polari
|
Dobro jutro! Upam, da ste vsaj ve dobro spale, ker jaz bi danes kar ubijala..... Ne samo, da je blo spet vroče ko hudič, ponoči se je še nekaj pripravljalo, ful pihalo, se bliskalo, grmelo, da bi pa dežek padel, to pa ne.... in tam od polnoči dalje sem še samo dremala malo.... Sem se pa odločla, da bom zjutraj malo prej vstajala, ker je zunaj tak prijetno sveže, najedla sem se že, pol pa grem počasi migat, dopoldan pospravljam in skuham, popoldan pa ležim in uživam.... ...in se kopam. Voziček: jaz imam dva - enga tistega starejšega s košaro, kjer mali leži....ko je pač bolj mičkeni, pa še od peg perego bolj športnega, z marelo, zaščito pred dežjem......nisem ga še oprala in dobro pregledala, me še čaka, da ga spoznam malo bolje...hehe Glede barve - mislim, da je moj bolj sive barve, se pa jaz tudi ne bi sekirala, če bi bil črni, saj je vseeno, res pa, da tudi jaz malega ne bom oblačla v tako barvo.... Moram rečt, da se tak fizično še super počutim...noge me več ne mantrajo tak kot prej, ne bolijo več tak, trebuh me še ne moti, prav fajn mi je....edino spanje me je začelo malo mantrat...jaz bi tak na trebuhu spala....hehe...pa nikak ne gre Pa če smo še pri hrani: mi smo imeli včeraj špinačo in pire krompir, danes pa ribo panga, riž z grahom in fižolovo solato-stročjo. mmmm Vmes pa dooooosti sadja Hg: nimam problemov, čeprav mi rahlo pada, samo vrednosti pa mam od 146 - 136 - 129. Chebelica, da ni nič hudega! IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Enako! Tudi upam na kakšno prepoved, obiske mislim pa sama čim bolj omejit. Starši še lahko pridejo za 10 min, ostali pa bodo že počakali. takeli pogovori in študiranje o tem, kaj bo tiste 3 dni v P. in prvi mesec doma, me v tako slabo voljo spravijo, da ne znam povedat ...slabi spomini od prvič. mene je zadnje čase tudi začelo skrbet....ker so vsi tak na trnih in presrečni, da se bojim, da bodo kar skoz pr nama viseli.....samo jaz si BOM naredla mir. Zaklenem se, pa mir. Že v bolnici te okupirajo, pol pa še doma....edino moja mama bo imela neomejen vstop, hehe, pa moj bo doma na dopustu... Upam, da bo vsaj malo hladnejši dan danes.....pa lepo pišite, da bom imela kaj popoldan za prebrat