|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
30.7.2009 22:27:39   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

Že vse imate vozičke - katere ??? (glede na to, da že veselo pakirate za v P, predvidevam, da sva verjetno edina, ki ga še nimava, če nas kaj prehiti bomo pa otročka kar v nakupovalnem okrog vozili user posted image user posted image user posted image )

Midva se še vedno ne moreva čisto odločiti, zaenkrat kolebava samo še med barvo, črno ali plavo, voziček pa naj bi "že izbrala" Quiny Speedi, čeprav je moj user posted image čisto navdušen nad Buzzom 4.
Kaj menite o črni barvi vozička

...jaz imam črno-sivega in sem res zadovoljna z barvo.. znanka si je pa kupila črnega quinnyja (modela žal nevem) pa mi je tudi lep.. sicer pa tako kot so že ostale rekle: barva je stvar okusa..

..pa še to.. js sem voziček dobila teden dni po porodu, ker so z dobavo zamujali... mogla bi ga pa 5 tednov prej  ..še lupinico so mi poslali en dan po porodu ampak še ravno pravi čas user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.7.2009 22:49:56   
chebelzza
Čer souser posted image ! KK ste pridne s čvekanjem, dva dni me ni gor pa ste že na tretjem delu!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Tudi jaz imam poln kufer že tega lulanja, otečenih nog, bolečin v križu in vseh teh nosečniških radosti! Še sreča da bo kmal konec! Sem rekla mojmu da bom kr konec avgusta šla v P in bom rekla naj mi sprožijo porod, ker me tole že počas fejst matra.
No, jaz še tudi vozička nimam, ostalo pa imam vse, danes sem dobila še paket za odvzem popkovnične krvi,tk da bom res mogla počas pakirat stvari za v P.Najin Tadej bo pa kr spal čist zraven mene( sicer v svoji posteljci), ker sem imela z prvim velik problemov, tk da ga niti pod razno ne upam dat v kakšen drug prostor spat.Mal se bomo stiskali v spalnici, pa nič za to.
Drugače pa držim pesti za vse user posted image v vaših buščkih in za lepotički od RUBIN.
Za seznam:naslednji pregled:10.08.2009

zdaj grem pa počas v vaservago! lahko noč

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.7.2009 7:22:12   
tažana
O dobro jutro!

Danes sem pa jaz prva user posted image
Ste dobro spale? Jaz sem se danes zbudila tako kot sem včeraj zaspala. pa še bi spala, če me moji družinski člani ne bi zbudili!! user posted image Bom pa popoldan mal dol legla user posted image .

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 203
31.7.2009 7:25:44   
polari
Dobro jutro!

Upam, da ste vsaj ve dobro spale, ker jaz bi danes kar ubijala.....user posted image user posted image user posted image Ne samo, da je blo spet vroče ko hudič, ponoči se je še nekaj pripravljalo, ful pihalo, se bliskalo, grmelo, da bi pa dežek padel, to pa ne....user posted image in tam od polnoči dalje sem še samo dremala malo....

Sem se pa odločla, da bom zjutraj malo prej vstajala, ker je zunaj tak prijetno sveže, najedla sem se že, pol pa grem počasi migat, dopoldan pospravljam in skuham, popoldan pa ležim in uživam....user posted image user posted image user posted image ...in se kopam.user posted image

Voziček: jaz imam dva - enga tistega starejšega s košaro, kjer mali leži....ko je pač bolj mičkeni, pa še od peg perego bolj športnega, z marelo, zaščito pred dežjem......nisem ga še oprala in dobro pregledala, me še čaka, da ga spoznam malo bolje...hehe user posted image
Glede barve - mislim, da je moj bolj sive barve, se pa jaz tudi ne bi sekirala, če bi bil črni, saj je vseeno, res pa, da tudi jaz malega ne bom oblačla v tako barvo....

Moram rečt, da se tak fizično še super počutim...noge me več ne mantrajo tak kot prej, ne bolijo več tak, trebuh me še ne moti, prav fajn mi je....edino spanje me je začelo malo mantrat...jaz bi tak na trebuhu spala....hehe...pa nikak ne gre user posted image

Pa če smo še pri hrani: mi smo imeli včeraj špinačo in pire krompir, danes pa ribo panga, riž z grahom in fižolovo solato-stročjo. mmmm
Vmes pa dooooosti sadja user posted image

Hg: nimam problemov, čeprav mi rahlo pada, samo vrednosti pa mam od 146 - 136 - 129.

Chebelica, user posted image da ni nič hudega!

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Enako! Tudi upam na kakšno prepoved, obiske mislim pa sama čim bolj omejit. Starši še lahko pridejo za 10 min, ostali pa bodo že počakali. 

takeli pogovori in študiranje o tem, kaj bo tiste 3 dni v P. in prvi mesec doma, me v tako slabo voljo spravijo, da ne znam povedat ...slabi spomini od prvič.

mene je zadnje čase tudi začelo skrbet....ker so vsi tak na trnih in presrečni, da se bojim, da bodo kar skoz pr nama viseli.....samo jaz si BOM naredla mir. Zaklenem se, pa mir. Že v bolnici te okupirajo, pol pa še doma....edino moja mama bo imela neomejen vstop, hehe, pa moj user posted image bo doma na dopustu...

Upam, da bo vsaj malo hladnejši dan danes.....pa lepo pišite, da bom imela kaj popoldan za prebrat user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 204
31.7.2009 8:08:49   
veselka
jutro,

dons sm pa tko trdno spala, da sm morala samo 1x na wc ponoč.

učer sva izkoristila dobropis v pikapolonici in sva uzela sling user posted image

jullie uf hvala za info za AC, ker js zadnje čase sploh nisem gledala novih ponudb. sem posredovala mojemu user posted image , da naroči, pa bo že v nekaj dneh tukaj user posted image user posted image user posted image ... manjka nam samo še željena previjalna... sam iščem zdej nekoga, ki gre v Ikeo (upam, da moja sestra gre, vsaj planirala je), da ne bo moj samo po previjalno hodu tja.

učer sem si pripravla tudi torbo za v P... tud kupla sem si še 1 toaletno, mal večjo, da imam šampon in ostalo pripravljeno samo za v torbo vržt. sem pa v nak. centru (bla sva tm 1 uro) spet krče dobila. očitno nisem za nikamor več... sam tole posedanje doma mi pa tud ne paše user posted image ... ma bom že zdržala, SAMO ŠE EN MESEC (do PDP) user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.7.2009 8:12:02   
eltea333
Včeraj sem imela pregled. Vseh kg je sedaj +8,5, pritisk 100/50, Hgm 121 (131,124,121). Na vodi se mi je pojavil sladkor in sicer 6 - je rekla, da bi me, če bi bilo to prej, poslala na test za sladkorno, ma da se zdaj, na koncu nosečnosti ne bomo ukvarjali s tem. Imam pa vseeno naročen še en pregled za vodo. Ni mi delala ultrazvoka - pretipala mi je trebuh, pogledala, če sem dobro zaprta, poslušala srček in rekla, da je vse v najlepšem redu. Napisala mi je napotnico, vzela bris za streptokok in rekla, da če se prej ne vidimo, se vidimo potem po porodu. Ta mesec bo na dopustu, če bi imela kakšne težave, pa naj pokličem v P.
17.8. grem v sosednjo ordinacijo po izvide pregleda + poslušat srček.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.7.2009 8:12:30   
vila MaLiNa
Hojla,

ste se pa včeraj naklepetale. Sem vse prebrala preden sem šla spat. Do sedaj pa seveda pozabila veliko večinouser posted image
No torbo za v porodnišnico imam pripravljeno, kaj ste me pa tok zdriblaleuser posted image . Tako, da sedaj gremo lahko roditi. Ampak upam, da ne še. Glede na ovulacijo bo moja mala dama zamujala. Saj sem jo imela teden kasneje kot predvideno. Tako, da sem se že psihično pripravila na to. Telefon bom pa izklopila, da me ne bodo klicaliuser posted image

Dobri naveti glede železa.user posted image Samo kaj, ko imam predsodke (sej mi sploh ne bo všeč si mislim) o tofuju, leči... pa še sama bi to morala jesti, moj dragi ne bi bil ravno navdušenuser posted image Z veseljem pa spijem pravi kakav, ki mi zadnje čase neverjetno paše. Zgleda, da telo že ve kaj rabi. Samo poslušati se je treba.

Midva sva se glede vozička odločila za PP GT3 v sivo, belo, črni barvi. Pa morm reči, da dobro zgleda. Tako bom lahko kupila zelo punčkasto dekicouser posted image in bo še zmeraj vse v stiluuser posted image

Zdej pa greva z dragim malo na slovensko obalo. Malo noge namočitiuser posted image Končno ratalo.

Se beremo.

p.s.: Pa spustite julijke vsaj še mimo nouser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.7.2009 8:20:18   
nussy
Cau punce!

Že dolgo nisem bila nič med vami, berem vas pa kar. Popravljen PDP je 17.9.2009, imela bova pa še eno punčko.
Sem OK, dopust je že za nami,edino kar me matra je grozna vročina, ki jo ne prenašam dobro.

Lep dan, se še kaj javim, pa pa.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.7.2009 8:21:17   
klaja
Jutro!

Pričakujte naval porodov v času polne lune, mislim da je 4. 9., ponavadi je takrat kar gneča v porodnišnici.user posted image

Včerajšnji dan pa je bil ful naporen, tako me je bolelo v križu in čisto nekje spodaj, da sem komaj zdržala čez dan. Danes je trenutno boljše, ampak bom videla kako bo čez dan. Po pravici povedano sem že sita vsega skupaj in komaj čakam, da že grem enkrat rodit, sicer imam še čas, ampak vseeno.

Voziček še imam od prve hčerkice, svetlo modrega v kombinaciji bež in temno rjave, je pa Haberkornov EAsy. Sem imela željo sedaj kupit novega, ampak glede na to, da ga bom rabla bolj v zimskem času, me je moj dragi prepričal, za potem pa imam rdečega Qinniya Zappa.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.7.2009 8:25:01   
klaja
Nussy pozdravljena po dolgem času! Lepo da si se oglasila!Pridi še kaj pogledat k januarčicam, sicer smo se malo preselile, ampak saj nas boš našla.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.7.2009 8:29:54   
sontschica
dobro jutro

sem vas pršla samo malo pozdravt, zadnje čase nimam nobene energije pa še lenoritis me dajeuser posted image user posted image

jaz tudi ne bi nikoli izbrala črne barve vozička, ker tudi meni ni ta barva pri srcu - vendar vsak ima svoj okus - tako da če vam paše...karuser posted image user posted image
jaz imam pa voziček PP Pliko v oranžno-sivi kombinaciji...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.7.2009 8:31:39   
sontschica
vem da vas že nekaj pije malinov čaj, kdaj ste ga začele piti - pri dopolnjenem 35 tednu ali že prej? ker razmišljam, da bi ga počasi začela pit.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.7.2009 8:38:06   
veselka
kje se kupi čaj?

Neposredna povezava do sporočila: 213
31.7.2009 8:41:37   
Tanik
SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image
altaja 32t

user posted image
tažana 32t

user posted image
veselka 35t3d

user posted image
tanik 27t

user posted image
Tulpek, 33t

user posted image
sontschica 34t1d

user posted image  
barika 35t

user posted image
Sarchi 30t

user posted image
škorpijončica 34t

user posted image
vila MaLiNa 31t4d

user posted image
larilu 29t2d

user posted image
indy0024  30t

user posted image
Lubenička 31t

user posted image
Kepica 33t

user posted image
mayathebee, 31. teden

user posted image
Erdbeere 33t3d

user posted image
Polari, 33t

user posted image
Casiopea 32t

user posted image
Pupček 34t5d

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček,tanik

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.7.2009 8:41:55   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

kje se kupi čaj?

mislim, da v lekarni pa v kakšnem Sanolaborju tudi. sam nisem čist prepričana, meni ga je dala sestrična, ker ga ni porabila do konca.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
31.7.2009 8:44:49   
Tanik
Dobro jutro, user posted image

glede barve vozička, meni osebno je črna všeč, čeprav jaz imam sivo-rdečo kombinacijo.
danes je pa petek user posted image ,torej še drugi teden delam in dopust user posted image eno leto. sploh ne morem verjet.

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 216
31.7.2009 8:46:37   
jasmina in tadej
Jutro user posted image !

Moje spanje je vedno bol uteženo!!!! Ne paše mi več na nobenem boku in niti na hrbtu!!!! Vse me boli!!!

Seveda je pa že sedaj celi teden moj NAJVEČJI PRIJATELJ

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom mojemu dragemu rekla da mi naj montira not še tako poličko da lahko pojšter dam gor!

Bom začela kar na wc-ju spat!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
31.7.2009 8:49:50   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tade

Bom mojemu dragemu rekla da mi naj montira not še tako poličko da lahko pojšter dam gor!

Bom začela kar na wc-ju spat!!!user posted image user posted image user posted image

sva se glih včeri z user posted image pogovarjala, da kaj šele bo z lulanjem, ko se user posted image spusti...je reku da mi bo kar na WC postlaluser posted image user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.7.2009 8:55:11   
barika
Jutro

Veselka, super za sling!! Čaj sem jaz kupila v Biotoicu .. mogoče kaka bio zadeva ..kalček pri vas??

Sončica, jaz sem ga začela prit na polovici 34 tedna, vsak dan en kozarec.

SPala pa ko polh, brez wc-jauser posted image , pa zvečer sem od lupinice prevleko oprala, čakam, da se posuši, pa gremo naši ...no pa k frizerju še moram, ker že cel mesec nosim čopuser posted image ... soba pa še vedni ni zbeljena.user posted image

Polari, midva nimava ključev po stanovanju, in sta 1x prišla tast in tašča na obisk, mali zaspan in lačen, jaz semse trudla dojit, ona pa v spalnico in me gledala kok to delam, pa bolj kot sem ji govorila da rabima mir in tišino, bolj ona lapa lapauser posted image .. zgleda, da bo zdej treba bit bolj direkten. no sej smo skoraj sosedje (5 minut stran), pa nikol ne prideta na obisk, samo prvi mesec so vsi hudičavo tečni s temi obiski, potem te pa nihče ne pozna več (moje izkušnje z user posted image sorodnikI).
je pa tašča rekla, da v P. ne bo hodila, ker ji ni tja za bodit, potem je pa iz tega nastalo, da nisem dovolila, da pride ...mislim ejuser posted image
eh, ne bom šimfala (lahko cel roman napišem), ampak je včasih pestro.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
31.7.2009 8:55:13   
jasmina in tadej

Ja moj user posted image se za vsako zbudi ko grem na wc in pol ko pridem nazaj me poboža po glavi in reče sej še malo pa bo!!!!user posted image user posted image

Zjutraj pa mi je reko kaj če ti jst cevko napelam na wc neboš rabla tok skakat sem pa tja ker me vedno zbudiš!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
31.7.2009 8:58:33   
altaja
Jutroooo,

no, če je katera podvomila ali bomo prišle do četrtega dela...mislim da je odgovor jasen. user posted image Super nam gre, sem pa vsesela ko se javijo tudi tiste, ki se že dolgo niso.

Jst bi šla tud rodit!!!!!!!! Mali je postal že težak, noge so hitro utrujene, no vsaj spim uredu. Včeraj sem malo pospravljala, zvečer sem bla pa crknjena. Fertik, ne gre več!

Voziček mava PP Skate v rdeči barvi in meni je še vedno ful všeč, sem vesela da ga mam. Mi je pa všeč tud v črno bež kombinaciji s krogci. Sama sem mela predsodke o črnem vozičku, ko sem jih par vidla v živo pa sploh ni tko slabo. Itak vedno kombiniraš še z dekico pa,... dojenček pa itak nikol ni v črnem oblečen, igračke tud niso  črne, tko da men je čist fajn. Če ti je všeč just go for it!

V družbi se zadnje čase pogosto pogovarjamo o tej gripi, predvsem ker se večina prijateljev ali vrača ali pa odpravlja na potovanja. In takrat tudi omenim, da ne želim obiskov v porodnišnici in tudi doma ne prvi mesec. In da upam, da ko bodo pršli, da bodo zdravi, ker se bojim gripe. So za enkrat vsi razumevajoči, kako bo potem pa ne vem. V porodnišnici so baje pa že omejili obiske (samo oče) - HVALA BOGU. Tako bi moralo biti vedno, ne samo kadar gripa razsaja.

Prlimam bušija za na seznam, sam slikat se še grem.

Čajček grem pa danes iskat...če se mi bo dalo user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 221
31.7.2009 8:59:28   
Tanik
ja,WC, zaenkrat grem 1x ponoči,pa potem takoj zjutraj.itak že nekaj mesecev hodim ponoči na wc,se mi zdi da skoraj od začetka. kasneje bom pa tudi jaz spala kar na wc-ju če bodo nočni obiski bolj pogosti.

fizer,jaz sem ga potrebna, a kaj ko moja frizerka pride septembra.user posted image drugam pa nočem it, pa narastek imam. tako da dokler nimam frizure-pobarvanih las ne grem rodit user posted image

kakšen čaj boste to pile?

Žan

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 222
31.7.2009 9:01:43   
cukr07
Jutro!

Dva dni ne pogledam nič gor, pa je že tretji del tu.user posted image Bravo čveke!user posted image

Tudi jaz imam sedaj vse pripravljeno (oprano, polikano, zloženo) za našega user posted image . Čakam samo še posteljnino za zibko katero sem naročila včeraj pri Galebu in to je to.

Voziček imava midva od Cam-a dual combi, je pa oranžno-bež barve (ko sem vidla to barvo sem se takoj zaljubila vanjo). Ima vse kar sva hotela košaro, lupinico in športni del, zloži se pa v marelo.

Počutje pri meni je dobro, le na vsake toliko časa me mal v križu boli, ampak če ne bo nič hujšega bom tudi to zdržala.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 223
31.7.2009 9:04:01   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro

Veselka, super za sling!! Čaj sem jaz kupila v Biotoicu .. mogoče kaka bio zadeva ..kalček pri vas??

uf, Kalčka pa na žalost nimamo, ker je samo v Lj...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
31.7.2009 9:13:01   
veselka
k frizerju grem pa js naslednji četrtek, ko imam pregled, seveda grem prej, za vsak slučaj user posted image
ampak se bomo samo barvali, ker smo se strigli že junija... grem po svetle pramenčke (da bomo počasi spet mal svetlejši). pa moj frizer je ful prijazen, je vztraju, da pride že pol ure prej v salon, da bom ziher do pregleda konec (več kot 3 ure časa je user posted image ), ker on mene pozna (me striže in barva že 11 let) in ve kolk si bom zmišljevala. sicer za moje pojme mu ni treba prej hodit, ampak ko sem mu omenla pramene, je samo reku ... "no, si že zmišljuješ, prid ob 8.30" user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?