je danes rekel da me bo to poslal na predvideni datum poroda.
Tudi jaz bi rada vedela kako se godi mojemu user posted image , ali je zadosti plodovnice, kakšni so utripi in vse to kar berem pri vas!

Za CTG jaz ne vem, kak je s tem, jaz še nisem imela......UZ pa imam jaz vedno.....na čisto vsakem pregledu do zdaj...verjetno je res ful odvisno, komu hodiš....ne vem...jaz si niti ne predstavljam, da mi ne bi nič povedo...

Tulpek, držim pestiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi vroče...sem pa vsaj danes nekaj naredla...spakirala sem za malega user posted image , vse je perajt, če mam vse, sicer ne vem....bomo vidli...pa za sebe že skup zbiram, nekaj malenkosti še rabim, pa prekuhat še samo moram stvari- dude, nastavke......

Kepica, nasmejala sem se.......super video...user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.8.2009 20:25:03   
Erdbeere
opa kakšna novička, dejmo TUlpek, upam, da ni lažni alarm user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.8.2009 20:27:45   
baby blue
Meni je rekla zadnjič da ponavadi ona pošlje nosečnice na CTG v 36. tednu prav tako tudi po tem tednu napiše napotnico za porod...

tulpek držim pesti in navijam da boš kmalu imela v naročju svoj zaklad... user posted image user posted image

Jst imam pa sedaj vse spakirano, samo še kakšno malenkost bom potem notri vrgla... Če pa nebo časa mi bo potem moj prinesel...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.8.2009 20:30:57   
Alma84
ja.lo 09 sploh se ne sekiri za UZ tud jz sm ga mela nazadnje v 32t in me jezi ker vem da ga ne bo več..in jezi me tudi to da vse do poroda ne bom vedla kolk KG točno ima dojenček in kok CM! no, mogoče pa bolje da ne,čene se jaz sam sekiram kako bom to vn spravla hihiuser posted image
Za CTG pa se mi zdi da je čist odvisno od tvoje G.pa jo vprašaj glede tega in povej da koleogice hodijo 1x na teden user posted image se malo kitajca narediš pa je user posted image

mene tudi mal skrbi ker ne čutim neki veliko premikov..ne vem če jih je glih 10 tko k bi moglo bit. trebuh mam non stop trd in vse kosti me bolijo..me moj user posted image iz pojsle dviguje k enga slonauser posted image komi čakam da bo mimo..

še nekaj..kdaj pregledajo  mat. vrat? da povejo kok je dolg in mehek? na CTG??? al običajen vag.pregled??

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.8.2009 20:31:16   
Erdbeere
o baby blue matr si pridna, pa vse ostale tudi, jaz spakirano še prav nič. POčasi sicer kupujem pa na kupček dajem, samo ko bo čas bom že v ruzak vrgla pa letela...sej za rodit praktično ničesar ne rabiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.8.2009 20:33:04   
barika
punce, a si nesem jutri kuferček zraven v ikeo, če me slučajno kaj preseneti ..ker sej veste moškiuser posted image , al bo mali zdržal 2 uri vožnje iz A. do Celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (malo heca, malo resnice)

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.8.2009 20:34:14   
Erdbeere
pri meni je pogledala maternični vrat pri prejšnji nosečnosti šele na rok poroda...po mojem bo pa ta tud šele takrat, ker do zdaj ni še nič šarila spodaj...dons tud zgoraj ne, tud razdalje mi ni pomerila, nič, samo CTG, pa vprašala, če sem ok pa da če ne bo dovolj gibov se vidmo prej, drugače pa naslednji petek user posted image KOk naj bi bil pa user posted image velik pa težek pa pojma nimam, v 32.t je mel 2200 zdej pa ugibam lahko user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!