polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Polari, midva nimava ključev po stanovanju, in sta 1x prišla tast in tašča na obisk, mali zaspan in lačen, jaz semse trudla dojit, ona pa v spalnico in me gledala kok to delam, pa bolj kot sem ji govorila da rabima mir in tišino, bolj ona lapa lapa .. zgleda, da bo zdej treba bit bolj direkten. no sej smo skoraj sosedje (5 minut stran), pa nikol ne prideta na obisk, samo prvi mesec so vsi hudičavo tečni s temi obiski, potem te pa nihče ne pozna več (moje izkušnje z sorodnikI). je pa tašča rekla, da v P. ne bo hodila, ker ji ni tja za bodit, potem je pa iz tega nastalo, da nisem dovolila, da pride ...mislim ej eh, ne bom šimfala (lahko cel roman napišem), ampak je včasih pestro. Ojoj, si lahko samo mislim, kak je to.... Upam, da se bo vse v redu izteklo.....zaenkrat smo še v dobrih odnosih; onadva sta v bistvu v sosednji hiši - midva imava prizidek posebej......hmmm IZVIRNO SPOROČILO: Tanik IZVIRNO SPOROČILO: barni80 Danes sem vstala že ob 5.ih zjutraj in sem bila tako pridna, da sem naredila že kremšnite! Mnjami!!! a imaš kakšen dober recept? jaz bi jih delala,ker je moj mož zelo sadkosned. zadnjič sem delala torto nutella. Torta nutella je super, ni? Jaz jo tu pa tam naredim, pa jo takoj zmažemo!!! To je neverjetno - saj se ne pritožujem- ampak to kar meni mali dela po trebuhu, ko se vležem na levi bok.......je že višek! Samo čakam, da bo kaka rokica ven pogledala... Na obeh straneh hkrati me brca in ščipa.....se vidi, da je fant....:)