Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Krtačka katero ste mi priporočile moram reči, da je res fina, je tudi moj dragi bil navdušen nad njo. Za v porodnišnico si bom pa jaz tudi kar toaletno torbico narihtala, za krtačko, pa kolodont, pa res ne rabiš ne vem kakšnega kovčka. Moj je pa noče, ker mu deluje tako majhna, čeprav ima 50krat več ščetin kot njegova. Pa še js imam vedno kakšno roza, vijolično ali kakšno drugo žensko barvo in ima že zato verjetno predsodek pred njo. Erdbeere, kaj pa maskara, senčila, puder, nočna in dnevna krema, korektor, barvica, šilček, šminka, odstranjevalci vseh teh zadev, tonik, klešče za trepalnice, lakci za nohte ....? Mal zafrkavam . A boste imele deo? Ponekod berem, da ni ok, ampak js si ne predstavljam sebe brez. Bom pa poiskala kakšnega s čim manj vonja. Sem zdajle skoraj uro in pol kuhala, pa je začelo tako v prsih tiščat, da ne bom delala več dolgih kosil!!! Samo še hitra kosila nekaj časa. Jest sem pa mojmu zeleno kupila in je popolnoma zadovoljen. Aja dobr da si me spomnila, pa šampon, pa balzam pa fen, pa depilator,brivnik, pilico za nohte Jah jest bom vzela rool on za pod pazduho pa tekoče milo za tuširanje, kaj več ap res nein vse to si bom v ruzak narihtala pa bom šla. Sem pa ravno danes študirala, da bi bilo fino, če bi počasi kar pripravila cotke za da ne bo moj potem še tega rihtal. Da samo vzame pa pride po naju Joj komaj že čakam, me pa danes tako fino skoz brca, da to ni res....me skoz spominja, da je prisotn, mogoče je kriv sladoled, sem že 4 pojedla danes
|